Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på båtforsikring

Sammenlign tilbud på båtforsikring tilpasset deg og ditt behov. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Hvorfor ha båtforsikring?

Stadig flere kjøper seg båt og dette har blitt et stort marked for oss nordmenn. Enten man bor ved et vann eller har et sommerhus ved kysten, er båt veldig praktisk. For mange er det også en hobby og noe man kan bruke mye tid på. 

I tillegg er båter og motor ofte svært kostbare. Mange bruker mye penger på å kjøpe seg akkurat den båten de ønsker. Noen bruker båt bare for å bruke til transport til og fra et sted. Mens andre eier racerbåt og motor som de bruker mye tid og penger på å holde i stand. Båter kan koste alt fra noen få tusen, til 100 000 kroner eller flere millioner. Noen sparer hele livet for å kjøpe drømmebåten. 

Men dersom noe skulle skje med båten er det en stor trygghet å ha en god forsikring i ryggen. De fleste er nøye på hva slags forsikring de har til hus og bil. Men hvorfor skal man ikke være like opptatt av båt forsikring? Hvis forsikringen din er god kan du spare mye utgifter dersom du må ha den på verksted. Enten det er etter en ulykke eller for slitasjeskader. 

Mange typer forsikring

Akkurat som med bil, finnes det flere ulike typer avtaler. De fleste selskaper som tilbyr båtforsikring opererer de samme variantene. Det er ansvarsforsikring, delkasko og kasko. Noen har også en topp-variant som gir den aller beste dekningen man kan få. Meld skade så kan du få dekket hvert fall noe av regningen din. 

Ansvarsforsikring

En ansvarsforsikring må alle eiere av en båt ha, akkurat som med bil. Den dekker eventuelle krav om erstatning mot deg ved en ulykke. Det vil si at den dekker utgifter for motparten sine skader. 

Ansvarsforsikring båt innebærer i tillegg ofte rettshjelp ved en ulykke. Også en ulykkesforsikring for både fører og passasjerer i båten dersom det trengs. Men materielle skader på din egen båt må du da betale for selv. 

Delkasko

Med en delkasko avtale er du dekket mot litt flere typer scenarioer. For eksempel tyveri, brann, lynnedslag, hærverk og eksplosjon. Altså skader som kommer av andre grunner enn krasj. Uansett hvor godt du tar vare på båten din og hvor ofte du sender den på sjekk. Så kan man styre om tyver prøver seg eller et lyn slår ned.  

Med en forsikring med delkasko følger det med en god trygghet. Hvis for eksempel båten er på hytta, trenger du ikke bekymre deg for om noe skjer med den mens du er borte. Hvis du blir utsatt for tyveri eller brann vil forsikringen dekke reparasjon.

Men hvis du er ute og kjører båten din og krasjer, vil ikke denne avtalen dekke så mye. Det kan for eksempel være lett gjort å dunke borti bryggen når du skal legge til. Med delkasko må du nok ta regningen for eventuelle reparasjoner selv. 

Kasko

Hvis du ønsker den beste dekningen som finnes på markedet, bør du velge en forsikring med full kasko. Den dekker de fleste typer skader på båten. Uansett om det er noen andre eller din egen skyld. 

I tillegg får man ofte tilgang på båtredning dersom du skulle få motorhavari på sjøen. Hvis man klarer å fylle feil drivstoff på tanken gjelder også kasko for dette. Det kan bli dyrt hvis man ikke er dekket av forsikringen. 

Det finnes også noen andre typer avtaler som heter «topp» kasko eller lignende. Det er de avtalene med aller best dekning. De kan noen overlappe litt med reiseforsikring. For eksempel kan de dekker avbrytelse av ferie dersom båten skulle streike. 

Hvis båten din er en veldig dyr båt, kan en slik pluss forsikring være en god ide. Dyre båter kan også være dyre å reparere. Kanskje må man bestille spesielle deler fra utlandet. Hvis du har god forsikring, kan du komme unna billigere på regningen dersom noe må fikses. 

Hva koster båtforsikring?

Hvis du vil ha et nøyaktig anslag for hva forsikring vil koste for din båt, må du kontakte selskapene. Bare de kan gi deg et prisforslag. De må nemlig ha alle detaljene før de kan regne ut premien som må betales. Prisen blir også avgjort ut i fra din historie med forsikring og eventuelle ulykker. 

Båtforsikring test

Mange båteiere ønsker den beste båtforsikring som finnes. Hva slags avtale som er best, kommer an på hva du prioriterer. Noen vil ha det billigste alternativet, mens andre vil ha den løsningen som dekker mest. 

Det er mange som har prøvd å lage en test av forsikringer. Men hvilken forsikring som er best for deg, avhenger av hva du synes er viktigst. I tillegg er det stor forskjell ut ifra hva slags båt du har og mange andre forhold. 

Billig båtforsikring

Hvis du ønsker rimelig båtforsikring, er det smart triks du kan gjøre. Ved å sjekke ut hva som finnes på markedet kan man spare mye penger. Båtforsikring billig kan du få ved å finne den beste avtalen for akkurat deg. 

Ved å få flere tilbud fra mange ulike selskaper kan du sammenligne de ulike avtalene. Da kan du se forskjeller i pris og vilkår. Og så velge den forsikringen som passer best til deg og din båt. 

Båtforsikring pris

Pris båtforsikring kan variere stort fra selskap til selskap. Derfor er det viktig å undersøke markedet og finne ut hva som tilbys fra de ulike leverandørene. Selv om du allerede har en avtale for forsikring, er det lurt å revurdere denne med jevne mellomrom. 

Kanskje får du et bedre tilbud fra et annet selskap. Da kan du bruke dette tilbudet til å forhandle en bedre pris på den avtalen du allerede har. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.