Motta tilbud fra flere selskaper på én gang
Gratis og uforpliktende

Sammenlign forsikringer fra flere selskaper

Motta tilbud fra opptil 3 forsikringsselskap, og finn den beste forsikringsavtalen for deg.

Få tilbud på forsikring fra Gjensidige og andre selskaper

Gjensidige Forsikring

Gjensidige forsikring er et norsk skadeforsikringsselskap som tilbyr et stort utvalg av forsikringer til både privatpersoner og bedrifter. I tillegg til sine norske kunder, har Gjensidige kunder i Sverige, Danmark og de tre baltiske landene Estland, Latvia og Litauen. 

I tillegg til forsikringsvirksomheten, tilbys også banktjenester, spareprodukter og pensjonsprodukter.

Forsikringsselskapet er et børsnotert selskap, og hadde ved utgangen av 2018 hele 65.000 eiere. De 20 største aksjonærene utgjorde 85% av den totale eierandelen, der hele 62% av bedriften er eid av Gjensidige-stiftelsen.

Historien til virksomheten strekker seg helt tilbake til 1816, da det første av flere brannforsikringsselskaper ble etablert på bygdene i Norge. i 1974 fusjonerte Samtrygd og Norsk bilforsikring Gjensidig. I 1976 innledet selskapet et samarbeid med Gjensidige livsforsikring. Dette selskapet ble etablert i 1847 under navnet Christiania almindelige gjensidige Forsørgelsesanstalt. 

Hovedkontoret er i dag i oslo, men selskapet har 36 kontorer rundt om i Norge. I norge har de rundt en million kunder, og over 4000 ansatte.

Gjensidige bilforsikring

Norges mest kjøpte bilforsikring er Bil Kasko. Med denne forsikringen får du en av markedets beste ordninger for leiebil, 8 års reparasjonsgaranti og veihjelp når du trenger det. 

Bestiller du forsikringen på nett får du 10% rabatt på Bil Kasko. En annen fordel med bilforsikringen er at du får maksimalt 10% bonustap når du tar den i bruk!

Gjensidige har fire forskjellige bilforsikringer:

Den mest populære av disse fire, er Bil Kasko. Med full kasko får du en forsikring som dekker det aller meste, samtidig som du får en konkurransedyktig pris på forsikringen.

Les mer om de forskjellige bilforsikringen, og velg den som passer til deg, din bil og dine behov!

Gjensidige reiseforsikring

Reiseforsikringen du får med Gjensidige er en av markedets aller beste reiseforsikringer. Du får svært god dekning på det aller meste, enten du er på trening eller sydentur. 

  • Reise Pluss: gjelder alle reiser som varer inntil 70 dager. Du kan velge mellom en reiseforsikring som gjelder for kun deg selv, eller en forsikring som dekker hele familien.
  • Reise Ung: er en forsikring for kunder mellom 18 og 34 år. Forsikringen gjelder hele året og gjelder fra du forlater dørstokken hjemme til du er hjemme igjen. Enten du skal på trening, jobb eller sydenferie, har du dekning med Reise Ung. 


Begge forsikringene har gode vilkår og god dekning. Bestiller du forsikringen på nett får du 10% avslag. Samler du flere forsikringer hos Gjensidige får du som fordelskunde hele 18% rabatt på forsikringene dine. 

Gjensidige barneforsikring

Barneforsikringen gir god hjelp ved alvorlig og vanlig, mindre alvorlig sykdom. Denne forsikringen det offentlige tilbudet ved sykdom, og kan være svært viktig ved alvorlig sykdom og ulykke. 

Noen av fordelene med forsikringen er at den sikrer økt fremtidig inntekt dersom barnet ditt skulle bli ufør. Du får også markedets beste vilkår ved utbetaling av dagpenger og sykehusopphold. 

Barneforsikringen er kåret til best i test av foreldre.no, og er den mest kjøpte barneforsikringen i Norge. 

Gjensidige mobilforsikring

Gjensidige har ikke en forsikring som er øremerket til mobiltelefoner, men mobilforsikring kan legges til som en del av innboforsikringen. Det er ikke sikkert du har behov for dette, ettersom flere forsikringer vil dekke skader, tyveri eller tap av mobiltelefonen din. 

Velger du mobilforsikringen, kan du glede deg over at du får tilsendt en ny mobil samme dag som skaden er meldt.

Mobilen kan dekkes av både reiseforsikringen og innboforsikringen. I tillegg kan du forsikre mobilen din som verdigjenstand, men dette anbefales ikke. Grunnen er at det i svært mange tilfeller vil lønne seg med en god innboforsikring og reiseforsikring, fremfor å forsikre enkeltgjenstander som f.eks mobiltelefon.

Innboforsikringen Innbo Pluss dekker uhell uansett hvor i verden du befinner deg. Det er verdt å merke seg at denne ikke dekker tyveri. 

Reiseforsikringen dekker tyveri, brann og trafikkuhell, men ikke uhellskader. 

Forsikring - knust mobil

Med Innbo Pluss eller Innbo Ung, får du dekket kostnadene for knust glass på mobilen. Egenandelen ved denne skaden er på 500 kroner. 

Gjensidige - Kundutbytte

En god grunn til å velge forsikringer fra Gjensidige, er at alle kunder får kundeutbytte hvert eneste år. Bedriften har valgt å dele overskuddet med kundene. Alle som var kunder i 2018, fikk tilbakebetalt 15 % av det de betalte for forsikringen i år. 

I Norge er Gjensidige det eneste forsikringsselskapet som har denne praksisen. I år, 2019, er dette tiende året på rad at kundene får utbytte fra selskapet. 

Gjensidige - Kundeservice og Kontakt

Du kan logg inn på Min Side inne på nettsidene og finne informasjon om ditt kundeforhold. Trenger du hjelp kan du ta kontakt på telefon - 91 50 31 00. Det er fire forskjellige avdelinger med noe varierende åpningstider. Nedenfor finner du åpningstidene til alle de fire avdelingene:

Ta kontakt på telefon:

Forsikring og bank: 
Mandag til torsdag fra 08:00 til 21:00
Fredag fra 08:00 til 18:00
Lørdag fra 09:00 til 16:00

Skadesenter: 
Mandag til fredag fra 10:00 til 15:00

Pensjon:
Mandag til fredag fra 08:00 til 15:30

Forsikring og pensjon:
Mandag til fredag fra 08:00 til 15:30

Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig