Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14

Finn beste TV-pakke

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk om du også kan spare penger! Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende fra flere TV-leverandører.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få tilbud på tv-pakker fra flere tv-pakkeleverandører

Det finnes mange TV-leverandører som har ulike tilbud på TV-pakker. Det gir mye valgfrihet til å velge TV-kanaler du vil ha. Kanskje er det viktig med film og serier for barn, eller kanskje du vil se kamper fra Champions League?

TV er ikke bare TV lenger, og det er gjerne muligheter for å ta med seg kanalene på farten. Enten via egne strømme-apper, eller å ha strømmetjenester med i pakken.

Å vite hva du ønsker er en ting, men å finne beste TV-leverandør kan være tidkrevende og uoversiktlig. For å spare deg for tid, og penger, ved valg av TV-leverandør, har vi laget en løsning som kan hjelpe deg.

Med vårt enkle skjema på siden her, fyller du ut hvilken TV-løsning du trenger. Dette sender vi til flere TV-tilbydere samtidig.

Dermed får du priser på TV-pakker fra ulike aktører samtidig. Da kan du sammenligne og velge en TV-pakke som har kanaler du trenger til den beste prisen.

I tillegg vet tilbyderne at de konkurrerer om å få deg som kunde, og dermed gi deg sitt beste tilbud.

Hvilke TV-pakker kan jeg få?

Man har gjerne en grunnpakke med faste TV-kanaler. Utover dette kan man også legge til valgfrie kanaler som passer til sitt eget behov for underholdning.

Underholdning er som kjent en smakssak, og noen kanalpakker vil være bedre egnet for din husstand enn andre. Så får man et utvalg av film og serier som appellerer til hele familien. Enten dere vil se sammen eller hver for dere.

Det er ikke alle TV-pakker som tilbys over hele landet. Det er også forskjell på utvalget ettersom hvor du bor i landet.

For å finne ut hva du kan få, må du gjerne ta kontakt med hver enkelt tilbyder av TV. Da får du informasjon om de TV-kanalene som tilbys og ikke i ditt område.

Men hvilken TV-leverandør kan jeg få her jeg bor, tenker du nok. Med skjemaet vårt sender vi forespørselen din til de vi samarbeider med som tilbyr TV-pakke i ditt område. Da får du raskt oversikt over markedet der du bor.

TV-pakker - priser - sammenligning

TV-abonnement-pris varierer etter hvilket innhold du ønsker utover grunnpakken. Det finnes TV-kanaler for filmer innenfor ulike sjangre. Mens det finnes sportskanaler som viser blant annet kamper fra Premier League og Champions League.

Eller kanskje Formel 1 interesserer deg mer enn fotball? Mulighetene er mange, og sjansen er stor for at du finner både filmer, serier og mye mer som du liker.

Mens man gjerne vil ha abonnementet som gir deg kanalene og innholdet man ønsker seg mest, gjelder det å finne billigst TV-pakke.

Ettersom hvilket innhold du velger, kan TV-abonnement-priser variere fra et par hundrelapper til et par tusenlapper.

Noe du kan gjøre er å finne ut hvilket innhold du ønsker, og finne ut hvor mye den samme TV-pakken koster hos hver enkelt leverandør. Da ser du fort hvem som har TV-pakker billig til ditt bruk.

Hvis prisene er relativt like, kan det være andre tjenester man får inkludert som avgjør hva som er det beste. Kanskje det er utformingen på appen som er inkludert, eller om det er noe annet som er inkludert.

TV-pakker - test

Det er vanskelig å lage tester for hvilken kanalpakke som er den beste. Kanalene man liker er jo en smakssak. Ikke aller liker samme film, eller serier for den saks skyld.

Noen liker å koble av med en morsom film, mens andre vil kanskje lære noe gjennom dokumentarer. Også er det jo selvfølgelig de som liker begge deler.

Det er ikke sikkert du bare bør gå for billige TV-pakker heller, da det ikke er sikkert man får kanalene man liker. Velg en kanalpakke som er verdt å bruke tiden din på.

Men det er ikke vits å betale for mye heller. Etter du har kartlagt hva du trenger, er det lettere å sammenligne og finne en billig TV-pakke som passer for deg.

For det er du som vet hva du liker å se på. Er dere flere i husstanden er det jo også en ting dere kan bli enig om. Alle trenger ikke å se de samme seriene, men det er kanskje hyggelig å kunne samles rundt en god film av og til?

Bytte TV-leverandør

Dersom du allerede har tilgang til TV-innhold hjemme hos deg selv, kan det likevel finnes bedre tilbud der ute.

For eksempel om du kunne tenke deg de samme kanalene du har i dag, men å sjekke om du har billigste TV-pakke. Eller om du kan få et bedre tilbud hos noen andre.

Kanskje handler det ikke bare om hvem som kan tilby deg TV-pakker billigst, men om innhold. Om du for eksempel ønsker mer innhold. Kanskje er det en tilbyder  som har bedre utvalg av film eller sport?

Det er mange grunner til å bytte leverandør, eller i det minste sjekke hva andre kan tilby deg.

TV-pakker - sammenligning

Det kan være vanskelig å navigere seg i TV-markedet og finne ut hva de ulike leverandørene tilbyr. 

For mange er det i tillegg viktig at man får tilgang til programmene på internett. Og at man finner lett frem til det i en brukervennlig app.

Med vårt skjema på siden her, kan du enkelt fylle inn dine behov og sammenlign TV-pakker fra flere leverandører. Da har du et godt grunnlag for å ta et riktig valg.

Velg det beste for deg, og kos deg med et godt utvalg av film, serier, sport eller hva enn du velger. 

Skal du ha TV på hytta? Det kan du også sjekke med skjemaet vårt. Noen selskaper har også pakketilbud om det er snakk om TV flere steder.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.