cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos

Bobillån

Søk bobillån og sjekk tilbudet du kan få. Alle våre tjenester er gratis og uforpliktende.

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Lån til kjøretøy

Fyll ut låneskjema

Nominell rente fra 6,80 %. Eks. effektiv rente 8,17 % 250 000 kr o/ 7 år. Kostnad kr: 77 936 kr, totalt kr: 327 936 kr
 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

Om oss

Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg som kunde å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader. Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.

Spar tid

Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden til de aktuelle bankene. Tilslutt er det du som velger å benytte deg av tilbudene eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Spørsmål og svar om bobillån

Trenger du lån til bobil?

Vurderer du å dra på Norgesferie med egen bobil? En bobil skiller seg fra en campingvogn ved at det er et kjøretøy med integrert boligdel. Skal du kjøpe campingvogn? Les mer om caravanlån her.

For å kunne kalle det en bobil, må det minimum være sengeplass. Men man har også større bobiler hvor man også har fasiliteter som kjøkken, bad og sitteplasser.

Når du skal kjøpe bobil er det viktig at du ser hva dine behov er, samt hva du faktisk har råd til.

Kanskje ønsker du å hovedsakelig oppholde deg utendørs og derfor bare trenger sengeplassen? Eller ønsker du å kunne trekke deg tilbake til den mer komfortable bobilen for å kunne lage mat, se på TV eller annen hygge?

Uansett kan du fort ha bruk for et bobillån. Da bør du vite at det finnes ulike former for finansiering som passer ulike bobiler.

Lånet med lavest rente får du når du stiller bobilen som sikkerhet for lånet. Mens for en rimeligere bobil kan det være aktuelt med et kaskofritt bobillån. Dette har høyere rente, men man sparer penger ved å slippe kasko.

Ny eller brukt bobil?

Brukt bobil selges både privat og av profesjonelle forhandlere, og det er ikke umulig å finne drømmebobilen brukt. Før du kan ta stilling til om du skal kjøpe ny eller brukt bobil, bør du være kjent med dine behov, ønsker og økonomi.

Kanskje kan du gjøre bobildrømmen en hel del rimeligere ved å kjøpe bobil på bruktmarkedet. Men kanskje ønsker du heller garantiene og tryggheten ved å handle hos en forhandler.

Uansett er det lurt å sjekke prisen på bobilen du ønsker flere steder, for å få en oversikt over markedet. Da kan du med større sikkerhet si om du betaler for mye eller gjør et kupp, og kanskje kan du prute.

Du får bobillån til både ny og brukt bobil, men bankene stiller gjerne krav om de skal ta pant i bobilen. Det kan være EU-godkjenning eller bobilens alder.

Skal du ha et kaskofritt bobillån for en brukt bobil med lavere pris, er det ikke de samme kravene til hva slags bobil det kan være.

Det kan være lurt å starte med å søke om et finansieringsbevis om du ikke vet hvilken bobil du ønsker å kjøpe enda. Dette beviset sier deg hvor mye du kan låne, hvor mye det kommer til å koste og hvilke krav som stilles til eventuell egenkapital.

Før du kjøper bobil

Det er ulike størrelser på bobil, og du bør sørge for at du har riktig sertifikat for å kjøre den du ender opp med å kjøpe.

Du kan ha førerkort klasse B for en god del bobiler, men om den veier mer enn 3,5 tonn trenger du C1-førerkort.

Noen kan også ønske å ha en tilhenger til bobilen, for å få med seg ekstra ting. Da må du også sørge for at du har riktig sertifikat til totalvekten av hengeren og bobilen. Du kan lese mer om campingvognregelen her.

Før du søker lån til bobil, kan det være lurt å orientere seg om eventuelt ekstrautstyr som kan være nyttig for ditt bruk.

Det kan fort bli en del tusen ekstra i kostnad om du for eksempel vil ha solcellepaneler, solskjerming, sykkelstativ eller lignende.

Du bør be om å prøvekjøre bobilen, enten du kjøper ny eller brukt bobil. Akkurat som du ville gjort når du kjøper en vanlig bil.

Før du kjøper brukt bobil

Skal du kjøpe en bobil brukt, bør du være nøye på å sjekke for fukt. Manglede opplysninger om fukt er et gjengående problem. Det er ikke alltid lett å legge merke til det da det kan være godt skjult.

Undersøk serviceheftet for å se om bobilen har vært jevnlig på service og status for garanti, og kilometerstand. Sjekk den generelle tekniske standen på bilen, ta gjerne med deg noen til å se på bilen om du er usikker selv.

Sjekk derfor både innsiden og utsiden av bobilen nøye før du skal kjøpe bobil. Du kan også sjekke bobilen i Motorvognregisteret for å finne ut om den har noen heftelser, og hvem som er registrert som eier.

En annen ting som er lurt å undersøke er hvem som har importert bobilen inn i landet. Dette er viktig på grunn av garantitiden.

Er bobilen importert av et foretak med autorisasjonsavtale, vil du slippe problemer ved garantifeil.

Er den hentet inn privat kan du i verste fall måtte oppsøke forhandleren i bobilens opprinnelsesland. Mens verksteder i Norge kanskje ikke vil utføre service eller reparere skader fordi de kan måtte stå som ansvarlig for garantien etterpå.

Få tilbud på bobillån

Søker du bobillån gjennom oss, vil vi forhandle på vegne av deg med banker vi samarbeider med. Tjenesten er både gratis og uforpliktende for deg.

Du kan søke enten du vet hvilken bobil du skal kjøpe eller ikke.

Skjemaet finner du øverst på siden, eller rett under teksten her. En av våre dyktige rådgivere setter i gang med arbeidet så raskt som mulig, og kommer tilbake til deg med det beste tilbudet vi fikk til for deg.

Er lånet til bobilen under 100 000 kr, vil vi sende søknaden din til flere av bankene som tilbyr lån uten sikkerhet samtidig. Da kan du enkelt sammenligne og finne ut hvilken bank som tilbyr det beste bobillånet.

Har du spørsmål om søknaden eller bobillån? Ta gjerne kontakt med oss på telefon: 66 77 01 01 eller e-post: [email protected].

Fyll ut låneskjema

Fyll ut låneskjema

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer