Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Finn beste håndverker-forsikring

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Bedriftsforsikring

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på håndverkerforsikring fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Forsikring for håndverker dersom noe skulle skje

Jobber du innen bygg og anlegg? Er du håndverker? Ikke alle i denne bransjen vet hvor viktig det er med en god forsikring.

En håndverker har som regel mye utstyr av høy verdi. I tillegg utfører de mye jobb som kommer med en del risiko. Det er derfor viktig at man til enhver tid er riktig forsikret.

Sørg for å være riktig forsikret med håndverkerforsikring

En håndverkerforsikring kan bestå av ulike deler. Du kan selv velge de forsikringene du ønsker innenfor denne kategorien. Da er det viktig å tenke på hva slags trygghet du er ute etter og hva som passer din jobbhverdag best.

Tyveri av verktøy er dessverre noe som kan forekomme. Dette blir et stort tap dersom du er riktig forsikret. Du bør sørge for at forsikringen dekker verktøyene dine.

Dersom du er ansatt som håndverker et sted, er bedriften forhåpentligvis riktig forsikret. Slik at forsikringen dekker utstyret du bruker i arbeidet ditt. Dette er noe du bør undersøke slik at du er helt sikker.

Hvis du har et enkeltpersonsforetak og jobber for deg selv, er det enda viktigere at du har egen forsikring i orden. Ta gjerne kontakt med forsikringsselskap for gode råd om hva du trenger til ditt utstyr.

Ansvarsforsikring for håndverker

Ansvarsforsikring hører med til en av de forsikringene du eller bedriften bør ha. Skulle noe av arbeidet du utfører påføre andre skade, vil denne forsikringen være til stor hjelp. Før du eventuelt bestemmer deg for å ikke ha en slik forsikring, bør du ha tenkt gjennom konsekvensene.

Skulle du som håndverker påfører noen andre skade, vil dette kunne by på store økonomiske utfordringer.

Denne situasjonen er selvfølgelig stressende nok fra før av, men den blir enda verre om du ikke er riktig forsikret.

Det er ikke bare det at arbeidet man utfører kan påføre andre mennesker skade, men det kan også hjelpe bygninger og gjenstander.

Forsikring av bil og utstyr

De fleste håndverkere har en firmabil som skal være godt tilpasset det arbeidet de skal utføre. Det vil si at den ofte er stor slik at den kan romme mye utstyr.

Noen har også i tillegg andre kjøretøy eller arbeidsmaskiner. Felles for disse er at de ofte har en høy verdi, og de kan også være veldig utsatt med tanke på tyveri.

Skader og ulykker er også noe som kan forekomme, og det vil kunne bli dyrt for eieren. Det er selvfølgelig med mindre man har en forsikring som dekker firmabiler og arbeidsmaskiner.

I tillegg til bil og maskiner, har en håndverker ofte mye gjenstander som er mye verdt lagret i bilene.

Entreprenørforsikring

Når du jobber som håndverker innenfor bygg og anlegg kan du forsikre deg på to ulike måter. Du kan enten velge å forsikre hvert enkelt prosjekt, eller du kan velge en mer heldekkende løsning.

En entreprenørforsikring dekker deg hele året, istedenfor at du hele tiden må huske på å forsikre kontraktsarbeid.

Mange synes dette er gunstig da det gjør at man slipper å stadig ordne med nye avtaler. Administrasjon er også noe som tar tid, og du vil kanskje heller bruke tiden på oppdrag.

Naturskadeforsikring

Naturskadeforsikring er kanskje en litt mindre kjent forsikring, men det er helt klart en forsikring som kan være smart for mange bedrifter som jobber i med bygg og anlegg.

En del av arbeidet utføres ofte i nærheten av natur, og i hvert fall er mye av arbeidet utendørs. Det betyr at mye uforutsett faktisk kan skje.

Dette er en forsikring som dekker deg ved naturskader. Det kan for eksempel dreie seg om skade på skog, tilhenger på bil, skader som skyldes frost eller nedbør og en del annet som kan skje på grunn av ytre forhold.

Egenandelsforsikring

De fleste kjenner til at man må betale en egenandel når man bruker en av sine forsikringer. Akkurat hva egenandelen er, varierer fra forsikring til forsikring.

Her kan også andre ting spille inn, som for eksempel hvor stort beløp forsikringen skal dekke. Det finnes også noen egne egenandelsforsikringer som kan forsikre deg fra store egenandeler ved skade eller ulykker.

Dette gjelder spesielt ved for eksempel leie av bil. Hvis du som håndverker ofte bruker leiebil, er også dette noe du bør vurdere.

Yrkesskadeforsikring

Dersom du jobber som håndverker i en bedrift, må bedriften ha en yrkesskadeforsikring som dekker deg dersom en arbeidsulykke skulle skje eller dersom du blir syk på grunn av jobben din.

Hvis du har et enkeltpersonsforetak kan du velge å tegne en slik forsikring. Det er veldig lurt og noe de fleste vil anbefale deg.

Forsikring ved ulykke og sykdom

Hvis du jobber for deg selv, dette er noe som gjelder mange håndverkere, er det viktig at du også har vurdert om du skal ha en egen forsikring som dekker deg ved ulykke og sykdom. En forsikring som har som formål å være der i tilfelle din helse blir utsatt.

Kanskje har du en familie? Da er du kanskje ekstra opptatt av at disse skal være sikret selv om noe skulle skje med inntekten din.

Det er et lurt valg å gå for en forsikring som vil gi en større utbetaling ved ulykke, død eller arbeidsuførhet.

Som privatperson kan du velge ulykkesforsikring for engangsutbetaling ved ulykker. Eller en uføreforsikring som sikrer deg økonomisk om du skulle bli varig ufør.

Du kan også velge en forsikring som skal være en trygghet for deg dersom du blir syk eller skadet og trenger behandling. En behandlingsforsikring, også kalt helseforsikring, gir deg raskere behandling.

Forsikring for håndverker

Uansett hva slags type forsikring du trives best med, er det viktigste at du som håndverker på en eller annen måte er forsikret.

Akkurat hvordan, er opp til deg. Du kan selvfølgelig også ta kontakt med et forsikringsselskap for å høre om de kan hjelpe deg.

Det finnes mange forsikringsrådgivere som sitter på mye god kunnskap som kan komme deg til gode. Noen av selskapene har også egne personer som har spesialisert seg innen ulike bransjer.

Dette er for at de skal kunne forstå hvordan din jobbhverdag er, de skal vite om hvilke risikoer og utfordringer som kan møte deg mens du er på jobb.

Pris på håndverkerforsikring

De fleste lurer på hvor mye det vil koste å forsikre seg når man jobber som håndverker. Prisen vil naturligvis variere fra selskap til selskap. I tillegg er det slik at du har store muligheter til å velge hvor godt dekket du skal være.

Altså har du mulighet til å påvirke totalsummen hvis dette er noe av det viktigste for deg. Husk uansett på at det å kjøpe forsikringer er en investering i en tryggere hverdag.

Hvis du en dag vil få bruk for disse forsikringene, vil du garantert føle at de var verdt hver eneste krone. Det bør også telle en del å vite om nettopp denne sikkerheten.

Motta tilbud om forsikringer for håndverkere fra flere forsikringsselskap samtidig. Du fyller enkelt ut skjemaet øverst på siden her, som vi videreformidler til flere. Deretter tar selskapene kontakt med deg og presenterer sine tilbud og gode råd for deg.

Fordelene med håndverkerforsikring

Forhåpentligvis har du allerede en viss anelse om fordelene som finnes ved å ha en håndverkerforsikring. Først og fremst handler det om å skape en tryggere hverdag for seg selv og for familien som kanskje er avhengig av din inntekt.

Det er en fordel å vite at man har et sikkerhetsnett dersom noe skulle skje på jobb. En situasjon kan være at du opplever tyveri. Kanskje er det noen som stjeler verktøy, bil og andre verdier mens du er fullt fokusert på jobben du skal utføre.

Vi håper du slipper en slik situasjon, men det kan være greit med en forsikring dersom det faktisk skulle skje.

Det er også veldig lurt å ha sikret seg mot alle de risikoene du som håndverker kan møte. Det kan være ting som skjer mens du utfører et oppdrag, som påfører skade på deg, andre eller bygningen du jobber med.

Vilkår

Når du skal ta kontakt med et firma for å finne ut av hvilke forsikringer du skal tegne, er det viktig at du er forberedt på å gå nøye gjennom vilkårene.

Som du sikker har skjønt finnes det mange ulike forsikringer og hos de fleste selskaper kan du velge din egen «pakke». Dette med forsikringer oppleves noen ganger vanskelig for folk, fordi det er mye å sette seg inn i.

Det er helt klart mye å sette seg inn i, men det gjør det enda viktigere å faktisk bruke litt tid på dette. Pass på at du får med alle de dekningene du ønsker deg og at du har forstått forsikringens innhold.

La flere forsikringsselskap ta kontakt med deg samtidig

Hvis du skal skaffe deg en ny håndverkerforsikring eller bytte fra den du har, kan du fylle ut et skjema på vår side. Innen kort tid vil du da motta flere ulike tilbud som du kan sammenligne. På denne måten har du muligheten til å spare penger.

Alle våre tjenester er helt gratis og uforpliktende å be om tilbud. Du får raskt oversikt over hvilke dekninger som finnes, og hvor mye det koster å være forsikret.

Kanskje er du allerede forsikret? Det kan være du kan få bedre pris og dekning et annet sted. Det koster deg ingenting å sjekke, så du har ingenting å tape.

Det kan også være lurt at du jevnlig undersøker prisen på forsikringen du har og pris på andre forsikringer. Å betale mer enn du trenger virker unødvendig. Derfor kan det være lurt å sette av en fast dato som du sjekker.