Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på rullegardin

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på rullegardin fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn riktige rullegardin

Rullegardiner

Det finnes flere type rullegardiner på markedet, og du kan få de både utendørs (screens) og innendørs. De leveres både som transparent, semi-transparent, i tillegg til at de er solreflekterende og eventuelt også flammehemmende. I tillegg kan de mørklegges helt eller delvis. Her må du derfor tenke gjennom en ekstra gang hva du mener en funksjonelt for deg og om du har store eller små vinduer. Hvor mye vil du eventuelt skjerme for sola?

Screens

Screens er den utvendige typen som passer til så å si alle bygninger. Det er nøytralt av utseende, og en stilfull måte å skjerme fra solen. Dette gir en like effektiv solskjerming, og målinger tilsier over 90% reduksjon av varmeinnslipp. I tillegg gir screens mulighet til å se ut, selv når duken er nede. Dette gjennom måten duken er vevet på. Svært praktisk om du bor i et leilighetskompleks og ikke ønsker at folk skal kunne se inn til deg.

Montering og vedlikehold av screens

Den festes slik at beskyttelseskassetten er festet i braketter som kan fleksibelt monteres etter ønske. Det er et plasseffektivt alternativ ettersom den kan monteres under vannbrett på de fleste vinduer. De er i tillegg lett å holde rene, og skulle du ønske å vaske duken kan man fint gå over med en svamp, hageslange eller lignende. En slik rullegardin kan også brukes som levegg.

Screens kommer ofte i to varianter, en liten og en større. Den minste har en bredde opp til og med 1,6 meter og en høyde på 1,75 meter. Dette varerier også noe i forhold til leverandøren, men nevnte er opprinnelig størrelse på denne typen rullegardin.

Zip screens

Dersom du bor i et værhardt forhold passer zip screens bedre. Disse er laget for værutsatte området og har et SIR-system som gir maksimal stabilitet og tåler vind opp til en styrke på 32 m/s. Det er sporet i sideskinnen som sørger for å holde solskjermingen på plass og stabil. SIR-systemet fungerer etter lynlåsprisnippet. Kassetstørrelsen ligger på 10x10cm, eventuelt 13x12 for XL-screen. Om du har markisen helt kjørt ut vil det tilsvare en lengde på 19,8cm.

Selve duken er PVC belagt med glassfibertråder som er vevet diagonalt og gir den styrken duken har, der maksimal lengde ligger det på 5 meter bredde og 5 meter høyde.

Innendørs rullegardin

En innendørs rullegardin får du ofte til en rimeligere pris, så er det en faktor for deg er dette veien å gå. Rullegardiner leveres i kjedetrekk eller trådløse varianter. De trådløse har en softclose-fjærmekanisme som gjør at når du gir et lite rykk går den stille opp. Transparente rullegardiner gjør at du beholder utsikten ut, skjermer for innsyn og er samtidig enkel og stilren. Lystette rullegardiner vil stenge lyset helt ut og skjerme møbler og interiør, men gi liten eller ingen utsyn.  Hva som er praktisk her er avhengig av hvilket rom du tenker å montere rullegardinen. Det mest praktiske for et soverom er en lystett duk, mens i stuen kan det tenkes at å slippe gjennom litt lys ikke er som dumt. Gjennom en delvis skjermet duk slipper du sterkt og blendende sollys, men får et opplys rom.

Breddemål ligger på alt mellom 80 og opp mot 160, der lengden kan kappes hos noen, men ikke alle. Noen leverandører kan gjøre dette for deg, eventuelt gjør du det enkelt selv ved å klippe i stoffet med en god saks, gjerne en sysaks, og kutter den hule aluminiums- stangen.

Montering av innendørs rullegardin

Rullegardiner monteres enten i taket eller på veggen. Dersom du skulle ønske en gardin som ikke tar så stor plass kan den også henges inni vinduskarmen eller rett utenpå. Ved ønsket om å ha gardiner hengende på siden i tillegg, kan rullegardinen monteres bak gardinstangen om det er plass. En slik ordning vil gi mindre synlige gardinstenger. Skulle det allikevel ikke være plass til å gjemme bort gardinstengene, kan det fordels vis velges noen stenger som enten er svært smale og gjør lite ut av seg, eller kjøpe noen som er dekorative og fremhever helhetsinntrykket.

Pris på rullegardin

Pris på både utvendig (screens) og innvendig  rullegardiner  varierer mye fra leverandør til leverandør. Det kan ofte ta litt tid å innhente tilbud fra flere. Derfor har Tjenestetorget laget en tjeneste der du kan gjøre dette raskt og enkelt! Du fyller kun ut et skjema som tar noen minutter og velger hvilke leverandører du ønsker tilbud fra. Deretter vil du bli kontaktet med et tilbud fra hver enkelt. Du kan med andre ord sammenligne tilbudene og enkelt velge det beste for deg!

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg