Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Troll

Troll forsikring opererte på det norske markedet i syv år. Etter disse årene viste det seg at de hadde et stort underskudd. Det var da deres konkurrent Tryg kjøpt dem opp. Og i dag tilbyr de gode forsikringer til Trolls eksisterende og nye kunder. 

Få tilbud fra Troll Forsikring og andre selskaper

Troll

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Troll og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Skadeforsikring

Troll forsikring kom ikke ordentlig i gang før i 2012. Det til tross for at virksomheten var å finne i Brønnøysundregisteret allerede i 2007. Selskapet hadde innen den tid samlet et solid lag. Med navn som Stein Erik Hagen og Brynjulf Skaugen blant de mest prominente. Og anså seg selv som en reell utfordrer til de fire store forsikringsselskapene. 

Noe av det som skilte Troll forsikring fra resten, var at de utelukkende opererte på nettet. Mye av fokuset deres lå derfor på å utvikle nyskapende og brukervennlige nettløsninger. Tanken var at når framtiden er nettbasert, må det bli lettere å bruke slike tjenester. 

Fra Troll til Tryg

I 2018 ble det imidlertid klart at det heller ikke i dette eventyret skulle gå trollets vei. Dagens Næringsliv skrev at det i løpet av deres syv aktive år var snakk om et underskudd på nærmere 200 millioner kroner. Troll forsikring var altså et tapsprosjekt, og selskapet ble kort tid etter solgt til konkurrenten Tryg forsikring. 

Etter overtakelsen ble kundemassen overført til Tryg forsikring. Det samme gjaldt Trolls 33 ansatte. En del opplevde antakelig prisforandringer og endringer i vilkårene. For noen ble det billigere, for andre dyrere. Og ifølge kommunikasjonssjefen i Tryg skyldtes sistnevnte hovedsakelig faktorer som endret dekning og liknende snarere en et dårligere tilbud.

Trolls forsikringer

Troll tilbød alt det man forventer at et moderne forsikringsselskap skal ha av forsikringer. Foruten hus-, innbo-, reise- og bilforsikring, kunne man forsikre alt fra kjæledyrene til seilbåten sin gjennom Troll forsikring. 

I det følgende skal vi se litt nærmere på to av deres forsikringspakker. På den måten håper vi å kunne danne oss et inntrykk av hva de hadde å tilby.

Bilforsikring

Forsikret du bilen din hos Troll forsikring, hadde du fire forskjellige varianter å velge mellom: delkasko, kasko, kasko m/leiebil og superkasko. For å kjøre lovlig på veien må du ha ansvarsforsikring. Det er en forsikring som dekker eventuelle skader påført andres kjøretøy eller person. De ulike kaskoforsikringene dekker i tillegg vei- og rettshjelp samt skader på eget kjøretøy. 

Det som skilte såkalt “Superkasko” fra andre kaskoforsikringer, var blant annet at du ved store skader fikk ekstra erstatning. I tillegg var maskinskade inkludert, samt leiebil i inntil 30 dager. 

Reiseforsikring

Når det gjelder reiseforsikring, hadde Troll to varianter å tilby: familie og enkeltperson. Forskjellen på disse er helt enkelt bare om forsikringen dekker deg som enkeltperson eller hele familien. 

Begge typene gjaldt reiser i opptil 60 dager, innenlands så vel som utenlands. Ellers kan ting som avbestilling, evakuering, hjemtransport, rettshjelp og skader på reisegods nevnes blant tingene som Trolls reiseforsikring dekket. 

Erfaringer med Troll forsikring

På nettsteder som Bytt.no kan man fremdeles lese erfaringer kunder har gjort seg med Troll forsikring. Noe av det første man legger merke til er at det enten er svært gode eller svært dårlige omtaler. Slik er det ofte med disse tjenestene. De som tar seg bryet med å legge igjen omtaler, har nemlig ofte gjort seg spesielt gode eller dårlige erfaringer. 

På den måten blir det langt mellom de nyanserte tilbakemeldingene. Vi anbefaler derfor på generell basis ikke å basere valget sitt utelukkende på slike omtaler. Søk heller opp anmeldelser og tester utført av mer uhildede aktører. 

Kundeservice og kontakt

Ettersom Troll forsikring ikke lenger eksisterer som en egen merkevare, er det nå Tryg Forsikring tidligere kunder må kontakte. Tryg har svar på mange av de vanligste spørsmålene på hjemmesiden sin. Skulle du imidlertid lure på noe som du ikke finner svar på der, kan du kontakte dem på følgende måter:

Per telefon: 91 50 40 40. Kundesenteret har åpent fra 08:00 til 21:00 mandag til torsdag og stenger 20:00 på fredager. Lørdag er åpningstidene 09:00-16:00. Du har også muligheten til å få Tryg til å ringe deg. Du kan enten legge igjen en ønsket dato for opprigningen, eller få dem til å ringe så fort som mulig. 

Tryg har også en chat-funksjon på nettsidene sine. Denne er åpen mellom 08:00 og 17:00 alle hverdager. 
 

 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer