Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på kaskoforsikring

Har du en nyere bil, eller bil med høy verdi, lønner det seg ofte med full kasko. Kasko dekker bilskade ved utforkjøring, velting, kollisjon, hærverk, i tillegg til annen plutselig ytre påvirkning.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Kasko - best dekning

Dersom du har en bil, har du nok allerede en forsikring til den. Hvis ikke, burde du absolutt skaffe deg det. Men det kan være litt overveldende å orientere seg i markedet for forsikring til bil. Det finnes mange selskaper og ulike avtaler. Her får du noen gode tips og triks til veien. 

Bilforsikring - dekning

Kanskje har du hørt om de forskjellig type avtaler som ansvarsforsikring, delkasko og kasko, og lurer på hva forskjellen egentlig er. Her kommer noen enkle forklaringer. 

Alle som eier en bil må ifølge loven ha en ansvarsforsikring. Den dekker utgifter dersom du er i et uhell med andre bileiere og de får skader. Enten på mennesker eller bilen. Da vil utgifter til å reparere motparten bli dekket. Men utgifter du selv får må du dekke selv. 

Dersom du har en avtale med delkasko vil du være litt mer dekket. For eksempel mot tyveri, brann, hærverk eller andre materielle skader på din bil. Men du vil også sitte igjen med en ganske stor egenandel dersom uhellet er ute. 

Og en avtale delkasko dekker færre typer uhell enn hvis du har kasko. Som regel er det bare skader av ytre krefter, som vil si at du selv ikke er grunn til skaden. 

Så hva er kasko forsikring? Definisjonen er at den dekker skader på bilen din uansett hvem sin skyld det er. Med andre ord har det ikke noe å si om det er deg selv som er grunnen til uhellet. 

Hva dekker kasko?

Dersom du vurderer å anskaffe en slik avtale lurer du vel på hva den dekker. En avtale med kasko dekker alle type uhell som skjer med bilen din. Enten det er din skyld eller noen andre sin. Det kan for eksempel være velt, hærverk, sammenstøt, utforkjøring, brann, tyveri eller andre typer ulykker. 

Kasko dekker utgifter til de fleste type skader. Mens delkasko bare dekker skader av ytre påvirkning, er du med kasko ofte dekket mot deg selv også. Det vil si hvis du er grunnen til uhellet. 

Forsikringen er nok godt kjent som den forsikringen som dekker skade på egen bil, derfor er det lurt å ha denne om du har en nyere eller en bil av høyere verdi. 

Full kasko

Den beste bilforsikringen man kan ha heter full kasko eller pluss. Det er ofte en type ekstra avtale man kan ha hos selskapet. Det er for deg som vil ha den beste dekningen på markedet. 

Mange med helt ny bil velger ofte en slik avtale. Da er du nemlig sikret mot dyre reparasjoner. Spesielt de nyeste bilene har kostbare deler som kanskje må kjøpes fra spesielle steder. Eller man trenger spesiell kunnskap. Dermed kan det blir dyrt å fikse skader etter uhell. 

Da er det en god trygghet å vite at du har en forsikring som hjelper deg med kostnadene. Så slipper du å stå i gjeld bare fordi bilen din må repareres. 

Hva dekker full kasko på bil

Men hva dekker egentlig full kasko? I tillegg til en avtale med vanlig forsikring, dekker full kasko enda flere typer uhell. Slik som hvis du kanskje ikke har vært så varsom som du burde. 

Men vær observant når du leser om avtalen. For selv om noen selskaper kalles sin beste forsikring for full kasko, kan andre selskaper ha dette som navn på sin vanlige kaskoforsikring. Mens den beste avtalen kan hete noe som toppkasko eller superkasko. Så husk å les nøye før du signerer en avtale. 

Dekker full kasko motorhavari?

Bilforsikringen finnes i mange ulike avtaler. De forskjellige selskapene opererer med helt ulike vilkår for sine avtaler. 

Men det er vanlig at motorhavari kun dekkes av topp-avtalen til et selskap. Som typisk heter «toppkasko» eller «superkasko». Men dersom du er usikker på hva avtalen dekker, kan du ta kontakt med det aktuelle selskapet. 

Bilforsikring kasko

Dersom du ikke har en bra forsikring, kan det fort bli ganske dyrt for deg. Verksted og reparasjoner er kostbart, og hvis du må dekke alle kostnadene alene kan det bli mye. Derfor kan det være veldig lurt å ha en god avtale. 

Forsikring til bil kan være en god investering dersom du har en relativt ny bil. Kostnaden du må betale i premie er ofte mye mindre enn utgiftene du må stå for ved et uhell. Med en kasko avtale er du sikret mot store utgifter til verksted. 

Kasko eller delkasko

Mange som skal ha forsikring lurer på delkasko vs kasko. Når du skal finne ut hvilken avtale du skal velge må du tenke over hva slags bil du har. Hvis bilen din er ganske ny er det lurt med kasko fordi utgiftene kan bli veldig store ved en eventuell reparasjon. 

Mens hvis du har en litt eldre eller slitt bil, er det ikke sikkert at det er nødvendig. Det er nemlig ikke vits å forsikre seg mot utgifter som du lett kunne betalt selv. Reparasjoner er ikke alltid så dyre på gamle biler, så da kan det hende at det holder med en delkasko eller bare ansvarsforsikring.

Pris kasko

Mange er opptatte av pris når de skal finne forsikring. Prisen kommer helt an på hva slags bil du har, hvor gammel eller slitt den er og andre faktorer. Så prisen kan variere mye. 

Men som regel vil premien du betaler henge sammen med hvor mye avtalen dekker. Så hvis du betaler mer i premie, vil du mest sannsynlig være bedre dekket ved et uhell. 

Kasko forsikring - tips 

Dersom du lurer på om du skal ha kasko bil, eller hva slags forsikring som passer deg kommer det er bra tips. Det er å sjekke ut ulike tilbud på markedet. Ved å finne ut hva som er viktigs for deg, slik som pris eller vilkår. 

Så kan du hente inn ulike tilbud fra flere forskjellige selskaper og sammenligne avtalene og pris og vilkår. Og velge den avtalen som passer best for deg, din bil og ditt liv. 

Følg med i markedet

Uansett om du allerede har forsikring, er det lurt å sjekke markedet med jevne mellomrom. Plutselig har det blitt høyere konkurranse og prisene har gått ned. Ved å jevnlig hente inn tilbud fra konkurrenter til ditt selskap, kan du følge med. 

Så hvis noen tilbyr den en bedre deal, kan du enten bytte over dit. Eller så kan du bruke tilbudet til å forhandle en ny pris med det selskapet du allerede er kunde hos. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.