Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på persienner

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på persienner fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn riktige persienner til din bolig

Persienner

Lei av solen som ødelegger for TV-titting eller for søvnen? Hvis du vurderer å kjøpe persienner har vi informasjonen du trenger.

Det er skikkelig kjedelig når sola plutselig ødelegger for hyggelige film-stunder i sofaen. Eller når du plutselig sliter med å sovne fordi sollyset nærmest banker på vinduet ditt. Dette er noen av grunnene til at mange ønsker seg en eller annen form for solskjerming. Det finnes mange valg, her får du en god del informasjon om persienner. Vi håper denne artikkelen er til god hjelp og at du får deg den solskjermingen du trenger.

Dette må du vite om persienne og solskjerming

Dersom du nå har begynt å vurdere persienner må du først ta et valg på om du ønsker innvendige eller utvendige persienner. Det er den førstnevnte som har den beste varmeavvisende effekten – dette burde du gå for hvis du plages av varmen som kommer fra sollyset. Innvendige persienner kan også være et godt valg hvis målet er å skjerme mot solen, men da må du være forberedt på at det vil ha liten eller ingen effekt på varmen som kommer fra sola.

Billige persienner

Hver eneste gang vi mennesker skal gå til innkjøp av noe nytt, tenker vi selvsagt på prisen. Hvis du vurderer å kjøpe deg persienner, ser du nok helst at disse er billige. Da kan det lønne seg å sammenligne tilbud, slik at du kan velge det billigste og det beste.

Persienner i tre

I tillegg til pris er det selvfølgelig en del andre ting som spiller inn på valget. Design og utseende er viktig for mange. Det er tross alt noe som kommer til å sette sitt preg på boligen. Det finnes et stort utvalg av trepersienner for de som helst ønsker seg det. Du trenger ikke være bekymret for utseendet, det finnes ekstremt mange valg – noe for enhver smak. Finn ut hva du har lyst på, så kan leverandøren hjelpe deg med å finne akkurat dette.

Innvendige persienner

Mange velger innvendige persienner. Enten fordi de synes dette er finest eller fordi de ikke ønsker å stenge varmen ute. Dette er et godt valg for mange, her kommer det rett og slett an på behov og ønsker.

Utvendige persienner

Hvis du ofte merker at sola gjør boligen din veldig varm, og du synes dette er plagsomt, burde du heller gå for utvendige persienner. Disse er mye mer effektive på å stenge varmen ute. Igjen: Det handler om hva slags behov du har.

Elektriske persienner

Det har skjedd mye nytt når det kommer til solskjerming og persienner. Derfor kan man nå få persienner med motor. Dette gjør alt mye enklere og det gjør hjemmet ditt litt «smartere» og definitivt litt kulere. Ikke alle føler behovet for elektriske persienner, men vit at det kan være svært praktisk.

Solskjerming

Solskjerming kan være svært viktig for trivselen. Selv om sol er veldig velkomment, kan det være plagsomt når strålene står rett på vinduene i hjemmet. Det finnes mange ulike løsninger for solskjerming, persienner er bare en av disse løsningene. Du kan gjerne vurdere andre produkter, dersom persienner ikke dekker behovet du har.

Befaring

For at leverandøren skal kunne gi deg et helt konkret tilbud, vil de trolig måtte komme på en befaring først. Da kan de enkelt se hva du trenger og ta nødvendige mål. Slike befaringer er selvfølgelig uforpliktende og gratis. Leverandøren finner et tidspunkt som passer for deg og opplyser om hvor lang tid han eller hun forventer å bruke.

Tilpassede persienner

Siden ingen hus er like og siden alle har ulike behov, finnes det gode muligheter til å tilpasse persiennene. Først og fremst når det kommer til søm og mål. Du kan få skreddersøm og du kan få mål som er perfekt tilpasset ditt bruk og din bolig. Dette gjør det mye enklere å få gode persienner som gjør nytten sin. Leverandøren gjør den tilpasningen du trenger og ønsker.

Rengjøring

Persienner er veldig anvendelige og et godt valg for mange. De krever likevel en god del rengjøring. Dette er viktig å merke seg før man tar et eventuelt valg. Det finnes alternativer som har mindre eller lite behov for rengjøring og støvtørking. For noen er slike ting veldig viktig, dette burde du tenke litt på før du velger solskjerming. Det er dumt hvis du ender opp med å angre etter du har kjøpt og installert.

Pris på persienner

Det er vanskelig å si noe særlig om prisen på persienner. Hovedgrunnen til dette er at det finnes så mange varianter, muligheter og valg. Du kan finne persienner i alle prisklasser og du trenger ikke være redd for at du ikke finner noen du vil bli fornøyd med. Det finnes mange varianter på markedet!

Beste metode for å finne ut av pris er å få konkrete tilbud. For å få konkrete tilbud må man som oftest ha en befaring først.

Leverandører

Det finnes mange ulike leverandører, både store og små, som leverer persienner. Derfor kan det for mange føles vanskelig å skulle velge. Vi hjelper deg gjerne med dette valget og kan enkelt finne frem til de ulike leverandørene. Vårt ønske og mål er at du skal få akkurat det du har lyst på.

En bedre hverdag

Persienner eller annen solskjerming kan faktisk bidra til å gjøre hverdagen din litt bedre. Hvis du er en av de som ofte plages av sollys eller varmen som kommer fra sola, bør du helt klart vurdere solskjerming. Dersom persienner ikke er noe for deg, finnes det mange andre muligheter du kan vurdere. Ikke utsett dette, sola kommer bare til å irritere deg mer og mer for hver dag som går. Når du endelig skal slappe av hjemme, er det klart du vil ha det behagelig – det skjønner vi godt. Solskjerming kan være veldig viktig i mange boliger.

Finn den beste løsningen for deg

Det er ikke sikkert at du trenger samme type solskjerming eller samme løsning når det kommer til persienner, som for eksempel naboen din. Derfor burde du ikke lene deg på det du har hørt eller sett hos andre. Det viktigste for deg er å finne ut akkurat hva du trenger og ønsker. Da vil du bli mer fornøyd med resultatet.

Fagpersoner

De leverandørene som leverer persienner er utrolig gode på solskjerming. Hvis de kommer på en befaring til deg, kan du føle deg trygg på at de finner ut av akkurat hva du trenger. Dette er fagpersoner som har hjulpet mange med å finne den perfekte måten for å holde sola unna.

Andre typer solskjerming

Dersom du i løpet av denne artikkelen har bestemt deg for at persienner ikke dekker alle dine behov, finnes det andre løsninger. Her er noen eksempler på andre typer solskjerming: lamellgardiner, plissegardiner og markiser.

Alt dette er gode løsninger for solskjerming. Hva du skal velge kommer an på hva slags behov du har. Hvis du synes det er vanskelig å finne ut av dette selv, finnes det mange fagpersoner som gjerne vil hjelpe deg med dette. De har god kunnskap om solskjerming og har hjulpet mange andre før deg. De har med andre ord et godt utgangspunkt for å kunne fortelle deg akkurat hva du trenger og hvorfor du trenger det.

Før du velger persienner

Først og fremst må du finne ut om persienner er det beste valget for deg. Er du bekymret for varmen som kommer av sollyset, burde du vurdere å velge en annen form for solskjerming.

Når dette valget er tatt, må du velge om du skal ha utvendige eller innvendige persienner. Da er du på god vei. Det er en del andre ting du også må ta en avgjørelse på: Skal du ha elektriske persienner? Trenger du skreddersøm eller spesial-mål? Dette må du finne svar på.

Til slutt må du velge et design (persienner i tre er ett av mange valg) og du har helt sikkert en tanke om hva slags farge persiennene dine skal ha. Til slutt må du velge leverandør (den biten kan vi hjelpe deg med).

Vi hjelper deg videre

Synes du det er litt vanskelig å komme i kontakt med de ulike leverandørene? Er du usikker på hva du skal velge? Ønsker du hjelp til å finne de perfekte persiennene? Vet du ikke helt hva neste skritt er? Da har vi heldigvis løsningen du leter etter.

Vår tjeneste er veldig enkel å bruke og den kan potensielt spare deg for mye tid og frustrasjon. På vår side fyller du enkelt ut et skjema. Dette skjemaet gjør at vi får den informasjonen vi trenger for å fortsette prosessen. Når det er ferdig utfylt, er jobben din gjort – da er det vi som tar over.

Vi tar kontakt med ulike leverandører og får deretter selskapene til å ta kontakt med deg. Da kan de hjelpe deg videre, gi deg tilbud og avtale en befaring. Etter befaringen vil du få et konkret tilbud på bordet, som du kan velge å takke ja eller nei til.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg