Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
 • Raskt og enkelt
 • Dekker hele landet

Finn ditt neste forsikringsselskap

I oversikten under kan du finne ditt forsikringsselskap, be om tilbud fra denne og andre med ett, enkelt skjema.

Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper med ett, enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Forsikringsselskap i Norge

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Finn rette selskap og få best forsikring

Det er mange aktører som tilbyr forsikringer i Norge, og du lurer garantert på hvilket av dem som er det beste. Det er derfor ikke lett å vite hvilket forsikringsselskap er best, men du kan kjapt finne ut hvilket som gir deg det beste forsikringstilbudet.

For eksempel har det ingenting for seg å ha en billig forsikring om egenandelene er så høye at du like gjerne kan dekke skadene utenom forsikringen. Eller om innboforsikringen ikke dekker de faktiske verdiene du eier.

Så du kan ikke få et fasitsvar på hva som er beste forsikringsselskap eller billigste, men forhåpentligvis vil du få mer oversikt.

I stedet for å tråle gjennom alle nettsidene til selskaper i Norge, kan du gå rett på sak og innhente tilbud som er skreddersydd for deg, slik at du kan sammenligne forsikringstilbud og finne hvilket selskap som er best for nettopp deg.

Største forsikringsselskaper i Norge

Selv om du bør få personlige tilbud, kan det være greit å vite hvilke forsikringsselskap i Norge som er størst.

Finans Norge har laget en oversikt over de største forsikringsselskapene i Norge, sortert etter markedsandeler. Tallene i listen under er basert på markedsandeler i 2018.

 1. Gjensidige Forsikring – 25,6 %
 2. IF Forsikring – 21,1 %
 3. Tryg Forsikring (inkludert OBOS Forsikring og Troll Forsikring) – 13,1 %
 4. Sparebank 1 – 10,7 %
 5. Øvrige selskaper – 29,5 %

Under siste punkt ligger en skog av selskaper, og om du er interessert i de komplette tallene, kan du se de på Finans Norge sine hjemmesider her.

Husk at de største selskaper ikke nødvendigvis er synonymt med beste selskapet eller billigste.

Kanskje er det ene selskapet bedre noen ting enn andre, og det gjelder å finne fram til de som gir deg et tilbud som passer deg.

Verdt å ha i bakhodet at prisen du må betale avhenger av ting som alder, bosted, yrke, eiendeler og vektleggingen av disse er forskjellig fra selskap til selskap.

Hvilket forsikringsselskap er best?

EPSI Norway, som jobber med bransjestudier, har gjort en undersøkelse for å finne ut hvilke forsikringsselskaper som scorer best på kundetilfredshet i 2018.

Under kan du se hvordan noen ulike selskaper gjorde det i testen, som er hentet her fra EPSI Norway sine nettsider.

Forsikringsselskap Kundetilfredshet Endring fra 2017
Øvrige forsikringsselskap (aktører som Storebrand, Codan, KLP, Enter og JBF er blant selskapene som har havnet her) 77,8 1,0
Frende Forsikring 76,5 1,4
Eika Forsikring 75,6 0,0
Tryg Forsikring 74,9 3,7
Gjensidige Forsikring 74,9 -0,2
Forsikringsbransjen som helhet 74,2 0,5
Sparebank 1 Forsikring 73,2 -0,8
IF Forsikring 72,7 -1,1
DNB Forsikring 70,0 1,7

Det er kanskje ingen fasit på hva som hvilket selskap som er best, men det kan kanskje være en viss pekepinn, om du skal velge deg noen selskaper å sammenligne, slik at du får de beste forsikringer.

Men, som du ser i denne tabellen, er det også en hel del aktører som er representert under samlekategorien «Øvrige forsikringsselskap».

Derfor bør du ta i betraktning at det kan være gode selskaper på markedet som ikke er representert i denne testen. Til syvende og sist er det nok du selv som må sammenligne selskap og finne ut hvilket som er best.

Hvor bør du ha dine forsikringer?

Når det kommer til forsikringer, bør man helst ha det så konkret som mulig. Hva skal dekkes, hvor god dekning er det, hvor mye kommer det til å koste i året, og hvor mye må du selv dekke om uhellet først er ute?

Du kan finne mye av denne informasjonen ved å oppsøke nettsidene til norske selskaper, men du kan spare mye på å prute også.

Det er også viktig at du får en oversikt over hvilke forsikringer du bør ha og hvilke forsikringer du kan doppe. Da slipper du å betale for en forsikring du ikke trenger.

Innhent tilbud på forsikring

Hvis du ønsker å innhente tilbud på forsikringer fra flere forsikringsselskaper i Norge, har vi laget et skjema du kan fylle ut med dine forsikringsbehov.

Da sender vi det til flere selskaper samtidig, så du er sikker på at du får skreddersydde forsikringstilbud, og du kan sammenligne og finne beste forsikringsselskap, hvor du kan ha dine forsikringer. 

Enten du ønsker å flytte dine forsikringer, eller bruke tilbudet du får som prutegrunnlag for din eksisterende forsikringsavtale.

Det er gratis og uforpliktende å benytte seg av vår sammenligningstjeneste, og da er forsikringsselskapene klar over at de konkurrerer om å få deg som kunde. Dermed er sannsynligheten stor for at du får enda bedre tilbud på dine forsikringer.

Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer