cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få pris på leddport

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Garasjeporter

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på leddport fra flere selskaper med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn beste leddport

Leddport

leddport garasje

En leddport er en populær, plassbesparende garasjeport som går loddrett opp, og pyntelig legger seg oppunder garasjetaket. Den er ideell for deg som har lite plass foran garasjen.

Vurderer du å skaffe en leddport? Da burde du få med deg denne informasjonen på denne siden. Vi kan også hjelpe deg med å finne riktig leverandør.

Vurderer du å skaffe deg leddport?

Det finnes mange ulike leddporter du kan velge mellom, så du er antakeligvis sikret en som passer deg og ditt behov. Det fine med leddporter er at de passer så godt som overalt og kan installeres i alle garasjeinnganger. En leddport gjør også at du får litt bredere innkjøringsplass i garasjen din også (i forhold til vippeporter), i tillegg til at innkjørselen holdes fri.

En garasje brukes mye, og garasjeporten går gjerne opp og ned daglig. Dette gir slitasje over tid. Derfor er det en del som velger å bytte ut porten de har etter noen år.

Hvis du vurderer å bytte ut garasjeporten, gjør du lurt i å undersøke hva slags garasjeport du burde gå for. Det finnes mange valg, og alle har ulike behov. Du kan for eksempel bruke litt tid på å tenke etter om du skal ha en garasjedør som tåler mer og i tillegg er så godt som vedlikeholdsfri.

Valg av garasjeport

Det kan være en utfordring å skulle finne den perfekte garasjeporten, spesielt siden det finnes så mange modeller.

Viktige spørsmål du må stille deg selv:

 • Har jeg god plass foran garasjen?
 • Skal jeg ha motorisert garasjeport, eller ikke?
 • Hvilket materiale skal porten være i?
 • Skal den ha en separat dør i porten?
 • Bør porten ha god isolasjon?
 • Portåpner eller ikke?

Basert på svarene dine, vil du kunne ta en bedre beslutning på om du for eksempel burde gå for en leddport eller vippeport.

Leddport tar mindre plass

Greit å vite er at leddporter er mer plassvennlige enn vippeporter. Har du lite med plass foran garasjen kan du derfor anta at en leddport vil være et bedre valg, da den trenger mindre plass. I tillegg får du noe bredere innkjøringsplass med en leddport.

Motorisert garasjeport

Motorisert garasjeport ser ut til å øke i popularitet. Dette er trolig fordi mange ser verdien i å enkelt kunne trykke på en knapp for å åpne og lukke porten på garasjen.

Det er ingen nødvendighet å ha motorisert port, men det er heller ingen hemmelighet at det til tider er ganske så irriterende å skulle styre med å ta porten opp eller igjen.

Spesielt om vinteren har man lyst til at ting skal gå litt raskere for seg. Da er det ganske ålreit å kunne bruke en portåpner fra gangen mens du tar på deg skoene, for å så løpe inn i garasjen og sette deg i bilen.

De fleste av oss vil jo unngå å fryse så godt det er mulig, og da er en motorisert port en god løsning.

Materiale på porten

Hvilket materiale porten skal ha er en annen ting du må vurdere. Skal du ha porten i tre må du belage deg på mer vedlikehold enn hvis du velger en i stål (som er så og si vedlikedholdsfri).

Isolert port

Du vil også ha muligheten til å gå for en isolert garasjeport, dette er en type som tåler mye mer av vær og vind, enn de som ikke er isolert.

Isolasjon av garasjeport kan nemlig være viktig dersom du har oppvarming i garasjen. En garasjeport med god isolasjon sørger for at du ikke mister varme igjennom porten unødig.

Portåpner

Det finnes selvfølgelig også ulike portåpnere til disse garasjeportene. Selv om dette kanskje er en liten detalj, er det helt klart viktig for mange av oss. Blant annet kan en portåpner gjøre det vanskeligere for uvedkommende å ta seg inn i garasjen din, da det ikke er noe synlige håndtak på porten.

Hvis det er viktig for deg hva slags portåpner du får, må du ikke glemme å legge vekt på dette når du tar kontakt med en leverandør.

Dobbel garasjeport

Ettersom en stor del av Norges befolkning nå har to biler per husstand, betyr det at det også er mange som har en dobbel garasje og dermed dobbel garasjeport. Istedenfor å velge to separate porter, kan det være praktisk å gå for en dobbel.

Hvis du skal i gang med å bygge en garasje, er det lurt å tenke på om du en dag vil få bruk for en større garasje. Da kan det kanskje lønne seg å bygge en dobbel garasje allerede nå.

Skal du bygge garasje og lurer på om du må søke om tillatelse? Da bør du lese denne artikkelen på våre sider: https://tjenestetorget.no/blogg/bygge-garasje-uten-a-soke

Hvorfor bør jeg velge en leddport?

Den klart største fordelen med å gå for en leddport er at den ikke bruker noe ekstra plass mellom bilen og porten for å kunne åpnes. Det er veldig praktisk med tanke på plass og rom!

En vippeport er kanskje bedre kjent eller mer vanlig, men det kan være verdt å vurdere leddport om du nå skal gå til innkjøp.

Garasjedører i porten?

Porten er garasjens primære inngangsparti, men i tillegg til denne kan det være lurt å ha en dør som kan brukes av personer som skal gå ut og inn av garasjen.

Når garasjeporten åpnes og lukkes hyppig vil det med tiden slite hardt på systemet/porten. Dersom du er en av de som stadig henter noe i garasjen, burde du kanskje vurdere en garasjeport med dør på.

Montering og installasjon av leddport

Dersom du ikke aner hvordan du skal montere/installere leddporter, er du ikke alene. Heldigvis finnes det fagfolk som gjør dette så godt som hver eneste dag og som gjerne hjelper til.

Når du sjekker pris på garasjeport - sjekk om prisen du får oppgitt inkluderer montering. Hvis ikke må du i hvert fall be om å få opplysninger om alle kostnader, slik at du kan danne deg et bilde av hvor mye det vil bli til sammen.

Ved at du har profesjonelle som setter opp porten for deg, kan du være sikker på at alt blir som det skal og at alt vil fungere optimalt. Det er en trygghet du vil ha når du skal kjøpe noe som koster en del penger.

Tilbud på leddport

Har du bestemt deg for å skaffe en leddport? I så fall kan det være lurt å innhente noen tilbud. Da vil du få oversikt over hva som skal kjøpes, prisen og når det kan leveres. Dette er informasjon du trenger før du skal ta det endelige valget.

Priser på garasjeporter

Det er stor variasjon i prisene. Det er også da en av grunnene til at du har muligheten til å påvirke hvor mye penger du skal bruke på dette «prosjektet».

Det kan også lønne seg å snakke med flere ulike leverandører, slik at du får forskjellige tilbud. Da har du muligheten til å sammenligne disse prisene og finne ut av hvor du kan få garasjeporten billigst. Dette kan du spare en del penger på.

Slik får du gode priser på garasjeport

Hvis du ikke har lyst til å bruke mye tid på å ta kontakt med ulike leverandører, kan vi gjerne hjelpe deg videre. Da fyller du enkelt ut et skjema på vår side, og innen kort tid vil du motta tilbud fra forskjellige leverandører av garasjeporter.

Leverandørene er klare over at de må kjempe om din gunst - noe som gir deg flere og bedre valgmuligheter på leddporter.

Etter kort tid får du altså forskjellige uforpliktende tilbud på leddporter. Disse kan du se på i fred og ro, og deretter velge hvilket tilbud du skal gå for. På denne måten har du faktisk muligheten til å spare penger – fordi du enkelt ser hvem som tilbyr best pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på leddport fra flere selskaper med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.