Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på flyttebil fra flere flyttebyråer

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på flyttebil fra flere selskaper med ett, enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få flere gode tilbud på flyttebil

Flyttebil

Det å flytte tar ikke bare tid og energi, det er også tungt arbeid. Dersom man hyrer inn et flyttebyrå vil flytte prosessen gå mye enklere og raskere for seg. Det kan faktisk også bli rimeligere enn å leie egen flyttebil der du gjerne må ta flere turer for å få med deg alt. Få et uforpliktende tilbud fra tjenestetorget på flyttebyrå ved å benytte deg av skjemaet. Eller du kan leie flyttebil, men da er det flere ting å tenke på som vi kommer innpå her.

Leieselskaper

Det er i dag en rekke ulike  flyttefirmaer og leieselskaper innen flyttebiler. De største selskapene utgjør Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget, men det finnes mange flere. I tillegg tilbyr de ulike leieselskapene forskjellige bilmerker som Toyota, Mercedes Benz, Opel og Volkswagen.

Flytte-bil

Flyttebil kan være dyrt, men dersom du er litt lur kan du få redusert prisen kraftig. Det er nemlig store prisforskjeller avhengig av hvor stor bilen skal være, hvor mange km kjøring det er snakk om og ikke minst om det er helg eller ukedag. Helgene er gjerne dyrere, men dersom du velger en ”helgepakke” med lang rekkevidde kan dette være smartest dersom det er snakk om lange strekninger. Hvilken bil man velger gjør også at prisen varierer. Jo større bil man leier, jo mer må man betale. Det er ofte derfor det kan lønne seg å leie inn et flyttebyrå om det er snakk om store kvantum av gjenstander og møbler som skal flyttes. Dess større flyttelass, dess mer tid sparer man ved å benytte flyttehjelp. I tillegg sparer man jo masse av tid ved å få noen andre til å gjøre det meste av det stressende arbeidet.

Fordelen med å leie egen flyttebil er at du bestemmer selv størrelse, nyttelast, motorkraft og bilmerke. Du bestemmer også i større grad prisen selv, og kan spare en del penger dersom det ikke er alt for mye du skal flytte med deg. Skal du flytte innad i Oslo, men en strekning der du trenger bil kan du derfor med fordel leie egen flyttebil og gjøre jobben selv. Et flyttebyrå blir gjerne mer aktuelt når det er snakk om en strekning som Oslo- Bergen eller lignende.

Før og under henting av flyttebilen

Dersom du har gjort en booking på nett bør du enten skrive ut bestillingsbekreftelsen eller ha den lett tilgjengelig på mobilen. Du bør også ha andre viktige dokumenter/kort med deg som kredittkort og lignende, og selvfølgelig førerkortet.

Ved ankomst hos utleier selskapet vil du få en leiekontrakt. Denne bør du lese nøye gjennom før du skriver under slik at du er kjent med vilkårene for utleie. Det er svært dumt å være slurvete her, for dersom det skjer noe kan du få deg en overraskelse. Etter signering av avtalen vil du få utlevert bilnøkkel, og utleier og du går over bilen for å notere skader. Du bør også gå over nøye, ikke bare skrive under eller la utleier gjøre jobben. Ta gjerne bilder om du vil, slik at du ikke risikerer å måtte betale for skader som du ikke har påført bilen under leieperioden.

Flere bestiller gjerne ekstra utstyr når de skal flytte, slik som henger og laste- /skistativ. Dette bør du sjekke at virker og ellers er i orden før du kjører av gårde. Dersom det ikke er slik det skal, må du gå ned igjen til utleier og informere om dette med en gang.

Til slutt bør du gjøre deg kjent med bilen. Still inn setet og speil etter deg og din høyde, og sjekk at du har kontroll på hvor alle instrumentene er. Deretter er det bare å kjøre og starte flyttingen.

Type flyttebil

Det er en rekke ulike type flyttebiler som kan leies. Det er gjerne varebiler av ulik størrelse som er vanligst, eventuelt en liten lastebil. Større biler kan ikke leies med mindre man har førerkort med andre klasser enn bare B. Dette krever klasse C og eventuelt også klasse CE (lastebil med tilhenger).

Billig flyttebil

Flytting vil koste deg litt uansett hvordan man vrir og vender på det, men man kan velge de rimeligere løsningene. Under ser du et prisestimat i forhold til antall km og om det er snakk om ukedag, helg eller kun deler av dagen.

Pris Km
800 - 1600 kr 100 km (ukedag)
1000 - 2100 kr 100 km (helg)
2000 - 3200 kr 250 km (helgeåakke)
3000 - 6000 kr 1000 km (helgepakke)
600 -1200 kr 60 km (helg/kveld)

For hver ekstra km man kjører ekstra utover pakken må man betale for. De ulike utleier selskapene opererer med ulike takster per km. Det vil si at det fort kan bli dyrt om man kjører et stykke over og bør ha dette i bakhodet når man booker bil. Prisen per ekstra km varierer, men rundt 3-5kr er vanlig.

Andre priser

I tillegg har man forsikring på bilen å betale. Dersom det skal være mer enn en fører vil dette koste en liten ekstra sum. Det samme gjelder dersom det er en ung fører (gjelder under 25 år).

Tilleggstjenester

De fleste som leier ut flyttebil tilbyr også andre tilleggstjenester. Dette kan være leie av tilbehør som bæresele, sekketralle, pledd, kasser og annet utstyr til flytteprosessen.  GPS, laste- /skistativ, jekketralle, bobleplast og teip er også mulig å få leid eller kjøpt. Det er ikke sikkert dette alltid lønner seg å kjøpe eller leie hos utleieselskapet. Slik som teip, bobleplast og flytteekser kan fås billig i mange butikker slik som Clas Ohlson. Flytteesker kan man til og med få gratis av flere som har akkurat flyttet, så benytt det gjerne av tjenester som Finn.no for å finne ut hvor du kan hente gratis flytteesker.

Når det gjelder GPS, bæreseller og lignende kan det hende at familie og venner har noe du kan låne. Forhør deg derfor med de før du bestiller tilleggstjenester som kan gjøre at å leie flyttebil blir en god del dyrere enn planlagt eller hva man først antok.

Innlevering av leiebilen

Husk å levere bilen innen avtalt tid. Ved for sen levering vil det kost deg dyrt med høye gebyrer. Det er ikke noe i veien for å leie bilen en ekstra dag så lenge du ringer i forveien og gjør en avtale om det, hvis ikke vil du få gebyrer – noe du helst bør unngå for din egen del.

Før du leverer ifra deg bilnøkkelen bør du gå over bilen etter at den er parkert på anviste plasser. Vær også helt sikker på at parkeringsplassen tilhører leieselskapet, ettersom parkeringsbøter som blir utskrevet vil du måtte betale om du har feilplassert bilen. Gå over utenfor for å sjekke om det er noen skader, og gå nøye gjennom inni bilen så du passer på at du ikke har glemt igjen noe. Det er ofte vanskelig å få tilbake noe som er gjenglemt, så dobbeltsjekk heller. Har du opplevd noen problemer med bilen må du gi beskjed om dette. Når du har sjekket bilen og er sikker på at du har parkert på en godkjent plass, er det bare å levere fra seg bilnøkkelen.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg