cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Nokas

Det finnes mange alarmselskaper der ute, derfor er det mange som sliter med å velge. Det lureste du kan gjøre er å ta en titt på de som finnes og deretter bestemme deg. Nokas er ett av de selskapene du kan velge, og absolutt et selskap som bør vurderes.

Nokas ble grunnlagt allerede i 1987 og har vært i bransjen i lang tid. Dette har selvfølgelig ført til at de har god erfaring og en lang liste med fornøyde kunder. Tidligere var Nokas kjent som «Vakt Service».

I og med at Nokas er et såpass stort selskap, driver de ikke kun med sikring og trygghet i boliger. De har også andre tjenester innen sikkerhet, og hjelper til med å sikre andre eiendeler enn bare boliger.

Mange har hørt om Nokas

Nokas er et firma de fleste har hørt om og som mange har et forhold til. Nokas har også skapt en del overskrifter. Blant annet skapte de overskrifter ved å kjøpe alarmkundene til G4S. Det ble en ny overskrift da de så solgte disse kundene videre igjen – noe de tjente godt på og som trolig har bidratt til at de kan fortsette å vokse.

I Norge har mange av oss hørt navnet også på grunn av det store «Nokas-ranet». Ranet skjedde i 2004, i Stavanger, og en politimann mistet livet. Nokas er med andre ord et firma med mye historie, sjel og kunnskap. Erfaringer bidrar til at man vokser og utvikler seg. Noe Nokas definitivt har gjort.

Nokas alarm

Med en alarm fra Nokas kan du garantert føle deg trygg og beskyttet. Dersom du velger en av pakkene som har det, kan du også få kameradetektorer i hjemmet ditt. Denne vil hjelpe til med å finne ut av årsaken til at alarmen gikk av. Hos Nokas kan du velge blant en del ulike pakker, som gjør at du kan påvirke prisen noe.

Tilbyr vaktservice

I tillegg til at Nokas tilbyr alarm med tilhørende alarmsentral, har de også en vaktservice-tjeneste. Du kan altså få vekterne fra Nokas til å gjøre nabolaget ditt litt tryggere. Har du barn, er dette noe du og naboene dine absolutt bør vurdere og diskutere. Vektere som patruljerer vil også kunne hjelpe til med andre forefallende oppgaver.

Denne vaktservice-tjenesten gir deg vektere som jevnlig patruljerer i nabolaget ditt. De vil gi assistanse dersom noen uhell skulle skje eller ved skader på hus/eiendom. De kan også tilkalles hvis det skulle være noe spesielt, som for eksempel hvis noen uvedkommende dukker opp. Ikke minst tar vekterne kontakt med nødetatene dersom det skulle bli behov for det. Dette er en ekstra sikkerhet og trygghet for familien, noe som kan gjøre hverdagen bedre for alle.

Nokas overvåking

Kameraovervåking i tillegg til innbruddsalarmen din vil gjøre deg ekstra trygg. Nokas har satset en del på dette, og har derfor gode rutiner innarbeidet. Hvis du kjøper alarm fra Nokas med kameraovervåking vil dette for det første føre til at boligen din blir mindre attraktiv for eventuelle innbruddstyver, og du vil i tillegg være mye sikrere på at nødvendige tiltak blir gjort fort dersom noe faktisk skulle skje.

Overvåking med kameraer gjør at alarmsentralen kjapt danner seg et bilde av hva som foregår og at de kan handle deretter. Mange situasjoner kan bli avverget på grunn av denne typen kameraovervåking. Hvis du vurderer å kjøpe en husalarm, burde du også vurdere kameraovervåking.

Nokas sikringstiltak

Nokas har ikke kun fokus på å gi privatkundene sine en god boligalarm, de ønsker å tenke helhet og tilbyr derfor andre sikringstiltak. Nokas mener at dette på mange måter er nøkkelen til trygghet. Beslag og låsesystemer er derfor en viktig del av tjenesten som blir levert.

Nokas vil at hver enkelt kunde skal få den låsen som er best for akkurat dem og den boligen de har. Lås er selvfølgelig utrolig viktig, da det er ytterdøra som kanskje skal kunne «tåle» mest. Som for eksempel ved innbrudd.

Nokas gir trygghet

Du burde helt klart vurdere Nokas som alarmselskap hvis du nå er på jakt etter sikkerhet til din bolig. Nokas vil gi deg trygghet og har mange ulike tjenester som sikrer at du blir tatt vare på. Det er du som bestemmer hva du trenger og hvordan type sikring du vil ha, men du kan gjerne be Nokas hjelpe deg – dette kan de mye om.

Nokas alarm pris

Du har sikkert begynt å tenke på hvor mye det kommer til å koste deg å kjøpe en alarm fra Nokas. Det kan også hende at du har en drøm om å finne markedets billigste alarm. Hvis dette er tilfelle bør du tenke deg om. Når det kommer til sikkerhet er det ikke pengene som er viktigst, det er kvaliteten.

Du kan selvfølgelig likevel gjøre noe for å finne beste pris. Et godt råd er å ta kontakt med flere ulike alarmselskaper og be om pristilbud. Da kan du sammenligne både innhold og totalsum. Så er det selvfølgelig opp til deg å ta avgjørelsen, men husk på at det kan lønne seg å gå for en pakke som gir deg ekstra god sikkerhet i boligen din.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud på boligalarm og finn sikkerhetsløsningen som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer