cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang

Få tilbud på ulykkesforsikring

Sammenlign tilbud på ulykkesforsikring. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

KUN KJENTE MERKER

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Beste ulykkesforsikring

Det er lett å bli forvirret av alle de ulike forsikringene som finnes på markedet. Det finnes avtaler for reise, hus, båt, bil, hytte, innbo og enda flere. Det finnes også forsikringer mot ulykke som vil gi deg utbetaling dersom en ulykke skulle skade deg eller forårsake medisinsk invaliditet, enten på arbeidsplassen eller på fritiden. Den dekker da behandling inntil en valgt sum, og en forsikringssum utbetales til deg.

En uføreforsikring kan sikre deg økonomisk om du skulle bli ufør over en lengre periode, eller ut livet. Derfor er det lurt å vurdere å skaffe seg det.

Hva er ulykkesforsikring?

En slik forsikring hjelpe deg dersom du eller noen i familien din blir utsatt for en ulykke og dekker behandlingsutgifter Uhell kan skje med absolutt alle, og det rammer helt tilfeldig. Dermed er det ingen som er mer eller mindre utsatte for uhell enn andre. Ved å kjøpe ulykkesforsikring får du erstatning for ulykker og utlegg for behandlingsutgifter opptil forsikringssummen du er forsikret for.

Noen tenker at reiseforsikringen dekker de fleste ulykker, men det er ikke sikkert. Derfor er det lurt å også ha en god avtale for ulykker på plass.

Økonomisk hjelp

Dersom man er uheldig, kan de økonomiske konsekvensene bli veldig store. Noe som de fleste av oss ikke har satt av penger til, og dermed kan det bli enda større utfordringer i tiden etter ulykken.

Hvis du for eksempel ender opp med medisinsk invaliditet som følge av ulykke, får du utbetalt forsikringssummen som du er forsikret for. Dette er en erstatning for å tilpasse hjemmet til dine behov, og hjelp for å takle livet økonomisk. 

Ulykkesforsikring jobb

En ulykkesforsikring for arbeidsplassen kalles en kollektiv ulykkesforsikring. Det er en forsikring som dekker de ansatte i en bedrift ved en ulykke, og forsikrer dem for medisinsk invaliditet. Det er i form av økonomisk erstatning for skader og varige men. Denne forsikringssummen utbetales som regel ut som en engangssum til de berørte. 

Mange ulike varianter

Vurderer du som arbeidsgiver å kjøpe ulykkesforsikring har du en del alternativer. Et eksempel er om du ønsker at forsikringen gjelder for alle ansatte, eller bare de med utsatte jobber. Du må også vurdere om den skal gjelde i arbeidstiden, fritiden eller gjelde hele døgnet. Det betyr at du har muligheten forsikre dine arbeidstakere i hjemmet deres slik at de får fordeler gjennom hele døgnet

I tillegg kan forsikringen utvides for å gi større utbetaling eller til å gjelde flere individer. Da til å gjelde for bare arbeidstakeren, eller også for ektefelle og barn. Lurer du på hva slags avtale som passer for deg? Da kan de fleste selskaper hjelpe til med å sette sammen en forsikringsavtale som passer bra for bedriften din

Ulykkesforsikring - pris

Prisen på en ulykkesforsikring kommer an på mange ulike faktorer, og behandlingsutgifter som forbindes med det du forsikres mot. Alderen din, jobb, helse og hvor mye du er villig til å betale i forsikringspremie er noen av faktorene som spiller en rolle på prisen. Som regel er det slik at jo mer du betaler i premie, desto større er utbetalingen dersom du er utsatt for et uhell. 

Få flere tilbud

En god idé å undersøke hvilke tilbud som er tilgjengelig. Det finnes nemlig mange ulike selskap som tilbyr forsikringer. Ved å få tilbud fra flere aktører, kan du sammenligne ulike forsikringer og vurdere fordeler ved ulykkesforsikringen til forsirkingsselskapet . 

Det kan være stor variasjon i vilkår og total pris. Ved å fylle inn skjemaet ovenfor på denne nettsiden vil du få gratis og uforpliktede tilbud fra forskjellige forsikringsselskap som vil konkurere om å gi deg best pris på ulykkesforsikringen.

Fritidsulykkesforsikring

En slik forsikring dekker ulykke som skjer på fritiden. Det kan for eksempel være aktuelt hvis du har en forsikring gjennom jobben som kun gjelder deg i arbeidstiden. En slik type avtale kan kanskje være litt rimeligere da den ikke gjelder for hele døgnet. 

Mange uhell er sannsynlig til å skje på fritiden siden det er da man som regel er mest aktiv. Selv om du anser deg selv som en forsiktig person, kan ulykker ramme alle og skjer helt tilfeldig. Derfor kan det være en god trygghet å vite at du har en god avtale hvis noe skulle skje med deg eller andre i din familie.