Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Nemi

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Nemi. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Nemi Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Nemi Forsikring og andre selskaper

Nemi

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Nemi og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Nemi Forsikring

Nemi er en utfordrer i forsikringsbransjen, som leverer enkle og prisgunstige forsikringsløsninger i det norske markedet. Nemi Forsikring er en distribusjonskanal og et internt varemerke som er heleid av Insr Insurance Group. 

Det er Insr Insurance group som har konsesjon, og det er dermed gjennom Insr Insurance Group kundene er forsikret. 

Nemi er et skadeforsikringsselskap som ble startet for tretti år siden, tilbake i 1989. Tidligere var virksomheten rettet mot sjøforsikring næringsliv, i tillegg til spesialløsninger for bedrifter, kommuner og institusjoner. Selskapet ble børsnotert i 2005.

I 2009 utvidet Nemi sin virksomhet til også å gjelde forsikring for privatkunder. Firmaet endret navnet til Nemi Forsikring AS i 2006 og  ble samme år kjøpt opp av Tryggingamiðstöðin (TM)

Nemi bilforsikring

Skal du velge bilforsikring er det viktig å vurderen og vite hva du vil forsikringen skal dekke. I tillegg til standard ansvarsforsikring, kan du velge mellom fører- og passasjerulykke, delkasko eller kasko med og uten leiebil.

Har du allerede en forsikring hos Nemi, kan du logge inn på Min Side og kjøpe forsikring der. Du kan også endre eksisterende forsikringer inne på Min Side.

Nemi Skadeforsikring

Det finnes dessverre ingen måte å forsikre seg mot ulykker på. Det positive er at man med ulykkesforsikring er at man kan sikre seg mot de økonomiske konsekvensene en ulykke dessverre ofte medfører. 

Med ulykkesforsikring får du erstatning ved medisinsk invaliditet eller død etter ulykke. 

Nemi reiseforsikring

Med en helårs reiseforsikringen er du sikret på ferie og på fritiden. Du kan selv tilpasse hva reiseforsikringen din skal gjelde. Du kan blant annet velge om forsikringen skal gjelde for kun deg, eller for hele familien. I tillegg til dette kan du også velge om forsikringen skal gjelde for Europa eller hele verden, og om forsikringen skal gjelde reiser inntil 45, 60, 75 eller 90 dager.

Smart Delay

Alle kunder med helårs reiseforsikring har nå tilgang til denne eksklusive tjenesten. Du får gratis tilgang til lounge på alle flyvninger som er utsatt med mer enn en time. Du kan med andre ord slappe av og nyte ventetiden om flyet ditt blir utsatt, uansett hvor du er i verden.

Smart Delay gjelder for deg og reisefølget ditt, opptil fire personer i ditt reisefølge i tillegg til deg selv. Reisefølget kan bli med deg enten de er familie eller venner

Hvorfor velge forsikring hos Nemi:

 • Alltid fast skadekonsulent
 • Hjelpen er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. 
 • Kundene kan velge å betale månedlig, helt uten ekstra kostnader. 

Nemi forsikring - erfaringer

Mange av kundene har svært gode erfaringer med forsikringsselskapet, og opplever at de får hjelpen de trenger når det er behov for det. Av tingene som trekkes frem, er rask og effektiv hjelp, og svært god behandling fra kundebehandleren. 

Nemi - Kundeservice og Kontakt

Spørsmål og henvendelser kan rettes til kundeservice, enten du har spørsmål om ditt kundeforhold eller vil tegne ny forsikring hos selskapet. Henvendelser som gjelder skader, sendes til den aktuelle avdeling (se informasjon nedenfor).

Ta kontakt med kundesenteret på telefon - 22 91 33 00 eller send en mail til avdelingen som er relevant for henvendelsen din. 

Kundeservice:
Telefon - 22 91 33 00
Privat - [email protected]
Faktura - [email protected]
Bedrift - [email protected]
Meld Skade - [email protected]

Besøksadresse:
Nemi Forsikring
Østensjøveien 43
0667 Oslo

Postadresse:
Postboks 126, Bryn
0611 Oslo

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer