Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på husalarm fra flere selskaper

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Sammenlign priser på husalarm

Sjekk om du også kan spare penger på ny husalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4828
 • 4829
 • 4830

Finn riktig husalarm for din bolig

Husalarm

Har du tenkt på hvor viktig det er å beskytte hjemmet ditt og alt som befinner seg der? Det finnes få, kanskje ingen, grunnen til å ikke ha en trygg alarm. Du bør derfor gjøre noe med saken hvis du er en av de som fremdeles ikke har en husalarm.

I dag har mange hektiske hverdager og bruker mye tid utenfor hjemmet. Da vil det å skaffe seg en husalarm for å sikre boligen være greit. En husalarm holder nemlig hus, inventar og mennesker trygge. En bolig har ofte høy verdi og på innsiden finnes det du bryr deg aller mest om: Både tingene dine og de menneskene som står deg nærmest. Forhåpentligvis unngår man både innbrudd, brann og andre lignende situasjoner. Dessverre er det likevel slik at man aldri kan vite med 100 % sikkerhet at dette er noe man slipper. Dette er en av de mange grunnene til at en moderne boligalarm stadig dukker opp i flere hjem.

Ifølge NHO Service er det kun 16% av alle boliger i Norge som ikke i dag har husalarm. Det er ikke så rart ettersom det bringer med seg en rekke fordeler. Først og fremst så virker det avskrekkende på innbruddstyver, som da heller velger en annen bolig uten alarm til å gjøre innbrudd i. Dersom de allikevel skulle bryte seg inn i din bolig og den er utstyrt med husalarm, vil alarmen gå og vektere vil komme til boligen. Altså har innbruddstyvene begrenset tid å raide hjemmet og eventuelt skade de som er hjemme. I tillegg gjør husalarm med dagens teknologi det enklere å få tatt innbruddstyvene.

Hvis du er en av de som ikke har en alarm, bør du lese litt om temaet og deretter finner en leverandør som kan hjelpe deg videre.

Boligalarm gjør boligen tryggere

Du ville forhåpentligvis ikke dratt på ferie uten å ha en reiseforsikring og du mest sannsynlig har du en innboforsikring. Dette har du skaffet deg fordi du er opptatt av å være trygg, du ønsker å være sikret selv om noe uforutsett plutselig skulle skje. Slik er det også med boligalarm. Det er ikke sikkert at man «får bruk for den», men den er smart å ha sånn i tilfelle.

En boligalarm gjør boligen din tryggere og den gjør at du kan sove bedre om natta. Du kan sove godt vel vitende om at du får høylytt beskjed dersom noe er i ferd med å skje.

Husalarm pris

Prisen på husalarm kan variere fra leverandør til leverandør. Det kommer også an på hva slags «pakke» du går for, og om du skal ha ekstrautstyr eller ikke. Du vil få god hjelp av leverandøren til å finne ut av hva du trenger og eventuelt ikke trenger.

Husalarm uten abonnement?

Noe av det som er helt genialt med en husalarm, er at du kan være tilknyttet en sentral. Denne sentralen stiller opp for deg, akkurat når du trenger det. Det betyr at dersom alarmen din går av, vil en vekter dukke opp innen kort tid. Hvis du har et kamera tilkoblet systemet ditt, kan denne sentralen i tillegg raskt finne ut av hva som er grunnen til at alarmen gikk av.

Ikke alle ønsker en alarm tilknyttet en slik sentral, noen ønsker ikke et abonnement hvor man betaler månedlig til leverandøren. Derfor er det en del som vurderer andre løsninger. Da vil det enten være snakk om en husalarm uten abonnement, eller enkeltprodukter man kan få satt opp i hjemmet for å øke sikkerheten. Det finnes blant annet kameraer og sensorer som man selv kan sette opp. Man bør dog være klar over at dette ikke gir like god sikkerhet som en ordentlig husalarm som også er koblet til en sentral. Det er heller ikke sikkert at dette i lengden blir noe billigere, slikt utstyr kan være ganske dyrt og det er ikke alle som vil klare å henge opp dette selv. Regn sammen totalprisen på de alternative du vurderer, før du tar avgjørelsen.

Husalarm test

På nettet kan man for øvrig finne en del tester som har tatt for seg de ulike boligalarmene/leverandørene som finnes. Disse testene kan gi en liten innsikt i markedet og det kan være en pekepinn på hvilken husalarm som er «best».

Når man ser på slike tester bør man samtidig ha i tankene at folk har ulike behov, og at det er mye viktigere å finne en alarm som passer deg, enn en alarm som passer bra for veldig mange andre.

Hvis du leter etter tester som kan fortelle deg mer om de ulike alarmene som finnes, gjør du lurt i å gjøre research på annen måte også. Har du noen konkrete spørsmål, kan du gjerne ta kontakt med en del leverandører – de hjelper deg gjerne. Du kan også bruke nettet til å finne informasjon og lete etter andres erfaringer.

Best i test

Hvilken husalarm man velger er veldig opp til her enkelt og hva slags pakker man ønsker. De fleste alarmselskaper ønsker å selge husalarmen med forskjellige pakker som gjør at en hver kunde blir fornøyd. Du kan altså enten gå for den enkleste pakken som kun inneholder alarmsystem og oppfølging når alarmen går, eller en større pakke med flere tilleggsfunksjoner som smart-løsninger. En måte å sjekke ut hvilken alarm du vil ha eller trenger å søke hva som er best i test. Dette gir deg også mulighet til å se på de ulike tilbudene de forskjellige selskapene tilbyr, generelt sett få oversikt over hva som er på markedet og sette sammen en pakke akkurat slik du ønsker det til den prisen du ønsker.

Akkurat når det kommer til husalarm er ikke det stedet man bør være strengest økonomisk og ønske å hente inn penger, men det er allikevel greit å få en god oversikt over prisnivået. I tillegg bør du samtidig sjekke hvilke forsikringer du har og hva du eventuelt kan spare på forsikringer som innbo- og husforsikring ved installering av husalarm. På forsikringene er det nemlig en god del å hente inn, ettersom de fleste forsikringsselskap gir deg redusert forsikringspremie når boligen er så godt sikret som mulig. Altså vil forsikringspremien bli lavere og du vil få bedre betingelser på forsikringene dine ved anskaffelse av husalarm.

Husalarm best i test

Som nevnt finnes det en del tester på nettet. Ulike nettsider og aktører tar for seg boligalarmer, leverandører av alarmer og andre produkter innen hjemmeovervåkning og sikkerhet. Disse testene vil da kåre det som er «best i test». Noen ganger brukes terningkast eller en annen måte å føre poeng på. Det er da meningen at man ut ifra resultatet skal kunne «lese seg frem» til hvilket produkt man vil gå for.

Det er selvfølgelig ikke dumt å sjekke hva slags alarmer som omtales som best i test, så lenge man husker på å se på andre ting også.

Disse testene kan fortelle oss noe om hva som finnes, hva man burde se etter og det kan også gi en bedre forståelse av hvordan de ulike alarmene fungerer.

Husalarm med kamera

Det finnes mange leverandører som tilbyr moderne alarm med kameraer. Disse kameraene blir da festet av en profesjonell montør som vet akkurat hvor de bør være for å fungere best. Slike kameraer gjør det lettere for alarmsentralen å vurdere situasjonen som eventuelt oppstår. Det finnes også mange andre ekstra komponenter man kan kjøpe for å gjøre alarmsystemet enda bedre.

Smart alarm i smart hus

I dag er ikke husalarmer bare alarm slik det en gang var. Dagens husalarmer har mange flere funksjoner og tilleggstjenester som er mulig å skaffe seg. De aller fleste selskaper som leverer husalarmer har i dag flere av disse tilleggsfunksjonene som kan være deler av pakker du kan skaffe deg.  Et eksempel er elektroniske låser som brukes for å åpne døren ved hjelp av koder. Da hjelper det lite for innbruddstyvene om de har mange nøkler som er filet. De elektroniske låsene styres enkelt via en applikasjon på mobiltelefonen, nettbrett eller PC og gir enkel tilgang til de som skal inn og ut av boligen. Det er alltid mulig for deg som eier å åpne døren, selv når barn kommer hjem og kanskje har mistet eller glemt nøklene inne.

De fleste er godt klar over at innbruddstyver går i bander og lusker i nabolaget for å lete etter hus det er lønnsomt å bryte seg inn i. Hva er tyvene egentlig på jakt etter? Det innbruddstyvene leter etter er tegn som tilsier at boligen er ubevoktet enten gjennom at alarm ikke er installert eller at ingen er hjemme i boligen. Et triks tyvene bruker er å følge med på søppeldunken for å se om denne fylles opp som normalt – noe som indikerer at folk er hjemme. Andre tegn er lys eller lyd i boligen, slik som at bestemte lys alltid står på? Er det lyder i boligen er det som regel noen hjemme, det samme med lys dersom det er ulike lys som settes på. En god ting å benytte seg av er altså smart alarm, som gjør at du kan styre lysene og slå dem av og på via applikasjonen på mobilen mens du selv ikke er hjemme – men det ser sånn ut for alle andre rundt.

Hva når alarmen går?

Det viktigste med en husalarm er at du skal føle deg trygg på at boligen blir beskyttet. Hva skjer når alarmen går og hvordan håndterer vaktselskapet det? Det kan ta opp til 10-15 minutter fra alarmen går til vaktselskapet er på plass. Dersom man da har en applikasjon som gir beskjed eller man selv er i huset har man mulighet til å ringe politiet i dette tidsrommet. Dette gjør at du kan stoppe det som er i ferd med å skje, samtidig som at politiet er eneste som har myndighet til å foreta en arrest av gjerningspersonene. Vaktselskapet har ikke myndighet til å arrestere, kun å stoppe innbruddstyvene i handlingen.

En annen ting å tenke på er dersom du har mye verdigjenstander i huset. Da bør du dokumentere dette slik at dersom noe skulle skje kan du let gi beskjed om hva som er savnet og hvilke verdier tingene har. Ta en runde rundt i boligen og ta bilder av verdigjenstander slik at du har dokumentasjon dersom noe skulle skje. Dette vil også til gjengjeld gjøre det svært enkelt for deg å anmelde når alt er godt dokumentert og man slipper å lete frem informasjon om hva man kanskje tror er savnet.  En raskt levert anmeldelse gjør det også raskere å levere krav til forsikringsselskapene og et raskere oppgjør.

Det er altså en rekke gode grunner for å velge å skaffe seg en husalarm. Dersom du enda ikke har skaffet deg en husalarm, anbefaler vi at du gjør det nå.

Anbudstjenester

Det finnes også måter å spare penger på når det gjelder selve husalarmen. En ting som allerede er nevnt er selvsagt å sjekke best i test alarmer, men en annen ting er å sjekke ut anbudstjenester. Dette er en smart måte for deg å få en god pris ettersom boligalarmselskapene blir nødt til å kjempe som deg som kunde. Det du gjør er å legge ut informasjon om din bolig og informasjon rundt hva slags alarm du kunne ønske deg på anbud. Deretter vil de ulike leverandørene av husalarm ta kontakt med deg for å gi deg et uforpliktende tilbud på husalarm til din bolig etter dine ønsker.

Videre kan du altså se på de ulike tilbudene og finne ut hvilke tilbud som ser best ut for deg. Husk også å sjekke ut betingelsene på de ulike avtalene, slik at du ikke velger et selskap med dårligere betingelser basert på best pris. I tillegg kan det være lurt å se over tilleggstjenester som selskapet tilbyr og om dette er noe du trenger eller ikke.

Få tilbud på husalarm

Hvis du nå har bestemt deg for at det er på tide å få en boligalarm (og det er det nok) så bør du innhente flere tilbud. Disse tilbudene kan du deretter sammenligne før du bestemmer deg for hva du går for. Dette kan du spare penger på, siden du enkelt får vite hvem som tilbyr deg den beste prisen.

Hvis du vil ha hjelp til å innhente tilbud kan du gjerne fylle ut et skjema på vår side. Da vil du bli kontaktet av flere leverandører innen kort tid.

Vurder
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg