Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på innbruddsalarm fra flere selskaper

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Sammenlign priser på innbruddsalarm

Sjekk om du også kan spare penger på ny innbruddsalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4828
 • 4829
 • 4830

Finn riktig innbruddsalarm for din bolig

Innbruddsalarm

Før anskaffelse av innbruddsalarm er det en rekke ting å se etter for å finne den riktige innbruddsalarmen for akkurat deg. Her kommer vi med noen gode tips på veien.

Har du tidligere hatt innbrudd i boligen din? Eller kanskje kjenner du noen som har opplevd det? Det er gjerne først etter at man har hatt innbrudd at folk bli beviste på at det å ha innbruddsalarm er nødvendig. Men det beste er om man vurderer innbruddsalarm og skaffer seg det før tyvene har prøvd seg. Hvorfor vente til skaden har skjedd?

Mer innbrudd enn før

Det ble registrert 105 100 anmeldelser av eiendomstyveri i 2016, og hele 1 av 4 skjedde i Oslo. Disse tallene kunne vært betraktelig lavere om flere hadde benyttet seg av metoder for å beskytte boligen mot innbrudd – slik som innbruddsalarm. Uten innbruddsalarm er det 25 ganger større sjanse for at du bli rammet av innbrudd. Det er ikke å legge skjul på at innbrudds bander stadig finner nye måter å markere boliger for innbrudd på. De bruker god tid for å spane på boliger for å finne ut om noen er hjemme eller ikke, og deretter markerer. Et eksempel på markering har vært å legge ut hvite steiner som markerte at boligen var klar for innbrudd.

Det vil si at dersom du skal på ferie bør du unngå feilene som mange gjør. Eksempler på dette er å ikke la lys i huset stå på gjennom ferien, og ikke la postkassen fylles opp med post og reklame. Få også noen til å hente avisen som legges på trappen hver morgning eller unngå at avisbudet legger aviser der. En taktisk metode er å alliere deg med naboen som kan hjelpe til med å fylle opp søppeldunken, hente posten og avisen på trappen, sette på vanning i hagen om det er på sommerstid eller få noen til å måke innkjørselen på vinterstid. Det aller viktigste er likevel å skaffe innbruddsalarm!

Hvordan finne beste innbruddsalarmen?

Det er mange aktører innen innbruddsalarmer, og du gjør det lurt i å snakke med kjente og kjære som kan fortelle om sine erfaringer. Kollegaer, naboer, venner og familie sitter på gode og/eller dårlige erfaringer som sier noe om alarmselskapene. Hvilke alarmpakker er det de har? Hvilket prisnivå ligger innbruddsalarmen på? Hva er inkludert? Spør også gjerne om erfaringer om hva som har skjedd når alarmen har gått, og hvordan vaktselskapet har håndtert det. Hør om de føler seg trygge med den alarmen de har i huset og spør ellers om ting du måtte lure på. I tillegg bør du bruke noe tid på å gjøre research på nett for å finne informasjon om de ulike selskapene som er tilgjengelig i ditt område.

En mindre tidkrevende måte er å benytte seg av anbudstjenester. Da legger man selv ut et ønske om innbruddsalarm og hvilke tjenester man ønsker, eventuelt viser interesse for andre former for alarmer i tillegg. Videre vil de ulike vaktselskapene ta kontakt med deg og gi deg et tilbud på det oppdraget du har lagt ut. Da er det opp til deg å bestemme hvilket selskap som passer for deg. Dersom du er usikker og har flere selskaper som er av interesse kan du de dem om en befaring hjemme i boligen din for å finne nøyaktig hvilken pakke som passer deg og til hvilken pris. Installasjonen er gjerne en tjeneste som følger med gratis, eventuelt også noen små tilleggstjenester. Det er nyttig å vite at ved anskaffelse av alarmtjenester vil dette gi deg gode rabatter på forsikringspremier hos forsikringsselskapene på bolig og innbo – forsikringene.

Bare innbruddsalarm?

De fleste aktørene på markedet som tilbyr innbruddsalarm tilbyr også brannalarm, lekkasjedetektor og andre tjenester som skal sikre boligen og deg og din familie om noe skulle skje. Det handler ikke bare om å beskytte boligen når man er bortreist, men generelt sett å gjøre boligen tryggere også når man er tilstede. Et innbrudd kan også skje når man selv er hjemme, og ved risiko for skade på eiendom, tap av eiendom og skader på personer i boligen kan gi senvirkninger. Dette kan være senvirkninger som at man føler seg utrygg i eget hjem etter innbrudd, og noen har rapportert at de også må flytte.

Å bli rammet av innbrudd regnes som en traume, og kan i verste fall føre til psykiske lidelser som depresjon, angst og post-traumatisk-stress-lidelse (PTSD). Dette kommer i tillegg til de skader som boligen kan ha fått av innbruddet, eller i verste fall fysisk angrep. Nettopp derfor må noen rett og slett bare flytte fordi de ikke klarer de vonde følelsene huset minner dem om.

Brannalarm også viktig

Ved brann er det ekstremt viktig at man oppdager det og kommer seg ut raskest mulig. Noen innbruddsalarmpakker kommer med brannalarm, noe som gjør at man ved brann blir vekket før boligen er full av røyk og raskere kan komme seg ut. Uten alarm kan man stå i fare for kullosforgiftning, og i verste fall kan livet gå med. Det er ikke en selvfølge at man våkner på natten om det begynner å brenne, så det å ha brannalarm er et utrolig viktig og nyttig sikkerhetstiltak.

Ja takk, begge deler

For vi sier helst ja takk, begge deler til både innbruddsalarm og brannalarm. Vurder gjerne også brannalarm med uttrykning slik at brannmennene kommer raskt. Kostnadene ved anskaffelse av brannalarm i tillegg behøver ikke bli mye større, det gjelder bare å finne det alarmselskapet som gir det et tilbud du ønsker og til en pris begge blir fornøyd med. Med både brannalarm og innbruddsalarm er boligen, og du og din familie godt sikret i boligen, borte som hjemme!

Vurder
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg