Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Troll og andre selskaper

Troll Forsikring

Troll forsikring kom ikke ordentlig i gang før i 2012. Det til tross for at virksomheten var å finne i Brønnøysundregisteret allerede i 2007. Selskapet hadde innen den tid samlet et solid lag. Med navn som Stein Erik Hagen og Brynjulf Skaugen blant de mest prominente. Og anså seg selv som en reell utfordrer til de fire store forsikringsselskapene. 

Noe av det som skilte Troll forsikring fra resten, var at de utelukkende opererte på nettet. Mye av fokuset deres lå derfor på å utvikle nyskapende og brukervennlige nettløsninger. Tanken var at når framtiden er nettbasert, må det bli lettere å bruke slike tjenester. 

Fra Troll til Tryg

I 2018 ble det imidlertid klart at det heller ikke i dette eventyret skulle gå trollets vei. Dagens Næringsliv skrev at det i løpet av deres syv aktive år var snakk om et underskudd på nærmere 200 millioner kroner. Troll forsikring var altså et tapsprosjekt, og selskapet ble kort tid etter solgt til konkurrenten Tryg forsikring. 

Etter overtakelsen ble kundemassen overført til Tryg forsikring. Det samme gjaldt Trolls 33 ansatte. En del opplevde antakelig prisforandringer og endringer i vilkårene. For noen ble det billigere, for andre dyrere. Og ifølge kommunikasjonssjefen i Tryg skyldtes sistnevnte hovedsakelig faktorer som endret dekning og liknende snarere en et dårligere tilbud.

Trolls forsikringer

Troll tilbød alt det man forventer at et moderne forsikringsselskap skal ha av forsikringer. Foruten hus-, innbo-, reise- og bilforsikring, kunne man forsikre alt fra kjæledyrene til seilbåten sin gjennom Troll forsikring. 

I det følgende skal vi se litt nærmere på to av deres forsikringspakker. På den måten håper vi å kunne danne oss et inntrykk av hva de hadde å tilby.

Bilforsikring

Forsikret du bilen din hos Troll forsikring, hadde du fire forskjellige varianter å velge mellom: delkasko, kasko, kasko m/leiebil og superkasko. For å kjøre lovlig på veien må du ha ansvarsforsikring. Det er en forsikring som dekker eventuelle skader påført andres kjøretøy eller person. De ulike kaskoforsikringene dekker i tillegg vei- og rettshjelp samt skader på eget kjøretøy. 

Det som skilte såkalt “Superkasko” fra andre kaskoforsikringer, var blant annet at du ved store skader fikk ekstra erstatning. I tillegg var maskinskade inkludert, samt leiebil i inntil 30 dager. 

Reiseforsikring

Når det gjelder reiseforsikring, hadde Troll to varianter å tilby: familie og enkeltperson. Forskjellen på disse er helt enkelt bare om forsikringen dekker deg som enkeltperson eller hele familien. 

Begge typene gjaldt reiser i opptil 60 dager, innenlands så vel som utenlands. Ellers kan ting som avbestilling, evakuering, hjemtransport, rettshjelp og skader på reisegods nevnes blant tingene som Trolls reiseforsikring dekket. 

Erfaringer med Troll forsikring

På nettsteder som Bytt.no kan man fremdeles lese erfaringer kunder har gjort seg med Troll forsikring. Noe av det første man legger merke til er at det enten er svært gode eller svært dårlige omtaler. Slik er det ofte med disse tjenestene. De som tar seg bryet med å legge igjen omtaler, har nemlig ofte gjort seg spesielt gode eller dårlige erfaringer. 

På den måten blir det langt mellom de nyanserte tilbakemeldingene. Vi anbefaler derfor på generell basis ikke å basere valget sitt utelukkende på slike omtaler. Søk heller opp anmeldelser og tester utført av mer uhildede aktører. 

Kundeservice og kontakt

Ettersom Troll forsikring ikke lenger eksisterer som en egen merkevare, er det nå Tryg Forsikring tidligere kunder må kontakte. Tryg har svar på mange av de vanligste spørsmålene på hjemmesiden sin. Skulle du imidlertid lure på noe som du ikke finner svar på der, kan du kontakte dem på følgende måter:

Per telefon: 91 50 40 40. Kundesenteret har åpent fra 08:00 til 21:00 mandag til torsdag og stenger 20:00 på fredager. Lørdag er åpningstidene 09:00-16:00. Du har også muligheten til å få Tryg til å ringe deg. Du kan enten legge igjen en ønsket dato for opprigningen, eller få dem til å ringe så fort som mulig. 

Tryg har også en chat-funksjon på nettsidene sine. Denne er åpen mellom 08:00 og 17:00 alle hverdager. 

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig