Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på flytting fra flere flyttebyrå

 • 1
  Fortell hvor mye som skal flyttes, fra hvor til hvor.
  Dette gjør det enklere for flyttebyråene å gi deg konkrete pristilbud
 • 2
  Flere flyttebyråer kontakter deg med sine tilbud
  Du får oversikt over priser og sparer tid.
 • 3
  Velg det beste flyttebyrået
  Du kan flytte bekymringsfritt, til lavest mulig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud fra flere flyttebyråer med ett, enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Fortell hvor mye som skal flyttes, fra hvor til hvor.
  Dette gjør det enklere for flyttebyråene å gi deg konkrete pristilbud
 • 2
  Flere flyttebyråer kontakter deg med sine tilbud
  Du får oversikt over priser og sparer tid.
 • 3
  Velg det beste flyttebyrået
  Du kan flytte bekymringsfritt, til lavest mulig pris.

Et flyttebyrå hjelper deg med å flytte

Er du i gang med å forberede en flytting? Det kan være ganske stressende og mye å tenke på i forbindelse med å flytte og bytte hjem. Pass på at du får tak i den hjelpen du trenger. Ved å få hjelp fra et flyttebyrå vil hele prosessen bli både enklere og mer effektiv. Om du gjør gode forberedelser når du skal flytte, vil det gå så smertefritt som overhode mulig. Jo bedre flyttingen går, jo gøyere er det å komme til sitt nye hjem også.

Skal du flytte?

De aller fleste av oss ender opp med å flytte mer enn en gang i løpet av livet. De som allerede har vært gjennom en flytting, vet hvor utfordrende og krevende det kan være. Men det er ofte noe positivt med det også – for mange er det en ny start.

Hva må jeg gjøre når jeg flytter?

Før du skal flytte er det mye å huske på. Det er flere ting du må gjøre for å forberede til flyttingen. Og særlig om du skal bruke et flyttebyrå. Før du setter i gang med selve flyttingen bør du bruke litt tid på å finne noen gode flyttetips som kan gjøre det litt enklere for deg. Dermed vil du være godt forberedt til flytteprosessen!

Dersom du tar kontakt med et flyttefirma vil også de kunne gi deg noen gode tips og råd som kan gjøre en forskjell når du skal i gang.

Flyttetips – før flytting

 1. Begynn planleggingen i god tid
 2. Velg riktig årstid og tidspunkt
 3. Skal du pakke hele eller deler av innboet?
 4. Benytt sjansen til å kaste, selge og gi bort
 5. Bruk opp det du har av mat – tøm kjøleskap og fryseren
 6. Hent bananesker fra butikker
 7. Pakke klar saker på loft, i kjeller og i boder
 8. Søk arbeidsgiver om flyttedag
 9. Om du har husdyr – hvordan skal de transporteres?
 10. Husk å ha forsikring på plass
 11. Meld flytting til Folkeregisteret
 12. Varsle ny og gammel skole eller barnehage
 13. Bestille og avbestille tjenester (bredbånd, strøm, aviser, mm)
 14. Kontakte rørlegger for avkobling av oppvaskmaskin og vaskemaskin
 15. Eventuelt bytte fastlege
 16. Eventuelt bestille flyttebyrå og flyttevask

Søk om flyttedag

Først og fremst, søk arbeidsgiver om en flyttedag. Deretter må skole og barnehage varsles om barnas flytting. Videre bør du kontakte rørlegger for å eventuelt bestille frakobling av oppvaskmaskin og vaskemaskin. Til slutt kan det være lurt å bestille flytting av telefon og nytt strømabonnement til den nye boligen. Ved å gjøre dette er du godt forberedt på flytteprosessen til et nytt hjem!

Sende flyttemelding

Når det nærmer seg selve flytteprosessen er det også andre ting du bør tenke på og gjøre. Å skifte folkeregistrert adresse tar ofte litt tid å registrere, og det lønner seg derfor å sende flyttemelding til folkeregisteret tidlig i prosessen. Deretter melde om adresseforandring til posten og andre.

Selve flyttingen

I forbindelse med flyttingen bør du merke tydelig alt som ikke skal flyttes. Det er særlig viktig med et flyttebyrå om du skal ha hjelp til å flytte lasset i tillegg til frakt. Husk også å tømme fryseren. Påse også at vaskemaskin og oppvaskmaskin er tømt for vann. I tillegg til å merke flyttegods for hvor det skal plasseres etter flytting. Sørg også for at det er plass til flyttebilen ute – både på gammel og ny adresse. Når du har forlatt den gamle boligen kan du lese av strømmåleren og gi nøklene videre til de som skal flytte inn i boligen.

Smarte pakketips ved flytting

Feil ved pakking og emballasje kan forsinke og vanskeliggjøre hele flytteprosessen. Dette kan resultere i at flyttingen blir mye dyrere. Derfor er det viktig å pakke riktig og være godt forberedt.

For å være godt forberedt, er det en fordel å begynne pakkingen i god tid. Gjerne to til tre uker før flyttedato. Ved å gjøre dette vil hele flyttingen foregå på en god og planlagt måte. Et godt tips er å pakke ett og ett rom om gangen og hele tiden vurdere hva du pakker.

13 pakketips når du skal flytte

 1. Ha én eske eller bag med det aller viktigste
 2. Pakk alt du kan i esker eller plastsekker
 3. Pakk lett og ikke altfor tunge esker (10 til 20 kg)
 4. Ha system i eskene – et rom og innhold per
 5. Merk eskene med rom, innhold og prioritet (eks «kjøkken, kjeler, A»)
 6. Pakk knusbare ting i klær, tepper, avispapir eller bobleplast
 7. Rull klær som en sovepose – da unngår du krøller
 8. Bruk en søppelsekk som klespose for penklær
 9. Tørrvarer bør teipes for å unngå søl
 10. Hvitevarer kobles fra og tømmes for vann
 11. Demontere store møbler og ha skruer/hengsler i egen pose
 12. Pakke dyrebare smykker og uerstattelige minner i egen eske
 13. Plassere de viktigste pappeskene til sist i flyttebilen

Alle ting som får plass skal pakkes i esker. På klær, dyner og puter derimot kan du bruke søppelsekker. Har du fortsatt originalemballasjen til TV og PC-utstyr er dette veldig praktisk å pakke i. Ellers er banankasser fra din lokale butikk et godt alternativ. Du kan også få kjøpt spesialkasser til flytting. Det viktigste er å passe på at alle kasser har lokk. På den måten vil det være mye lettere å stable dem i en flyttebil, enten om du skal bruke et flyttebyrå eller bare ta jobben selv.

Generelt bør tunge ting legges i bunnen av eskene med lettere ting over. Ikke fyll en hel elske med tunge ting – det skal tross alt bæres. Alt av glass pakkes i avispapir, men det kan sverte. Om noe er spesielt skjørt, lønner det seg å bruke laminatposer, bølgepapp eller bobleplast. Bøker og plater bør pakkes i passende kartonger. Begrens vekten slik at det ikke blir for tungt. Ti til femten kilo er passende vekt. Ved å krølle sammen litt papir og legge det øverst på midten i eskene bør du lukker dem, vil du få et beskyttende luftlag.

Husk at eskene skal bæres; ikke fyll for mye i hver eske og ikke bruk for store esker. Eskene du bruker bør være stive, sterke og kunne lukkes. Husk tape og tusj! For å holde struktur og god effektivitet er det viktig å merke hva hver kasse inneholder og hvilket rom de skal til på det nye bostedet. Da blir det mye enklere når du skal flytte - og i tillegg er dette noe et flyttebyrå vil kreve om de skal ta flyttelasset for deg.

Etter flytting

Selv om selve flytteprosessen er nærmer seg slutten, er det likevel noen ting du må huske på før du lukker døren. 

Sjekk loft, kjeller, bod, garasje og alle skap for gjenglemte ting
Ta en grundig flyttevask av boligen
Dobbeltsjekk at alle vinduer og dører er lukket
Sjekk at varme er på – minimum frostsikring
Husk å ta med og overlevere alle nøkler
Les av strømmåler og vannmåler

Mindre stress med flytting

Det er ikke til å komme fra at det krever ganske mye av den som skal flytte, men med et flyttebyrå så blir det faktisk mindre stressende. Det er derfor verdt å vurdere å bruke litt ekstra penger på selve flyttingen, slik at man kan få en bedre opplevelse alt i alt. Noen ganger er det nemlig lurt å ta seg råd til litt ekstra tjenester, for at hverdagen skal bli litt enklere og bedre.

Man skal også være forsiktig med å forvente at venner og familie stiller opp for å hjelpe til ved flytting – det er ikke alltid de som står oss nær har tid eller mulighet. I tillegg har det jo en tendens til å bli dyrere enn forventet med hjelp også. Det betyr gjerne drikke og mat til de som hjelper til, og til sammen blir det fort noen kroner.

Hva et flyttebyrå kan hjelpe deg med?

I en flytteprosess er det mye å huske på, mye som skal gjøres og det blir en del tunge løft. Som regel bruker man også et høyt antall timer på å få flyttet seg og sakene sine fra A til B. Med et flyttebyrå vil hele prosessen effektiviseres på best mulig måte.

De fleste er klar over at det finnes mange flyttebyråer der ute som kan hjelpe til med store deler av flyttingen. Et flyttebyrå tar nemlig ansvaret for ditt innbo og eiendeler og sørger for at dine verdifulle gjenstander kommer trygt frem. De gir også deg som kunde garanti om sikkerhet og service. I tillegg stiller et flyttebyrå til disposisjon med råd og veiledning angående flytting og transportoppdrag. Med andre ord kan et flyttebyrå hjelpe til med mye og de har god kunnskap om hvordan dine eiendeler kan flyttes på best mulig måte.

Måten flyttingen gjennomføres på er helt opp til deg og ditt behov. Om du selv ønsker å gjøre en egeninnsats ved å flytte mindre ting i egen bil, mens et flyttebyrå tar de større tingene, er dette fullt mulig. Eventuelt at et flyttebyrå flytter alt av innbo og løsøre. Dette er helt opp til deg selv og er noe du selv avtaler med det valgte flyttebyrået. Selv om noen velger å gjøre en egeninnsats, velger mange likevel et flyttebyrå til å flytte store, tunge eller skjøre typer møbler som ellers kan være både tidskrevende og vanskelige å håndtere. I slike tilfeller lønner det seg å finne et flyttebyrå med spesialkompetanse innenfor transportflytting av store møbler. De vil da sørge for at jobben blir gjort på en trygg og effektiv måte.

Hva et flyttebyrå tilbyr?

Det kan variere mye fra flyttebyrå til flyttebyrå når det kommer til hva de tilbyr av tjenester. Ofte kan man for eksempel velge ulike størrelser på flyttebil, og mange har en god del tilleggstjenester som er tilknyttet flytting.

Noen tjenester som kan tilbys av et flyttebyrå:

 • Pakkehjelp
 • Flyttevask
 • Lager og oppbevaring
 • Flytting av spesielle gjenstander (f.eks. piano)
 • Flyttelift
 • Handyman og håndverkstjenester
 • Rydding og fjerning av søppel
 • Rydding av dødsbo
 • Utpakking
 • Levering av pakkemateriell

Mange flyttebyråer opererer med timespris, men kan også ha annen type prising for enkelte tjenester. Det kan også være mulig å få en form for pakkepris eller avtale hvis man skal kjøpe flere forskjellige tjenester.

Låne flyttebil

I tillegg til at et flyttebyrå tilbyr et rikt utvalg tjenester innen flytting, finnes det også ulike firmaer som tilbyr flyttebil.

Mange velger å låne flyttebil da dette kan være et billigere alternativ. Det man skal huske på, er at dette også tar mye mer tid og det krever hardere arbeid fra de som flytter.

Dersom det å leie inn flyttehjelp er for dyrt, er dette et alternativ man kan vurdere. Pass på at du sammenligner priser, og finner ut av hva som faktisk lønner seg. Da bør du også regne med tiden du bruker.

Hvis du går for dette alternativet bør du i det minste bruke god tid på å finne ut akkurat hvor stor bil du trenger. Mange feilberegner og opplever da at det blir vanskelig å få flyttet alt de skal ha med seg. Tenk på hvor mange store gjenstander du har, og tenk på om du får plass til alt i den bilen du vurderer å låne.

Montering og demontering av møbler

Det er dessverre ikke alle møbler som kan flyttes på slik de er, en del av dem må demonteres og deretter monteres igjen når man ankommer sitt nye hjem. Det er ingen tvil om at dette tar en god del tid, derfor er også dette noe man kan vurdere å få hjelp til.

Et flyttebyrå kan ofte også tilby en handyman eller hjelp til å foreta demontering og montering av møbler. Flyttebyråene har da ansatte som er meget gode på slikt arbeid, og som utfører oppdraget både raskt og på en sikker måte. Du kan være sikker på at de som dukker opp for å montere og demontere har nødvendig kompetanse, riktig verktøy og at de er nøye. Dette kan for mange høres ut som en kostbar tjeneste, men slik trenger det ikke nødvendigvis å være. Det kan være lurt å sjekke priser fra flere flyttebyråer på denne tjenesten og ta en vurdering på det. Har du mange møbler vil dette spare deg for enormt med tid.

Flytte piano eller andre spesielle møbler

Det å flytte på store og spesielle møbler som piano, flygel, safe og lignende er ingen enkelt sak. Det er både tidkrevende og vanskelig. Det er viktig at det blir gjort riktig og at det utføres med stor forsiktighet. De fleste er veldig glad i pianoet sitt og det er også et instrument som i de fleste tilfeller har en svært høy verdi. Med andre ord kan det bli veldig dyrt å skulle flytte et piano uten hjelp, det kan også være skummelt for rygg og andre kroppsdeler. Du bør derfor ikke falle for fristelsen til å tenke at du skal spare penger ved å flytte pianoet selv. Det kan være smart å få et flyttebyrå til å ta jobben for deg.

For å flytte piano kreves riktig utstyr, god erfaring, bra teknikk, styrke og ikke minst balanse. Det er viktig at de som flytter dette instrumentet gjør det på en skånsom måte – og det skal jo helst gå fort og effektiv også. Da lønner det seg å finne et flyttebyrå med spesialkompetanse innenfor transportflytting av store møbler.

Pianoflytting kan fort koste noen tusenlapper, men det er vel verdt det. Hvis du er fast bestemt på å gjøre dette selv, bør du i det minste ha hjelp fra en del andre og du bør ha blant annet bæreseler. Finn ut hva du trenger av hjelp og utstyr, før du setter i gang.

Hjelp til flyttevask

Det mange gruver seg til i forbindelse med flytting er vask av bolig. Nøye renhold er en viktig del av å flytte ut, men visste du at et flyttebyrå også kan ta denne jobben? Dette kan spare deg for mye tid og slit, og du er sikker på at resultatet blir bra selv om kravene til rengjøringen er høye.

I mange tilfeller kan rengjøring etter flytting være et krevende arbeid da man ønsker å fokusere på sitt nye hjem. Ved å etterlate ansvaret for vask til et flyttebyrå, kan du være sikker på at det blir gjort riktig av folk med kunnskap og erfaring.

Dersom flyttebyrået mot formodning ikke skulle tilby flyttevask, er sannsynligheten stor for at de er tilknyttet et firma som driver med denne tjenesten.

Bortkjøring og rydding ved flytting

Flytting er en god anledning til å rydde opp i alle tingene man har og kanskje kvitte seg med noe. Om du tar en opprydding i forbindelse med flytting blir det fort søppel og andre ting å kjøre bort.

Et flyttebyrå kan også tilby bortkjøring og å rydde opp etter flyttingen. Om det er skrot fra loft og kjeller, avfall fra hage, eller noe annet du måtte ha behov for å kvitte deg med.

Lager, flyttelagring og lagring av innbo

I forbindelse med flytting kan det ofte bli problemer med plass og lagring. Noen ganger skal man kanskje «mellomlande» mellom utflytting og innflytting, da har man behov for å lagre noen av eiendelene sine – kanskje tilogmed alle.

Flere flyttebyråer tilbyr i tilknytning til sine flyttetjenester mellomlagring av innbo. Her kan du lagre tingene dine i kortere eller lengre perioder – alt etter dine behov. Et flyttebyrå som tilbyr lagring er ofte godkjent for møbellagring gjennom en skadeforsikring. Om du derimot har behov for mindre lagringsplass, kan du be om tilbud på minilager.

Størrelsen på lageret og hvor lenge du skal ha tingene oppbevart er med andre ord avgjørende for pris på lagring.

Husk å melde flytting

Det virker kanskje som en enkel ting, men det er faktisk noen som glemmer å melde flytting eller som gjør det akkurat litt for sent. Derfor: Husk på at du melder flytting i god tid, slik at du ikke mister post eller får andre problemer tilknyttet flyttingen.

Melde adresseendring med flyttemelding

For å melde flytting kan man bruke en av tjenestene til posten. Man kan sende inn en flyttemelding via nettet, da bruker man BankID. Resten av prosessen er enkel, man skal kun fylle inn ny adresse i skjemaet som dukker opp. Alt står forklart på hjemmesiden til posten. Der kan man også velge en tjeneste som gjør at man får ettersendt brevsendinger til ny adresse i to måneder. Man kan også velge en lengre periode hvis man ønsker det, og betale for dette.

Endre adresse i Folkeregisteret

I tillegg til å melde ifra til posten, må man også endre adresse i Folkeregisteret. Dette gjør man via skatteetatens nettsider. Det er viktig å huske på dette, da Folkeregisteret er det som danner grunnlaget for både valgmanntallet og befolkningsstatistikken. Det er også viktig at opplysningene her er riktige, blant annet med tanke på skatt.

Flyttemeldingsskjema

Å endre adresse i Folkeregisteret, gjør du ved å sende inn flyttemeldingsskjema.

Bytte adresse

I tillegg til å bytte adresse i Folkeregisteret og hos Posten, bør man også ha gitt en beskjed til ulike kontakter, kundeforhold og medlemskap. Dette bør gjøres i god tid før man skal flytte. Det kan for eksempel dreie seg om strømleverandør, internettleverandør og kundeforhold knyttet til tv-abonnement.

Bruk Flytteportalen

På Flytteportalen får man hjelp til hele prosessen med å melde flytting. Man kan bruke denne portalen både til å melde ifra til posten, til Skatteetaten eller Folkeregisteret og ulike kundeforhold. Dette er en tjeneste man bør bruke dersom flytting står for tur!

Bytte barnehage ved flytting

Skal du flytte til et nytt sted og har barnehagebarn må du huske å bytte barnehage. Før du søker om at barnet ditt skal overføres, kan det være lurt å snakke med barnehagen. Det er viktig at det er en god dialog slik at overgangen blir best mulig for barnet. Når du skal søke om å overføre barnet til en ny barnehage, må du logge inn på oppvekstportalen på kommunens hjemmeside. Får du søknaden innvilget, må du huske at oppsigelsen av barnehageplassen fortsatt gjelder selv om du bytter før.

Hvordan bytte skole?

Alle barn som er bosatt i Norge har rett og plikt til grunnskoleopplæring. Når barna går på en skole og skal bytte til en ny, er det viktig å lese seg godt opp på reglene. På denne måten vil overgangen med å bytte skole bli smertefri og enkel for barna. Det er viktig at dere søker i god tid før dere flytter. Ha dialog med både den gamle og nye skolen, da vil prosessen bli mye lettere.

Bytte barneskole

Flytter du til et nytt inntaksområde vil barnet ditt miste nærskoleretten på den den gamle skolen. Samtidig vil de få et nytt nærskolevedtak fra den nye skolen som dere nå hører til. Det betyr at barnet ditt mister plassen på gamle skolen når dere flytter og må bytte barneskole. Om dere fortsatt vil, kan dere søke om å fortsette på samme skole. Søker dere ikke innen rimelig tid, eller får avslag vil dere miste plassen på den gamle skolen.

Flytter dere til et nytt inntaksområdet og ønsker å begynne på den nye skolen, er det noen praktiske ting å huske på. Meld i fra om flytting til den nye skolen som tilhører det inntaksområdet dere flytter til, og den gamle skolen som barnet går på. Dersom denne skolen ikke har plass, vil dere få en plass på den nærmeste skolen med ledig kapasitet.

Bytte ungdomsskole

Ved å bytte ungdomsskole gjelder de samme prinsippene som ved bytte av barneskole. I korte trekk må dere melde fra om flytting til den nye skolen som barnet skal gå på. Det er lurt å ha best mulig dialog slik at overgangen blir enklest mulig. Om dere ikke ønsker å bytte skole kan dere søke om å få fortsette på den gamle skolen. Husk å søk innen rimelig tid. Gjør dere ikke dette, eller får av andre grunner avslag vil dere miste plassen på den gamle skolen.

Bytte videregående skole

Skal dere flytte og har barn som fortsatt går på videregående skole? Da er det forskjellige steg som må tas i god tid. Flytter dere før neste skoleår må dere ta kontakt med inntakskontoret, både i fylke du skal flytte til og fylke du flytter fra. Forhør deg om hvilke frister, regler og dokumentasjon som må sendes inn.

Har barnet ditt rett til opplæring på videregående skole og dere skal flytte, har de rett på videregående skole i det fylket dere flytter til. Flytter barnet til en foresatt som bor i et annet fylke, krever inntakskontoret i det nye fylket en bekreftelse fra den foresatte som barnet flytter til. Det kreves ofte en bekreftelse fra foresatte du flytter fra også. Dette er for å få en bekreftelse på at de er kjent med flyttingen.

Å bytte jobb

Skal du flytte til en ny plass kan det være greit med en jobb i nærheten. Med mindre det ikke er alt for langt å reise. Da er det muligheter for å pendle til den samme jobben som du har i dag. Noen syntes dette blir slitsomt i lengden, og velger derfor å bytte jobb for å komme nærmere. Særlig de som har små barn.

Når du skal finne deg en ny jobb kan det være lurt å forhøre deg med bekjente. Det er faktisk mange som finner jobben sin på denne måten. Om dette ikke er aktuelt kan du ta direkte kontakt, med en bedrift du kunne tenke deg å jobbe for.

Det er mange forskjellige fremgangsmåter du kan benytte når du skal søke ny jobb. Ønsker du å sende inn en søknad selv, finnes det mange plattformer du kan søke gjennom. Du kan blant annet benytte deg av Finn.no og LinkedIn. Er du mer usikker og trenger hjelp kan du kontakte et rekrutteringsbyrå. Da vil de hjelpe med å finne en ny jobb som kan være aktuell for deg.

Skifte fastlege?

Dersom du skal flytte et stykke unna der du per dags dato bor, må du huske på at det også kan være lurt å skifte fastlege via Helse Norge. Gjør dette i god tid, slik at du unngår å lang reisevei hvis du plutselig blir syk. Husk at noen leger kan ha venteliste.

Flytte til utlandet?

Hvis du skal flytte til utlandet bør du finne et flyttebyrå som tilbyr gode tjenester innenfor dette feltet. En del flyttebyråer har samarbeidspartnere som gjør det enkelt å hjelpe folk med å flytte – uansett hvor i verden destinasjonen måtte være. Når man skal flytte til utlandet er det ikke nødvendigvis bare et flyttelass man trenger hjelp til. Man bør også ha noen profesjonelle som kan bistå når det kommer til papirer i forbindelse med toll, import og eksport. Her er det strenge regler, og det er viktig at man gjør alt riktig slik at man unngår problemer.

Bedrift og kontorflytting

Et flyttebyrå kan også tilby flyttehjelp til bedrifter og de som skal bytte kontor. Hvis din bedrift skal flytte, er det viktig at du finner noen som virkelig har kunnskap om kontorflytting. Du ønsker at dette skal gå bra for seg, og at dine ansatte kan flytte inn igjen til avtalt tid, uten uforutsette hendelser.

Få flyttehjelp

Etter at du nå har lest om såpass mange ting som er viktig ved en flytting, og forhåpentligvis fått bedre innsikt i prosessen, har du kanskje også skjønt at du er nødt til å få en eller annen form for flyttehjelp. Uavhengig av om du skal ha flyttehjelp i stor eller liten grad, bør du passe på å være ute i god tid slik at du er sikker på å få de tjenestene du ønsker, til den tiden du har behov for dem.

Flyttebyrå anbefaling

Før du bestemmer deg for et flyttebyrå du skal gå for, kan det være lurt å høre på noen anbefalinger. Finn ut av hva slags erfaringer andre har med de aktuelle firmaene, og bruk litt tid på å finne et byrå som kan gi deg alle de tjenestene du måtte ønske – og til en pris du vil føle deg ok med.

Hva koster flyttebyrå?

Det er variasjon i prisene på transport og flytting hos de ulike flyttebyråene. Det betyr at du har muligheten til å finne hjelpen du trenger i ulike prisklasser. Akkurat hva et flyttebyrå koster er altså avhengig av hvor mye hjelp du ønsker. Det kan også være en del å hente på å sammenligne priser – er kan det fort være penger å spare.

Du skal selvfølgelig unngå å betale mer enn nødvendig, men pass på at du bestiller samtlige av de tjenestene du trenger for å gjennomføre flyttingen optimalt.

Pris på flyttebyrå

Det er alltid lurt å tenke litt på pris på flyttebyrå, i form av at man tar seg tid til å vurdere og sammenligne. Siden det finnes mange flyttebyråer på markedet, betyr det at mange av dem konkurrerer i pris. Dette er noe du kan utnytte og bruke til din fordel. Du kan finne en tjeneste som lever opp til forventningene, i tillegg til at du får tak i en pris som tilfredsstiller.

Tilbud fra flyttefirma

Ved å henvende deg til flere forskjellige flyttefirmaer, har du muligheten til å motta en del tilbud. Da kan du vurdere disse tilbudene, sammenligne de du har fått, og deretter velge det tilbudet som er best.

Gjennom TjenesteTorget kan du raskt få tilbud fra flere flyttebyråer – kun gjennom ett skjema! Du fyller ut skjemaet og velger hvilke flyttebyråer du ønsker tilbud fra. Du vil dermed bli kontaktet av disse med et pris basert på skjemaet du tidligere har fylt inn. På den måten kan du enkelt sammenligne og velge tilbudet som passer deg best! Tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke – i tillegg til at du sparer tid og penger. Du har med andre ord ingenting å tape.

 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.

Vanlige spørsmål

Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg