cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på abonnement med ny mobil

Hent tilbud og spar penger med et mobilabonnement til ny mobil

 • Hent tilbud
  Få flere tilbud og sammenlign dem
 • Sammenlign
  Du sammenligner tilbudene og kan se hva som passer deg best
 • Velg
  Du velger selv om du vil akseptere eller avslå tilbudet - helt gratis og uforpliktende
Mobilabonnement

Skaff deg et abonnement som passer både mobilbruken og lommeboken

Sammenlign tilbud på mobilabonnement med ny mobil fra ulike mobiloperatører. Velg tilbudet som passer deg og lommeboken best.

 • Hent tilbud
  Få flere tilbud og sammenlign dem
 • Sammenlign
  Du sammenligner tilbudene og kan se hva som passer deg best
 • Velg
  Du velger selv om du vil akseptere eller avslå tilbudet - helt gratis og uforpliktende

FÅ TILBUD FRA MOBILOPERATØRER VI SAMARBEIDER MED

Skal du ha ny mobil? Sjekk mobilabonnement med ny mobil via Tjenestetorget

Lyst på ny mobil? Visste du at det kan være rimeligere å kjøpe en mobiltelefon med abonnement, fremfor å kun kjøpe en ny mobil, men det kan likevel komme én hake når du velger et slikt tilbud. 

I denne artikkelen vil du få gode tips og råd slik at det skal bli lettere for deg å lande på en beslutning enten det er for eksempel en apple iPhone eller en Samsung galaxy. 

Slik får du en god pris på ny mobil med det rette mobilabonnementet

Moderne mobiltelefoner oppdateres og utvikles hele tiden. Hvert eneste år kommer det ut nye modeller som skal være enda bedre enn de forrige. Hvilken som er den beste er derfor stadig i endring samtidig som det er individuelt; for den beste for deg er kanskje ikke den beste for en annen. 

De fleste nyere mobiler har gjerne mer å tilby enn endre modeller, og som regel kan du generelt få: kamera, mye lagring, bedre skjerm, mulighet for trådløs lading, lengre batteritid og mye annet. 

Flere mobilselskaper gir deg muligheten til å kunne få en ny mobil eller smarttelefon til en liten penge dersom du i tillegg tegner et mobilabonnement. Dette kan være en smart måte å sikre deg en billigere mobiltelefon som fortsatt er velg ny på markedet. 

Tips du bør se etter når du skal ha ny mobil og nytt abonnement: 

 1. Undersøk og sammenlign mobiltelefonmodeller.

 2. Definer dine behov: Trenger du mye lagring, godt batteri, god skjerm og en kraftig prosessor? Eller bruker du den kun til grunneggende ting og sosiale medier? 

 3. Sammenlign mobilabonnement: Se hva du får hos de forskjellige selskapene, som for eksempel: datapakker, inkluderte tjenester, tilleggsfordeler og pris. 

 4. Vurder familieabonnement.

 5. Forhandling om avtalen: Se rundt etter tilbud, eller bruk sammenligningstjenester. Forhandle deg frem til en gunstig avtale ved å ta utgangspunkt i tilbudet du har fått. 

Sjekk ut ulike mobilabonnement via Tjenestetorget for å få en bedre oversikt. Velg dine kriterier og få sammenlignet priser og fordeler, helt uforpliktende, tilbudet som passer deg. 

Undersøk om mobilselskapene du har fått tilbud fra også har tilbud på ulike nye mobiltelefon-modeller slik at du kan få en ny mobil når du tegner et nytt abonnement

Hos enkelte selskaper kan du benytte deg av delbetaling, eller få rabatter, dersom du velger å kjøpe en ny mobil og samtidig tegner et mobilabonnement. Velg alternativet som passer best for deg og din lommebok: om du vil nedbetale i løpet av 12, 24 eller 36 måneder, slik at du kan nedbetale den nye mobilen via mobilabonnementet. 

Få en gunstig mobilabonnement-avtale!

Har du kjøpt eller skal du kjøpe en ny mobil og trenger et mobilabonnement, men vet ikke hvilket som er mest gunstig for deg? 

Senk skuldrene, det skal ikke være vanskelig å finne et mobilabonnement som passer deg, uansett hvem du er og hvilken mobil du har, eller har tenkt til å kjøpe: Apples iPhone, Samsungs Galaxy, mobiltelefonen til Google, Nokia, Sony og andre mobiltelefoner. 

TIPS... Be om tilbud fra en sammenligningstjeneste slik at du lettere kan navigere deg i mobil-markedet. 

Dette bør du vurdere før signering av en mobilabonnement-avtale:

 1. Dekning

 2. Datamengde

 3. Kundetilfredshet

 4. Mobiltelefon modell

Det kan være greit å sjekke ut mobiloperatørenes dekning, datamengde, kundetilfredshet og ikke minst om modellen du har tenkt til å kjøpe (eller har kjøpt) kan kobles opp mot det raskeste 5G nettverket. 

Få med mobilnummeret ditt til nytt abonnement

Når du bestiller et nytt abonnement kan du overføre ditt gamle telefonnummer til den nye operatøren, så slipper du å måtte videreformidle at du har fått et nytt telefonnummer til alle dine kontakter. 

Når du beholder ditt gamle nummer så forvirrer du ingen; hverken kunder, kolleger, samarbeidspartnere, venner og familie. 

Hva bør du vurdere når du skal kjøpe ny mobil?

I dag er de fleste avhengig av en mobiltelefon for å kunne fungere i dagens digitale samfunn. Og mange velger å oppgradere mobiltelefonen sin til en ny mobil etter ett, to eller tre år. Da kan det være lurt å lese litt om de ulike modellene og finne en smarttelefon som passer dine kriterier.

Når du skal velge en ny mobil kan du blant annet tenke på disse 9 tingene:

 • Ytelse

 • Skjermkvalitet

 • Batterilevetid

 • Brukervennlighet

 • Kamera

 • Lagringskapasitet

 • Oppdateringer og sikkerhet

 • Byggekvalitet og design

 • Pris

 • Operativsystem: Android eller iOS

Sett opp dine egne kriterier før du går til innkjøp av ny mobil. Tenk på hvilke funksjoner som er viktige for deg, som for eksempel stor skjerm, vanntett design, utvidet lagringsplass eller ønsker du et godt kamera?

Er kamera det viktigste for deg kan det være lurt å se etter modeller som kan ta fantastiske bilder, har en genial zoom-funksjon og som kan ta gode videoopptak.

Er du mer opptatt av en god brukeropplevelse totalt, isteden for mange ulike funksjoner, kan du undersøke nærmere om mobiltelefonen har en kraftig prosessor, tilstrekkelig RAM og god grafikkytelse.

Helt trygt å kjøpe brukt mobiltelefon

Tidligere var det kanskje mer risiko å kjøpe en brukt mobiltelefon, men nå tilbyr de fleste store mobilselskapene brukte mobiler og for deg som kunde er det derfor like trygt å kjøpe en brukt mobil som å kjøpe en ny mobil. 

Forbrukerloven og angrerettloven gjelder i likestor grad og du som forbruker har de samme rettighetene, samtidig som det å kjøpe brukt er best for lommeboka og naturen (gjenbruk sparer både miljø og klima). 

Velger du å kjøpe en brukt eller nesten-ny telefon kan du ende opp med en kvalitetsmobil med opp til 70 prosent lavere pris enn dersom du velger å kjøpe en helt ny. 

Husk mobilabonnement!

For å kunne bruke din nye mobil (uten begrensninger) må du ha et mobilabonnement.

Kontantkort bør kun gis til barn, siden kontantkortprisene kan bli høyere enn vanlige mobilabonnement, siden du betaler pr. minutt og per melding. Så selv om du bruker mobilen lite vil et mobilabonnement lønne seg i lengden. 

Det finnes ulike mobilabonnement med forskjellige priser til ulike forbruk, så det kan være lurt å bruke Tjenestetorget til å navigere i mobil-markedet. Du får opp til 3 tilbud fra ulike selskaper og kan enkelt få en oversikt om hva som inngår i deres avtaler. Du kan da også forhandle med selskapene og prute på prisen for å kunne få en bedre avtale. 

Husk også å be om tilbud på ny mobiltelefon slik at du kan få betalt ned telefonen via mobilabonnementet. 

Skaff deg et abonnement som passer både mobilbruken og lommeboken
Sammenlign tilbud på mobilabonnement med ny mobil fra ulike mobiloperatører. Velg tilbudet som passer deg og lommeboken best.

Skaff deg et abonnement som passer både mobilbruken og lommeboken

Sammenlign tilbud på mobilabonnement med ny mobil fra ulike mobiloperatører. Velg tilbudet som passer deg og lommeboken best.

3 fordeler med å velge et mobilabonnement for studenter

 • Full kontroll på mobilbruken

  Mange studenter er opptatt av at et abonnement skal være enkelt å holde styring på. Og nettopp det får du med et studentabonnement

 • Du sparer penger

  Lavere priser og mye data for pengene er fordeler du kan dra nytte av med et studentabonnement