Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9

Tjenestetorget skal hjelpe forbrukere med å ta opplyste og gode valg!

Tjenestetorget ble startet i 2004 med ambisjon om å hjelpe forbrukere med å få bedre tilbud på produkter og tjenester som påvirker privatøkonomien. Siden den gang har vi hjulpet mer enn 600.000 brukere over hele landet, og samarbeider med 1000 leverandører innenfor økonomi, juss, hjem og bolig.

Gjennom Tjenestetorget ber du om tilbud fra flere leverandører samtidig, slik at du sparer tid på innhenting av priser og deretter raskt og enkelt kan sammenligne dem. Leverandørene vet dessuten at de konkurrerer med andre og strekker seg dermed lenger for å få deg som kunde.

For å kunne lage enda mer relevant innhold og spisse vår kunnskap mot ulike kundegrupper, har vi i tillegg utviklet noen eksterne sider. Her kan du få informasjon og tips om forsikring på BesteForsikringer, om varmepumpe på Varmepumpeoversikt, innen lån og forbrukslån på Vivo Finans, samt om bredbånd på Nettzy. Videre har vi også en side generelt om personlig økonomi på Økonomitips.

  • 14 års erfaring

    Etablert i 2004
  • 600.000 brukere

    Siden oppstart
  • 1000 leverandører

    Over hele landet

Vi utgjør Tjenestetorget

Administrasjon

Utvikling og markedsføring

Utvikling

TIL TOPPEN