Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på båtforsikring

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Båtforsikring

Elsker du det avslappende livet på sjøen? Sesongen er kort, men likevel vet man aldri når en ulykke skulle skje. Med en god forsikring kan du nyte båtlivet og være trygg på at du får hjelp til de økonomiske konsekvensene om det skulle skje et uhell.

Ansvarsforsikring båt

Ansvar er obligatorisk for å kunne kjøre båt lovlig. Den dekker kun skader du påfører andre, og derfor ikke skader du påfører din egen båt.

Ansvarsforsikring er den billigste typen båtforsikring. Likevel kan den være tilstrekkelig om du har en båt med lav verdi.

Hva dekker ansvarforsikring for båt?

Ansvar dekker kun det mest nødvendige, hvilket er:

 • Skade på personer
 • Skade på andres båt eller gjenstander
 • rettshjelp

Om du ønsker noe bedre dekning enn kun ansvarforsikring, må du ikke velge kasko. Du kan også alternativet med å få litt bedre dekning gjennom å kjøpe én eller flere tilleggsforsikringer. Slike type forsikringer som tilbys, er:

 • fører- og passasjerulykke
 • brann
 • maskinskade

Båtforsikring kasko

Med kasko båtforsikring dekker du det aller meste som kan skje båten din. Denne forsikringen dekker tyveri, brann, grunnstøtning, sammenstøt og synking.

Hva dekker kasko-båtforsikring?

Kasko dekker mer enn en ansvarsforsikring. Den dekker skade ved:

 • tyveri
 • brann og lynnedslag
 • grunnstøtning og sammenstøt
 • synking og kantring
 • transport, slipp og løft
 • hærverk
 • brudd på mast og bom
 • infisert drivstoff (dieseldyr)

I tillegg dekker den personlig løsøre inntil 15 000 kroner.

Lydnedslag i båt

På vannet er man utsatt da båten ofte utgjør det høyeste punktet på et flatt vann. Man skulle dermed tro at lynnedslag i båt er et stort problem. Til tross for dette skjer lynnedslag i båt sjelden.  Stort sett skjer det også uten død og personskader.

Skulle du oppleve lynnedslag i båt, er dette uansett dekket av båtforsikringen om du har delkasko eller kasko.

Pris på båtforsikring

Det er store forskjeller på pris på båtforsikring mellom de ulike forsikringsselskapene. Det krever mye tid og energi å finne det rimeligste og beste alternativet til båtforsikring.

For å gjøre dette enkelt har Tjenestetorget lagd en tjeneste der du enkelt kan motta tilbud fra flere selskaper. Du fyller kun ut ett skjema og velger hvilke forsikringsselskaper du ønsker tilbud fra. Deretter mottar du et uforpliktende tilbud fra hver enkelt.

Dermed kan du enkelt sammenligne og velge aller beste tilbud.

Forsikringsselskaper i Norge

Det finnes mange forskjellige forsikringsselskaper i Norge. Noen av selskapene som tilbyr båtforsikring er: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.