Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få pris på leddport

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på leddport fra flere selskaper med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn beste leddport

Leddport

Leddport er et veldig populært valg når det kommer til garasjeport. Hvis du er en av de som vurderer å kjøpe en, burde du få med deg denne informasjonen. Vi kan også hjelpe deg med å finne riktig leverandør.

Vurderer du å skaffe deg leddport?

Det finnes mange ulike leddporter du kan velge mellom – du er sikret en som passer deg og ditt behov. Det fine med leddporter er at de passer så godt som overalt. Dette gjør at denne typen garasjeport er perfekt til rehabilitering – når du må bytte port på garasjen din. En leddport gjør også at du får mer plass i garasjen din i tillegg til at innkjørselen holdes fri.

Garasje

De fleste av oss trives godt med å ha en garasje. Mest av alt for å ha en fin plass til bilen, men også for å kunne ha mer plass til oppbevaring. En garasje brukes mye og garasjeporten er noe som kan bli slitt før selve bygget. Derfor er det en del som velger å bytte ut porten de har etter noen år.

Det er viktig å holde garasjen fin da dette er en del av fasaden og helheten på hjemmet. Ved rehabilitering av garasjen, er dør eller port det viktigste å forbedre. Det er ikke alltid det vil hjelpe å reparere, male eller lignende. Noen ganger må det et nytt produkt til.

Hvis du vurderer å bytte ut garasjeport, gjør du lurt i å undersøke hva slags port du burde gå for. Det finnes mange valg, og alle har ulike behov. Du kan for eksempel bruke litt tid på å tenke etter om du skal ha en garasjedør som tåler mer og i tillegg er så godt som vedlikeholdsfri. Det er noe både du og garasjen din kan like!

Valg av garasjeport

Det kan være en utfordring å skulle finne den perfekte garasjeporten, spesielt siden det finnes så mange modeller. En viktig avgjørelse å ta er om du skal ha motorisert eller ikke. Den førstnevnte ser ut til å øke i popularitet, dette er trolig fordi mange ser verdien i å enkelt kunne trykke på en knapp for å åpne og lukke porten på garasjen.

Du må også finne ut av hva slags materiale porten skal ha, her har du en del valg. Som nevnt er leddport et valg, men ikke en nødvendighet. Du vil også ha muligheten til å gå for en isolert garasjeport, dette er en type som tåler mye mer av vær og vind, enn de som ikke er isolert.

Så er det selvfølgelig også noen andre valg. Som for eksempel utseende/design. Du kan også til en viss grad påvirke prisen, du kan i hvert fall velge hvor på skalaen du skal legge deg. For noen er kvalitet absolutt viktigst, mens andre vil heller ha et billigere produkt. Heldigvis er dette opp til hver og en.

Priser på garasjeporter

Det er stor variasjon i prisene. Det er også da en av grunnene til at du har muligheten til å påvirke hvor mye penger du skal bruke på dette «prosjektet». Det kan også lønne seg å snakke med flere ulike leverandører, slik at du får forskjellige tilbud. Da har du muligheten til å sammenligne disse prisene og finne ut av hvor du kan få garasjeporten billigst. Dette kan du spare en del penger på.

Dobbel garasjeport

Ettersom en stor del av Norges befolkning nå har to biler per husstand, betyr det at det også er mange som har en dobbel garasje og dermed dobbel garasjeport. Istedenfor å velge to separate porter, kan det være praktisk å gå for en dobbel. Hvis du skal i gang med å bygge en garasje, er det lurt å tenke på om du en dag vil få bruk for en større garasje. En garasje med plass til to biler, eller til én bil og mye utstyr. Det er dumt å komme på at man egentlig ønsket seg en dobbel etter at man har fått seg en vanlig garasje. Tenk gjennom dette – et godt tips fra oss til deg!

Motoriserte garasjeporter

Du har helt sikkert gjort deg opp en tanke om du skal ha motorisert garasjeport eller ikke. Hvis du enda ikke har vært innom denne vurderingen, er det på tide å bevege seg mot den delen av valget.

Det er ingen nødvendighet å ha motorisert garasjeport, man klarer seg selvfølgelig fint uten, men det er ingen hemmelighet at det til tider er ganske så irriterende å skulle styre med å ta porten opp eller igjen.

Spesielt om vinteren har man lyst til at ting skal gå litt raskere for seg. Da er det ganske ålreit å kunne bruke en portåpner fra gangen mens du tar på deg skoene, for å så løpe inn i garasjen og sette deg i bilen. Du vil unngå kulden så godt det er mulig.

En motorisert garasjeport vil selvsagt koste litt mer enn en som styres manuelt, men sannsynligheten er stor for at du blir enda litt mer fornøyd med å ha en portåpner som får garasjeporten til å gå opp eller igjen helt av seg selv!

Leddheiseport for industribygg

Dersom du er ute etter en industriport til et industribygg, for eksempel en lagerbygning, kan leddheiseport være tingen. Mange går for dette alternativet når det er til industribygg. En stor fordel med mange leddheiseporter er at de kan gli helt opp og ligge helt tett til taket. Det gir bedre rom/plass.

Hvorfor velge blant leddporter

Den klart største fordelen med å gå for en leddport er at den ikke bruker noe ekstra plass mellom bilen og porten for å kunne åpnes. Det er veldig praktisk med tanke på plass og rom! En vippeport er kanskje bedre kjent eller mer vanlig, men det kan være verdt å vurdere leddport om du nå skal gå til innkjøp.

Portåpner

Det finnes selvfølgelig også ulike portåpnere til disse garasjeportene. Selv om dette kanskje er en liten detalj, er det helt klart viktig for mange av oss. Spesielt engasjerte er nok de som har litt ekstra mye kjærlighet for små, tekniske dingser.

Hvis det er viktig for deg hva slags portåpner du får, må du ikke glemme å legge vekt på dette når du tar kontakt med en leverandør.

Garasjedører

Porten er jo på en måte en slags garasjedør, men i tillegg til denne kan det være lurt å ha en annen dør som kun skal brukes av personer som skal gå ut og inn av garasjen. Det er dumt å åpne/lukke garasjeporten hyppig, da dette vil slite hardt på systemet/porten. Dersom du er en av de som stadig henter noe i garasjen, burde du vurdere en garasjeport med dør på.

Montering og installasjon av leddport

Dersom du ikke aner hvordan du skal montere/installere en leddport, er du ikke alene. Mange er i den situasjonen og det er heller ikke meningen at dette er noe «vanlige» mennesker skal måtte bruke sin dyrebare tid på. Heldigvis finnes det fagfolk som gjør dette så godt som hver eneste dag og som gjerne hjelper til. De brenner for faget sitt og de elsker å få nye oppgaver.

Når du sjekker pris på garasjeport, kan det derfor være lurt å passe på at prisen du får oppgitt inkluderer montering. Hvis ikke må du i hvert fall be om å få opplysninger om alle kostnader, slik at du kan danne deg et bilde av hvor mye det vil bli til sammen.

Ved at du har profesjonelle som setter opp porten for deg, kan du være sikker på at alt blir som det skal og at alt vil fungere optimalt. Det er alltid en god trygghet når man skal kjøpe noe som koster en del penger.

Tilbud på leddport

Det kan hende at du nå, etter å ha lest denne artikkelen, har bestemt deg for at du vil gå for en leddport. I så fall kan det være lurt å innhente noen tilbud. Da vil du få oversikt over hva som skal kjøpes, prisen og når det kan leveres. Dette er informasjon du trenger før du skal ta det endelige valget.

Slik får du priser på garasjeport

Hvis du ikke har lyst til å bruke en hel del tid på å ta kontakt med ulike leverandører, kan vi gjerne hjelpe deg videre. Da fyller du enkelt ut et skjema på vår side, og innen kort tid vil du så være i mål.

Informasjonen du gir oss, passer vi på at kommer frem til leverandørene. Da får de innsikt i at du ønsker garasjeport. Dette synes selvfølgelig leverandørene er topp, for de ønsker jo så klart å kapre akkurat deg som kunde.

Etter kort tid får du forskjellige uforpliktende tilbud. Disse kan du se på i fred og ro, og deretter velge hva slags tilbud du skal gå for. På denne måten har du faktisk muligheten til å spare penger – fordi du enkelt ser hvem som tilbyr best pris.

 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg