Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14

Søk om omstartslån

 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Nødvendige dokumenter hentes inn til banken
  Dette trengs for å kunne gi deg et lånetilbud.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Refinansier dyr gjeld med sikkerhet i bolig. Inkasso, betalingsanmerkninger, unngå tvangssalg? Vi kan hjelpe deg - gratis og helt uforpliktende

Eksempel: Effektiv rente 6,65 %, 2 mill. over 25 år, kostnad kr 2.033.291, totalt kr 4.033.291.
 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Nødvendige dokumenter hentes inn til banken
  Dette trengs for å kunne gi deg et lånetilbud.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

BANKER VI SAMARBEIDER MED

 • 4316
 • 4310
 • 4315
 • 4320
 • 4322
 • 4321
 • 4170
 • 4312
 • 4347
 • 4323
 • 4313
 • 4318
 • 4317
 • 4309
 • 4346
Vi hjelper deg med å finne beste omstartslån på markedet

Om oss

Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg som kunde å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader. Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.

Fyll ut ett skjema og motta det beste tilbudet på omstartslån

Spar tid

Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden til de aktuelle bankene. Tilslutt er det du som velger å benytte deg av tilbudene eller ikke. Tjenesten vår er uten kostand for deg.

Omstartslån - mulighet for å rydde opp i din økonomi

Har du en økonomi med en god del gjeld, særlig usikret lån (forbrukslån, kredittkort, smålån,) kan et omstartslån være tingen for deg. Du får da ryddet opp i mye dyr gjeld og får samlet dette i ett rimeligere lån. 

Forutsetningen er at du kan stille eiendom som sikkerhet, enten en eiendom du har eller planlegger å kjøpe med lånet. Omstartslån er gjerne for deg som ikke får lån gjennom tradisjonelle boliglånsbanker.
 
Hvis du har betalingsanmerkninger kan du også kvalifisere for å få et boliglån/omstartslån. Send en søknad gjennom oss, og vi vil sjekke med de bankene vi samarbeider med hva de kan tilby av låneløsninger. 

Ønsker du å få din økonomi på rett kjøl igjen? Har du mange kreditt- og smålån, kan man kutte månedskostnadene mye om man samler dem til et lån. Dermed blir det lettere å betale tilbake. 

Hva er omstartlån?

Et omstartslån er et lån du kan ta opp for å samle forbrukslån, kredittkortgjeld og andre lån i ett lån med sikkerhet i bolig/eiendom. 

Har du en skakkjørt økonomi med mye gjeld, og tradisjonelle boliglånsbanker ikke kan tilby deg en låneløsning, kan omstartslån være løsningen. 

Om du har betalingsanmerkninger, kan dette lånet også være aktuelt for deg. I tillegg må du oppfylle vanlige krav for å få lån i Norge.

Vi tar opp stadig mer forbruksgjeld og kredittgjeld her til lands. Av og til havner man bakpå, og klarer ikke å betale det man skylder. En betalingsanmerkning er som en prikk på det økonomiske rullebladet ditt.

Når du søker boliglån eller andre lån er dette gjerne det første bankene ser under en kredittsjekk, og gir et signal om at du ikke har betalt det du skylder.

De fleste banker gir ikke boliglån, eller andre typer lån, i disse tilfellene, men det finnes andre banker som har valgt å tilby lån til folk med betalingsanmerkning. Så lenge de har sikkerhet i bolig.

Da får du muligheten til å samle mye av den usikrede gjelden din i et sikret lån. Når man har mange lån, betaler man også gebyrer og avgifter på flere. 

Derfor er det ikke bare lavere rente som gjør at du får lavere månedskostnader når du refinansierer.

Refinansiering og betalingsanmerkning 

Oppfyller du kravene til å få refinansiering med pant i bolig, vil du forhåpentligvis kunne få løst inkassosaker og betalingsanmerkninger.

Dette gir deg muligheten til å ta opp nytt lån, men det frarådes på det sterkeste. Når du har fått et omstartslån, vil det si at bankene tar utgangspunkt i at du har fremtidig betalingsevne.

Det som kan være en fordel ved at du kan ta opp nye lån, er hvis du får enda bedre rente og vilkår på lånet du har. Husk at når banken har pant i bolig, kan de også selge den dersom du ikke betaler det du skylder.

Når du sammenligner lån, bør du se på effektiv rente og ikke nominell rente. Da dette representerer de faktiske kostnadene ved å ha lån.

Med bedre økonomi som følge av refinansiert gjeld, anbefales det å enten betale ned lånet raskere eller spare på bufferkonto.

Med en bufferkonto er du bedre rustet til uforutsette utgifter i fremtiden. Dermed slipper du å pådra deg høy forbruksgjeld.

Hvem kan få boliglån med betalingsanmerkning?

Omstartslån er et lån du kan søke om du har mulighet til å stille fast eiendom som sikkerhet. Dette kan for eksempel være din egen bolig, fritidsbolig eller noen andres bolig.

Du kan ikke låne mer enn 85 % av boligens verdi. Dette er inkludert en eventuell fellesgjeld.

Når du søker vil du bli bedt om å legge ved en e-takst/verdivurdering av boligen. Har du hatt boligen noen år, kan den ha steget i verdi. Dette er hjelpsomt for deg med mye forbruksgjeld i tillegg til boliglån.

Dessuten er det visse krav som gjelder for alle som låner penger. Blant annet krav til inntekt, at du ikke kan låne mer enn 5 ganger din egen inntekt, og at du må ha bodd og skattet til Norge i minst tre år.

Banker som gir omstartslån og boliglån hvis du har betalingsanmerkninger 

Som du sikkert vet, er det vanskelig å få boliglån med betalingsanmerkninger. Selv om du har sikkerhet i bolig er det ikke alle banker som vil la deg låne. 

Ikke engang til refinansiering. Selv om det kunne gjort det lettere for deg å håndtere gjelden du har. Da kan det være betryggende for deg å vite at det finnes de som kan hjelpe deg med å refinansiere.

Her er en liste over banker som gir lån med betalingsanmerkning:

 • Balanse Bank
 • Bank2
 • Bluestep Bank
 • Kraft Bank
 • MyBank
 • Nordax Bank
 • Svea Finans

Hvordan søke lån med betalingsanmerkning?

Oppfyller du kravene, kan du ta kontakt med de bankene som tilbyr lån med betalingsanmerkning mot pant i fast eiendom.

Hvis du ønsker å spare tid, kan du fylle ut skjema for lån her hos oss. Da sender vi det til flere banker samtidig, slik at du får et bedre sammenligningsgrunnlag.

Før du søker bør du skaffe deg oversikt over den økonomiske situasjonen. Dette finner du gjerne i gjeldsregisteret, hos banken din, siste skattemelding, siste lønnsslipp osv.

Når du er i en prosess hvor du ønsker refinansiering av gjeld, er det ekstra viktig at månedskostnadene blir så lave som mulig. Sammenlign derfor effektiv rente, og ikke nominell rente.

Det vil derfor være en fordel at vi sender skjemaet til flere banker samtidig. Da vet de nemlig at de konkurrerer om å få deg som lånekunde, og vil gi deg sin beste pris.

På denne måten håper vi at du vil få det lettere når du skal betale ned gjeld og fjerne både inkasso og betalingsanmerkning. 

Forhåpentligvis blir det en ny start med friskere økonomi, som gjør hverdagen enklere for deg.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.