Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Tryg Forsikring

Få tilbud på forsikring fra Tryg og opp til 2 andre forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Tryg Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Tryg Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Tryg. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Tryg Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Tryg Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Tryg og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Tryg Forsikring

Tryg er et selskap med en lang historie. Selskapets røtter strekker seg helt tilbake til 1700-tallet. Brannen i København i 1728 gjorde danskene bevisst på viktigheten av å sikre seg mot ulykker. Tre år senere ble Danmarks første forsikringsselskap stiftet, Kjøbenhavns Brand. Selskapet ble kjent under navnet Tryg fra og med 1911. Drøye 40 år senere startet utplassering av Tryg-livbøyene. 

Den tradisjonsrike livbøyen er i dag selskapets kjennemerke, og er også å finne i logoen den dag i dag. 

I dag er Tryg nordens nest største forsikringsselskap, og leverer sine tjenester til 140.000 bedrifter og mer enn 3 millioner privatpersoner. 

Den norske avdelinger har rundt 1000 ansatte, og hovedkontoret i Norge ligger i Fyllingsdalen i Hordaland. 

Tryg Reiseforsikring

Du får en av markedets beste reiseforsikringer, og hjelpen er tilgjengelig 24 timer i døgnet uansett hvor i verden du måtte være. 

Kundene har valget mellom to reiseforsikringer, Reise og Reise Ekstra. Forsikringene dekker mye av det samme, men med Reise Ekstra får du ekstra god dekning på alle punktene som også dekkes av den vanlige reiseforsikringen - Reise.

En annen viktig forskjell er at Reise Ekstra gjelder hver eneste gang du forlater hjemmet ditt. Det betyr at du er forsikret hver gang du er utenfor hjemmet, enten det er på jobb, skole, trening eller bare ute på en liten luftetur med hunden. I tillegg kan du selv velge om du vil ha egenandel på forsikringen. 

Dette er en stor forskjell når man sammenligner med standard-forsikringen “Reise”, der du får dekket de mest alvorlige hendelsene som kan inntreffe på reise. Her gjelder avbestilling, forsinket bagasje, ulykke, rettshjelp med mer. Det er verdt å nevne at man potensielt kan få 2 til tre ganger mer på samtlige punkt dersom man velger Reise Ekstra

Det “Reise Ekstra” dekker, som ikke dekkes av “Reise”:

  • Tapt hotellovernatting og arrangement
  • Erstatningsreise
  • Egenandel leiebil

Tryg Bilforsikring

Hos Tryg finner du bilforsikringen som passer best for deg. Forsikringsselskapet har fire forskjellige bilforsikringer, som gjør at kundene selv kan velge en bilforsikring som passer til eget behov og bilen de eier. 

  • Ansvar: Ansvarsforsikringen er lovpålagt og dekker personskade og skade på bil som du påfører andre.
  • Delkasko: Dette er bilforsikringen for deg som har en litt eldre bil. 
  • Kasko: Har du en ny bil eller en bil som er verdt mye, bør du vurdere å kjøpe Kasko-forsikring. Denne er mer omfattende enn delkasko og sikrer verdien på bilen bedre ved skader og ulykker. 
  • Bil Ekstra: Dette er den beste bilforsikringen du får hos Tryg, forsikringen dekker det aller meste og gir svært mange fordeler ved mindre og større skader på bilen. Den klart beste bilforsikringen du får hos forsikringsselskapet, og sannsynligvis mest verdi for pengene om du har en bil av relativt høy verdi. 

Tryg Helseforsikring og behandlingsforsikring

Helseforsikring, eller behandlingsforsikring, er en klar vinner i forbrukerrådets test av helseforsikringer. Tryg scorer best på hele 10 av 13 punkter i forbrukerrådets nye test, og er eneste forsikringsselskapet som kan smykke seg med terningkast 6 på helseforskring.

Du får oppfølgning gjennom hele behandlingen, rask tilgang til sykehus eller behandlingsinstutisjon og kan være sikker på at du får riktig behandling.

Tryg - Kundeservice og kontakt

Trenge du hjelp kan du kontakte kundeservice på telefon eller e-post. Telefonnummeret til kundeservice er 91 50 40 40. Husk + 47 om du ringer fra utlandet!

Du kan i tillegg til å ta kontakt på telefon, også chatte med en kundeansvarlig inne på nettsidene. Ved å logge inn på Min SIde finner du alt du trenger å vite om kundeforholdet ditt hos Tryg. Inne på Min Side finner du informasjon om forsikringen din, fakturaer og du har muligheten til å endre forsikringene dine raskt og enkelt. 

Kundesenter:
Mandag–torsdag:08-21
Fredag:08-20
Lørdag:09-16

Skade chat:
Mandag–fredag:08–17
Lørdag og søndag:Stengt

Skade telefon:
Mandag–fredag:10–15
Lørdag og søndag:

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.