Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14

Få tilbud på tabbeforsikring

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på tabbeforsikring fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn beste tabbeforsikring

Tabbeforsikring bedrift

Har bedriften din gode nok forsikringer? Husk at store økonomiske tap kan bli et faktum dersom noe skulle skje og forsikringene ikke er på plass.

Mange har spørsmål rundt forsikringer til bedrifter. Ofte lurer man på hva som trengs. Bedriftene har kanskje hørt om ansvarsforsikring, tabbeforsikring, byggeforsikring eller lignende, men ikke alle vet akkurat hva slags forsikringer de skal tegne eller hvordan de skal finne ut av det. Forhåpentligvis kan denne artikkelen være til hjelp.

Tabbeforsikring for bedrift

Dersom bedriften utfører jobber for privatpersoner eller andre bedrifter, er det ofte slik at ting også kan gå galt. Dette gjelder kanskje spesielt innen bygg og anlegg. Det finnes en god del risikofaktorer man bør tenke på og derfor kan det være viktig med en forsikring som har god dekning.

En tabbeforsikring eller en ansvarsforsikring til bedriften kan gi de ansatte den tryggheten de trenger for å gjøre en bedre jobb og det vil være gunstig dersom man for eksempel blir pliktig et erstatningskrav.

En sikkerhet for bedriften

Både privatpersoner og bedrifter er opptatte av at hverdagen skal være relativt trygg. De fleste av oss liker i hvert fall å gjøre noen tiltak som betyr at vi kan tenke på fremtiden med litt mer ro.

Bedrifter bør være gode på å skaffe seg sikkerhet og på å gjøre sine medarbeidere trygge på at nødvendige tiltak er tatt.

En tabbeforsikring/ansvarsforsikring skal fungere som en sikkerhet for bedriften. Det betyr at dersom noe uforutsett skulle skje, har man en trygghet som ordner opp i den situasjonen som da har oppstått. Ofte er jo dette snakk om hendelser/situasjoner som er vanskelig å få ryddet opp i, uten å ha økonomisk hjelp i en forsikring.

Hva er en tabbeforsikring?

En tabbeforsikring er som regel et ord som brukes mest blant oss forbrukere, forsikringsselskapene har ofte andre navn på slike forsikringer.

En tabbeforsikring er en ansvarsforsikring. Navnet har kanskje kommet fordi dette er en forsikring som nettopp skal hjelpe deg hvis noen i bedriften gjør en tabbe, eller hvis det påstås at en tabbe eller feil er gjort. Det er altså snakk om sikkerhet ved rettslig pågang. En bedrift skal være beskyttet ved krav om erstatning med en slik forsikring.

Hvilke selskaper bør ha denne forsikringen?

Selskaper som bør ha en slik forsikring vet nok dette best selv. Det er nemlig slik at bedrifter selv har god innsikt i hva de utfører av jobber, hva som er risikoene og hva som kan skje av uhell/skader. Tar bedriften seg tid til å analysere dette og finne ut av hva det vil bety med økonomiske konsekvenser, er det som oftest en enkel sak å finne ut av hva slags forsikringer som er nødvendig for bedriften.

Når det kommer til tabbbeforsikring, eller ansvarsforsikring, er det nok stort sett firmaer innen bygg og anlegg, altså håndverkere, som har størst behov for akkurat denne. Men det kan også gjelde andre typer bedrifter.

Er ikke tabbeforsikring dyrt?

Mange uttaler at tabbeforsikring er uaktuelt fordi det er så dyrt, dette skal man være litt forsiktig med å tro på. For det første trenger ikke en ansvarsforsikring være ruinerende, og for det andre kan det i lengden være det som gagner bedriftens økonomi best.

Pris på tabbeforsikring

Som bedrift må du se på en del ulike ansvarsforsikringer og deretter velge deg ut den som passer best. Det er derfor vanskelig å si noe konkret om dette med pris.

Det beste du kan gjøre er å ringe til ulike forsikringsselskap for å forhøre deg om dette. Det kan da hende at de gir deg et pristilbud. I noen tilfeller vil det kreve at du tar en lengre samtale med en forsikringsrådgiver, slik at dere sammen kan finne en god løsning for bedriften din. Det finnes mange ulike bedrifter, derfor kan det være viktig for forsikringsselskapet å avklare litt mer rundt hva dere driver med og hva slags sikkerhet dere trenger.

Hva dekker en tabbeforsikring?

Ofte tilbyr de ulike forsikringsselskapene en liten ansvarsforsikring. Altså en som dekker kun et lite minimum. Da vil denne for eksempel kunne dekke rettslige erstatningskrav for fysisk skade på person, økonomisk tap på grunn av fysisk skade og rettshjelp.

Så vil det være mulig å ha en utvidet form for ansvarsforsikring som dekker mer enn dette. Her må bedriften selv ta en vurdering.

Egenandel på tabbeforsikring

Du skal være klar over at det stort sett alltid vil tilkomme en egenandel når man bruker en av forsikringene sine, dette er helt vanlig. Det er likevel lurt å være klar over dette når man skal tegne en tabbeforsikring, slik at man tar en titt på hvor høy denne egenandelen er. Dette er noe som kan variere fra forsikringsselskap til forsikringsselskap.

Det kan for øvrig hende at du har muligheten til å velge hvor høy eller hvor lav denne skal være. Noen øker denne egenandelen for å betale mindre for selve forsikringen, mens andre synes det er utrolig viktig med en lav egenandel dersom de en dag skulle få bruk for forsikringen de tegner. Dette må bedriften ta en vurdering på og finne ut av hva som vil lønne seg.

Erstatningskrav kan bli dyrt

Du som bedrift skal være klar over at det alltid finnes risikoer for erstatningskrav. En ting er de erstatningskravene som kommer når noe har skjedd med noen ting/gjenstander/eiendeler, det er noe helt annet når det er snakk om personskader. Det sistnevnte er i seg selv en så stor påkjenning for de som er innblandet, at det er enda viktigere å ha et sikkerhetsnett som i det minste kan ta hånd om det økonomiske og gi muligheter til å komme godt ut av det. Det vil være utrolig kjedelig for en bedrift å ikke skikkelig kunne hjelpe sine ansatte ved slike tilfeller, på grunn av økonomi/pengemangel.

Før du velger å ikke prioritere en god ansvarsforsikring bør du derfor ha tenkt gjennom om bedriften kan tåle et stort erstatningskrav.

Bytt ut forsikringene jevnlig

Privatpersoner får stadig gode tips om å følge med på sine forsikringer, dette er et godt tips også til bedrifter. Hvis bedriften kjøper forsikringer og aldri mer tenker noe på dette, er sannsynligheten stor for at summen som betales er høyere enn den trenger å være. Få bedrifter synes det er gøy å sløse penger.

Både som bedrift og privatperson kan man gjerne være utro mot forsikringsselskapet sitt. Ta deg i hvert fall tid til å innimellom sjekke priser hos andre selskaper. Bytt hvis du skjønner at du har muligheten til å spare penger – det er noe alle lure mennesker vil velge.

Hvis bedriften har noen forsikringer hos ett selskap og noen andre et annet sted, kan det være lurt å vurdere å samle disse. Det kan i hvert fall ikke skade å spørre et forsikringsselskap om dere kan få en rabatt eller en god deal hvis dere samler alt hos dette firmaet.

Andre gode forsikringer for bedrift

Som bedrift bør du helt klart også vurdere andre forsikringer. Ofte er det slik at bedrifter har mange ansatte, mye verdier og en hel del kan stå på spill. Vær derfor sikker på at bedriften har alle de forsikringene som må til for å skape trygghet.

Som bedrift kan det også være lurt å ha noen ekstra gode forsikringer til sine ansatte, da dette kan gjøre at de ønsker å bli i lang tid. Det kan også være en gode som gjør at flere stjernekandidater trekkes mot bedriften.

Tabbeforsikring er viktig for mange

Husk at dette med tabbeforsikring ikke fungerer på den måten at det er noe de som ofte gjør tabber trenger. Du bør ikke være klumsete eller ha surrete medarbeidere for at dette skal være en forsikring som er viktig.

Det er mange bedrifter som helt klart trenger en eller annen form for ansvarsforsikring. Akkurat hvilken type kommer an på hva slags bedrift og hvilke behov som finnes.

Be om pristilbud

Noen synes det høres litt slitsomt ut å skulle ringe rundt til flere forskjellige forsikringsselskaper for å finne ut av dette med pris, og det er i grunn forståelig. Derfor har vi en tjeneste som gjør denne delen av prosessen mye enklere. Du kan fylle ut et skjema hvor du gir fra deg nødvendig informasjon, deretter vil du etter kort tid bli kontaktet av ulike forsikringsselskaper som kommer med et pristilbud til deg.

Når du har mottatt mange pristilbud kan du sammenligne disse og deretter kan du gjerne velge det billigste alternativet hvis dette også er den beste forsikringen for din bedrift.

Vi vet at samtlige forsikringsselskaper gjerne vil gi deg en tabbeforsikring – de vil kapre deg som kunde – derfor strekker de seg langt for å få til nettopp dette.

Hvis du trenger en samtale med en rådgiver er dette noe du selvfølgelig kan be om. Uansett hva du gjør, ikke utsett dette med å skaffe bedriften gode forsikringer, det kan ende opp med å være en veldig dårlig idé. Få det gjort – kjøp tabbeforsikring/ansvarsforsikring nå.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer