Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Blogg: For en smartere personlig økonomi

Det er viktig å være opptatt av sin egen, personlige økonomi. Både når det gjelder hvordan å spare penger, men også å få tipsene som trengs for å kunne ta et bedre valg i hverdagen. De får du her.

Ha en smart personlig økonomi

For å ha en smart privatøkonomi er det viktig å være påpasselig på pengebruken. Pengene går inn og ut av konto, og det kan være fort gjort å miste kontrollen. Og mister du kontrollen, da er det lett for at pengene flyr ut vinduet. I de aller fleste tilfeller er det uansett muligheter for å spare penger. Det å kunne gjøre tiltak for å forbedre og ha en enda smartere økonomi. Og her er det utrolig viktig å ikke gjøre sparing til noe påtvunget, men å gjøre det moro og motiverende.

Sammenlign for å spare penger

Når du skal kjøpe noe bør du alltid sette i gang i god tid i forveien. Planlegging gir deg mulighet til å først finne produktet som passer deg best, for så å sammenligne tilbud og priser fra flere leverandører. Tilbudene du får kan du også bruke for å forhandle og presse ned prisene du har allerede har fått. Slik at du kan gjøre en enda bedre avtale. Er du derimot presset på tid, sitter du plutselig litt i saksa. Da har du ikke mulighet til å gjøre forarbeidet som fører til en smart handel.