Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på barneforsikring

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Barneforsikring

En barneforsikring hjelper barnet og familien ved alvorlig sykdom, ulykke og uførhet. Denne type forsikring gjelder fra barnet er over tre måneder, og vanligvis helt til barnet ditt fyller 26 år.

De fleste barn mellom 3 måneder og 16 eller 17 år kan få barneforsikring. Eneste forutsetningen er at de tilfredsstiller normale krav til helse og funksjonsdyktighet når du inngår forsikringsavtalen.

Barneforsikring test

Det er veldig vanskelig å sammenligne barneforsikringer siden de dekker ulike ting. Er det ene viktigere enn det andre? Det gjør det vanskelig å si hvilken barneforsikring som er best i test.

Den mest markante forskjellen mellom forsikringene er at enkelte av barneforsikringene ikke har uførepensjon inkludert. Dette bør du styre unna.

Generelt bør du ta utgangspunkt i hva du faktisk har råd til å betale. Da vil du få en oversikt over hvilke du kan velge mellom og kan finne den som er best for deg.

Spedbarnsforsikring

I starten av livet ønsker alle foreldre at barnet skal være så trygg som overhode mulig. En barneforsikring kan du ikke kjøpe for barnet er 3 måneder. Frem til da kan du ha en spedbarnsforsikring.

En spedbarnsforsikring opphører automatisk 6 måneder etter avtalen ble bestilt, og senest når barnet er 9 måneder.

Barneforsikring nødvendig?

Kort fortalt; ja. Barn trenger også trygghet. Om barna dine blir uføre i ung alder, kan de risikere å leve som minstepensjonister resten av livet. Det er derfor viktig at barnet er forsikret gjennom barndommen, ungdomstiden og studenttilværelsen.

Trenger man barneforsikring?

Om sykdom eller ulykke fører til uførhet, risikerer barnet ditt som sagt å måtte leve som minstepensjonist. Uførepensjonen man får fra folketrygden er per i dag på litt over 200 000 kroner. Det blir ikke mye å leve av i dag.

Velger du en barneforsikring med god dekning vil derfor barnet få mye mer å rutte med. Med uførepensjon som en del av dekningen, vil det komme i tillegg til pensjonsutbetalingene fra staten. Disse utbetalingene skjer helt til hun eller han fyller 67 år.

Husk at de som står utenfor arbeidslivet ofte har nok utfordringer i hverdagen om de ikke skal bekymre seg for dårlig økonomi i tillegg.

Hva bør du velge av barneforsikring?

Det er ulike faktorer du bør tenke på før du velger dekning på barneforsikring. Vi anbefaler ikke å velge mist mulig dekning da det vil få større konsekvenser for barnet om han eller hun skulle bli ufør.

Velg heller derfor en barneforsikring som gir en god dekning ved uførhet. Velger du en forsikring som både gir en engangsutbetaling når de fyller 18 år, samt en årlig uførepensjon fra 18 år og til 67 år, vil barnet klare seg godt. Disse pengene kommer da i tillegg til uførepensjonen fra folketrygden (som per i dag er litt over 200 000 kroner).

Livsforsikring barn

En livsforsikring gir deg og din familie økonomisk trygghet om alvorlig sykdom, uførhet eler død skulle ramme. Hovedsakelig kan denne forsikringen etableres for personer fra 14 år til 54 år.

Gjennom barneforsikring vil livsforsikring for barn være inkludert. Her vil du få en engangsutbetaling ved medisinsk validitet som følge av ulykke, eller alvorlig sykdom. Noen forsikringsselskaper gir deg også rett til refusjon av rimelige og nødvendige behandlingsutgifter til en viss grense, de to første årene etter en ulykke.

Om barnet ditt dør vil du få en engangsutbetaling for å dekke utgifter til begravelse og andre kostnader i forbindelse med bortgangen.

Reiseforsikring baby

Har du en familiedekkende reiseforsikring, er din baby inkludert i den inntil han eller hun er 18 til 20 år. Tegner du derimot en korttidsforsikring må det defineres om barn skal være med og ofte må du betale en ekstra pris for denne.

Ulykkesforsikring barn

Du har ikke en egen ulykkesforsikring for barn, men barneforsikring. Innad i denne forsikringen er ulykkesforsikringen inkludert.

Med en barneforsikring får du en engangsutbetaling ved medisinsk validitet som følge av alvorlig sykdom eller ulykke. I tillegg gir noen forsikringsselskaper deg retten til refusjon for nødvendige og rimelige behandlingsutgifter de to frøste årene etter ulykken.

Hvor lenge varer barneforsikringen?

Det er litt ulik praksis i de ulike forsikringsselskapene, men generelt kan du beholde barneforsikringen til barnet fylle 26 år.

Pris på barneforsikring

Prisene varierer mye fra selskap til selskap. Siden dekningen og vilkårene skiller seg mye fra forsikring til forsikring er det også vanskelig å sammenligne dem.

Gjennom Tjenestetorget kan du innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper gjennom ett skjema. Du fyller ut skjemaet og velger hvilke du ønsker å sende skjemaet til. Du vil da motta tilbud basert på samme informasjon, og får tilbud du kan sammenligne. Du velger enkelt beste tilbud for deg.

Forsikringsselskaper i Norge

Det finnes mange forskjellige forsikringsselskaper i Norge. Noen av selskapene som tilbyr barneforsikring er: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.