Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Tryg og andre selskaper

Tryg Forsikring

Tryg er et selskap med en lang historie. Selskapets røtter strekker seg helt tilbake til 1700-tallet. Brannen i København i 1728 gjorde danskene bevisst på viktigheten av å sikre seg mot ulykker. Tre år senere ble Danmarks første forsikringsselskap stiftet, Kjøbenhavns Brand. Selskapet ble kjent under navnet Tryg fra og med 1911. Drøye 40 år senere startet utplassering av Tryg-livbøyene. 

Den tradisjonsrike livbøyen er i dag selskapets kjennemerke, og er også å finne i logoen den dag i dag. 

I dag er Tryg nordens nest største forsikringsselskap, og leverer sine tjenester til 140.000 bedrifter og mer enn 3 millioner privatpersoner. 

Den norske avdelinger har rundt 1000 ansatte, og hovedkontoret i Norge ligger i Fyllingsdalen i Hordaland. 

Tryg Reiseforsikring

Du får en av markedets beste reiseforsikringer, og hjelpen er tilgjengelig 24 timer i døgnet uansett hvor i verden du måtte være. 

Kundene har valget mellom to reiseforsikringer, Reise og Reise Ekstra. Forsikringene dekker mye av det samme, men med Reise Ekstra får du ekstra god dekning på alle punktene som også dekkes av den vanlige reiseforsikringen - Reise.

En annen viktig forskjell er at Reise Ekstra gjelder hver eneste gang du forlater hjemmet ditt. Det betyr at du er forsikret hver gang du er utenfor hjemmet, enten det er på jobb, skole, trening eller bare ute på en liten luftetur med hunden. I tillegg kan du selv velge om du vil ha egenandel på forsikringen. 

Dette er en stor forskjell når man sammenligner med standard-forsikringen “Reise”, der du får dekket de mest alvorlige hendelsene som kan inntreffe på reise. Her gjelder avbestilling, forsinket bagasje, ulykke, rettshjelp med mer. Det er verdt å nevne at man potensielt kan få 2 til tre ganger mer på samtlige punkt dersom man velger Reise Ekstra

Det “Reise Ekstra” dekker, som ikke dekkes av “Reise”:

  • Tapt hotellovernatting og arrangement
  • Erstatningsreise
  • Egenandel leiebil

Tryg Bilforsikring

Hos Tryg finner du bilforsikringen som passer best for deg. Forsikringsselskapet har fire forskjellige bilforsikringer, som gjør at kundene selv kan velge en bilforsikring som passer til eget behov og bilen de eier. 

  • Ansvar: Ansvarsforsikringen er lovpålagt og dekker personskade og skade på bil som du påfører andre.
  • Delkasko: Dette er bilforsikringen for deg som har en litt eldre bil. 
  • Kasko: Har du en ny bil eller en bil som er verdt mye, bør du vurdere å kjøpe Kasko-forsikring. Denne er mer omfattende enn delkasko og sikrer verdien på bilen bedre ved skader og ulykker. 
  • Bil Ekstra: Dette er den beste bilforsikringen du får hos Tryg, forsikringen dekker det aller meste og gir svært mange fordeler ved mindre og større skader på bilen. Den klart beste bilforsikringen du får hos forsikringsselskapet, og sannsynligvis mest verdi for pengene om du har en bil av relativt høy verdi. 

Tryg Helseforsikring og behandlingsforsikring

Helseforsikring, eller behandlingsforsikring, er en klar vinner i forbrukerrådets test av helseforsikringer. Tryg scorer best på hele 10 av 13 punkter i forbrukerrådets nye test, og er eneste forsikringsselskapet som kan smykke seg med terningkast 6 på helseforskring.

Du får oppfølgning gjennom hele behandlingen, rask tilgang til sykehus eller behandlingsinstutisjon og kan være sikker på at du får riktig behandling.

Tryg - Kundeservice og kontakt

Trenge du hjelp kan du kontakte kundeservice på telefon eller e-post. Telefonnummeret til kundeservice er 91 50 40 40. Husk + 47 om du ringer fra utlandet!

Du kan i tillegg til å ta kontakt på telefon, også chatte med en kundeansvarlig inne på nettsidene. Ved å logge inn på Min SIde finner du alt du trenger å vite om kundeforholdet ditt hos Tryg. Inne på Min Side finner du informasjon om forsikringen din, fakturaer og du har muligheten til å endre forsikringene dine raskt og enkelt. 

Kundesenter:
Mandag–torsdag:08-21
Fredag:08-20
Lørdag:09-16

Skade chat:
Mandag–fredag:08–17
Lørdag og søndag:Stengt

Skade telefon:
Mandag–fredag:10–15
Lørdag og søndag: Stengt

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig