Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på uføreforsikring

Sammenlign tilbud på uføreforsikring fra flere selskaper.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Uføreforsikring

Selv om du ung og frisk nå, kan det hende situasjonen er en annen om noen år. Svært mange nordmenn blir hvert år uføre som følge av sykdom eller en ulykke. I verste fall klarer man ikke å komme seg tilbake på jobb. 

Da er det en god trygghet å vite at man har en bra forsikring som kan hjelpe deg økonomisk. Dersom du er usikker på hva uføreforsikring er og hva man bør være obs på, så får du noen gode tips her. 

Hva er uføreforsikring?

Det finnes mange forskjellige typer forsikring. Det er ikke alltid lett å vite hva de ulike forsikringene dekker. Uføreforsikring sier litt seg selv, den skal nemlig dekke deg dersom du blir ufør. Det kan skje enten i sammenheng med en ulykke, om det er på jobb eller fritiden. 

Men de fleste blir faktisk ufør som følge av sykdom. Som regel er man sikret av sykemelding det første året. Da får du penger av arbeidstakeren din gjennom NAV. Men etter denne tiden har gått er det ingen garanti for at du får støtte. 

Da er det godt å ha en god forsikring som hjelper deg med å takle livet økonomisk som ufør. Det kan nemlig være en veldig stor overgang å gå fra full jobb til å være ufør. 

En lur investering

De som er friske og raske vil nok ikke bekymre seg så mye for muligheten til å bli ufør. Men sykdom og uhell rammer tilfeldig, og man kan ikke garantere at det ikke skjer med seg selv. Dersom du skulle være uheldig, gjør det situasjonen ganske mye bedre dersom man har en slik forsikring. 

I tiden etter du blir ufør vil det være lettere for både deg selv og familien din med utbetaling. Da kan du leve videre med den samme levestandarden som før, det vil være lettere å fortsette å betale ned på lånene dine og dine pårørende har mulighet til å kunne jobbe litt mindre i en allerede tøff periode. 

Dobbel uføreforsikring

Mange har en uføreforsikring gjennom jobben sin. Dersom du også bestiller en slik avtale privat, kan det hende du plutselig har dobbel uføreforsikring. Det er ikke nødvendigvis en ulempe, men det kan jo bety at du betaler for noe du egentlig ikke behøver. 

Det er nok ikke sånn at du får betalt ut dobbelt så mye. I de fleste forsikringssaker vil selskapet sjekke om du også har fått støtte av andre selskaper. Så en god ide er å sjekke med din arbeidsgiver om hva slags forsikring du har gjennom jobben. På den måten kan du kanskje spare noen kroner i måneden. 

Uføreforsikring utbetaling

De fleste selskaper betaler ut månedlig betaling slik at du får en jevn strøm av inntekt. På den måten får du uføreforsikring utbetaling jevnt i løpet av hele året. Hvor mye du får utbetalt avhenger av mange ulike ting. Slik som hvor mange prosent ufør du er. 

Noen kan kanskje jobbe 10 eller 50%, og dermed ha en liten inntekt. Kanskje har du uførepensjon gjennom jobben og får støtte derifra. Alle slike faktorer vil være med på å avgjøre hvor mye du får utbetalt i måneden. 

Uføreforsikring engangsutbetaling vi også være mulig hos noen selskaper. Det innebærer at du får en stor sum utbetalt én gang, isteden for mindre månedlige beløp. 

Uføreforsikring pris

En ting du sikkert lurer på, er pris uføreforsikring. Hvor mye en slik avtale koster, kommer an mange ting. Som helsen din, hva slags jobb du har, inntekt samt flere andre faktorer. I tillegg er det ofte en sammenheng mellom hvor mye du betaler i måneden og summen du får utbetalt dersom du blir ufør. 

Uføreforsikring pris varierer altså stort fra person til person. Hvis du lurer på omtrent hvor mye du må betale i måneden, finnes det er smart triks. De fleste selskaper har nemlig en kalkulator på sine hjemmesider. Der kan du fylle inn informasjon om deg selv slik som alder og jobb. Så vil den regne ut en omtrentlig pris på hvor stor din månedlige premie kan bli. 

Uføreforsikring best i test

Mange vil gjerne sjekke en uføreforsikring test før de bestemmer seg for selskap. Men det er ikke sikkert at en uføreforsikring best i test kan vise hva slags avtale som er best for akkurat deg. For eksempel kan den avtalen som er billigst ha de dårligste vilkårene. Eller den med best vilkår være veldig dyr. 

En god idé er derfor å hente inn tilbud fra flere aktører. Ved å velge ut det du er mest opptatt av i en forsikring, og hvor mye du er villig til å betale. Ved å få tilbud fra flere ulike selskaper i markedet kan du sammenligne. Og så velge den beste uføreforsikring
som du mener er optimal for akkurat deg og ditt liv. 

Uførepensjon forsikring

Det er lett å bli forvirret å forskjellen på uførepensjon forsikring og uføreforsikring. Det er nemlig nesten det samme. Men ulike selskaper opererer med litt ulike nav på avtalene sine. Men en uførepensjon forsikring dekker deg også dersom du blir ufør. På samme måte vil du få utbetalt en sum hver måned. 

Uføreforsikring student

Det er ikke mange unge som bekymrer seg for fremtiden med tanke på sjansen for å ikke kunne jobbe. Men uføreforsikring student er lurt også for deg som nå er ung og kapabel til å jobbe. Det er faktisk mange nordmenn under 29 som betegnes som uføre. 

Det vil si at gjerne vil jobbe, men ikke er i stand til det på grunn av sykdom eller en ulykke. Dersom du skulle være så uheldig at dette skulle med deg, er det en trygghet å ha en god forsikring. 

Som student er man ofte enda mer utsatt med tanke på økonomien. Mange er avhengig av en deltidsjobb for å få endene til å møtes. Dersom du plutselig blir ufør kan du komme i en økonomisk knipe. Da er det godt med en avtale som dekker utgifter til sykehus, behandling, rehabilitering og andre ting. Så som student er det viktig å ha en god plan dersom du er så uheldig. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.