Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på ansvarsforsikring

En ansvarsforsikring er lovpålagt, og dekker skader du påfører andre. Det er den rimeligste bilforsikringen og dekker ikke skader på egen bil.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Ansvarsforsikring

Man har hovedsakelig tre typer bilforsikring å velge mellom; ansvarsforsikring, delkasko og full kasko. I tillegg tilbyr noen forsikringsselskaper tilbyr også en enda bedre kasko. En slik type kasko blir ofte kalt superkasko, kasko ekstra eller lignende.

Hva er trafikkforsikring?

En trafikkforsikring er akkurat det samme som ansvarsforsikring.

Hva er ansvarsforsikring?

Alle biler som har skilter er lovpålagt å ha ansvarsforsikring i Norge. Det er med andre ord minstekravet for å kunne kjøre bil lovlig på offentlige veier.

En ansvarsforsikring er også det rimeligste alternativet til bilforsikring. Derfor er det også den minst dekkende forsikringen.

Hva dekker ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring dekker kun det mest nødvendige; altså andre tredjeparter og omgivelser. Den dekker med andre ord ikke skader på egen bil. Ansvarsforsikringen dekker:

  • skader påført andre mennesker og dyr
  • skader påført annet kjøretøy
  • skader påført bygninger og eiendeler

Billig forsikring - 18 år

Er du ung med egen bil, er en bilforsikring ekstra kostbart. Grunnen til dette er at unge, mer uerfarne sjåfører er mer risikoutsatt for å havne i bilulykker. Det tar også forsikringsselskapene hensyn til.

En ansvarsforsikring kan være et godt alternativ til billig forsikring for de på 18 år. Generelt vil bilforsikring være dyrere, men prisen reduseres når man fyller 23 år.

Likevel er forskjellene mellom selskapene store. Tar du et prisbevisst valg kan du spare deg selv for mange tusenlapper.

Hærverk på bil

En ansvarsforsikring dekker ikke hærverk på bil. Du må med andre ord stå for å betale kostnadene her selv om du opplever hærverk på bilen din.

Ansvar eller delkasko?

Hvorvidt man skal velge ansvar eller delkasko blir en vurderingssak opp til hver enkelt. Først og fremst er det viktig å ta hensyn til verdi på bilen din. Om bilen din er eldre eller ikke har så høy verdi, er det heller ikke behov for å ha høy dekning.

Har bilen din er verdi under 60 000 kan det nok lønne seg å velge delkasko. Har bilen din derimot en lavere verdi, som 25 000, er nok ansvarsforsikring et lurt alternativ.

Pris på ansvarsforsikring til bil

Som sagt tidligere, er ansvarsforsikring den rimeligste. Likevel er det prisforskjeller mellom forsikringsselskapene. Et prisbevisst valg kan spare deg for mye penger. Sjekk derfor priser på ansvarsforsikring hos flere selskaper før du bestemmer deg.

Å motta tilbud fra flere forsikringsselskaper kan du raskt og enkelt gjøre gjennom Tjenestetorget. Du fyller kun ut ett skjema med informasjon om bilen din og kontaktinformasjon. Deretter velger du hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Du vil etter noen dager motta pristilbud fra flere og kan enkelt velge det beste alternativet for deg. Smart, ikke sant?

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.