Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på helseforsikring

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Helseforsikring

Norge har et av verdens beste helsevesen, men ventetiden kan bli lang. Med både lang ventetid for diagnostikk og behandling blir du fort gående med plager over tid. Nettopp derfor bør du ha en helseforsikring, slik at du slipper å måtte vente og kan gjøre noe med saken med en gang. 

Har du behandlingsforsikring får du rask hjelp både til diagnose og behandling. Du er sikret den beste hjelpen raskt uansett når du trenger det. 

Helseforsikring Norge

Helseforsikring, også kalt livsforsikring eller behandlingsforsikring, er godt å ha. Da får du alltid god oppfølging og hjelp dersom du skulle bli syk eller skadet og har behov for rask behandling. 

Forsikringen skal gi deg økonomisk sikkerhet, samt at du får hjelpen du trenger raskt. Det er ikke til å legge skjul på at i det offentlige kan det fort bli lange køer og venteliste. Dersom din plage ikke er prioritert, går det fort flere måneder før du får gjort noe med det. Særlig dersom du må inn til MR først og deretter til behandling. 

Alle mellom 16 til 69 år kan skaffe seg en slik forsikring, og den varer frem til fylt 70 år dersom du ikke sier opp avtalen. Andre selskaper tilbyr forsikring fra fylt 18 til 75 år. For å stifte forsikring må du som regel ha bodd i Norge de  siste fem årene, samt ha norsk personnummer. 

Før du benytter deg av forsikringen skal et helseerklæringsskjema fylles ut og vurderes av forsikringsselskapet. Du veler selv når du ønsker å bruke forsikringen, men den kan ikke brukes før etter at forsikringen er godkjent. 

Videre må du ha henvisning fra lege, og behandlingen må være godkjent og bestilt gjennom forsikringsselskapet. Normalt har ikke forsikringen en egenandel. Med forsikringer er du sikret at du får følgende, men antall dager ventetid varierer noe mellom de ulike forsikringsselskapene: 

  • Bildediagnostikk slik som MR og CT innen 10 virkedager 
  • Legespesialist innen 7 til 10 dager
  • Annengangsvurdering
  • Operasjon eller behandling på sykehus innen 10 til 15 virkedager. Andre selskaper sørger for behandling eller operasjon på privat sykehus innen 14 dager. 
  • Rehabilitering etter sykehusopphold
  • Medisiner under sykehusopphold
  • Reiser og opphold
  • Psykologisk førstehjelp. Noen forsikringer dekker også psykolog og psykiater inntil en viss begrenset antall behandlinger. 

Derfor bør du ha helseforsikring

Med forsikringen får du raskt den hjelpen du trenger. Ofte blir en slik forsikring benyttet til fysioterapeuter, kiropraktor, legespesialister og til generell diagnostisk. Her er noen grunner til hvorfor du bør ha behandlingsforsikring: 

Du er trygg uansett alder og helsehistorikk. Her er det ikke samme prioriteringsliste i køen som staten har. Selv om flere forsikringsselskaper krever at du fyller ut et omfattende skjema angående din helsehistorikk, krever ikke alle selskapet dette. 

Noen differensierer ikke på pris og forsikring avhengig av tidligere historikk. Dette er en av grunnene til at du bør sammenligne ulike forsikringer. Slik at du får det beste tilbudet og den beste prisen på markedet. 

En annen god grunn til helseforsikring privat er den personlige oppfølgingen du får. Når man blir syk, vil en omsorgsfull person bety mye for opplevelsen av sykdommen og behandlingen. Med norsk helseforsikring får du personlig medisinsk rådgivning, slik at du følger deg godt tatt vare på. 

Neste grunn bygger på den sist nevnte, der kvalitet på behandlingen er god. Gjennom privat forsikring er du sikret raskt operasjon, men kan få rådgivning om å vente noen ekstra dager. Dette tilbys så du skal ha valget om å eventuelt vente på den beste behandleren med spisskompetanse til din situasjon. 

Andre tjenester

Flere forsikringsselskaper tilbyr tilleggstjenester som gir deg en ekstra trygghet. Dette er slik som døgnåpen helsetjeneste gjennom en helsetelefon og du kan raskt ta kontakt med en lege gjennom videolege eller legekonsultasjon på mobilen. 

Forskjellige forsikringer

Det finnes flere ulike helse- og behandlingsforsikringer. De ulike typene varierer mellom forsikringsselskapene, men noen er skreddersydd til de over en viss alder, andre er mer generelle.  Så har man forsikringer for kritisk sykdomstilfeller. Sistnevnte er en engangsutbetaling dersom du blir rammet av en alvorlig sykdom. 

Andre forsikringer er ulykkesforsikring som er noe lignende kritisk sykdom, men som dekker alvorlig skade ved ulykke med en engangsutbetaling og dekking av behandlingsutgifter i inntil tre år. 

Deretter er det barneforsking som er spesialtilpasset barn og ungdom opp til en viss alder mellom 18-26 avhengig av forsikringsselskap. Denne forsikringen kan utvides til uføreforsikring som gir barnet ditt økonomisk sikkerhet ved arbeidsuførhet. 

Til slutt er det egne forsikringer for bedrifter, der mange er dekket under arbeidstid. Samt at noen bedrifter tilbyr også utvidet forsikring som gjelder hele tiden. Dette kan være verdt å sjekke opp i dersom du ikke har oversikt per dags dato.  

Beste helseforsikring – privat helseforsikring best i test

Hvilken forsikring som er best for deg varierer ut ifra hvilke faktorer du setter høyest. Når det er sagt finnes det flere best i test, men hvilket selskap som kommer på toppen varierer. 

Det lureste du kan gjøre er derfor å sammenligne flere forsikringer på vilkår og pris. Dette kan du enkelt gjøre gjennom vår gratis og uforpliktende tjeneste. 

Helseforsikring utlandet

Dersom du skal på reise eller bo i utlandet er forsikring spesielt viktig. Helsevesenet i utlandet er ikke likt som i Norge. Først og fremst bør du skaffe det Europeiske helsetrygdkortet gjennom Helfo. Dette dokumenterer at du har rett på helsehjelp i EØS-land og Sveits med samme vilkår som oppholdslandets egne statsborgere. 

Dersom du skal arbeide eller studere i USA har du rett på Amerikansk Equian-kort. Equian-kortet er et samarbeid mellom Helfo og Equian der utgifter ved sykdom dekkes etter folketrygdlovens regler. 

Videre har du helseforsikring utland som kan være lurt å ha for å være sikker på at du er godt dekket. Særlig dersom du skal bo i utlandet og ikke bare på reise. Om du kun skal på en kort reise vil en reiseforsikring dekke deg godt nok. Skal du derimot bo i utlandet vil en god forsikringspakke eller privat behandlingsforsikring være lurt. 

Avhengig av hvilket land du skal til er det forskjellige forsikringer. Det tilbys privat behandlingsforsikring for Norden, Europa og USA, samt andre land i verden. En del bedrifter tilbyr utenlandspakke når man blir sendt til å arbeide utenlands. Andre må navigere seg gjennom de ulike forsikringene selv.  

Er du student? Da bør du sjekke ulike forsikringspakker for student i utlandet. Dette er komplette pakker som inkluderer reiseforsikring, innboforsikring, ulykkesforsikring og mer. 

Før du velger en forsikring bør du tenke på hva ditt behov er. Deretter sammenligne flere tilbud og lese godt over vilkårene for å forsikre deg om at du er dekket etter ditt behov. 

Forsikring for utlendinger i Norge

Om du er fra et EU eller EØS land eller Sveits, får du nødvendig helsehjelp ved behandlingssteder som er tilknyttet det offentlige helsevesenet. Dette dokumenteres gjennom det Europeiske helsetrygdkortet (EHIC). Om du har statsborgerskap utenfor EU/EØS må du ha privat reiseforsikring. 

Helseforsikring pris 

Hva koster helseforsikring? Prisen varierer mye ettersom hva slags forsikring det er snakk om. Skal den gjelde Norge eller i utlandet? Hvor godt skal forsikringen dekke? Skal du ha tilleggsforsikringer? 

I tillegg vil prisene variere ut ifra forsikringsselskap. Det lureste du derfor kan gjøre er å sammenligne flere tilbud på vilkår og pris. Husk å ikke se deg blind på pris, da det viktigste er at du er godt dekket dersom du blir syk. 

Om du ønsker å innhente og sammenligne flere tilbud raskt og enkelt kan du bruke vår gratis og uforpliktende tjeneste. Det eneste du må gjøre er å fylle ut noe informasjon i ett skjema, og deretter velge hvilke aktører du ønsker tilbud fra. 

Innen kort tid mottar du flere tilbud og kan raskt sammenligne selv. Du takker kun ja til det tilbudet du ønsker. Etter en lang ferie lurer du kanskje på hvordan du kan spare penger? Svaret er enkelt, og du kan spare mange rusen kroner i måneden. Lurer

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.