Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på lamellgardiner

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på lamellgardiner fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn riktige lamellgardiner

Lamellgardiner

Er det på tide å oppgradere gardinene i hjemmet ditt? Har du vurdert å skaffe deg lamellgardiner? Vi forteller deg det du trenger å vite om saken og vi hjelper deg gjerne til å komme i mål med kjøpet.

Til tider kan det være plagsomt med mye sollys, dette er grunnen til at mange ønsker seg gode løsninger når det kommer til solskjerming. Det er lurt å skaffe seg litt kunnskap om temaet, før man eventuelt tar et valg.

Trenger du lamellgardin?

Lameller kan være svært praktisk, de har en del ulike bruksområder. Først og fremst bruker man lamellgardin for å blokkere en viss mengde sollys når det er ønskelig. I tillegg er det mange som bruker lamellgardiner som dekorasjon og/eller romdeler.

Fordeler med lameller

Alle typer solskjerming har sine fordeler. Heldigvis finnes det mange valg slik at alle har muligheten til å finne det som passer dem best. En av de store fordelene med lameller er at de er spesielt godt egnet for store vindusflater. Du kan også få lamellgardin som er støvavvisende, uansett vil de ikke være vanskelige å rengjøre. Det holder med vanlig støvtørking.

Dette må du finne ut av

Det viktigste når man skal gå til innkjøp av solskjerming er å finne ut av sine konkrete behov. Det første du må finne ut av er om du trenger solskjerming som både stopper sollys og stopper solvarme, eller om det kun er selve lyset du skal blokkere ute. Dersom du har opplevd at leiligheten eller huset ditt blir veldig mye varmere på grunn av sola, kan det være lurt å vurdere et annet alternativ. Lamellgardiner vil nemlig ikke stoppe varmen.

Lystette lameller

Som nevnt finnes det mange valg. Markedet kan by på mange ulike lameller. Derfor handler det om å finne det som passer best for akkurat deg. De fleste er på utkikk etter lystette lameller, og det har du gode muligheter til å finne. Du trenger ikke kjøpe lameller som kun er til pynt eller kun for å ha noe foran vinduene.

Lamellskinne

For å kunne feste dine lamellgardiner på riktig måte trenger du også en lamellskinne. Også når det kommer til lamellskinner finnes det et rikelig utvalg. Ofte kan disse skinnene enkelt tilpasses ditt vindu, dette er noe du kan få hjelp til.

Pris på lamellgardiner

For å finne frem til hvor mye det vil koste for lamellgardiner er den beste løsningen å faktisk ta kontakt med ulike leverandører. Da kan du få konkrete tilbud, istedenfor å lene deg mot en cirka-pris. Cirka-priser har det med å være et stykke unna den prislappen man faktisk ender opp med.

Billige lameller

De fleste av oss ønsker å finne markedets billigste produkt. Derfor er det naturlig at mange også leter etter billige lameller. Når det kommer til solskjerming er det veldig lurt at du først og fremst tenker på kvalitet – at produktet skal kunne gjøre den jobben du ønsker at det skal gjøre. Likevel skjønner vi at du uansett, til en viss grad, kommer til å tenke på pris. Dette er en av mange grunner til at det kan lønne seg å sammenligne ulike tilbud. Da har du plutselig muligheten til å velge det billigste alternativet.

Gode løsninger

Siden det finnes så mange alternativer på markedet betyr dette at du alltid kan finne en god løsning som tilfredsstiller det behovet du har. Menneskene som jobber med solskjerming har god kontroll på hva som finnes og er opptatte av å finne løsninger som gjør kundene fornøyde.

Befaring for solskjerming

Dersom du velger å ta kontakt med en av leverandørene kommer de straks til å fortelle deg at det muligens er viktig at de kommer på en befaring. Dette gjør de for å sikre at du blir fornøyd med resultatet. De tar med seg sin kunnskap og erfaring, inn i stua di. Så finner de ut av hva du trenger og tar nødvendige mål. Dette gjør resten av prosessen mye enklere. Da vil de også kunne gi deg et helt konkret tilbud som du kan velge å takke ja til, eller takke nei til hvis du ikke er fornøyd med pris eller løsning.

Leverandørene vil ha deg som kunde

Det finnes veldig mange ulike leverandører. De har alle en stor ting til felles: De ønsker å kapre deg som kunde. De vil mer enn gjerne hjelpe deg med det problemet du har, og de passer derfor på at solskjermingen svarer til forventningene dine. Hvis du ønsker å kjøpe lamellgardiner, har leverandørene noen ulike valg til deg. Finn den leverandøren som gir deg akkurat det du trenger, når du trenger det og til en pris du blir fornøyd med.

Kan gjøre stor forskjell

Lamellgardiner kan gjøre hverdagen din mye bedre. For mange er utseende og design viktig, og det er mange som synes lamellgardiner setter et fint preg på boligen. Altså er kan det hende at du får det finere hjemme hvis du går for lameller. Det aller viktigste er selvfølgelig å slippe at for mye og for plagsom sol tar plass i boligen din. Hvis sollys fører til at du ikke får jobbet når du vil, ikke får sove når du vil, eller hvis sollyset ødelegger for late og gode dager foran TV-skjermen, er det på tide å skaffe seg en god løsning – en eller annen solskjerming. For oss mennesker er det viktig å trives hjemme, vi tilbringer mye tid der. Hvis hele familien har ytret at sollyset til tider kan være plagsomt, kan det hende lamellgardiner burde stå på handlelista.

Finn løsningen som gjør deg glad

Noter deg at sannsynligheten for at du trenger samme type solskjerming som naboen er svært mikroskopisk. Det er viktig å ha fokus på sine egne behov og sine egne krav eller ønsker. Vi vil at du skal finne deg solskjerming som gjør susen for akkurat deg, dette er grunnen til at vi prøver å gi deg en liten innføring. Det er lettere å ta et godt valg når man først har gjort litt undersøkelser rundt temaet. Det er ikke akkurat vanlig at man vet en hel del om lamellgardiner, derfor kan artikler som denne hjelpe deg videre.

Fagpersoner

Det finnes de som tror de kan gjøre alt selv og i noen tilfeller kan man selvfølgelig få til ting uten hjelp. Når det kommer til solskjerming og lamellgardiner kan det være veldig lurt å be om noen gode råd og litt hjelp. De som jobber med løsninger innenfor skjerming av sol, vet hva de snakker om. De er fagpersoner som har hjulpet mange mennesker med å bli kvitt ulike problemer som har med sol å gjøre. De har god greie på hva som egner seg best hvor, og de er gode på å se hva boligen trenger eller ikke trenger. En del solskjerming trenger også profesjonell montering – det kan uansett være lurt å få noen som har greie på det til å bistå på det området. Det er ikke ønskelig at lamellgardiner eller andre lignende produkter plutselig faller ned eller blir montert på en måte som gjør at de ikke fungerer optimalt.

Andre løsninger

Hvis du ikke tror lameller er tingen for deg, finnes det andre ting du kan velge. Dette er noen eksempler: Persienner, rullegardiner, screens eller markiser. Vit at disse løsningene finnes og spør gjerne leverandøren om han/hun tror noe av dette er et bedre valg for deg og din bolig. Da kan du være sikker på at avgjørelsen som blir tatt ikke bare er basert på en magefølelse, men faktisk er tatt på grunnlag av riktige vurderinger. Da er sannsynligheten mye større for at du blir kvitt problemene dine og at du blir fornøyd med valget – også lang tid i etterkant av kjøpet.

Nå kan vi hjelpe deg

Dersom du har bestemt deg for å kjøpe lamellgardiner vil vi gjerne hjelpe deg med resten av kjøpsprosessen. Vi skal ikke be deg om å ringe til mange ulike leverandører for å skaffe deg uforpliktende tilbud. Vi har nemlig en bedre løsning som både går raskere og som er enklere. Det hele starter med at du fyller ut et skjema på vår side. Dette tar deg ikke lang tid og er relativt enkelt. Da har vi den informasjonen vi trenger. Det neste vi gjør er å henvende oss til de ulike leverandørene. Kort tid etter at leverandørene har mottatt informasjonen vil de komme med tilbud til deg. Så er det du som er sjefen. Du kan ta en nærmere titt på disse tilbudene og finne ut av hvilken løsning du vil gå for. Da har du også muligheten til å sammenligne på pris – hvis du vil kan du godt velge det billigste alternativet. Med andre ord: Du kan spare penger på å benytte deg av denne tjenesten. Uansett kan vi nærmest garantere at du kommer mye fortere i mål. Leverandørene vil veldig gjerne høre fra deg og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne fagfolk som kan levere perfekt solskjerming for deg.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg