Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Verisure

Hvis du har bestemt deg for å gå til innkjøp av en boligalarm og derfor leter etter et alarmselskap, er Verisure trolig ett av de du kommer til å vurdere. Dette burde du vite om Verisure.

Verisure er et av de virkelig store og godt kjente alarmselskapene. Veldig mange ender opp med å velge dette alarmselskapet, nettopp fordi det er såpass kjent og fordi firmaet har et godt rykte. I tillegg er dette alarmselskapet stadig i utvikling, noe som betyr at kundene hele tiden får nye funksjoner og ekstrautstyr å velge blant. Hjemmet ditt blir smartere og hverdagen blir tryggere.

Verisure alarm

Med en alarm fra Verisure har du sikret deg godt mot mye av det som dessverre kan skje. Tyveri eller innbrudd, brann, vannskader og skadedyr er noe som kan skje hos de fleste av oss, og som oftest skjer det når vi minst venter det. Derfor er det veldig viktig å ha gjort noen tiltak som redder deg fra en slik situasjon, eller som eventuelt begrenser skadeomfanget.

Boligalarm

Det er stadig flere og flere hjem som blir utrustet med en boligalarm. Dette er et resultat av at mange har forstått hvor viktig det er og at de ser verdien i å ha det. Det er ikke til å komme bort ifra at det er en viktig og smart investering.

Først og fremst er det farer som er noe av det man ønsker å sikre seg godt mot. Farer som kan føre til personskader. Ved brann er det for eksempel avgjørende at alle som befinner seg i boligen blir varslet så tidlig som overhodet mulig. Ved innbrudd er det viktig å ha en funksjon som tidlig skremmer vekk de som prøver å stjele. I noen tilfeller kan det faktisk være slik at innbruddstyvene bestemmer seg for å snu, når de oppdager at boligen har en alarm som er tilknyttet en sentral.

Uavhengig av om du bor i et stort eller lite hus, bør du ha en boligalarm. Den vil også gi deg mange andre fordeler og muligheter.

Få et smart hjem

Det ser ut til at dette med smarte hjem er noe som blir mer populært for tiden. Mange ønsker seg et hjem med automatikk og teknologi som gjør hverdagen enklere og kanskje også litt mer «gøyal».

Ved å kjøpe en boligalarm fra Verisure vil du også få gode muligheter til å oppgradere hjemmet ditt på en smart måte. Smartkamera, smartkontakt og smartlås er bare noe av det Verisure leverer for å sikre at du blir fornøyd med «pakken» som helhet.

Husk på at det absolutt viktigste er at du får en alarm som fungerer godt – når det er sagt så finnes det mye bra ekstrautstyr og smarthus-løsninger som gjør at du kan sove enda tryggere om natta.

En smart husalarm

En smart husalarm handler ikke kun om disse ekstra-effektene, noe av det viktigste med det å ha en smart husalarm er at det faktisk kan bidra til å øke sikkerheten.

Du kan for eksempel ha en smartlås som gjør at du slipper nøkler, og denne låsen kan være koblet mot alarmen din. Har du barn som ofte glemmer koden sin, kan dette være lurt.

Kontakter som har smartfunksjon gjør at du også har muligheten til å bruke telefonen din til å skru lys/strøm av og på. Dette kan i seg selv gjøre hjemmet ditt sikrere. Du har full kontroll rett fra lomma de, og du vil også få alle de påminnelsene du måtte trenge.

Et solid alarmselskap

Det er ikke bare det å velge alarm og ekstrautstyr som er viktig, man bør også rette fokus mot å finne et selskap som stiller opp, som er pålitelig og som leverer til avtalt tid og pris. Verisure er uten tvil et solid alarmselskap som allerede har gjort utrolig mange kunder svært fornøyde.

For deg som kunde er det veldig viktig å ha et alarmselskap som leverer en alarmsentral som er rask, tilgjengelig og som vet akkurat hva de skal gjøre i ulike situasjoner. Det er på mange måter denne sikkerheten og denne tjenesten du kjøper og ønsker deg.

Verisure samarbeider med Securitas, noe som betyr at trygge og flinke vektere raskt dukker opp for å gjenopprette sikkerheten dersom noe skjer.

Det at Verisure stadig vinner eller kommer høyt opp i ulike tester, gjør at det er enda enklere å velge dette alarmselskapet.

Kundeservice hos Verisure

Kundeservice er også ekstremt viktig når det kommer til kjøp av alarmtjenester. Du ønsker deg noen som gir deg informasjonen du trenger og som alltid tar deg på alvor dersom du lurer på noe. Du vil også ha svar fort og uten at du må anstrenge deg.

Verisure jobber hardt for at kundene skal bli godt fornøyde. Derfor er kundeservicen et av de viktigste områdene for selskapet.

Du skal være trygg på at du kan henvende deg til Verisure, uansett hva det måtte være. De skal også sitte på rikelig med kunnskap, slik at de alltid kan hjelpe deg med å ta de tryggeste valgene for ditt hjem.

Verisure har selvfølgelig et telefonnummer du kan ringe til og en e-post du kan bruke dersom du ønsker å ta kontakt. I tillegg har selskapet fokus på gode hjemmesider som gir deg informasjon, tilbud, nyheter og ikke minst: Du kan finne brukerveiledninger der.

Verisure pris

De fleste har spørsmål rundt pris når de har bestemt seg for å kjøpe en alarm. Dette gjelder også de som sitter litt fast i vurderingsfasen.

Akkurat hva som blir totalsummen på boligalarmen vil selvfølgelig komme an på hva slags «pakke» du velger. Dersom du også skal ha en del ekstrautstyr eller hvis du for eksempel skal gjøre huset ditt smartere, vil det bety at summen blir noe høyere.

Det beste du kan gjøre er å ta kontakt med selskapet og be om et pristilbud. Da kan du opplyse om hva du ønsker deg og hvordan bolig du har. Du kan også ta kontakt med flere ulike selskaper, da får du muligheten til å sammenligne flere tilbud.

Mange benytter seg av denne metoden for å spare penger. Du kan uansett være sikker på at Verisure er et godt valg når du skal velge alarmselskap – og da er kanskje ikke prisen like avgjørende?

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.