Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på uføreforsikring

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Uføreforsikring

Om du skulle bli ufør vil du få en betydelig nedgang i inntekt og levestandard ved langvarig sykdom. En uførepensjon gir deg en månedlig utbetaling om du blir arbeidsufør – uansett årsak.

Grunner til å ha uføreforsikring

Det er mange gode grunner til at du bør ha en slik type forsikring. Først og fremst vil utbetalingen fungere som et bidrag til å opprettholde din egen levestandard.

Videre vil forsikringen bidra til at din familie klarer å betjene lån og beholde bolig med reduserte inntekter. Den vil også dekke betaling til utgifter som medisiner og behandling mens du er ufør.

Til slutt vil en uføreforsikring gi din ektefeller eller samboer mulighet til å jobbe mindre i en vanskelig periode.

Hvem bør ha uføreforsikring?

Alle som er avhengig av inntekten sin, har et behov for uføreforsikring. Grunnen til dette er at uførepensjon fra NAV ofte ikke er nok til å opprettholde levestandarden hvis du blir arbeidsufør.

Generelt er lønnen begrenset til maks 6 G (grunnbeløpet). For tiden utgjør det 530 220 kroner. Tjener du derimot 500 000 kroner, blir da uføretrygden fra NAV 330 000 kroner. Har du ikke gjeld eller forsørgeransvar er dette da en grei inntekt.

Fra 1.januar 2015 ble det også innført nye regler for uføretrygd. Dette skulle bidra til større muligheter for å kombinere uføretrygd med arbeid.

Utbetaling ved uførhet

Uføreforsikring eller uførepensjon vil gi deg en månedlig utbetaling. Som oftest trer den i kraft og blir utbetalt etter 12 måneders sykemelding og varer så lenge du er syk.

Viktig med uføreforsikring for yngre

Dess yngre du er, desto viktigere er det å ha en uføreforsikring på plass. Grunnen til dette er at folketrygdens ytelser er basert på antall år du har i arbeidslivet og lønn. Med få år i arbeidslivet blir det nemlig ikke mye pensjon.

Uføreforsikring som dekker sykdom

Visste du at hele 300 000 er uføre i Norge? Derimot er sjansen for å bli ufør på grunn av ulykke liten i forhold til å bli ufør på grunn av sykdom. Derfor er det viktig å finne en uføreforsikring som ikke kun dekker deg ved ulykke, men også sykdom.

Hva er uførekapital?

Uførekapital er en engangserstatning du får utbetalt ved varig arbeidsuførhet. Den er i tillegg skattefri. Denne utbetales om du blir minst 50 prosent varig arbeidsufør. Vanligvis inntrer den tidligst to år etter arbeidsuførheten begynte.

Hvem kan kjøpe uføreforsikring?

Det varierer naturligvis fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Vanligvis kan du kjøpe uførekapital om du er mellom 14 og 49 år. Uførerente derimot kan kjøpes mellom 26 og 49 år. Her må du ha minimum 100 000 kroner årsinntekt.

Pris på uføreforsikring

Prisene varierer mye fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Det lønner seg derfor alltid å sjekke priser og vilkår hos flere selskaper.

Dette kan du enkelt gjøre gjennom Tjenestetorget! Fyll kun ut ett skjema og velg hvilke selskaper du ønsker å motta tilbud fra. Deretter vil du motta flere uforpliktende tilbud du kan sammenligne. Du velger det tilbudet som passer deg best.

Forsikringsselskaper i Norge

Det finnes mange forskjellige forsikringsselskaper i Norge. Noen av selskapene som tilbyr uføreforsikring er: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.