Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Codan

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Codan. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Codan Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Codan Forsikring og andre selskaper

Codan

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Codan og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Codan Forsikring

Codan i Norge ble stiftet i 1937, da under navnet Rutebileiernes forsikringsselskap Gjensidige. Selskapet ble kjøpt opp av Trygg-Hansa i 1997 og byttet da navn til Trygg-Hansa.

 I 1999 ble svenske Trygg-Hansa kjøpt av danske Codan og dannet et av Skandinavias største forsikringskonsern. I 2008 byttet den norske filialen navn, og er eid av et av verdens største forsikringsselskaper, RSA Insurance Group. 

Sammen med Danmark og Trygg-Hansa i Sverige, er de skandinavias største forsikringsselskap.  I Norge er Codan totalleverandør av skadeforsikring til privatpersoner og næringslivet i Norge.

Codan Norge

Har mange forskjellige forsikringer til sine privatkunder. Forsikringer de tilbyr inkluderer, men er ikke begrenset til:
Bilforsikring, Barneforsikring, Husforsikring, Reiseforsikring, Båtforsikring, Ulykkesforsikring, Bobilforsikring og Innboforsikring.  

Beste reiseforsikring

Codans beste reiseforsikring inkluderer blant annet en raus leiebilsforsikring, ubegrenset sykdomsforsikring, utvidet familieforsikring og bagasjedekning for alle. 

Som kunde kan du velge mellom standard og pluss-reiseforsikring, dette gjelder både for enkeltkunder og familiekunder. 

Reiseforsikringen dekker svært mye og er best i klassen på flere områder. 

Blir flyet ditt for eksempel utsatt til neste dag, får du 2500 kroner igjen på forsikringen. Er bagasjen forsinket mer enn fire timer, dekker forsikringen 6000 kroner til innkjøp av klær og toalettsaker. Eksemplene er fra reiseforsikring pluss, for standard gjelder summene 1500 kroner og 4000 kroner. 

Codan Forsikring - Bil

Med denne bilforsikringen er kundene sikret god dekning for ulykkesdager. Med en bilforsikring hos Codan blir hverdagen litt enklere om uhellet skulle være ute, og med deres beste bilforsikring får du blant annet:

 • Uflaksforsikring: Denne delen kan komme svært godt med for de mest klønete/uvørne blant oss. Forsikringen dekker søl i bilsetet, rens av tanken ved feilfylling, samt tap av bilnøkkel. 
 • Maskinskadeforsikring: Dekker gir- og motorskader, batteri og Aircondition på elbil på biler som er kjørt mindre enn 200 000km
 • Taxi om bilen stopper: Stopper bilen får du påspandert taxi til jobb, skole eller barnehage dersom bilen stopper. 
 • Totalskadegaranti Pluss: Er bilen totalskadd, dekker forsikringen det bilen kostet som ny, dersom bilen er  mindre enn tre år gammel. 

Fordeler inkludert i bilforsikringen

Alle kunder får gratis spylervæske i ett år, gratis dekkhotell første sesong, 20% rabatt på leiebil i Norge og 10% rabatt på prisgunstig og rask reparasjon av småskader. 

Erfaringer 

Ett enkelt søk på google viser google-anmeldelser av forsikringsselskapet. Tilbakemeldingene er varierte og stort sett enten fem stjerner eller en stjerne. Det som er verdt å ha i bakhodet, er at det svært ofte er misfornøyde kunder som velger å gi tilbakemeldinger for å uttrykke sin misnøye med selskaper eller tjenester. Det er heller ikke sikkert at klagen er reell, eller at selskapet har behandlet den enkelte sak på en dårlig måte. 

I Aftenpostens test av reiseforsikringer, i 2018, var Codan blant de bedre forsikringsselskapene. En av de største fordelene med reiseforsikringen var best dekning på leiebil, lang varighet på reiseforsikringen. Noe de fikk trekk for øvre grense på 70 år. 

Kundeservice og kontaktinformasjon

Kundeservice for privatkunder er åpent hver dag fra mandag til fredag, fra klokken 08:00 til 17:00. Du kan ta kontakt på telefon og mail, eller bruke chatten på nettsidene deres - Codan.no.

På nettsiden kan du også finne svaret på det du lurer på selv, ved å ta i bruk Q&A siden. Her har selskapet samlet alle de vanligste spørsmålene, og lagt ved svar på disse. 

Skadesenteret er åpent mandag til fredag, fra klokken 09:00 til 15:00.

Min Side

Inne på Min Side får du full oversikt over dine forsikringer og avtaledokumenter.

Logg inn

Når du skal logge inn, bruker du enten bank-ID eller bank-ID på mobil. 

Skadesenteret er åpent mandag til fredag, fra klokken 09:00 til 15:00.

Codan forsikring tlf - 408 06300

Codan forsikring adresse:
Postboks 523, Skøyen
0214, Oslo
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer