Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Nemi og andre selskaper

Nemi Forsikring

Nemi er en utfordrer i forsikringsbransjen, som leverer enkle og prisgunstige forsikringsløsninger i det norske markedet. Nemi Forsikring er en distribusjonskanal og et internt varemerke som er heleid av Insr Insurance Group. 

Det er Insr Insurance group som har konsesjon, og det er dermed gjennom Insr Insurance Group kundene er forsikret. 

Nemi er et skadeforsikringsselskap som ble startet for tretti år siden, tilbake i 1989. Tidligere var virksomheten rettet mot sjøforsikring næringsliv, i tillegg til spesialløsninger for bedrifter, kommuner og institusjoner. Selskapet ble børsnotert i 2005.

I 2009 utvidet Nemi sin virksomhet til også å gjelde forsikring for privatkunder. Firmaet endret navnet til Nemi Forsikring AS i 2006 og  ble samme år kjøpt opp av Tryggingamiðstöðin (TM)

Nemi bilforsikring

Skal du velge bilforsikring er det viktig å vurderen og vite hva du vil forsikringen skal dekke. I tillegg til standard ansvarsforsikring, kan du velge mellom fører- og passasjerulykke, delkasko eller kasko med og uten leiebil.

Har du allerede en forsikring hos Nemi, kan du logge inn på Min Side og kjøpe forsikring der. Du kan også endre eksisterende forsikringer inne på Min Side.

Nemi Skadeforsikring

Det finnes dessverre ingen måte å forsikre seg mot ulykker på. Det positive er at man med ulykkesforsikring er at man kan sikre seg mot de økonomiske konsekvensene en ulykke dessverre ofte medfører. 

Med ulykkesforsikring får du erstatning ved medisinsk invaliditet eller død etter ulykke. 

Nemi reiseforsikring

Med en helårs reiseforsikringen er du sikret på ferie og på fritiden. Du kan selv tilpasse hva reiseforsikringen din skal gjelde. Du kan blant annet velge om forsikringen skal gjelde for kun deg, eller for hele familien. I tillegg til dette kan du også velge om forsikringen skal gjelde for Europa eller hele verden, og om forsikringen skal gjelde reiser inntil 45, 60, 75 eller 90 dager.

Smart Delay

Alle kunder med helårs reiseforsikring har nå tilgang til denne eksklusive tjenesten. Du får gratis tilgang til lounge på alle flyvninger som er utsatt med mer enn en time. Du kan med andre ord slappe av og nyte ventetiden om flyet ditt blir utsatt, uansett hvor du er i verden.

Smart Delay gjelder for deg og reisefølget ditt, opptil fire personer i ditt reisefølge i tillegg til deg selv. Reisefølget kan bli med deg enten de er familie eller venner

Hvorfor velge forsikring hos Nemi:

  • Alltid fast skadekonsulent
  • Hjelpen er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. 
  • Kundene kan velge å betale månedlig, helt uten ekstra kostnader. 

Nemi forsikring - erfaringer

Mange av kundene har svært gode erfaringer med forsikringsselskapet, og opplever at de får hjelpen de trenger når det er behov for det. Av tingene som trekkes frem, er rask og effektiv hjelp, og svært god behandling fra kundebehandleren. 

Nemi - Kundeservice og Kontakt

Spørsmål og henvendelser kan rettes til kundeservice, enten du har spørsmål om ditt kundeforhold eller vil tegne ny forsikring hos selskapet. Henvendelser som gjelder skader, sendes til den aktuelle avdeling (se informasjon nedenfor).

Ta kontakt med kundesenteret på telefon - 22 91 33 00 eller send en mail til avdelingen som er relevant for henvendelsen din. 

Kundeservice:
Telefon - 22 91 33 00
Privat - [email protected]
Faktura - [email protected]
Bedrift - [email protected]
Meld Skade - [email protected]

Besøksadresse:
Nemi Forsikring
Østensjøveien 43
0667 Oslo

Postadresse:
Postboks 126, Bryn
0611 Oslo

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig