Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sector Alarm

Sector Alarms historie strekker seg tilbake til 1995. Da etablerte Jørgen Dahl selskapet. Han var den gang bare 26 år gammel og har siden forblitt majoritetseier og konsernsjef i selskapet. 

Med over en halv million kunder er Sector Alarm i dag Europas nest største alarmselskap. De har omkring 2 000 medarbeidere, fordelt over land som Frankrike, Irland, Sverige, Spania og Finland i tillegg til Norge. 

De tok tidlig utgangspunkt i visjonen “Trygghet i alle hjem”. I det følgende skal vi se hva dette innebærer for deg som kunde, samt hvilke tjenester Sector Alarm Norge kan tilby.

Hvilke tjenester tilbyr Sector Alarm?

Sector Alarms tjenester kan grovt sett deles opp i to hovedkategorier: Boligalarm og bedriftsalarm. Som navnene kanskje røper, er forskjellen på disse først og fremst knyttet til målgruppen. Boligalarm er ment for privatkunder, mens bedriftsalarm er rettet mot bedriftskunder. 

Uansett om du er privatkunde eller bedriftskunde, vil Sector skreddersy alarmpakken etter ditt behov. La oss se nærmere på hva som er inkludert i deres alarmpakke for boligeiere.

Hva er inkludert i en boligalarm fra Sector Alarm?

De fleste vil kanskje tenke “innbruddsalarm” så fort de hører snakk om alarm. Innbruddsalarmen er riktignok en vesentlig del av Sector Alarms alarmtilbud, men som vi skal se inkluderer det også langt mer. 

Sector leverer i tillegg brannalarm, skallsikring, hyttealarm, vannsensor, smartplugger og mye mer. Med det i bakhodet får slagordet “Trygghet i alle hjem” en ny dimensjon. Her er det altså ikke bare snakk om trygghet med tanke på innbrudd. Det dreier seg rett og slett om trygghet i forbindelse med alle de vanligste farene som truer boligsikkerheten.

Generelle tjenester fra Sector Alarm

Som kunde av Sector Alarm får du kontakt med sentralen til alle døgnets tider. Det gjelder ikke bare ved utløst alarm, men også hvis om du skulle lure på eller trenge hjelp til noe. 

Har du en panikkalarm, skal du heller ikke behøve å være redd for å bruke denne. Sector tilbyr nemlig gratis utrykning og setter din personlige sikkerhet høyt. 

Med en egen app kan du ha full kontroll og oversikt på boligalarmen uansett hvor du befinner deg i verden. Den både aktivere og deaktivere alarmen. I tillegg kan du følge med på hendelsesloggen, for eksempel for å se om barna er kommet hjem fra skolen. 

Utløses alarmen når ingen er hjemme, vil en vekter kunne låse seg inn og sjekke om alt er i orden. Skulle det være behov for det, vil denne også kontakte de nødvendige håndverkerne for å få gjenopprettet boligsikkerheten.

Alarm og dyr 

Mange dyreeiere lurer på hvordan det er å ha for eksempel en hund når boligalarmen blant annet har bevegelsessensorer. Sector er godt klar over at mange som ønsker boligalarm også er dyreelskere, og har derfor tilpasset boligalarmene sine. Derfor utløses aldri alarmen når dyr under 18 kilo beveger seg i boligen. 

Har du dyr som veier mer enn 18 kilo, kan du benytte deg av såkalt skallsikring. Dette er en innbruddsalarm som kan aktiveres også når du er hjemme selv. Denne går kun på dører og vinduer, og tillater deg å bevege deg fritt ellers i boligen. 

Hva koster Sector Alarm i måneden?

Hvor mye en alarmpakke fra Sector Alarm vil koste deg, kommer an på en rekke individuelle faktorer. Går du for eksempel for grunnpakken, eller velger du en mer omfattende løsning? Og hva med tilkobling til alarmsentralen?

Når det gjelder sistnevnte, er det langt fra alle som synes det er nødvendig å være tilkoblet alarmsentralen. Enkelte foretrekker å få melding rett på telefonen hvis alarmen utløses, slik at de eventuelt kan kontakte utrykningsmyndighetene selv. 

For mange er imidlertid den ekstra tryggheten det å være koblet til alarmsentralen innebærer viktig. 

En slik løsning innebærer også at hendelsen som utløste alarmen blir analysert ved hjelp av kameraer før noe mer foretas. Det tillater utrykningsstyrken å møte opp raskt og godt forberedt på hva enn som venter dem. 

Sector alarm pris

Månedsprisen vil også avhenge av hvor mange tilleggskomponenter du velger. Eksempler på slike er: Betjeningspanel, optiske røykvarslere, nøkkelbrikker, fjernkontroll, bevegelsesdetektor, nøkkelboks, glassbruddetektor og sjokksensor. 

De lover imidlertid at uansett hvor mange tilleggskomponenter du velger, vil månedsprisen aldri øke med mer enn 100 kroner. 

Det vil med andre ord være vanskelig å si nøyaktig hva månedsprisen for din alarm vil havne på. Til det er det for mange individuelle faktorer som spiller inn. Det er imidlertid ikke uvanlig at et gjennomsnittlig alarmabonnement koster et sted mellom 400 og 500 kroner i måneden. 

Den eneste måten å få et nøyaktig pristilbud på, er å kontakte alarmselskapet. Benytter du deg av en sammenligningstjeneste, kan du enkelt få tilbud fra flere alarmselskaper ved hjelp av én enkelt søknad. 

På den måten sparer du ikke bare tid – det blir også enklere for deg å velge det billigste tilbudet.

Kundeservice og kontakt 

Sector Alarm har vunnet den prestisjefylte Kundeserviceprisen i sin kategori hele elleve ganger. Den blir delt ut i anledning Call Center-dagene, en av Europa største fagkonferanser for kundeservice. Når det gjelder kundebetjening har altså Sector ikke rent lite å skilte med. 

Telefon

Har du spørsmål, kan du komme i kontakt med Sector Alarms kundesenter blant annet ved å ringe 91 50 30 33. 

Adresse

Skriftlige henvendelser rettes til e-post: [email protected] eller chat-funksjonen på nettsidene deres. Sector Alarm kan også nås på Facebook og Instagram, blant annet ved å følge hashtag #sectoralarm.

Besøksadressen deres er: Vitaminveien 1A, 0485 Oslo.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.