Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på ansvarsforsikring

En ansvarsforsikring er lovpålagt, og dekker skader du påfører andre. Det er den rimeligste bilforsikringen og dekker ikke skader på egen bil.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Hva er ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring kan gjelde mange ulike områder, for eksempel bil, båt eller for bedrifter som selger et produkt. 

Hvis du har tegnet en ansvarsforsikring kan denne dekke utgifter som kan komme som følge av skade på personer eller ting og andres eiendom.

For bedrifter kan en ansvarsforsikring for eksempel dekke kostnader dersom et produkt kommer til å skader en person. 

Bilforsikring Norge

I Norge kan du i hovedsak velge mellom tre forskjellige dekninger.

Det er ansvarsforsikring, delkasko og kasko. Mange forsikringsselskaper tilbyr også en ekstra kasko forsikring som ofte kalles kasko ekstra. Desto mer forsikringen dekker, desto høyere er prisen.

Ansvarsforsikring bil 

Det er et krav at alle biler på norske veier er ansvarsforsikret.  Det er fordi sjåfører har et erstatningsansvar ovenfor andre personer, eiendeler og eiendom de uheldigvis kommer til å skade. 

Egenandel ansvarsforsikring

Det kan raskt bli dyrt uten en ansvarsforsiking. Ikke nok med at du må reparere din egen bil, men du må også tilbakebetale summen av skadene du har påført.

Når du har ansvarsforsikring er du kun forsikret mot skader som du påfører andre, og ansvarsskader (skader andre påfører ditt kjøretøy).

Ved ansvarsskade er det vanlig at man ikke trenger å betale ansvarsforsikring-egenandel.

Hva dekker ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring dekker kun det mest nødvendige; altså erstatningsansvar ovenfor andre.

Den dekker med andre ord ikke skader på egen bil.

Ansvarsforsikringen dekker:

  • skader påført andre mennesker og dyr
  • skader påført annet kjøretøy
  • skader påført bygninger og eiendeler

Husk at det er litt ulikt hva en ansvarsforsikring dekker, alt etter hva som er forsikret

Ansvarsforsikring for bil dekker skade på bygninger eller personer som du eventuelt påfører.

Dette kan være bulker eller andre skader på kjøretøy. Det kan også være skader på eiendom, hvis du for eksempel skulle kjøre inn i et gjerde eller et hus.

Det dekker også kostnader hvis du skulle komme til å skade en annen person. 

Omtrent de samme skadene dekkes ved ansvarsforsikring båt, ansvarsforsikring moped, ansvarsforsikring hund, ansvarsforsikring drone og lignende.

En slik type forsikring dekker som regel også rettshjelp. Det kan være at du havner i en rettssak med personen du har skadet, hvis det for eksempel er uenighet om hvem som har skyld i skaden eller hvor store beløp som skal dekkes. 

Ansvarsforsikring bedrift

For bedrifter kan forsikringen omfatte dekning av skader som kommer fra produkter som bedriften har produsert. Ved en produksjonsfeil, som for eksempel fører til personskader, kan bedriften bli skyldig store summer i erstatning. 

Slikt kan være helt ødeleggende for en bedrift, da man kan tape mye penger. Er man forsikret, vil et ansvarsforsikring-firma dekke opp for økonomisk tap.

Pris ansvarsforsikring

Som med de fleste andre typer forsikringer er det lurt å sjekke med forskjellige selskaper før du tegner forsikring. De fleste forsikringsselskap tilbyr ansvarsforsikring i mange former. 

Prisene varierer mellom de ulike selskapene og derfor er det viktig at du sammenligner tilbud før du tegner en forsikring. Se nøye gjennom avtalene så du får de beste vilkårene for deg.

Det kan også være en del å spare på å samle flere forsikringer hos et selskap, og man kan også få gode avtaler hvis man er medlem av for eksempel et fagforbund eller bedriften du er ansatt i har egne avtaler med et forsikringsselskap. 

Billigste bilforsikring

Mange er opptatt av bilforskring og billig ansvarsforsikring for bil. Å få billigst bilforsikring kommer helt an på hva du ønsker å være forsikret mot.

Ønsker du kasko eller delkasko blir det dyrere, men det finnes også billige alternativer blandt disse. 

Uansett hva du velger, kan forsikringer spare deg for mange millioner kroner når uhellet har skjedd.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.