Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på familieabonnement

Hent tilbud og spar penger med familieabonnement til mobil

 • Hent tilbud
  Få flere tilbud og sammenlign dem
 • Sammenlign
  Du sammenligner tilbudene og kan se hva som passer deg og familien din best
 • Velg
  Du velger selv om du vil akseptere eller avslå tilbudet - helt gratis og uforpliktende
Mobilabonnement

Skaff deg et abonnement som passer dine og familiens behov

Sammenlign tilbud på familieabonnement fra ulike mobiloperatører. Velg tilbudet som passer deg og familien best.

 • Hent tilbud
  Få flere tilbud og sammenlign dem
 • Sammenlign
  Du sammenligner tilbudene og kan se hva som passer deg og familien din best
 • Velg
  Du velger selv om du vil akseptere eller avslå tilbudet - helt gratis og uforpliktende

FÅ TILBUD FRA MOBILOPERATØRER VI SAMARBEIDER MED

Få det beste tilbudet på familieabonnement (mobil)

Spar penger ved å samle mobilabonnementene til ett abonnement. Alt du trenger å gjøre, for å få det beste tilbudet, er å la mobilselskapene konkurrere om deg.

Det er ingen hemmelighet at konkurransen er stor i mobilabonnement-markedet, derfor kan du med noen enkle klikk få et mye bedre tilbud, til en mye lavere pris, dersom du sender inn et skjema via Tjenestetorget her på siden isteden for å lete rundt etter det beste tilbudet selv.

Hva er familieabonnement og hvem kan benytte seg av tilbudet?

Du har sikkert sett at flere og flere mobilselskap tilbyr familieabonnement eller en "familiepakke" slik at du kan koble sammen abonnementene i familien til ett abonnement, men visste du at dette også gjelder nabo, bekjente, venner og kjæreste?

Du behøver altså ikke å ha en familie for å kunne benytte deg av et slikt tilbud, og fordelene med å velge et slikt abonnement er mange.

Familieabonnementet gir deg en grupperabatt, du får altså lavere pris totalt enn dersom hver enkelt skulle hatt et eget abonnement.

Slik får du det beste tilbudet på familieabonnement

Du får familierabatt på mobilabonnementet ved å kombinere familiens mobilabonnement til ett abonnement, men hvis du benytter en sammenligningstjeneste, som for eksempel Tjenestetorget.no, vil du få en enda bedre avtale med enda bedre rabatt. 

Smart, ikke sant?

For selv om konkurransen om kundene er brennhet mellom de ulike mobilselskapene, får du ikke helt like tilbud, og det kan ta litt tid å finne ut, på egenhånd, hvilket familieabonnementet som passer deg og familiens mobilbruk.

La selskapene konkurrere om deg

Det er dumt å velge en familiepakke som ikke er skreddersydd for hele familien. Du kan i verste fall ende opp med å betale for noe du ikke bruker, som ekstra (ubrukt) data.

Heldigvis tilbyr de fleste selskapene i dag data rollover som du kan fordele til hele familien, men siden du i tillegg får automatisk ny data hver måned kan du til slutt ende opp med å ha betalt for mye for ubrukt data totalt sett.

Det er unødvendig å betale for ubrukt data.

Derfor bør du heller legge ut forespørselen din på anbud, så vil mobilselskapene justere sin opprinnelige pris, siden de vet at kundene ofte velger den laveste prisen. 

Når du har mottatt inntil 3 tilbud fra forskjellige mobilselskaper kan du starte en "priskrig" ved å ringe tilbake til de selskapene som ikke har gitt deg det laveste tilbudet. Det du i realiteten gjør er å prute på prisen ved å henvise til det billigste tilbudet du har fått. 

Som et resultat vil du derfor få den beste skreddersydde-avtalen på markedet med full kontroll, til en veldig god pris.

Dette er inkludert i familieabonnementet

Det er forskjeller hos mobilselskapene på hva som er inkludert i en familiepakke eller i familieabonnementet, men det er noen likheter og som for eksempel fri tale, sms og mms.

Mobilabonnement for familien/flere personer inkluderer som regel:

 • Full hastighet – En god hastighet ligger mellom 25 til 100/200 mbit/s, men du kan også få opp til 1000 mbit/s.

 • Data rollover – Du får overført ubrukt data til neste måned helt gratis.

 • Ubegrenset data – Du kan surfe så mye du vil, men hastigheten vil skrus ned etter antall GB.

 • Fri tale, sms og mms – Egne priser gjelder for spesialnummer og bruk uten for EU/ EØS.

 • Gratis WiFi tale, sms & mms

 • EU inkludert – De fleste mobilselskapene inkluderer bruk i Norge og EU/ EØS.

 • 4G eller 5G dekning  Basert på dine valg vil du enten få telia dekning, telenor dekning eller ICE dekning.

 • Gratis Bank-ID

 • Familierabatt/ grupperabatt

HUSK AT... Data rollover har en begrensning, det vil si at dersom du har 8 GB data, kan du kun overføre inntil 8 GB og maksimalt få 16 GB data neste måned.

Familiefordeler hos ulike operatører

Leverandørene av familieabonnement (mobil) har sine varianter, så du bør se på familiens databruk og velge ut et abonnement som passer din families mobilbruk. 

Flere mobilselskap inkluderer bedre nettsikkerhet, nettslett og gir deg muligheten til å overføre data til andre i familien/ gruppen, mens andre familieabonnement vil fordele dataene til alle brukerne automatisk.

Enkelte mobilselskap har en grense for hvor mange familiemedlemmer som kan være inkludert i familieabonnementet. Denne grensen kan variere fra 4 til 10 personer.

Noen selskaper gir deg også noen tilleggsgoder i familieabonnementet, så det lønner seg å benytte Tjenestetorgets skjema for å få gode tilbud på mobilabonnement til familien, bekjente, venner eller til kjæresten.

Så, det kan lønne seg å bytte. 

Med et familieabonnement får du bare én faktura

En av de største grunnene til å velge en familiepakke eller et familieabonnement er at du slipper å forholde deg til flere fakturaer på abonnementene, istedenfor får du én faktura som gir deg oversikten over all forbruket og hvor mye data som er brukt.

Det eneste minuset er at det opprettes en hovedabonnent som administrerer mobilabonnementet. Dette kan derfor være et problem dersom familieabonnementet inkluderer medlemmer utenfor husstanden.

Familieabonnementet gir ekstra fordeler til barn og unge

Hvis det er barn som er inkludert i familieabonnementet kan du få tilbudt datakontroll og foreldrekontroll for å få bedre oversikt over dine barns mobilbruk. 

Samtidig får du barnepris på mobilabonnement til barna, og "ungdomspris" på abonnement til ungdommen. Så dersom du kombinerer slike abonnement i familiepakken vil du totalt sett få en mye billigere pris for hele familien. 

Et annet pluss er at du også kan overføre data til hverandre og du kan derfor gi dem mer data som en form for belønning, isteden for penger. 

Fordeler til unge under 29 år

Har du ikke fylt 30 enda kan du få 2 til 3 timer ekstra data boost inkludert i abonnementet, slik at du alltid har data tilgjengelig for ekstra strømming. 

Du får rabatt på alle abonnement og inkludert sikkerhet som sørger for at du kan surfe trygt på nettet. Som ung kan du også få goder som fri hastighet på mobilnettet, fri tale, sms og mms.

Er du ikke fornøyd med abonnementet er det bare å bytte, de fleste mobilabonnement har ingen bindingstid – så finner du et abonnement som er gunstigere enn det du har nå, lønner det seg å bytte. 

Hvordan fungerer det å ringe fra utlandet med familieabonnement?

De fleste mobilabonnementene gir deg muligheten til å benytte mobilen i EU/ EØS som du gjør i Norge uten å måtte betale ekstra, enkelte selskap inkluderer også Storbritannia. 

Det eneste du må tenke på er at egne priser gjelder i internasjonalt farvann, som når du surfer om bord på danskebåten eller andre ferger. Dette er fordi mobiltrafikken sendes via satellitt. 

Utenfor EU/EØS har hver operatør sine egne priser basert på hvilket land du befinner deg i, så her kan du spare en del penger på å undersøke hvilket mobilabonnement som er best for deg dersom du reiser mye utenfor EU/EØS og trenger å bruke mobilen. 

Skaff deg et abonnement som passer dine og familiens behov
Sammenlign tilbud på familieabonnement fra ulike mobiloperatører. Velg tilbudet som passer deg og familien best.

3 fordeler med å velge et familieabonnement

 • Enkel regning

  Hele familiens mobilbruk havner på en og samme regning, som gjør det enkelt å holde oversikten over kostnadene

 • Du sparer penger

  Lavere priser og mer data for pengene er fordeler dere kan dra nytte av med famileabonnement til mobil

 • Dele mobildata

  Med familieabonnement kan du og familien dele mobildata med hverandre