Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på bilforsikring

Sammenlign tilbud på bilforsikring tilpasset deg og ditt behov. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Bilforsikring

En bilforsikring er lovpålagt og må være betalt for at du skal kunne kjøre på veien. Hovedsakelig har man fire typer forsikring; ansvarsforsikring, delkasko, full kasko eller en ekstra god kasko.

Det er imidlertid opp til deg å velge hvilken du ønsker. Riktig valg av forsikring avhenger av hvilken bil du har, årlig kjørelengde, samt dine behov.

  • Ansvar

Ansvarsforsikring er den billigste bilforsikringen du kan velge. Denne forsikringen dekker ansvar, rettshjelp og ulykke. Ansvarsforsikring er lovpålagt for alle registrerte kjøretøy.

Denne billige bilforsikringen gir med andre ord minimal dekning. Forsikringen dekker ingen av skader på egen bil. Derfor passer den bra for biler av lav verdi.

  • Delkasko

Velger du delkasko får du samme dekning som ansvarsforsikringen. I tillegg får du også dekket reparasjonsgaranti, brann, tyveri, glasskade, løsøre/ekstrautstyr og veihjelp.

Delkasko koster naturligvis noe mer enn ansvarsforsikring, og passer bra for deg som har en bil av middels til lav verdi.

  • Bil Kasko

En kaskoforsikring kommer med større dekning enn delkasko og ansvar, men vil samtidig koste mer. Her får man dekningen til delkasko, pluss dekning ved kollisjon, utforkjøring, velting, totalskade og leiebil. Passer best for biler av middels/høy verdi.

  • Bil Pluss

Pluss er en bilforsikring for de som har behov for det lille ekstra. Med Pluss har man dekningen fra kasko, i tillegg til dekning på maskinskader, utvidet totalskade, samt høyere summer for ekstrautstyr og løsøre. Passer best for biler av ekstra høy verdi.

Bilforsikring pris

Prisen på bilforsikringen varier ut i fra dekningen du velger eller vil ha på bilen din. Det kan være lurt å ha en forsikring som “står i stil” til den bilen du eier. Du bør med andre ord velge en forsikring som dekker verdien på bilen din.

I tillegg kan det være lurt å vurdere hvor avhengig du er av å ha bilen din hverdag. De beste bilforsikringer tilbyr svært gode vilkår dersom bilen din må på reparasjon, og ofte får du leiebil i opptil 30 dager uten at du må legge ut noe ekstra!

Har du derimot en bil av lavere verdi, kan en dyr forsikring bli et unødvendig pengesluk. Dette fordi forsikringen egentlig har dekning langt utover det du kan få dekket med din bil, uten at du betaler noe mindre enn om du hadde hatt en dyrere bil. Da blir det plutselig dyrere å forsikre bilen i noen år, enn det bilen faktisk er verdt i seg selv. 

Hvor mye koster bilforsikring?

Dette vil variere ut i fra hvilket kriterier du har. Å finne en forsikring som gir deg økonomisk trygghet er det viktigste, sammen med en som er tilpasset din økonomi. Du kan velge om du vil betale forsikring hvert år eller hver måned. Det er derfor lurt å finne en forsikring som er billig men samtidig som den dekker dine behov.

Pass på kilometergrensen

Forsikringen blir billigere dersom du velger en lavere kilometergrense per år. Velger du en grense som er marginalt høyere eller i området du normalt kjører på et år, bør du være forsiktig. Overskrider du denne grensen kan det føre til at du får begrenset dekning ved oppgjør, dersom skaden har oppstått etter at du har kjørt mer enn du er forsikret for. 

Er det lurt å gå for billigst forsikring?

En billig bilforsikring er anbefalt for billige biler. Du bør også vurdere ditt eget behov til sikkerhet om et uhell skulle oppstå. Er du veldig avhengig av bilen din, dårlig forsikret og i tillegg har en trang økonomi? Da kan det være lurt å gå for en bedre og dyrere forsikring. 

I bunn og grunn bør valget ta hensyn til ønske og behov for økonomisk trygghet, og selvsagt verdien på bilen din.  Derfor bør man lese vilkårene for den billigste bilforsikring slik at man vet at man får det man trenger av dekning.

Beste bilforsikring

SeeYou utfører årlige tester av kundeservicen i forskjellige bransjer i Norge. I fjor var det If, Codan og Gjensidige som kom best ut i testen. I EPSI sin undersøkelse rundt kundetilfredshet var det Frende Forsikring som ble vurdert som best i bransjen.

I en stor undersøkelse som ble besvart av 257 norske skade- og lakkverksteder, var det If, Gjensidige og Enter Forsikring som var best i test. If forsikring var i ensom majestet i toppen av undersøkelsen, og scoret best på seks av seks punkter. 

Bilforsikring Ung

Kunder som er mellom 18 og 22 år og forsikrer bilen hos oss, kan du få tilbakebetalt inntil 10 000 kroner gjennom det Gjensidige kaller Ungdomsavtalen. Selskapet ønsker å belønne unge sjåfører som kjører trygt og forsvarlig i trafikken. Unngår du å skade bilen og få bonustap frem til du har fylt 23 år, får du inntil 10.000 kroner tilbakebetalt fra forsikringsselskapet. 

Kjøp bilforsikring nå og få penger tilbake

Er du mellom 18 og 22 år og forsikrer bilen din, kan du få tilbakebetalt inntil 10 000 kroner gjennom det vi kaller Ungdomsavtalen. Noen selskaper ønsker å belønne unge sjåfører som kjører forsvarlig.

Unngår du skader med bonustap frem til du fyller 23 år, får du tilbake penger. 

Ungdomsavtalen gjelder per person og ikke per forsikring. Selv om du har forsikret to bile vil du få maksimalt 10 000 kroner uansett. . 

Bytte bilforsikring

Før du bytter forsikring er det lurt å sammenligne tilbud fra forskjellige forsikringsselskap. Den enkleste måten å sammenligne forskjellige forsikringer på, er å ta i bruk en sammenligningstjeneste.

Sammenlign bilforsikring

På tjenestetorget.no kan du enkelt fylle ut et skjema og få tilbud fra forskjellige selskaper. Sammenlign forsikring ved hjelp av en sammenligningstjeneste - da sparer du både mye tid og penger på prosessen. 

Si opp bilforsikring?

Forsikringen kan sies opp dersom du har solgt, vraket eller avskiltet bilen din. Selv om du bare kan si opp ved disse tre tilfelle, kan du når som helst overføre eller bytte forsikringen din til et annet forsikringsselskap. 

Bilforsikring med betalingsanmerkning

Har du en betalingsanmerkning? Da har du kanskje merket utfordringer med å få deg forsikringer. Flere selskaper gir nemlig avslag på bilforsikring til kunder som har betalingsanmerkning. Årsaken til dette er at de ser på kundene som en økt skaderisiko. 

Selv om du har betalingsanmerkning kan de ikke nekte deg forsikring. Men du må innfinne deg i å forhåndsbetalte hele beløpet. I tillegg til å betale forskudd for ett helt år, vil forsikringspremien være høyere for de med betalingsanmerkning. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.