cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos

Finn beste tabbeforsikring

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Bedriftsforsikring

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på tabbeforsikring fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Tabbeforsikring bedrift

Har bedriften din gode nok forsikringer? Husk at store økonomiske tap kan bli et faktum dersom noe skulle skje og forsikringene ikke er på plass.

Enten det er snakk om tabbeforsikring, håndverkerforsikring, kjøretøyforsikring, personalforsikring eller lignende. Det er ikke alltid så greit å vite hvilke forsikringer man skal tegne eller hva man bør tenke på.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom tabbeforsikringen som gjelder for bedrifter.

Men tabbeforsikring kan også referere til forsikringen som forhandlere selger sammen med produktene sine. Denne er ofte dyr, og kan overlappe med innboforsikringen. Få tilbud på innboforsikring og andre forsikringer her.

Tabbeforsikring for bedrift

En tabbeforsikring er som regel et ord som brukes mest blant oss forbrukere. Forsikringsselskapene har ofte andre navn på slike forsikringer. For eksempel ansvarsforsikring.

Dersom bedriften utfører jobber for privatpersoner eller andre bedrifter, er det ofte slik at ting også kan gå galt. Dette gjelder kanskje spesielt innen bygg og anlegg. Det finnes en god del risikofaktorer man bør tenke på og derfor kan det være viktig med en forsikring som har god dekning.

En tabbeforsikring er en ansvarsforsikring. Navnet har kanskje kommet fordi dette er en forsikring som nettopp skal hjelpe deg hvis noen i bedriften gjør en tabbe. Eller om det påstås at en tabbe har skjedd.

Det er altså snakk om sikkerhet ved rettslig pågang. En bedrift skal være beskyttet ved krav om erstatning med en slik forsikring.

En sikkerhet for bedriften

Både privatpersoner og bedrifter er opptatte av at hverdagen skal være relativt trygg. De fleste av oss liker i hvert fall å gjøre noen tiltak som betyr at vi kan tenke på fremtiden med litt mer ro.

Bedrifter bør være gode på å skaffe seg sikkerhet og på å gjøre sine medarbeidere trygge på at nødvendige tiltak er tatt.

En ansvarsforsikring skal fungere som en sikkerhet for bedriften. Det betyr at dersom noe uforutsett skulle skje, har man en trygghet som ordner opp i den situasjonen som da har oppstått.

Ofte er jo dette snakk om situasjoner som er vanskelig å få ryddet opp i. Uten å ha økonomisk hjelp i en forsikring.

Hvilke selskaper bør ha denne forsikringen?

Selskaper som bør ha en slik forsikring, vet nok dette best selv. Det er nemlig slik at bedrifter selv har god innsikt i hva de utfører av jobber, hva som er risikoene og hva som kan skje av uhell og skader.

Når det kommer til tabbbeforsikring, eller ansvarsforsikring, er det nok stort sett firmaer innen bygg og anlegg, altså håndverkere, som har størst behov for akkurat denne. Men det kan også gjelde andre typer bedrifter.

Finn ut hva forsikringen dekker, for å se om det er relevant for din virksomhet.

Hva dekker en tabbeforsikring?

Ofte tilbyr de ulike forsikringsselskapene en liten ansvarsforsikring. Altså en som dekker kun et lite minimum. Da vil denne for eksempel kunne dekke rettslige erstatningskrav for fysisk skade på person, økonomisk tap på grunn av fysisk skade og rettshjelp.

Så vil det være mulig å ha en utvidet form for ansvarsforsikring som dekker mer enn dette. Her må bedriften selv ta en vurdering på hva de vil skal dekkes.

Erstatningskrav kan bli dyrt

Du som bedrift skal være klar over at det alltid finnes risikoer for erstatningskrav. En ting er de erstatningskravene som kommer når noe har skjedd med materielle ting, det er noe helt annet når det er snakk om personskader.

Det sistnevnte er i seg selv en så stor påkjenning for de som er innblandet, at det er enda viktigere å ha et sikkerhetsnett som i det minste kan ta hånd om det økonomiske og gi muligheter til å komme godt ut av det.

Før du velger å ikke prioritere en god ansvarsforsikring bør du derfor ha tenkt gjennom om bedriften kan tåle et stort erstatningskrav.

Egenandel på tabbeforsikring

Du skal være klar over at det stort sett alltid vil tilkomme en egenandel når man bruker en av forsikringene sine. Det er likevel lurt å være klar over dette når man skal tegne en tabbeforsikring, slik at man tar en titt på hvor høy denne egenandelen er.

Dette er noe som kan variere fra forsikringsselskap til forsikringsselskap.

Det kan for øvrig hende at du har muligheten til å velge hvor høy eller hvor lav denne skal være. Noen øker denne egenandelen, for å betale mindre for selve forsikringen.

Ønsker du lav egenandel dersom du en dag skulle få bruk for forsikringen de tegner. Kan det være verdt det for deg at du betaler litt mer i forsikringspremie.

Dette må bedriften ta en vurdering på og finne ut av hva dere trenger og ønsker.

Sjekk bedriftens forsikringer jevnlig

Privatpersoner får stadig gode tips om å følge med på sine forsikringer, dette er et godt tips også til bedrifter. Etter det har gått en stund, kan markedet ha endret seg, og du sitter ikke lenger med det beste tilbudet.

Kanskje kan du få mer for pengene et annet sted. Eller så har du fått bekreftet at avtalen du allerede har, er alt du trenger.

Hvis bedriften har noen forsikringer hos ett selskap og noen andre et annet sted, kan det være lurt å vurdere å samle disse. Noen selskaper tilbyr samlerabatter, så det er definitivt verdt å forhøre seg om.

Ønsker du å motta gratis og uforpliktende tilbud om forsikringer, samtidig som du sparer tid?

Få tilbud på forsikringer fra flere selskaper

Det kan være tidkrevende å skulle få oversikt over hva de ulike forsikringsselskapene dekker og hva dette koster.

Vi har gjort det enklere for deg å få oversikt over markedet.

Øverst på siden er det skjema som du fyller ut med bedriftens forsikringsbehov. Dette sender vi deretter til flere selskaper samtidig. Disse tar kontakt med deg med sine tilbud.

På en måten får du raskt oversikt over markedet, og kan ta et kvalifisert valg. Både hva gjelder dekning og pris. I tillegg vet selskapene at de konkurrerer om å få deg som kunde. Dermed kan du vente deg deres beste tilbud.

Alle våre sammenligningstjenester er gratis og uforpliktende.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på tabbeforsikring fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer