Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på husforsikring

Alle typer hus

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Husforsikring eller boligforsikring

Enten du eier enebolig, rekkehus, tomannsbolig eller vertikaldelt tomannbolig, trenger du en husforsikring. På den måten sikrer du huset ditt mot både tyveri, skadedyr, brann, vannskade og naturskade. Med en husforsikring kan du sove godt om natten.

Hva er en villaforsikring?

En villaforsikring er det samme som en husforsikring.

Husforsikring best i test

Det er veldig vanskelig å si noe om hvilken husforsikring som er best i test. De ulike forsikringsselskapene beregner risikoen ulikt og prisen etter helt forskjellige parametere.

Eksempler på disse parameterne kan være alder, bosted, egenandel, kjørelengde, dekning og så videre. Med andre ord baserer forsikringsselskapene sine priser på ulike premisser.

Derfor er det lurt å sjekke forsikringene sine ofte – og hos mange forskjellige forsikringsselskaper. Det handler uansett ikke om å ha forsikringen som generelt er best i test, men å finne forsikringen som er best i test for deg!

Gjennom Tjenestetorget kan du få tilbud fra mange forsikringsselskaper. Dermed kan du velge og vrake i gode tilbud!

Pris på husforsikring og boligforsikring

Pris på husforsikring vil variere fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Prisen avhenger av blant annet hvilken dekning du velger. Pris kan du beregne på ulike forsikringskalkulatorer.

I tillegg gir mange forsikringsselskaper rabatt hvis du kjøper flere forsikringer i ett selskap. Du kan også få rabatt om du eksempelvis installerer boligalarm eller iverksetter andre sikkerhetstiltak i boligen din.

Vannskade forsikring

Vannskader er uforutsigbart og kan fort bli kostbart. De færreste av oss vet hvor god eller dårlig forsikring man har før uhellet er ute.

Ikke alt av fukt- og vannskader blir dekt av forsikringen. Drypplekkasje fra ødelagte pakninger, fukt, råte og kondens utgjør hele mye av alle vannskader som oppstår i norske hjem. Slike typer skader dekkes ikke av en vanlig husforsikring, og det er derfor viktig å sette seg inn i vilkårene ved valg og bytte av forsikring. Ellers kan det fort bli en uhyggelig overraskelse.

Totalskadegaranti

Skade over 75 eller 80 prosent på boligen regnes som totalskade. Det betyr at det ikke er mulig eller hensiktsmessig å reparere boligen.

Fullverdigaranti

Med fullverdigaranti menes det at du får bygd opp et helt nytt hus ved totalskade – uten fradrag for slitasje og aldring. Du er med andre ord garantert full gjenoppbygging av bygningen, uten fradrag annet enn egenandel, hvis boligen brenner ned.

Erstatningen fra forsikringsselskapet ditt settes til hva det vil koste å reparere eller bygge en tilsvarende bygning.

Hva dekker husforsikring

En husforsikring dekker følgende:

  • brannskader
  • vannskader
  • tyveriskader
  • skadedyr (som rotter og andre gnagere)
  • naturskader (skader etter flom, storm og skred)

Hva du får dekket avhenger litt av hvilket forsikringsselskap du har, og det er derfor viktig å lese forsikringsvilkårene.

Egenandel på husforsikring

Egenandel er et beløp som trekkes fra erstatningsoppgjøret etter skade.  Ofte kan du velge hvilken egenandel du ønsker, og ofte er den på 4000, 8000 og 16 000 kroner.

Jo høyere egenandel du velger, jo billigere blir prisen på forsikringen. Jo dyrere bolig du skal forsikre, jo mer sparer du på å øke egenandelen.

Forsikringsselskaper i Norge

Det finnes mange forskjellige forsikringsselskaper i Norge. Noen av selskapene som tilbyr husforsikring er: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.