Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Gjensidige

Med ulike livssituasjoner, forandrer behovet for forsikringer seg også. Dette vet Gjensidige. Derfor tilpasser de forsikringene etter deg som kunde. Slik at du enkelt kan sikre deg, familien og dine verdier - uansett livssituasjon. På den måten vil Gjensidige Forsikring gi deg en hverdag uten bekymringer.

Få tilbud fra Gjensidige Forsikring og andre selskaper

Gjensidige

Hvor god er dekningen?

Første steg er å sammenligne tilbud fra Gjensidige og andre selskaper. Da kan du lese igjennom vilkår og lage deg en oversikt over hva som dekkes, og om dekningen er god nok. Deretter blir det en vurdering av hvor du får mest for pengene.

Er du dobbeltdekket?

Sjekk at forsikringene du har i dag ikke overlapper hverandre. Om du er dobbeltdekket risikerer du å ha brukt penger på noe du ikke får noe igjen for.

Bør du samle forsikringene?

Sjekk om du kan spare penger på å samle forsikringene i ett selskap og få samlerabatt. De ulike selskapene operer med litt ulike prosenter. Det blir dermed en vurdering på om det lønner seg å ha forsikringene spredt i ulike selskaper, eller i ett.

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Gjensidige Forsikring

Gjensidige forsikring er et norsk skadeforsikringsselskap som tilbyr et stort utvalg av forsikringer til både privatpersoner og bedrifter. I tillegg til sine norske kunder, har Gjensidige kunder i Sverige, Danmark og de tre baltiske landene Estland, Latvia og Litauen. 

I tillegg til forsikringsvirksomheten, tilbys også banktjenester, spareprodukter og pensjonsprodukter.

Forsikringsselskapet er et børsnotert selskap, og hadde ved utgangen av 2018 hele 65.000 eiere. De 20 største aksjonærene utgjorde 85% av den totale eierandelen, der hele 62% av bedriften er eid av Gjensidige-stiftelsen.

Historien til virksomheten strekker seg helt tilbake til 1816, da det første av flere brannforsikringsselskaper ble etablert på bygdene i Norge. i 1974 fusjonerte Samtrygd og Norsk bilforsikring Gjensidig. I 1976 innledet selskapet et samarbeid med Gjensidige livsforsikring. Dette selskapet ble etablert i 1847 under navnet Christiania almindelige gjensidige Forsørgelsesanstalt. 

Hovedkontoret er i dag i oslo, men selskapet har 36 kontorer rundt om i Norge. I norge har de rundt en million kunder, og over 4000 ansatte.

Gjensidige bilforsikring

Norges mest kjøpte bilforsikring er Bil Kasko. Med denne forsikringen får du en av markedets beste ordninger for leiebil, 8 års reparasjonsgaranti og veihjelp når du trenger det. 

Bestiller du forsikringen på nett får du 10% rabatt på Bil Kasko. En annen fordel med bilforsikringen er at du får maksimalt 10% bonustap når du tar den i bruk!

Gjensidige har fire forskjellige bilforsikringer:

Den mest populære av disse fire, er Bil Kasko. Med full kasko får du en forsikring som dekker det aller meste, samtidig som du får en konkurransedyktig pris på forsikringen.

Les mer om de forskjellige bilforsikringen, og velg den som passer til deg, din bil og dine behov!

Gjensidige reiseforsikring

Reiseforsikringen du får med Gjensidige er en av markedets aller beste reiseforsikringer. Du får svært god dekning på det aller meste, enten du er på trening eller sydentur. 

 • Reise Pluss: gjelder alle reiser som varer inntil 70 dager. Du kan velge mellom en reiseforsikring som gjelder for kun deg selv, eller en forsikring som dekker hele familien.
 • Reise Ung: er en forsikring for kunder mellom 18 og 34 år. Forsikringen gjelder hele året og gjelder fra du forlater dørstokken hjemme til du er hjemme igjen. Enten du skal på trening, jobb eller sydenferie, har du dekning med Reise Ung. 


Begge forsikringene har gode vilkår og god dekning. Bestiller du forsikringen på nett får du 10% avslag. Samler du flere forsikringer hos Gjensidige får du som fordelskunde hele 18% rabatt på forsikringene dine. 

Gjensidige barneforsikring

Barneforsikringen gir god hjelp ved alvorlig og vanlig, mindre alvorlig sykdom. Denne forsikringen det offentlige tilbudet ved sykdom, og kan være svært viktig ved alvorlig sykdom og ulykke. 

Noen av fordelene med forsikringen er at den sikrer økt fremtidig inntekt dersom barnet ditt skulle bli ufør. Du får også markedets beste vilkår ved utbetaling av dagpenger og sykehusopphold. 

Barneforsikringen er kåret til best i test av foreldre.no, og er den mest kjøpte barneforsikringen i Norge. 

Gjensidige mobilforsikring

Gjensidige har ikke en forsikring som er øremerket til mobiltelefoner, men mobilforsikring kan legges til som en del av innboforsikringen. Det er ikke sikkert du har behov for dette, ettersom flere forsikringer vil dekke skader, tyveri eller tap av mobiltelefonen din. 

Velger du mobilforsikringen, kan du glede deg over at du får tilsendt en ny mobil samme dag som skaden er meldt.

Mobilen kan dekkes av både reiseforsikringen og innboforsikringen. I tillegg kan du forsikre mobilen din som verdigjenstand, men dette anbefales ikke. Grunnen er at det i svært mange tilfeller vil lønne seg med en god innboforsikring og reiseforsikring, fremfor å forsikre enkeltgjenstander som f.eks mobiltelefon.

Innboforsikringen Innbo Pluss dekker uhell uansett hvor i verden du befinner deg. Det er verdt å merke seg at denne ikke dekker tyveri. 

Reiseforsikringen dekker tyveri, brann og trafikkuhell, men ikke uhellskader. 

Forsikring - knust mobil

Med Innbo Pluss eller Innbo Ung, får du dekket kostnadene for knust glass på mobilen. Egenandelen ved denne skaden er på 500 kroner. 

Gjensidige - Kundutbytte

En god grunn til å velge forsikringer fra Gjensidige, er at alle kunder får kundeutbytte hvert eneste år. Bedriften har valgt å dele overskuddet med kundene. Alle som var kunder i 2018, fikk tilbakebetalt 15 % av det de betalte for forsikringen i år. 

I Norge er Gjensidige det eneste forsikringsselskapet som har denne praksisen. I år, 2019, er dette tiende året på rad at kundene får utbytte fra selskapet. 

Gjensidige - Kundeservice og Kontakt

Du kan logg inn på Min Side inne på nettsidene og finne informasjon om ditt kundeforhold. Trenger du hjelp kan du ta kontakt på telefon - 91 50 31 00. Det er fire forskjellige avdelinger med noe varierende åpningstider. Nedenfor finner du åpningstidene til alle de fire avdelingene:

Ta kontakt på telefon:

Forsikring og bank: 
Mandag til torsdag fra 08:00 til 21:00
Fredag fra 08:00 til 18:00
Lørdag fra 09:00 til 16:00

Skadesenter: 
Mandag til fredag fra 10:00 til 15:00

Pensjon:
Mandag til fredag fra 08:00 til 15:30

Forsikring og pensjon:
Mandag til fredag fra 08:00 til 15:30

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer