cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Forsikring
3 min lesetid
Sist oppdatert: 08 juli 2023

Tor sparte 15 500,- på sine forsikringer

Er du en av dem som holder seg til samme forsikringsselskap som de alltid har hatt? Her kan du lese hvordan Tor sparte mange tusen kroner på å bytte forsikring.
Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig

Mange velger å forbli kunde i det samme forsikringsselskapet gjennom store deler av sine voksne liv, i den tro at det vil gi flere fordeler og lavere priser.

Faktisk kan det være mye penger å spare på å bytte forsikringsselskap - bare spør Tor Hermod Christiansen.

Tor er 65 år, vel etablert med kone, hus, bil, båt, hytte og verdisaker som det er viktig å ha gode forsikringer på.

Det er viktig for meg med god dekning på forsikringene mine, blant annet fordi jeg driver med modellfly som er kostbart. Jeg har også kontor hjemme med mye datautstyr.

Tor hadde en superforsikring hos sitt tidligere forsikringsselskap. Alt i alt betalte han og familien 36 000 kr i forsikringer i året, pluss ca kr. 10.000,- for firmabilen.  

En kaffekopp og en halvtime senere sparte Tor 15 500 kr på forsikringene.
En kaffekopp og en halvtime senere sparte Tor 15 500 kr på forsikringene.

Så annonse på Facebook

Tor fant Tjenestetorget via en annonse på Facebook. Han snakket også med naboer, som kunne fortelle at de var nede i 20 000 kr på sine forsikringer.

Han hadde gjentatte ganger tatt kontakt med sitt forsikringsselskap og bedt om lavere pris, men det var ikke mulig ifølge dem.

Derfor la Tor til slutt ut sine forsikringer på anbud og ventet på tre forskjellige tilbud. Frende var den første som tok kontakt.

Vi gikk gjennom vilkårene fra punkt til punkt og vi fikk et tilbud som var veldig gunstig. Det viste seg også at vi kunne droppe verdisakforsikringen som vi hadde, og legge noen kroner ekstra i innboforsikringen isteden. 

Til slutt ble tilbudet totalt kr. 15 500 billigere enn hva Tor tidligere betalte på forsikringene sine. 

Han opplevde også at det gamle forsikringsselskapet ble mer på tilbudssiden da han ringte inn og ville vite hovedforfall. 

Da han fortalte hvor mye han sparte på den nye forsikringen kunne de dessverre ikke komme ned til samme pris, uansett hvor hardt de prøvde.

Oppgjøret er viktig

For Tor og hans kone er oppgjøret også en viktig faktor når de skal velge forsikring. De er nemlig mye ute og reiser, enten de er på hytta på fjellet, turer med båten. eller til utlandet.

Jeg har lest om Frende og har sett at de er best i test, og noe av det som trekkes frem er hvor raskt og enkelt de håndterer oppgjør.

Tor visste at det var viktig med et forsikringsselskap som har god kundeservice, og valgte derfor Frende forsikring. 
Tor visste at det var viktig med et forsikringsselskap som har god kundeservice, og valgte derfor Frende forsikring. 

Sjekk forsikringene 1 gang per år

Han har i utgangspunktet aldri hatt noen rutiner når det gjaldt å sjekke priser på forsikringene, men etter å ha sett hvordan det å være prisbevisst ga mer penger i lommeboka, kommer han til å gjøre det igjen. 

En halvtime på telefonen sparte ham altså for 15 500 kr på forsikringene.

Ønsker du å gjøre det samme?  Da kan du legge ut dine forsikringer på Tjenestetorget sine sider og se hvilke tilbud du får fra våre forsikringsselskap.

Sjekket forsikringene dine?
Gjør som Tor og spar penger
Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig
Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!
  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!
  Tonny Hovland

 

Karoline Spanthus Bjørnfeldt
Karoline Spanthus Bjørnfeldt
Karoline er en dyktig innholdsprodusent som jobbet hos oss tidligere. Hun er utdannet journalist med en bachelor fra OsloMet, der deler av utdanning er tatt ved University of South Australia, og har tidligere jobbet som journalist i ulike bransjeaviser. I dag jobber hun som innholdsprodusent i VG. I tillegg har Karoline studert mange juridiske fag på Universitetet i Oslo, og jobbet med forsikring ved siden av studiene. Hun skrev derfor artikler om blant annet advokattjenester, forsikring og eiendomsmegling da hun jobbet hos oss.

Få flere tilbud uforpliktende og gratis

 • Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer