Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud fra flere regnskapskontor

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Få tilbud fra flere regnskapskontorer med ett, enkelt skjema. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn beste regnskapskontor

Regnskapskontor

Har du endelig forstått at du faktisk trenger en regnskapsfører? Da er det på tide å lete etter det perfekte regnskapskontor. Et sted du alltid kan ringe til og oppsøke, når ting blir vanskelig eller når du har et spørsmål. VI hjelper deg videre!

Etter å ha lest disse første setningene kan det nesten virke som om vi prøver å fortelle deg at en regnskapsfører er som en psykolog som skal holde deg i hånda gjennom noe vanskelig. Selv om dette er et godt stykke fra realiteten, er det ikke tvil om at regnskapsførere har tørket svetten fra mange panner. Det er nemlig slik at ikke alle er like gode på dette med økonomi, budsjett, skatt, MVA, lønn, utbetalinger og lignende. For både små og store bedrifter lønner det seg å være tilknyttet et regnskapsbyrå.

Finn ditt regnskapskontor

Hvis du som sjef eller økonomiansvarlig har funnet ut at det er på tide å skaffe seg et regnskapskontor som kan gjøre det «tunge arbeidet», er du nå i den fasen hvor du ønsker å finne den perfekte hjelpen – den aller beste regnskapsføreren.

Vi håper denne artikkelen med nyttig informasjon vil hjelpe deg videre og hjelpe deg til å finne den du trenger for å sikre bedriften din.

Dette gjør en regnskapsfører

Noen har mye kunnskap om hva en regnskapsfører gjør og ikke gjør, men det er langt ifra alle. Det er ikke alltid så lett å ha kontroll på slike ting. De fleste vet at en regnskapsfører kan ta seg av regnskap, men du kan også få hjelp til andre ting.

Dette gjør et regnskapskontor:

 • Lønn/fakturering/HR
 • Skatt
 • Merverdiavgiftsoppgjøret/MVA
 • Årsoppgjør
 • Ligningsdokumenter
 • Selvangivelse
 • Regnskap
 • Økonomisk rådgivning
 • Etablere/starte bedrift
 • Budsjettering
 • Terminoppgaver
   

Du kan også merke deg det at regnskapsførere alltid skal være oppdatert. Skatteetaten er en instans som ofte gjør endringer og forbedringer. For oss «vanlige» mennesker kan dette være litt vanskelig å følge med på og forstå seg på. Heldigvis finnes det altså mennesker som har som jobb å følge med på slike forandringer. Er din bedrift tilknyttet et regnskapskontor kan du være sikker på at du får beskjed om nye ting du må forholde deg til eller ting du må endre.

Autorisert regnskapsfører

Hvis du skal finne deg en regnskapsfører kan du passe på at personen eller selskapet du velger er autorisert. Regnskapsførere som er autorisert har fått sin søknad godkjent av finanstilsynet, det vil si at de har riktig/god kompetanse og utdannelse. Det finnes også krav til etterutdanning for å holde seg oppdatert.

Regnskap

Enten du har et enkeltpersonsforetak eller driver en bedrift, har du behov for å føre et regnskap. Et regnskap er et ark/notat eller en oversikt som finnes et sted, der man har registrert inntekter, kostnader, hva man eier og eventuell gjeld. Et regnskap trenger man for å ha oversikt og som et hjelpemiddel for å kunne vurdere bedriftens økonomiske situasjon til enhver tid.

Noen synes at alle deler av regnskapet er både vanskelig og slitsomt, og velger derfor å skaffe seg god og mye hjelp fra et regnskapskontor. Andre velger å styre deler selv, men å få noe hjelp for at alt skal bli riktig.

Ansette medarbeidere?

Dersom du vurderer å ansette en ny medarbeider til din bedrift, trenger du for eksempel å ta en titt på regnskapet og se om du finner «rom» for dette.

Skatt og avgifter

I tillegg til at man trenger regnskapet for å ha oversikt og for å bedre kunne ta kloke avgjørelser, er det lovbestemt at næringsvirksomheter har regnskapsplikt. Dette er fordi samtlige bedrifter (både AS og enkeltpersonsforetak) skal sende inn tall fra regnskap – slik at skatt og avgifter kan beregnes ut ifra dette.

Regnskap over privatøkonomien

Det er også mulig å ha en annen form for forhold til regnskap. Man kan selvfølgelig føre et slags regnskap for privatøkonomien. Mange gjør dette for å ha bedre oversikt og for å passe på at de ikke bruker mer penger enn de faktisk har. For alle som som har sett på «Luksusfellen» er det lett å forstå at noen er litt ekstra opptatt av å ha kontroll – det kan være veldig lurt.

Som privatperson kan det i visse tilfeller være lurt å rådføre seg med en regnskapsfører. For eksempel hvis man har en stor formue, er usikker på ulike skatteregler, har planer om å foreta store kjøp eller lignende. Økonomisk rådgivning kan gi mange den hjelpen de trenger og det kan være lurt i en del situasjoner. Penger og økonomi er noe som er viktig for så godt som alle! Hvis du er i tvil om en regnskapsfører kan hjelpe akkurat deg, er det ikke noe i veien for å spørre – det setter de nok bare pris på uansett.

Revisjon

Har du hørt om revisjon eller ettersyn? Dette er en kontroll av regnskapet. En revisor vil da sjekke at alt stemmer og at regnskapet i sin helhet er som det skal. Det er altså ikke bra å drive med «kreativ regnskapsføring» eller gå for enkle utveier. Det er viktig å være nøye, korrekt og følge lover/regler. En autorisert revisor må underskrive/godkjenne en slik sjekk, det betyr at revisoren som gjennomfører kontrollen må oppfylle visse krav om utdanning og de må ha oppnådd visse resultatkrav på sin utdanning.

Pris på regnskapsførerselskap

Hvis du nå vurderer å ta kontakt med et regnskapsførerselskap eller er helt klar for å finne en regnskapsfører som kan hjelpe deg, lurer du helt sikker på hvor mye dette kommer til å koste. De fleste regnskapsbyråer tar betalt per time, altså vil totalsummen avhenge veldig av hva du skal ha gjort/hvor lang tid det tar. Det kan også være mulig å forhandle seg frem til en pakkeløsning, spesielt hvis du skal ha gjort mye forskjellig.

Nesten uansett vil det være en god investering. Hvis du lar et regnskapskontor ta seg av alt som har med regnskap og økonomi å gjøre, betyr det at du har mer tid til å gjøre det du er best på. Du slipper også å være nervøs og du slipper å hele tiden oppdatere deg på nye lover, regler og ordninger.

Siden det er stor variasjon i prisene, er det vanskelig å gi noe estimat eller eksempelpris, men det beste du kan gjøre er uansett å ta kontakt med kontoret du vurderer og deretter få en konkret pris du kan vurdere.

Starte eget firma?

Hvis du går rundt med en drøm om å starte ditt eget firma er det kanskje ikke lenge før du faktisk gjennomfører dette. Da er det viktig å forsikre seg om at man gjør alt riktig og at man følger alle lover og regler. Økonomistyring er ikke alltid så enkelt og det er ikke uvanlig hvis du har mange spørsmål i starten. Det kan derfor være en stor støtte å ha et regnskapskontor som alltid er tilgjengelig for å ta imot spørsmål fra deg.

For mange er det en stor drøm å kunne ha sitt eget selskap. Derfor velger mange å teste ut denne drømmen. Det kan være veldig fornuftig så lenge man setter seg ordentlig inn i ting på forhånd. Det er nemlig ganske mye man må vite om. Et regnskapsfirma kan hjelpe deg både før og etter etableringen – du får en hånd å holde i. Det kan for eksempel hende du trenger rådgivning når det kommer til bedriftens økonomi og budsjett.

De som starter eget firma lurer ofte på hvordan de skal registrere et foretak, hvordan de skal velge organisasjonsform, hva de må vite om merverdiavgiftsregistrering og om det finnes noen frister de må forholde seg til. Alt dette vil en regnskapsfører kunne hjelpe deg med. De vil også kunne svare på om du må ha revisor og hvordan du best fører et regnskap og holder orden på selskapets økonomi. Du kan velge å få gode råd og tips, eller du kan la regnskapsføreren ta hele jobben.

Hvordan finne et dyktig regnskapskontor

Du lurer kanskje på hvordan du skal gå frem for å finne et dyktig regnskapskontor? Det er i så fall ikke så rart at du lurer på det. Det første du burde gjøre er å finne ut av hva slags tjenester du er ute etter – hvor mye du vil ha hjelp til. Da er det lettere å finne et regnskapskontor som har akkurat den kompetansen og erfaringen du er ute etter.

Hvis du er opptatt av pris, kan det også være lurt å kontakte flere ulike regnskapskontor for å forhøre deg om pris på akkurat det du skal ha. Da kan du nemlig sammenligne, og på den måten unngå å betale for mye.

Dersom du synes det er for tidkrevende å skulle ringe rundt til en haug med regnskapskontor, kan du isteden benytte deg av vår tjeneste. Den er enkel å bruke og gjør at du kommer i mål fortere enn du kanskje hadde trodd.

På vår side fyller du enkelt ut et skjema og forteller hva du ønsker – og hvor du skal ha tjenesten. Deretter sender vi denne informasjonen videre til mange ulike regnskapskontor. Etter kun kort tid vil du da motta uforpliktende tilbud fra firmaer. Så er det selvfølgelig du som bestemmer hvem du ender opp med.

Ved å bruke vår tjeneste kan du faktisk spare penger, og du er garantert å spare tid. Vi håper du kommer i kontakt med et veldig dyktig regnskapskontor!

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg