Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få pris på industriport

Sammenlign tilbud på industriport fra flere selskap med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

Finn beste industriport

Industriport

Mange har spørsmål knyttet til garasjedører eller industriporter. Derfor har vi valgt å lage en artikkel som serverer folket den informasjonen de trenger. Da blir det enklere for deg som forbruker å finne ut av hva du trenger – og eventuelt hva du ikke trenger.

Hvis du er en av de som ikke skjønner noen ting av ordet industriport, kan du se for deg en garasjedør. Da er du i nærheten av hva en industriport er. Stort sett dreier det seg om et lagerlokale eller lignende som har behov for spesielle dører – eller porter om du vil.

For mange av oss er det veldig viktig å ha garasje og med en godt fungerende garasjeport. På samme måte er det viktig for bedrifter som har lageravdelinger at de har industriporter som fungerer optimalt. For firmaer er det trolig enda viktigere enn for privatpersoner.

Industrielle leddporter

Alle som er på jakt etter industrielle leddporter vet hva det er snakk om, men det kan godt hende at noen har spørsmål rundt hvorfor man skal ha akkurat slike dører. Industrielle leddporter blir valgt fordi disse kan monteres i lokaler med høy luftfuktighet og store åpninger. I tillegg vil de ha god funksjonalitet slik at de kan lukkes mye opp og igjen. Materialene sikrer at driften er optimal, og at holdbarheten/levetiden er lang. Det er også mulig å velge en god del tilbehør – det finnes et bredt utvalg. Det gjør at disse leddportene kan passe inn hos de aller fleste industrielle bygg eller anlegg.

Foldeport

Mange som jobber med industribygg og skal velge port, lander ofte på en foldeport. Dette er fordi den tåler svært hyppig bruk og den tar veldig lite med plass. Det er praktisk for denne typen bygg. Det er i tillegg relativt lite behov for vedlikehold og man har muligheten til å få et design som passer inn.

En foldeport har seksjoner som åpnes ved at de foldes. De vil se at disse seksjonene ender opp ved siden av hverandre/inntil hverandre når porten åpnes. Da har man også muligheten til å velge hvor stor åpning som er ønskelig, og det er noe man har muligheten til å variere. Dette er veldig praktisk for industribygg.

Vær klar over at du kan få vinduer og/eller en vanlig dør i din foldeport. Du kan velge mellom motordreven foldeport eller en som har manuell operasjon.

Leddport er ikke det samme som foldeport. En leddport har liggende seksjoner. Disse åpnes vertikalt oppover, noe som gjør at porten lar deg spare plass i garasjen din. For privat bruk er leddport et godt valg, men for industri er foldeport trolig det du leter etter.

Industriporter – hvordan velge riktig

Det er ikke alltid så lett å vite akkurat hva slags produkt man skal gå for. Spesielt ikke når det finnes mange valg og en del faktorer å ta hensyn til. Når det kommer til industriporter er kanskje noe av det viktigste at porten er tilpasset bygget 100%. I tillegg er det også viktig å ha fokus på materialet. Noen industriporter kan være så godt som vedlikeholdsfrie, mens noe materiale gjør at man kanskje må være litt mer oppmerksom og nøye med vedlikehold og rengjøring.

Hvis du er veldig i tvil om hva du skal velge, vil det lønne seg å ta kontakt med en montør som kan hjelpe deg til å velge retning. De har enormt mye kunnskap og har hjulpet mange andre i lignende situasjoner.

Garasjeport

Dersom det er snakk om en privat garasje eller en garasje som er i tilknytning til et industribygg vil du kunne snakke med samme montør om garasjeporter. Garasjeporter og industriporter er for så vidt det samme, men til litt ulikt bruk.

Hvis du skal ha deg en ny garasjeport, kan det være lurt å tenke på hva slags materiale du skal gå for. Du kan også velge port etter hvor mye plass du har eller trenger å spare. Noen dører gjør at du får bedre plass i garasjen din – dette er lurt for mange.

Vær også klar over at det finnes mange smarte løsninger. Det er ikke alle som bruker garasjen til å parkere bilen i, de bruker den heller til andre praktiske ting. Enten til oppbevaring eller som et arbeidssted. Hvis du bruker garasjen til andre formål enn parkering kan det hende du flyr mye ut og inn. Da er det helt klart en fordel å ha garasjeport med innebygd dør. Da slipper du unna mye styr med åpning/lukking av porten hele tiden. Dette er også en løsning som kan fås på industriport – en egen dør til å gå ut og inn av, er veldig smart.

Montering og installasjon av industriport

Det kan til tider være krevende å montere ting. Porter hører med til det som er litt ekstra komplisert, derfor kan det være lurt å ta kontakt med fagfolk som kan hjelpe deg.

For at du skal kunne montere selv, må du gjennom en lang liste med punkter. For å nevne noe er det blant annet dette som må til:

Du må måle opp og klargjøre

Det vil si at du må ta gode og nøyaktige mål. Du må også passe på at alt er tilrettelagt for en montering/installasjon. Når du måler opp er det viktig at du er klar over at det ikke nødvendigvis bare er porten som skal ha plass, det kan også være snakk om tilbehør/ekstradeler. Hvis du har en motorisert garasjeport vil du for eksempel trenge ekstra plass til motor-delen.

Pakke ut, få oversikt og finne verktøy eller deler
For å ha suksess med monteringen er det viktig å ha god oversikt, og at man har forberedt seg godt. Det vil si at du skal ha funnet frem alt av verktøy og deler. Da unngår du at du plutselig må avbryte prosessen for å finne noe mer. Pakk ut alle deler og skaff deg oversikt.

Feste skinner

Det følger med skinner når man skal ha en ny port. Det er disse som bør monteres først. Det er da snakk om takskinner og veggskinner. Start med å montere disse før du går videre.

Montere seksjoner

Så er det da på tide å feste/montere selve porten, altså seksjonene. Porten skal festes til skinnene slik at den får bevegeligheten sin.

Montere fjærer

Etter at seksjonene er festet er det på tide å montere fjærene. Disse kan være litt vanskelige og det er utrolig viktig at de blir montert helt riktig slik at døren faktisk fungerer som den skal.

Som du nå har skjønt er det en hel del punkter du må gjennom for å komme i mål med en port. Hvis det er snakk om industriport til et lagerlokale, kan det være enda vanskeligere. Ofte er det snakk om store områder og kompliserte installasjoner.

Med dette i bakhodet er det ikke rart at mange velger å få dette installert av noen som faktisk kan det. Da er du sikret at alt fungerer som du ønsker! Du kan først få hjelp til å ta det rette valget av industriport, og deretter kan du få den hjelpen du trenger gjennom leverandøre for å få alt på plass.

Pris på industriport

Som med de fleste andre ting vi kjøper er det slik at prisen kan variere veldig. Både på industriport og garasjeport. Det er vanskelig å komme med noen priseksempler, nettopp fordi det er stor avstand. Det kommer veldig an på hva slags materiale du skal ha og hvilke funksjoner du ønsker. Dersom du i tillegg trenger installasjon/montør vil det også komme an på hvor lang tid det tar å skru opp porten.

Slik finner du beste industriport

Hvis du nå er sikker på at du skal skaffe en ny industriport, har vi en god nyhet til deg. Vi kan nemlig hjelpe deg med den prosessen slik at du slipper å ta kontakt med hundrevis av ulike leverandører. Vi har satt dette i system for deg, noe som gjør at du kommer mye raskere i mål. Siden tid ofte er mangelvare, er dette helt sikkert noe som gjør deg glad.

Ett skjema gir deg priser fra flere

På vår side kan du enkelt fylle ut et skjema som består av bare noen få steg. Dette er for at vi skal ha nok informasjon til å kunne videreformidle ditt ønske. Vi passer på at de ulike leverandørene mottar denne informasjonen. Det betyr at alle som ønsker å kapre deg som kunde etter kort tid vil sende fra seg noen uforpliktende tilbud som du kan se på.

Ikke overraskende er det da du som bestemmer hva som skjer videre. Du kan velge den leverandøren du liker best, eller du kan velge å kun se på totalprisen. På denne måten har du altså muligheten til å spare penger.

Ved å ikke få tilbud fra ulike leverandører, men ta det første og det beste, ender man ofte opp med en pris som er høyere enn den burde. Vi vil at du skal unngå dette og oppfordrer deg derfor til å fylle ut et skjema.

Få pris på industriport

Sammenlign tilbud på industriport fra flere selskap med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg