cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Codan og andre selskaper

Codan Forsikring

Codan i Norge ble stiftet i 1937, da under navnet Rutebileiernes forsikringsselskap Gjensidige. Selskapet ble kjøpt opp av Trygg-Hansa i 1997 og byttet da navn til Trygg-Hansa.

 I 1999 ble svenske Trygg-Hansa kjøpt av danske Codan og dannet et av Skandinavias største forsikringskonsern. I 2008 byttet den norske filialen navn, og er eid av et av verdens største forsikringsselskaper, RSA Insurance Group. 

Sammen med Danmark og Trygg-Hansa i Sverige, er de skandinavias største forsikringsselskap.  I Norge er Codan totalleverandør av skadeforsikring til privatpersoner og næringslivet i Norge.

Codan Norge

Har mange forskjellige forsikringer til sine privatkunder. Forsikringer de tilbyr inkluderer, men er ikke begrenset til:
Bilforsikring, Barneforsikring, Husforsikring, Reiseforsikring, Båtforsikring, Ulykkesforsikring, Bobilforsikring og Innboforsikring.  

Beste reiseforsikring

Codans beste reiseforsikring inkluderer blant annet en raus leiebilsforsikring, ubegrenset sykdomsforsikring, utvidet familieforsikring og bagasjedekning for alle. 

Som kunde kan du velge mellom standard og pluss-reiseforsikring, dette gjelder både for enkeltkunder og familiekunder. 

Reiseforsikringen dekker svært mye og er best i klassen på flere områder. 

Blir flyet ditt for eksempel utsatt til neste dag, får du 2500 kroner igjen på forsikringen. Er bagasjen forsinket mer enn fire timer, dekker forsikringen 6000 kroner til innkjøp av klær og toalettsaker. Eksemplene er fra reiseforsikring pluss, for standard gjelder summene 1500 kroner og 4000 kroner. 

Codan Forsikring - Bil

Med denne bilforsikringen er kundene sikret god dekning for ulykkesdager. Med en bilforsikring hos Codan blir hverdagen litt enklere om uhellet skulle være ute, og med deres beste bilforsikring får du blant annet:

  • Uflaksforsikring: Denne delen kan komme svært godt med for de mest klønete/uvørne blant oss. Forsikringen dekker søl i bilsetet, rens av tanken ved feilfylling, samt tap av bilnøkkel. 
  • Maskinskadeforsikring: Dekker gir- og motorskader, batteri og Aircondition på elbil på biler som er kjørt mindre enn 200 000km
  • Taxi om bilen stopper: Stopper bilen får du påspandert taxi til jobb, skole eller barnehage dersom bilen stopper. 
  • Totalskadegaranti Pluss: Er bilen totalskadd, dekker forsikringen det bilen kostet som ny, dersom bilen er  mindre enn tre år gammel. 

Fordeler inkludert i bilforsikringen

Alle kunder får gratis spylervæske i ett år, gratis dekkhotell første sesong, 20% rabatt på leiebil i Norge og 10% rabatt på prisgunstig og rask reparasjon av småskader. 

Erfaringer 

Ett enkelt søk på google viser google-anmeldelser av forsikringsselskapet. Tilbakemeldingene er varierte og stort sett enten fem stjerner eller en stjerne. Det som er verdt å ha i bakhodet, er at det svært ofte er misfornøyde kunder som velger å gi tilbakemeldinger for å uttrykke sin misnøye med selskaper eller tjenester. Det er heller ikke sikkert at klagen er reell, eller at selskapet har behandlet den enkelte sak på en dårlig måte. 

I Aftenpostens test av reiseforsikringer, i 2018, var Codan blant de bedre forsikringsselskapene. En av de største fordelene med reiseforsikringen var best dekning på leiebil, lang varighet på reiseforsikringen. Noe de fikk trekk for øvre grense på 70 år. 

Kundeservice og kontaktinformasjon

Kundeservice for privatkunder er åpent hver dag fra mandag til fredag, fra klokken 08:00 til 17:00. Du kan ta kontakt på telefon og mail, eller bruke chatten på nettsidene deres - Codan.no.

På nettsiden kan du også finne svaret på det du lurer på selv, ved å ta i bruk Q&A siden. Her har selskapet samlet alle de vanligste spørsmålene, og lagt ved svar på disse. 

Skadesenteret er åpent mandag til fredag, fra klokken 09:00 til 15:00.

Min Side

Inne på Min Side får du full oversikt over dine forsikringer og avtaledokumenter.

Logg inn

Når du skal logge inn, bruker du enten bank-ID eller bank-ID på mobil. 

Skadesenteret er åpent mandag til fredag, fra klokken 09:00 til 15:00.

Codan forsikring tlf - 408 06300

Codan forsikring adresse:
Postboks 523, Skøyen
0214, Oslo

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig