Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Nemi Forsikring

Få tilbud på forsikring fra Nemi og opp til 2 andre forsikringsselskaper, helt uforpliktende. Sammenlign og velg det beste tilbudet.

Nemi Forsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Nemi Forsikring

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Nemi. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Nemi Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Nemi Forsikring og andre selskaper

Dette bør du sjekke

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Nemi og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

Sjekk dette før du velger forsikring fra %codan%
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Erfaringer etter å ha innhentet tilbud med Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Nemi Forsikring

Nemi er en utfordrer i forsikringsbransjen, som leverer enkle og prisgunstige forsikringsløsninger i det norske markedet. Nemi Forsikring er en distribusjonskanal og et internt varemerke som er heleid av Insr Insurance Group. 

Det er Insr Insurance group som har konsesjon, og det er dermed gjennom Insr Insurance Group kundene er forsikret. 

Nemi er et skadeforsikringsselskap som ble startet for tretti år siden, tilbake i 1989. Tidligere var virksomheten rettet mot sjøforsikring næringsliv, i tillegg til spesialløsninger for bedrifter, kommuner og institusjoner. Selskapet ble børsnotert i 2005.

I 2009 utvidet Nemi sin virksomhet til også å gjelde forsikring for privatkunder. Firmaet endret navnet til Nemi Forsikring AS i 2006 og  ble samme år kjøpt opp av Tryggingamiðstöðin (TM)

Nemi bilforsikring

Skal du velge bilforsikring er det viktig å vurderen og vite hva du vil forsikringen skal dekke. I tillegg til standard ansvarsforsikring, kan du velge mellom fører- og passasjerulykke, delkasko eller kasko med og uten leiebil.

Har du allerede en forsikring hos Nemi, kan du logge inn på Min Side og kjøpe forsikring der. Du kan også endre eksisterende forsikringer inne på Min Side.

Nemi Skadeforsikring

Det finnes dessverre ingen måte å forsikre seg mot ulykker på. Det positive er at man med ulykkesforsikring er at man kan sikre seg mot de økonomiske konsekvensene en ulykke dessverre ofte medfører. 

Med ulykkesforsikring får du erstatning ved medisinsk invaliditet eller død etter ulykke. 

Nemi reiseforsikring

Med en helårs reiseforsikringen er du sikret på ferie og på fritiden. Du kan selv tilpasse hva reiseforsikringen din skal gjelde. Du kan blant annet velge om forsikringen skal gjelde for kun deg, eller for hele familien. I tillegg til dette kan du også velge om forsikringen skal gjelde for Europa eller hele verden, og om forsikringen skal gjelde reiser inntil 45, 60, 75 eller 90 dager.

Smart Delay

Alle kunder med helårs reiseforsikring har nå tilgang til denne eksklusive tjenesten. Du får gratis tilgang til lounge på alle flyvninger som er utsatt med mer enn en time. Du kan med andre ord slappe av og nyte ventetiden om flyet ditt blir utsatt, uansett hvor du er i verden.

Smart Delay gjelder for deg og reisefølget ditt, opptil fire personer i ditt reisefølge i tillegg til deg selv. Reisefølget kan bli med deg enten de er familie eller venner

Hvorfor velge forsikring hos Nemi:

  • Alltid fast skadekonsulent
  • Hjelpen er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. 
  • Kundene kan velge å betale månedlig, helt uten ekstra kostnader. 

Nemi forsikring - erfaringer

Mange av kundene har svært gode erfaringer med forsikringsselskapet, og opplever at de får hjelpen de trenger når det er behov for det. Av tingene som trekkes frem, er rask og effektiv hjelp, og svært god behandling fra kundebehandleren. 

Nemi - Kundeservice og Kontakt

Spørsmål og henvendelser kan rettes til kundeservice, enten du har spørsmål om ditt kundeforhold eller vil tegne ny forsikring hos selskapet. Henvendelser som gjelder skader, sendes til den aktuelle avdeling (se informasjon nedenfor).

Ta kontakt med kundesenteret på telefon - 22 91 33 00 eller send en mail til avdelingen som er relevant for henvendelsen din. 

Kundeservice:
Telefon - 22 91 33 00
Privat - [email protected]
Faktura - [email protected]
Bedrift - [email protected]
Meld Skade - [email protected]

Besøksadresse:
Nemi Forsikring
Østensjøveien 43
0667 Oslo

Postadresse:
Postboks 126, Bryn
0611 Oslo

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.