Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Frende

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Frende. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Frende Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Frende

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Frende og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Frende Forsikring

Fire norske, uavhengige banker gikk sammen i 2007 og startet Frende forsikring. Disse bankene er Sparebanken Øst, Sparebanken Vest, Helgeland Sparebank og Fana Sparebank. Allerede desember 2017 fikk de sine første forsikrings-kunder. 

Det kom inn hele 409 navneforslag når navnet på forsikringsselskapet skulle velges. Etter å ha vurdert de forskjellige forslagene, falt valget på Frende. Forsikringsselskapet ønsket et solid og vakkert norsk navn. Frende vil være en hjelpende hånd for kundene sine, noe som både navnet på selskapet, og logoen symboliserer.

Navnet kommer fra det norrønske ordet “frændi”, som betyr venn eller slektning.

Frende bilforsikring

Du kan velge mellom fem forskjellige forsikringer når du skal velge forsikring til bilen din. Disse fem valgene er Ansvar, delkasko, kasko (uten leiebil), Kasko (med leiebil) og Utvidet.

Med bilforsikring fra Frende får du alle fordelene med en bilforsikring til konkurransedyktig pris.

Dette dekkes av deres beste bilforsikring - Utvidet:

 • Ansvar
 • Rettshjelp
 • Fører- og passasjerulykke
 • Brann, tyveri og glassruter
 • Redning
 • Fastmontert tilbehør
 • Nybilerstatning ( inntil tre år gammel bil)
 • Bagasje
 • Skade på bil og leiebil
 • Maskinskade
 • Tap av nøkkel
 • Tap av startleie ved leasing

Hva dekker delkasko?

Ansvarsforsikring er lovpålagt og dermed noe alle bileiere må ha. Ansvarsforsikringen dekker skader på personer, bygninger, andre kjøretøy og gjenstander og rettshjelp. 

For de som eier en litt eldre bil med lavere verdi, kan delkasko være en passende forsikring. I tillegg til det som dekkes på ansvarsforsikringen, dekker delkasko også tap og skader på eget kjøretøy, brann, tyveri, skade på glass og veihjelp.

Bilforsikring med eller uten leiebil?

Må bilen din inn til reparasjon får du dekket utgiftene til leiebil i perioden bilen din er på verksted. Her bør hver enkelt gjøre en vurdering om det faktisk er nødvendig med leiebil i en periode om bilen må inn på reparasjon. Dersom du ikke er avhengig av bilen for å komme deg på jobb, kan du muligens droppe denne delen av forsikring, og dermed velge fullkasko (uten leiebil).

Frende forsikring anbefaler fullkasko

Full kaskoforsikring dekker skader på deg og andre personer, samt skader på begge kjøretøy i en trafikkulykke, uavhengig av hvem som er skyld i uhellet. I tillegg til dette er også brann, tyveri og hærverk dekket av forsikringen. 

For de mest vimsete av oss, kan det også være betryggende at feilfylling også er dekket av delkasko.

Frende reiseforsikring

Reiseforsikringen er blant de aller beste i bransjen, og har uslåelig dekning!

Helt siden 2011 har Frendes reiseforsikring vært helt i tetsjiktet sammenlignet med konkurrenter, i tillegg er forsikringen billigst blant de beste.

Reiseforsikringen har ingen egenandel og uslåelige dekningsvilkår. Du får 6000 kroner å handle for om bagasjen er forsinket, ubegrenset dekning ved reisesyke og ubegrenset dekning ved avbestilling!

Med denne reiseforsikringen i bagasjen, har du full dekning fra du drar hjemmefra, til du kommer hjem igjen fra ferie. 

Frende innboforsikring

Beskytt eiendelene dine mot tyveri - både hjemme og på reiser. Uhellsforsikringen som er inkludert i innbo med uhellsdekning, dekker uhell både hjemme og på reiser. 

Hjemme får du dekket skader ved uhell, selv om du selv er skyld i skade. Dette gjelder både om porselenet eller TV-en skulle gå i gulvet. 

På reise kan du få erstatning på skader og uhell over hele verden. Forsikringen dekker uhell opptil 20.000 kroner. 

Med innboforsikringen er du sikret ved ID-tyveri, mot uhell og du får hjelp ved nettmisbruk. Nedenfor finner du alt som er inkludert i innboforsikring med uhellsdekning

 • Skader ved vann-, brann og naturskader.
 • Tyveri, veskenapping, i tillegg til ran og overfall.
 • Oppholdsutgifter
 • Skadedyrforsikring (Veggdyr, kakerlakker og skjeggkre)
 • Rettshjelp og rettslig erstatningsansvar
 • Hjelp ved nettmisbruk og ID-sikring
 • Skade ved flytting
 • Uhellsforsikring
 • Uhellsforsikring utenfor boligen

De tre siste punktene er inkludert i innboforsikringen (med uhellsdekning), mens de resterende punktene også er inkludert i standard innboforsikring fra Frende. 

Frende Forsikring har de mest fornøyde kundene

Bransjemåleren EPSI rating sin årlige kundeundersøkelse viste at Frende hadde de mest fornøyde kundene i 2018. Grunnen til det gode resultatet er at selskapet er lett tilgjengelig og tilbyr gode produkter til en konkurransedyktig pris

Frende Forsikring - Kundeservice og kontakt

For å få oversikt over forsikringene dine, kan du gå inn på nettsidene til Frende. Der finner du frem til Min Side. Klikker du deretter på Logg inn, får du full oversikt over forsikringer, betalinger og dokumenter. På Min Side kan også melde skader.

Trenger du hjelp fra en kundebehandler kan du ringe 55 15 36 00 eller ta kontakt på e-post: [email protected] Forsikringsselskapet har ikke App eller en chat der kundene kan sende inn sine spørsmål. Inne på nettsiden kan du søke opp dine spørsmål, og finne svar i Q&A-seksjonen

Telefon: 55 15 36 00
e-Post: [email protected]

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer