cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Refinansiere forbrukslån og kredittkort

 • 1
  Motta tilbud om refinansiering fra flere banker samtidig
  Du kan søke om å refinansiere forbrukslån, kredittkort og annen usikret gjeld.
 • 2
  Sjekk hvor du kan spare mest på å refinansiere
  Hvis du velger å samle smålån, vil du også få bedre oversikt over økonomien din.
 • 3
  Alle tilbud du mottar er helt uforpliktende
  Sammenligningstjenesten for refinansiering er også gratis for deg.
Forbrukslån

Fyll ut låneskjema

Sammenlign tilbud fra flere banker og finn billigste refinansiering

Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nom. rente fra 8,34-24,9 %. Eff. rente fra 9,8–38,54 %. Eks. eff. rente 11,9 %, 150 000 kr o/5 år, kostnad: 46 000 kr, totalt: 196 600
 • 1
  Motta tilbud om refinansiering fra flere banker samtidig
  Du kan søke om å refinansiere forbrukslån, kredittkort og annen usikret gjeld.
 • 2
  Sjekk hvor du kan spare mest på å refinansiere
  Hvis du velger å samle smålån, vil du også få bedre oversikt over økonomien din.
 • 3
  Alle tilbud du mottar er helt uforpliktende
  Sammenligningstjenesten for refinansiering er også gratis for deg.

Banker vi samarbeider med

Om oss

Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg som kunde å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader. Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.

Få oversikt raskt

Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden til de aktuelle bankene. Du får oversikt over markedet, og kan enkelt velge det beste tilbudet. Tjenesten er gratis og alle tilbud er uforpliktende.

Spørsmål og svar om refinansiering av forbrukslån

Sjekk hvor mye du kan spare på refinansiering av lån

Det er mye konkurranse på markedet for forbrukslån, og du kan derfor spare mye penger på refinansiering av gjeld. Enten det er snakk om forbrukslån, kredittkort eller andre dyre smålån.

Når man refinansierer forbrukslån, fungerer det slik at man tar opp et nytt lån hos en annen bank som betaler ned lån(ene) i din gamle bank(er). Samtidig som du får bedre betingelser og rente.

Siden man ikke trenger å stille med sikkerhet for å refinansiere, er søknadsprosessen mer eller mindre automatisert. Dermed er det enkelt å søke på nett, og få svar nesten med en gang.

For å utnytte dette enda mer effektivt, kan du benytte deg av vår sammenligningstjeneste for lån. Da søker du med et enkelt skjema, så tar vi jobben med å sende den til flere banker samtidig.

Du får dermed oversikt over hvem som har best tilbud på refinansiering av lån. Velg det som passer deg best, og få kontroll over økonomien din. Når du sparer penger kan du for eksempel betale ned ekstra på lånet eller spare til noe du ønsker deg.

Ekstra fordeler ved å samle smålån og kreditter

Å få lavere rente og bedre betingelser er den åpenbare fordelen man får med refinansiering av forbrukslån og kredittkort.

Har man flere smålån, kredittkort og annen usikret gjeld, vil man i tillegg få bedre oversikt hver måned. Da kan man planlegge økonomien bedre, og det blir for eksempel lettere å sette opp budsjett.

Du vil ha færre forfallsdatoer å forholde deg til, færre fakturaer, færre terminbeløp og færre nedbetalingsplaner. Da er det mindre sjanse for at du glemmer bort innbetalinger, og det er generelt mindre stress.

Dessuten vil hvert enkelt lån ha gebyrer, og ved å samle lån vil du bare betale gebyr på det ene. Det er tross alt unødvendig å betale for mye.

Refinansiering av kredittkort

Kredittkort er også usikret gjeld, og har i tillegg høyere rente enn forbrukslån. Dessuten er nedbetalingen fleksibel, og man trenger bare å betale minstebeløpet om man ønsker det.

Problemet med den fleksibiliteten, er at det er lett å velge bort nedbetalingen av kredittkortet, fordi man ikke har en konkret nedbetalingsplan eller terminbeløp å forholde seg til.

Dessuten kan det være lett å bruke kortet igjen fordi man går tom for penger mot slutten av måneden.

Refinansiering av kredittkortet hjelper deg å få nedbetalingen inn som en fast gjeldspost, slik at du faktisk ser fremgang.

I tillegg til at du vil få lav rente på forbrukslån til refinansiering sammenlignet med rente på kredittkort.

Trenger du kredittkort etter refinansiering? Da kan det være lurt å sette ned kredittrammen, slik at du ikke opparbeider deg så mye gjeld dersom du må bruke det.

Refinansiering av forbrukslån med sikkerhet

Har du ledig sikkerhet i bolig? Da kan du få ned renten ytterligere.

Siden rente regnes fra hvor stor risiko en bank har med å låne deg penger, så vil sikkerheten minske risikoen, og dermed renten.

Dette er fordi banken kan kreve boligen solgt for å få dekket det du skylder, dersom det skulle skje noe uforutsett eller at du misligholder lånet.

Hvis du ønsker å sjekke tilbud på refinansiering med sikkerhet, kan det være en ypperlig mulighet til å sjekke om du kan spare penger på boliglånet totalt sett.

Vi forhandler nytt lån for deg, med økningen du trenger for å refinansiere gjelden. Tilbud du mottar er helt uforpliktende, og tjenesten er gratis.

Du kan søke om refinansiering med sikkerhet via denne lenken.

Har du mye ugunstig gjeld, og betalingsanmerkninger eller inkasso? Da kan det være vanskelig å få refinansiering hos ordinære banker. I disse situasjonene kan vi hjelpe deg med å forhandle omstartslån.

Sammenlign effektiv rente fremfor nominell rente

Når du sammenligner lån, enten det er forbrukslån eller andre lån, er det effektiv rente du bør se på.

Dette er fordi effektiv rente inneholder nominell rente iberegnet andre gebyrer og kostnader ved å ha lån.

For eksempel vil du se at banken vil gi deg bedre rente om du har sikkerhet i bolig, enn om du velger usikret refinansiering.

Selv om du ikke skulle ha ledig sikkerhet i bolig, kan det fortsatt være mye å spare på å velge refinansiering uten sikkerhet.

Tenker du langsiktig, kan du søke om sikret refinansiering igjen når du har fått ned gjelden din mer. Eller at du har fått mer ledig sikkerhet i boligen din.

Motta tilbud om refinansiering av gjeld fra flere banker

Har du bestemt deg for å søke om refinansiering av gjeld? Med vår sammenligningstjeneste kan du få svar fra flere banker samtidig, og dermed få bedre oversikt over hvem som har lavest rente på refinansiering.

Du finner skjema for refinansiering rett under teksten her. Alle våre tjenester er både gratis og helt uforpliktende for deg.

Dermed har du ingenting å tape på å sjekke hvor mye du kan spare på å refinansiere lånet ditt, eller ved å samle smålån til et enkelt lån.

Har du tilgang på ledig sikkerhet i bolig? Da er det mer å spare på å refinansiere usikret gjeld inn i boliglånet. Hvis du søker om refinansiering med sikkerhet via oss, vil vi forhandle lånet på vegne av deg.

Du søker om refinansiering med sikkerhet via denne lenken.

Har du spørsmål om refinansiering av forbrukslån, eller om søknaden din? Ta kontakt med oss her, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Fyll ut låneskjema
Sammenlign tilbud fra flere banker og finn billigste refinansiering

Fyll ut låneskjema

Sammenlign tilbud fra flere banker og finn billigste refinansiering