Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Ice

Teleleverandøren Ice begynte som Nordisk Mobiltelefon Norge AS i 2003. Samme år åpnet de et nett for kommersiell bruk. Dekningsnettet deres gikk riktignok under navnet “Ice.net” fra begynnelsen av. Men det skulle gå fire år fra etableringen før selskapet som sådan byttet navn.

De tilbød lenge utelukkende mobilt bredbånd. I 2015 skulle imidlertid det endre seg. Da fikk de nemlig konsesjon til å etablere landets tredje mobilnett.

I tillegg kjøpte de opp mobilselskapet Network Norway. Fra da av har Ice opplevd en kraftig vekst. Og at de to år senere overtok i overkant av 50 000 kunder fra Hello Mobil, hjalp selvfølgelig på. I dag har de som uttalt mål å sikre seg en markedsandel på over 20 prosent.

Abonnementer og tjenester

Ice tilbyr til sammen ni mobilabonnementer fordelt over tre kategorier: “Lite bruk”, “For folk flest” og “Mobilguru”. Navnene er stort sett selvforklarende. Datamengden i den første bolken strekker seg fra 500 MB til 2 GB. Mens “Folk flest” kan velge mellom 3, 6 og 10 GB.

Storforbrukeren på sin side vil kan hende finne den tredje og dyreste kategorien mest forlokkende. Her kan man få fra 15 til 30 GB mobildata. Er man ute etter løsninger for flere, har de også ni tilsvarende abonnementer ment for familier.

Ellers kommer alle mobilabonnementene deres med fri fart, ringetid, SMS og MMS. Du får i tillegg gratis BankID og inkludert bruk i EU og EØS.

Ice var for øvrig en av de aller første til å tilby kundene sine såkalt data-rollover. Det vil si at ubrukt data fra en måned følger med over til neste. Denne tjenesten lanserte de så tidlig som i 2017. Og i dag har de tatt det enda et steg videre med “Rollover Deling”. En tjeneste som tillater deg å dele ubrukt data med andre.

Ice lanserte nylig “Data Frihet”, et tilleggsabonnement som gir deg 1 000 GB data ekstra i måneden for kun 99,-. Det kan kombineres med hvilket som helst abonnement fra og med 6 GB.

Har du i tillegg Tvilling-SIM eller Data-SIM? Da kan du benytte deg av flere telefoner eller andre enheter på samme abonnement. Forutsetningen for å kunne benytte seg av “Data Frihet”, er at du er innenfor deres eget nett, Ice+.

Ifølge selskapet selv bor så mange som 9 av 10 mobilkunder i områder med slik dekning. Det skulle altså i de fleste tilfeller ikke by på problemer.

Er Ice noe for meg?

Produktporteføljen til Ice favner vidt og har noe for de aller fleste. Prismessig er de også konkurransedyktige. Tilleggsabonnementet “Data Frihet” er for eksempel ifølge Tek.no den billigste løsningen i sin kategori.

Hvis du er usikker på om Ice er noe for deg, kan du benytte deg av “Bli Kjent”-tjenesten deres. Den tillater deg å prøve selskapet i to måneder for 99 kroner måneden. Ved endt prøvetid står du selvfølgelig fritt til å avslutte forholdet.

Kundeservice Ice

For å komme i kontakt med Ice kan du ringe på telefon 21 00 00 00, mandag til fredag klokken 08:00 til 20:00 og lørdag 08:00 til 16:00. 

Du kan også nå dem på chat over facebook, eller mail gjennom deres hjemmesider: www.ice.no

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk hvem som gir mest data for pengene, ved å motta tilbud fra flere leverandører.