cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på mobilabonnement til student

Hent tilbud og spar penger med et mobilabonnement til student

 • Hent tilbud
  Få flere tilbud og sammenlign dem
 • Sammenlign
  Du sammenligner tilbudene og kan se hva som passer deg best
 • Velg
  Du velger selv om du vil akseptere eller avslå tilbudet - helt gratis og uforpliktende
Mobilabonnement

Skaff deg et abonnement som passer både mobilbruken og lommeboken

Sammenlign tilbud på mobilabonnement til student fra ulike mobiloperatører. Velg tilbudet som passer deg og lommeboken best.

 • Hent tilbud
  Få flere tilbud og sammenlign dem
 • Sammenlign
  Du sammenligner tilbudene og kan se hva som passer deg best
 • Velg
  Du velger selv om du vil akseptere eller avslå tilbudet - helt gratis og uforpliktende

FÅ TILBUD FRA MOBILOPERATØRER VI SAMARBEIDER MED

Beste mobilabonnement for student

Studenter har ofte ikke best råd, når alt man har å leve for er stipend og kanskje en liten deltidsjobb ved siden av studiene.

Å få tilgang til timeplaner, oppgaver og undervisningsmateriell er viktig for studiene, men det er også viktig å tenke på at man kan bruke mobilen til rekreasjon, avslapping og sosialisering utenom studiene.

Derfor er det ekstra viktig å få et billig mobilabonnement, som samtidig passer til dine behov som student.

Studentrabatten skal hjelpe deg som studerer til å kunne ha full fokus på studiene dine, ved at du skal slippe å bekymre deg like mye om mobilregningen din.

Det er flere mobilselskaper som tilbyr abonnement skreddersydd for studenter. Derfor gjelder det å få en oversikt over hva som er det beste for deg, og som gir mest verdi for pengene.

Med vår sammenligningstjeneste kan du få tilbud fra flere mobilselskaper samtidig, og finne ut hvem som tilbyr det beste abonnementet for studenter. Den er både gratis og uforpliktende for deg å bruke.

Mer enn fri tale, SMS, MMS og roam som hjemme

Etter hvert som det har blitt mer konkurranse på markedet, og mer teknologisk utvikling, har dette gitt deg som bruker flere fordeler.

Du kan nesten alltid forvente at disse tingene er inkludert i abonnementet:

 • Fri tale, SMS og MMS

 • Data rollover (ta med data fra forrige måned til neste)

 • Bruk telefonen som hjemme i EU/EØS

 • God dekning fra mobilnettet til Ice, Telenor eller Telia

Dermed vil det gjerne være prisen som blir avgjørende for hvilket abonnement du velger. Men noen mobilselskaper tilbyr flere fordeler.

Når du sammenligner mobilabonnement for studenter, kan det være en del andre fordeler i tillegg. Slik som gratis måned, ekstra data, gratis tvilling-SIM eller andre fordeler.

Hvor mye data trenger jeg?

Som nevnt er det viktig å finne en mengde mobildata som passer til din situasjon og livsstil. Ingen mennesker er like, og det er ikke studenter heller.

Særlig om du bruker mye videotjenester, bør du ha mye data. Det gjelder for eksempel apper som Youtube, Tiktok, Instagram, Snapchat og strømmetjenester for film og TV-serier.

Lytting til musikk og podkast er ikke like ille på databruk. Mens video kan bruke 1 GB i timen, kan det fort gå opp mot 10 timer å bruke 1 GB med lyd. Avhengig av kvaliteten og oppløsningen.

Noen eksempler på datapakker er 8 GB, 10 GB, 15 GB, 30 GB, 100 GB eller ubegrenset data. Det er faktisk mulig å få mobilabonnement uten data også.

Sjekk gjerne hvor mye data du pleier å bruke under telefonens innstillinger. Du kan også sjekke din side hos selskapet du er kunde hos i dag. Pleier du å gå tom, bør du ha større, har du ofte mye igjen, kan du vurdere et billigere et.

Vil du bruke mindre data for å kjøpe et billigere abonnement, kan du for eksempel legge deg for vane å laste ned innhold over WiFi når det er mulig.

Trenger du ubegrenset data?

Det er viktig med tilstrekkelig data for sitt bruk. Går du ofte tom, vil du måtte kjøpe dyre datapakker for å fylle opp mot slutten av måneden. Dette lønner seg ikke på sikt.

Strømmer du mye musikk, for eksempel? Enten det er på vei til og fra skolen, på lesesalen eller på fest, kan det gå med en del data.

Selv om det er viktig å studere flittig, er det også viktig å ta avbrekk. Kanskje vil du slappe av med favorittserien din mellom øktene, eller tar en videosamtale med venner eller familie?

Deler du data fra mobilen til fordel for eget abonnement for internett? Med fri data kan du strømme og surfe bekymringsfritt.

Det viktigste er at du velger det abonnementet som passer til din livsstil. Trenger du mye data, kan du få helt opp mot ubegrenset data.

Mens er du kanskje på digital detox, kan du gå for et billigere abonnement med mindre data, som kun dekker de viktigste funksjonene.

Under 30, men ikke student?

En del mobilselskap har rabatt for sine yngre kunder. Da snakker man om de som er under 30.

Dette kan gi deg et godt tilbud på mobilabonnementet selv om du ikke studerer.

Det kan også komme godt med når du er ferdig å studere. Da du i en etableringsfase helt sikker vil prioritere helt andre ting enn dyre mobilregninger.

Husk at mobilselskaper tilbyr mobilabonnement for familier, og det kan bli billigere dersom dere er flere. Kanskje kan dere spare penger sammen?

Er du elev på videregående og under 18 år, må du få en foresatt til å ta kontakt med mobilselskapet for deg.

Sjekk hvilke fordeler som er inkludert i abonnementet

Fri tale og SMS samt data rollover er som sagt blitt ganske standard å ha inkludert i abonnementet sitt. I studiebyene er det ofte god dekning uansett.

Derfor koker det ned til prisen på abonnement, etter du har funnet ut hva som er viktig for deg å ha med.

Men det er også verdt å sjekke om det ikke bare rabatt som er inkludert i mobilabonnement for studenter eller unge. Det kan være andre fordeler som også kan gi deg mer for pengene.

For eksempel ekstra data i form av en såkalt data boost, tvilling-SIM som du kan bruke til en annen enhet eller ekstra trygghet på nett med nettslett.

Slik finner du det beste mobilabonnement for studenter

Vi i Tjenestetorget har gjort det enkelt for deg å innhente tilbud fra flere mobilselskaper samtidig, slik at du kan velge det beste abonnementet.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema, så vil vi ta jobben med å sende det videre til mobilselskaper vi samarbeider med.

Vår sammenligningstjeneste er alltid gratis for deg å bruke, og alle tilbud du mottar er helt uforpliktende.

Det kan lønne seg å sjekke om du kan spare penger på andre tjenester også! For eksempel kan du sammenligne pris på blant annet forsikring, bredbånd og strøm på siden vår.

Skaff deg et abonnement som passer både mobilbruken og lommeboken
Sammenlign tilbud på mobilabonnement til student fra ulike mobiloperatører. Velg tilbudet som passer deg og lommeboken best.

Skaff deg et abonnement som passer både mobilbruken og lommeboken

Sammenlign tilbud på mobilabonnement til student fra ulike mobiloperatører. Velg tilbudet som passer deg og lommeboken best.

3 fordeler med å velge et mobilabonnement for studenter

 • Full kontroll på mobilbruken

  Mange studenter er opptatt av at et abonnement skal være enkelt å holde styring på. Og nettopp det får du med et studentabonnement

 • Du sparer penger

  Lavere priser og mye data for pengene er fordeler du kan dra nytte av med et studentabonnement