Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på kaskoforsikring

Har du en nyere bil, eller bil med høy verdi, lønner det seg ofte med full kasko. Kasko dekker bilskade ved utforkjøring, velting, kollisjon, hærverk, i tillegg til annen plutselig ytre påvirkning.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Hva er kasko?

Dersom du har en bil, vet du nok allerede at det er lovpålagt med en ansvarsforsikring. Da må du ta stilling til hvilken kaskoforsikring du skal ha. 

Med ansvarsforsikringen dekkes kun skader som kjøretøyet påfører andre kjøretøy, personer, omgivelsene osv. Altså ikke skader på ditt eget kjøretøy.

Hva betyr kasko? Det betyr at kjøretøyet ditt er forsikret. Man har ulike grader av kasko for hvor mye som dekkes.

Verdt å merke seg at man også snakker om kasko på båt og andre typer kjøretøy. Her handler det mest om bil, men vi kan hjelpe deg med forsikring til det du trenger med skjemaet på siden her. 

Hva dekker full kasko på bil?

Kanskje har du hørt om de forskjellig type avtaler som ansvarsforsikring, delkasko og kasko, og lurer på hva forskjellen egentlig er. Her kommer noen enkle forklaringer.

Alle som eier en bil må ifølge loven ha en ansvarsforsikring. Her er det skadene som din egen bil påfører andre, og du sitter med ansvar. Enten på mennesker, biler eller omgivelsene. 

Forsikringen dekker skader på bilen til den som ikke har ansvar. Eventuelt andre utgifter til å reparere det som bilen din ødelegger. Men utgifter du får på egen bil må du dekke selv. 

Blir bilen din totalvraket, står du altså på bar bakke. Hvis du har billån må dette fortsatt betales ned. Derfor kan det bli vanskelig å skaffe seg en ny bil. Derfor er det krav om full kasko-forsikring på billån med sikkerhet i bilen.

Med delkasko vil du være litt mer dekket. For eksempel mot brann, tyveri, hærverk eller andre materielle skader på din bil. I tillegg kan det innebære rettshjelp og veihjelp.

Og en avtale med delkasko inneholder færre typer uhell enn hvis du har kasko, også kjent som fullkasko. Som regel er det bare skader av ytre krefter, som vil si at du selv ikke er grunn til skaden. 

Så hva er kaskoforsikring? Det som dekkes av ansvarsforsikringen og delkasko ligger i bunn. I tillegg at kaskoforsikring dekker skade ved utforkjøring, velting, sammenstøt, kollisjon og annen ytre påvirkning. Uansett hvem som har ansvar.

Visse utbetalinger fra en bilforsikring kan føre til bonustap.

Dekker full kasko motorhavari?

Hva dekker kasko? Full kasko dekker kollisjoner, sammenstøt og annen ytre påvirkning. Når det kommer til motorhavari-forsikring, eventuelt motor- og girkasse-forsikring, må du ha en bilforsikring som har dekning for dette.

Da har forsikringsselskapene gjerne en bilforsikring som heter noe i retning av kasko pluss eller toppkasko.

Motorhavari, eller maskinskade, vil si en tilfeldig eller plutselig skade på batteri eller motor, som sørger for at kjøretøyet havarerer.

Bilen må også være av nyere dato, for eksempel åtte år. I tillegg vil kilometerstanden ha noe å si.

Kaskoforsikring - leiebil ved reparasjon

Du må være oppmerksom på hva du får med. For eksempel er det ikke sikkert at full kaskoforsikring er selskapets bilforsikring med best dekning.

For mange er det viktig å ha tilgang på leiebil ved kaskoskade. Da er det som regel en form for kasko pluss-forsikring som må til.

Da har man en trygghet ved at man kan få leiebil i hele perioden på en sånn type bilforsikring. Men inntil et visst antall dager, for eksempel 45 dager.

Bilforsikring: Kasko eller delkasko?

Mange som skal ha forsikring lurer på delkasko vs kasko. Når du skal finne ut hvilken avtale du skal velge må du tenke over hva slags bil du har. 

Hvis bilen din er ganske ny er det lurt med kasko fordi utgiftene kan bli veldig store ved en eventuell reparasjon. 

Nyere biler av høy verdi bør gjerne forsikres med kasko, men hvis du har en bil under 100.000 kroner, kan du vurdere å opparbeide deg en bufferkonto i stedet. 

Mens hvis du har en litt eldre eller slitt bil, er det ikke sikkert at det er nødvendig. Det er nemlig ikke vits å forsikre seg mot utgifter som du lett kunne betalt selv.

Reparasjoner er ikke alltid så dyre på gamle biler, så da kan det hende at det holder med en delkasko eller bare ansvarsforsikring.

Du trenger som regel bare ansvar om det er lett for deg å kjøpe en tilsvarende bil om uhellet er ute. Noen nevner at dette gjerne gjelder biler under 50.000 kroner.

Da kan det være lurt å bruke pengene du sparer på forsikring til å bygge opp en bufferkonto tilsvarende 2-3 månedslønninger.

Full kasko - pris

Mange er opptatt av pris når de skal finne forsikring. Prisen kommer helt an på hva slags bil du har, hvor gammel eller slitt den er og andre faktorer. I tillegg vil bonus, bosted, din egen alder og erfaring med kjøring ha noe å si.

Med andre ord kan pris variere mye hos et forsikringsselskap, og enda mer når man sammenligner med andre selskaper.

Hvor høy egenandel du velger vil også påvirke hvor stor forsikringspremien blir. Desto høyere egenandelen er, desto lavere forsikringspremie. Da kan du for eksempel ha en buffer til egenandelen om uhellet er ute.

I tillegg må du ta stilling til hvor god dekning du trenger til din bil. Altså hvilken kasko-bilforsikring du trenger, eller om du bare skal gå for ansvar.

Få tilbud på kaskoforsikring - bil

Siden kasko-forsikring-pris bestemmes av så mange forskjellige faktorer, er det også vanskelig for aktørene å legge ut priser på nettsidene sine. Derfor vil du før eller siden trenge et skreddersydd tilbud.

Med vårt skjema her på siden kan du få tilbud fra flere selskaper samtidig. Så kan du sammenligne og velge det tilbudet som passer deg best.

Da vet forsikringsselskapene at de konkurrerer om å få deg som kunde, og gir deg sitt beste tilbud. Tjenesten vår er helt gratis og uforpliktende for deg. Dermed har du ingenting å tape på å sjekke.

Dessuten, ved å samle flere forsikringer hos et selskap kan du få rabatter. Så du kan spare på å få tilbud på flere forsikringer enn bare bilforsikringen.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.