Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på ulykkesforsikring

Sammenlign tilbud på ulykkesforsikring tilpasset deg og ditt behov.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Ulykkesforsikring

Det er lett å bli forvirre av alle de ulike typene forsikring man må ha. Det finnes avtaler for reise, hus, båt, bil, hytte, innbo og enda flere. Har du tenkt over at ulykkesforsikring også er viktig å ha? Dersom du er litt usikker på denne type avtale, bør du lese videre. 

Hva er en ulykkesforsikring?

Som det ligger i navnet skal en slik forsikring hjelpe deg, dersom du eller noen i familien din blir utsatt for en ulykke. Uhell kan skje med absolutt alle, og det rammer helt tilfeldig. Dermed er det ingen som er mer eller mindre utsatte for uhell enn andre. 

Noen tenker at reiseforsikringen dekker de fleste ulykker, men det ikke sikkert. Derfor er det lurt å også ha en god avtale for ulykker på plass.

Økonomisk hjelp

Dersom man er uheldig, kan de økonomiske konsekvensene bli veldig store. Noe som de fleste av oss ikke har satt av penger til, og dermed kan det bli enda større utfordringer i tiden etter ulykken. Dersom du for eksempel er i en ulykke der du ender opp med en nedsatt funksjonsevne, får du utbetalt en sum. Dette er for å tilpasse hjemmet, og som hjelp for å takle livet økonomisk. 

Kollektiv ulykkesforsikring

Enten du er ansatt eller leder i en bedrift, har du kanskje lurt på kollektiv ulykkesforsikring. Dette er en forsikring som dekker de ansatte i en bedrift ved et eventuelt uhell. Det er i form av økonomisk erstatning for skader og varige men. Denne summen betales som regel ut som en engangssum til de berørte. 

Mange ulike varianter

Vurderer du som arbeidsgiver å skaffe en kollektiv forsikring? Da er det mange valg å ta. Et eksempel er om du ønsker at forsikringen skal gjelde for alle ansatte, eller bare de med utsatte jobber. Andre valg er om den skal gjelde kun i arbeidstiden, fritiden eller gjelde hele døgnet rundt. 

I tillegg kan forsikringen utvides. Da til å gjelde for bare arbeidstakeren, eller også for ektefelle og barn. Lurer du på hva slags avtale som passer for deg? Da kan de fleste selskaper hjelpe til med å sette sammen en avtale som passer bra for bedriften din. 

Ulykkesforsikring pris

Noe de fleste lurer på, er hvor mye det koster med en slik ulykkesforsikring. Ulykkesforsikring pris kommer an på mange ulike faktorer. Slik som alderen din, jobb, helse og hvor mye du er villig til å betale i premie. Som regel er det slik at jo mer du betaler i premie, desto større er utbetalingen du får ved et eventuelt uhell. 

Få flere tilbud

En god idé for de fleste som undersøker forsikring, er å sjekke ut markedet. Det finnes nemlig mange ulike selskap som tilbyr forsikring. Ved å få tilbud fra flere aktører, kan du sammenligne de ulike avtalene. 

Det kan nemlig være stor variasjon i vilkår og total pris. Ved å huke av hvilke faktorer som er mest viktig for deg, får du en avtale som er optimal for den livssituasjonen du er i. Enten du ønsker den beste ulykkesforsikring på markedet, eller den billigste. 

Samle forsikringene dine

Noen ganger kan det være en god idé å samle forsikringene sine hos ett selskap. Da kan du få rabatt på de ulike avtalene. Men husk å sjekke flere steder med jevne mellomrom. Ved å innhente tilbud fra flere aktører kan du sammenligne hvor gunstig din avtale egentlig er. Så kan du enten bytte selskap, eller bruke dette for å forhandle en bedre pris. 

Fritidsulykkesforsikring

En fritidsulykkesforsikring dekker uhell som skjer på fritiden. Det kan for eksempel være aktuelt hvis du har en forsikring gjennom jobben som kun dekker deg i arbeidstiden. En slik type avtale kan kanskje være litt rimeligere siden den kun gjelder for deler av døgnet. 

Mange uhell er sannsynlig til å skje på fritiden siden det er da man som regel er mest aktiv. Selv om du anser deg selv som en forsiktig person, kan ulykker ramme alle og skjer helt tilfeldig. Derfor kan det være en god trygghet å vite at du har en god avtale dersom noe skulle skje med deg eller noen i din familie. 

Hva dekker ulykkesforsikring

Et spørsmål mange nok lurer på er; hva dekker ulykkesforsikring? Svaret på dette spørsmålet kommer an på mange ting. Ulike avtaler har forskjellige vilkår, og ofte henger premien du betaler sammen med hvor mye som dekkes. Hvis du vil ha en avtale som dekker mye, må du dermed som regel også betale litt mer i forsikringspremie. 

Men noe som er vanlig for forsikringsselskaper er å fraskrive seg noe ansvar. For eksempel vil de fleste vanlige avtaler ikke dekke ekstremsport, som fallskjermhopping og basehopping. For slike typer aktiviteter er det nok lurt med en spesiell forsikring. 

Forsikring for ekstremsport

Mange selskaper har som vilkår at de ikke dekker uhell som skjer i sammenheng med fallskjerm, basehopping, ekstremklatring eller fly. Noen har også visse avgrensninger på steder i verden, slik som Himalaya eller Antarktis. Så dersom du driver med slike aktiviteter er det nok en god idé å sørge for å ha en god forsikring på plass. 

Noen ganger trenger du ikke å ha en egen forsikring for dette. Man kan heller velge det som et tillegg i din vanlige ulykkesforsikring. Noen ganger kan det også gå under reiseforsikringen der du kan velge at ekstremsport skal dekkes. Det er en god idé å sjekke hva slags vilkår din avtale har før du setter i gang med ekstreme aktiviteter. 

Dekker det nødvendige

Ulykkesforsikring skal hjelpe deg økonomisk etter et uhell. De fleste avtaler dekker utgifter til medisinsk behandling som operasjoner og behandling, psykologtimer samt transport til og fra behandling. I tillegg får du støtte til å tilpasse hjemmet ditt ved behov for det. Også rehabiliterende tjenester som kiropraktor og fysioterapeut er ofte en del av avtalen. 

Ofte får man også utbetalt en engangssum som en slags kompensasjon for ulykken. Den skal hjelpe deg til å takle livet økonomisk etter uhellet. Noen forsikringer inkluderer også dødsforsikring, som betyr økonomisk støtte til dine etterlatte ved en dødsulykke. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.