Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på screen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på screen fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn riktige screen til din bolig

Screen

Av ulike grunner velger vi ofte å skaffe oss en eller annen form for solskjerming. Det finnes mange valg på markedet – derfor trenger du litt informasjon om temaet. Kunnskap fører som regel til at man tar et bedre valg.

Vi forteller deg en god del om screens og solskjerming. Du vil også få gode tips til hvordan du kommer i kontakt med de rette leverandørene og dermed komme i mål med kjøpsprosessen.

Vurderer du screens?

Screens er en slags utvendig rullegardin. Hoved-fordelen med screens er at disse passer til så godt som alle bygninger – altså er det noe mange velger. Med screens blir du kvitt både varmen som kommer fra sola, og det noen ganger så irriterende sollyset. Det løser to problemer på en gang, noe som er grunnen til at det er veldig populært. Mange blir anbefalt å velge screen når de kontakter leverandørene for å få råd.

Solskjerming screen

Selv om de fleste nordmenn støtt og stadig venter på at solen skal titte frem, hender det også at solstrålene kan ødelegge annen glede. For eksempel når du skal se en god film eller når du vil sove og derfor har et stort ønske om å ha det helt mørkt. Sterkt sollys kan være både irriterende og plagsomt, derfor er det mange boliger som trenger solskjerming. Screens gir deg en svært god solskjerming og kan være effektivt til å løse de problemene du måtte ha – når det kommer til både varme og solstråler som treffer hardt på ruta.

Dette er det første du må tenke på

Når man er ute etter solskjerming er det ofte at man ikke er helt sikker på hva man faktisk trenger og ønsker seg. Det er ikke alle som har behov for å stenge varmen ute, mens for andre blir boligen altfor varm når sola først skinner. Før du bestemmer deg for hva slags type solskjerming du skal ha, burde du først og fremst finne ut av hvilke problemer denne skal løse. Trenger du både varmeavvisende effekt og blokkering av sollys? Eller er det kun en av delene som er et problem for deg? Finn ut av dette, så blir det lettere å finne riktig produkt for akkurat deg og ditt hjem.

Utvendig solskjerming

Det fine med dagens solskjerming-marked er at det finnes utrolig mange valg. Altså kan de fleste bli meget fornøyde. Hoved-valgene går på om du skal ha utvendig solskjerming eller innvendig solskjerming. Screens er først og fremst utvendig solskjerming – i hvert fall hvis du tenker på rullegardiner som har som mål å stoppe varmen.

Innvendig screen

Det finnes også innvendig screen, men disse skiller seg en del fra screens som festes på utsiden. De vil i svært liten grad gjøre noe med varmen – de har ikke veldig varmeavvisende effekt. Dersom det viktigste for deg er å kontrollere sollyset, og du ikke har problemer med varmen, kan du gjerne gå for innvendig screens.

Hvorfor velge screens?

Fordelen med utvendig screens er at den er veldig lett å holde ren, det er det mange som blir glad for å høre. Du kan for eksempel rengjøre den enkelt ved å bruke svamp og hageslange – da er ikke jobben så verst og det tar heller ikke veldig lang tid.

Utvendige screens er også, som nevnt, veldig effektiv både til å holde kjipt lys unna og til å holde temperaturene på et ålreit nivå – sola kommer ikke lenger til å gjøre boligen brennende varm. Velger du utvendige screens kan det nevnes at disse passer perfekt på balkongfronter og levegg.

Mange synes også screens, enten de er utvendige eller innvendige, er svært fine. De gjør at boligen får beholde sin stil og du trenger ikke frykte at du ikke finner noen som ikke er fine nok – du har mange varianter å velge mellom.

Leverandørene

Det finnes så og si utallige leverandører av screens, derfor kan det for noen virke vanskelig å skulle ta en beslutning. Det fine med at det finnes mange leverandører er at du kan være sikker på at du får jobben gjort når du ønsker. I tillegg har du mange valg når det kommer til tilpasninger, utseende og mål. Dette gjør det enkelt å være forbruker.

Befaring for solskjerming

For å kunne levere et produkt innen solskjerming som du vil bli 100% fornøyd med, er leverandørene avhengig av å komme på en befaring i forkant. Da vil de også kunne gi deg et konkret tilbud. Så er det du som bestemmer om du takker ja eller nei. Fagpersonene som kommer på befaring vil raskt kunne se hva du trenger og hva som vil være det beste produktet for deg. De vil også kunne hjelpe deg med å finne designet/utseendet du er på jakt etter. De får også tatt mål, noe som gjør resten av jobben mye enklere. Leverandørene vil gjøre sitt ytterste for å finne en tid som passer bra for deg eller noen andre i familien. Deres mål er å gjøre hele prosessen tilfredsstillende.

Pris på screen

Det er ikke lett å skulle hoste opp en pris på screens, dette fordi det vil avhenge av hva slags type du skal ha og av målene – samt hvor stort huset ditt er/hvor mange steder du skal ha screens. Pris får du best ved å komme i kontakt med leverandørene for å så kunne motta uforpliktende tilbud – da med en befaring i forkant.

Billige screens

Hvis du allerede har bestemt deg for å gå for enten utvendige eller innvendige screens har du helt sikkert begynt å lete etter en fristende pris – altså billige screens. Noen ganger kan det være lurt å ha mest fokus på kvalitet, men vi skjønner likevel at du er interessert i å få det noenlunde billig. Det beste tipset vi kan gi deg på dette området er at du tar kontakt med flere leverandører og mottar tilbud fra disse. Dette er beste mulighet til å finne prisen og kvaliteten du blir fornøyd med.

Screens kan gi deg en bedre hverdag

Det kan faktisk være utrolig plagsomt hvis sol ødelegger for jobbing, søvn eller avkobling foran TV-en. Hvis du har problemer med dette, burde du definitivt skaffe deg en eller annen form for solskjerming. Det vil kunne gi deg en bedre hverdag og det er neppe noe du kommer til å angre på. Du kan se på det som en investering.

Dersom du i tillegg er plaget av at leiligheten eller boligen varmes opp på en ubehagelig måte av solen, kan utvendige screens gi deg en helt ny hverdag. Da har du ingen tid å miste – skaff deg noen tilbud på screens og få jobben gjort. Dette vil du bli fornøyd med neste gang sola treffer bygningen din.

Du får hjelpen du trenger

Dersom du er i tvil sitter leverandørene på mye god kunnskap som de gjerne deler med deg. Du får tilgang på fagpersoner som har hjulpet utrolig mange familier med å skjerme solen. Det er altså ingen grunn til at du skal sitte å lure eller sitte med mange ubesvarte spørsmål. Leverandørene vil gjerne ha flere kunder og tilbyr derfor hjelp til å finne den beste løsningen for de som er i tvil.

Finn den beste løsningen

Du må huske på at det ikke nødvendigvis er slik at du trenger den samme typen solskjerming som det naboene dine har. Hvis de akkurat har kjøpt seg persienner eller screens, er det ingen grunn til å herme uten at du har tatt noen vurderinger først. Finn akkurat den solskjermingen du trenger – det finnes mange valg. Vi ønsker at du skal finne det som kommer til å fungere aller best i akkurat ditt hjem, så ta deg tid til å vurdere mulighetene du har.

Andre muligheter

Dersom du ikke tror hverken utvendige eller innvendige screens er tingen for deg, finnes det selvfølgelig mange andre muligheter. Her kommer noen forslag: Rullegardiner, lamellgardiner, markiser, persienner og plissegardiner. Alle disse er gode alternativer til solskjerming – og det finnes mange tilpasninger innenfor disse gruppene.

Vurder gjerne om noen av disse løsningene kan være det beste valget for deg.

Vi kan hjelpe deg videre

Vi skjønner at det ikke umiddelbart frister å ringe til mange ulike leverandører for å få tilbud på screens. Derfor vil vi gjerne gjøre den delen for deg. Vår tjeneste er enkel å bruke og du trenger ikke sette av mye tid.

Du må først og fremst fylle ut et skjema på vår side, så tar vi over. Da kontakter vi ulike leverandører og gir dem den informasjonen du har gitt oss. Innen kort tid vil du bli kontaktet og du vil kunne motta tilbud fra dem.

Når du har fått flere uforpliktende tilbud kan du vurdere hva som virker best for deg. Du kan også sammenligne på pris og velge det billigste alternativet hvis det er ønskelig. Høres ikke det bra ut?

Ikke vent, fyll ut skjemaet med en gang, så skal vi passe på at du kommer i kontakt med leverandører som kan gi deg optimal solskjerming – kanskje i form av screens.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg