Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på dyreforsikring

Sammenlign tilbud på dyreforsikring tilpasset deg og dine behov. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Slik finner du beste dyreforsikring

Det er et stort ansvar å ha et dyr. Den trenger trening, mat, sosialisering, og er avhengig av deg til ganske mye. Hva gjør man dersom dyret blir sykt og trenger medisinsk hjelp? Da er det både betryggende og godt å ha dyreforsikring.

I motsetning til deg er ikke dyret ditt dekket av et offentlig helsetilbud. Det betyr at veterinærutgifter eller en tur til dyrehospitalet kan bli kostbart. Da kan det være greit å ha forsikringen i orden.

Det finnes en mengde forskjellige dyreforsikringer med varierende dekningsgrad. De vanligste dyreforsikringene i Norge er foreksempel hundeforsikring og katteforsikring. Når du har slike forsikringer trenger du kun å betale egenandel for veterinærutgifter når det oppstår sykdom eller skade.

Her skal vi gå gjennom de forskjellige dekningsgradene på dyreforsikring, samt undersøke hva som er beste dyreforsikring for kjæledyr. 

Hoveddekninger

Noe av det første du vil oppdage, er at de fleste selskap deler dyreforsikringen sin opp i ulike dekninger. Da kan du velge de dekningene du mener det er mest behov for og slippe å betale unødvendig mye. Du vil vanligvis se to hoveddekninger: En for behandlingskostnader og en for tap. 

Behandlingskostnader inkluderer gjerne veterinærbesøk, kirurgiske inngrep og eventuelle medisiner. Det er heller ikke uvanlig at fysioterapi og rehabilitering er medregnet. Videre får man ofte hjelp til allergilindrende behandling og veterinærhjelp i forbindelse med fødsel.

Tapsforsikringen er sammenlignbar med en vanlig livsforsikring. Det vil si at hvis dyret ditt dør eller forsvinner, så får du utbetalt en engangssum. Verdien av denne summen varierer fra forsikringsselskap til forsikringsselskap.

Hos enkelte velger du forsikringssummen selv og hos andre tas det utgangspunkt i markedsverdi. Denne dekningen dekker også tyveri

Andre dekninger

Mange dyreforsikringer dekker også tap av bruksverdi, enten som en del av tapsforsikringen eller som en egen tilleggsdekning. “Tap av bruksverdi” betyr at dyret ditt er trent til et spesielt formål som det ikke lenger kan brukes til. Eksempler på dette er jakthunder og sprangridningshester. 

Driver du på med oppdrett kan det være en lurt å undersøke om forsikringen din har en egen avlsdekning. En slik dekning inkluderer gjerne en fruktbarhetsutredning og kanskje et keisersnitt.

I tillegg får du gjerne dekket ekstrakostnader for avkommet samt en erstatning ved tapt avlsevne hos din hund eller katt.. 

Dyreforsikring - pris

Ettersom dekningsbehovet varierer fra dyreeier til dyreeier, er det vanskelig å fastslå en bestemt pris på en dyreforsikring.

Du  kan til en viss grad påvirke prisen selv utifra hvilke tilleggsforsikringer du ønsker og hvilket forsikringsselskap du velger. 

Størrelsen på egenandelen og mengden forsikringer du har i samme selskap kan påvirke prisen på forsikringen din. Noe av det viktigste du bør se etter når du velger en forsikring er egenandelen – spesielt om du er ute etter en billig dyreforsikring.

Dersom du bruker dyreforsikringen ofte vil egenandelen ha stor betydning for prisen på forsikringen

Hva som er riktig dyreforsikringen for deg avhenger av mange individuelle faktorer. Derfor er det innholdet snarere enn prisen som må være utgangspunktet når du bestemmer deg for en forsikring. Det hjelper ikke at forsikringen er billig dersom den ikke de relevante dekningene for deg og dyret ditt.

Sammenligne tilbud

En god start når du skal kjøpe forsikringer er å sammenligne tilbud fra de forskjellige forsikringsselskapene. Da burde du se på vilkårene som gjelder for forsikringen og prislappen.

Det finnes mange tester på nett for dyreforsikring – best i test stempelet endrer seg konstant. En dyreforsikring test kan være en god pekepinn for hvor du skal begynne å lete etter en passende forsikring til din hund, katt eller hest.  

Dersom du ikke har tid til å finne den beste forsikringen som dekker skade eller tap til lavest egenandel har vi i Tjenestetorget et søknadsskjema som gjør jobben enkel for deg.  

Fyll ut skjemaet på siden her for å få gratis og uforpliktende tilbud på dyreforsikring. Da trenger du kun velge en forsikring som passer best til deg og ditt kjæledyr. Du kan til og med spare en god del kroner!

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.