Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på levegg

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Solskjerming

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på levegg fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

levegg

Levegg

Dersom du har allerede har en form for markise, men ønsker muligheten til å ha en vinterhage, bedre skjerming, eller mer privatliv, kan en levegg være løsningen. Det finnes en hel haug med ulike typer du kan velge og vrake i.

Her får du innblikk i ulike levegger som er på markedet, fordeler og ulemper med de forskjellige variantene, og en oversikt over omtrentlig pris.

Skjerming, rom og privatliv

En levegg vil gi skjerming ved behov, både for sol og innsyn fra naboer.

Seilet monteres på en vegg og trekkes ut når du ønsker det. Kassetten er da montert enten på en vegg eller på en stolpe. Det vil si at du også kan feste de på pergolaer for å skape en romfølelse - ute.

I dette tilfelle vil det være en levegg i form av en duk, som ligger gjemt i kassetten når den ikke blir brukt.

Det er også mulighet for å sette opp levegg av treverk. Dette kan minne om en inngjerding av terrassen. Treverket kan leveres med ulike former for utsmykning og i en rekke ulike lengder. Velg hva som passer din hage!

Få romfølelse ute - kjøp levegg

En vanlig måte å sette opp levegger på er ved hjørnene av terrassen og et stykke ut. Det vil gi deg denne romfølelsen, samtidig som det skjermer for innsyn, lav sol og vind.

Det er vanlig å kombinere dem med en annen form for solskjerming, ettersom en den sjelden vil være godt nok til å skjerme hele døgnet rundt - alene. Kjøp derfor en som passer godt med det du allerede har.

Få et bedre privatliv på uteplassen

Levegger er godt egnet til å skjerme for naboer, og gir derfor et mer privat preg på uteområdet. Dette er lurt å tenke over dersom du ikke har en hekk eller lignende rundt hagen. Den vil da dekke godt for der du eksempelvis ligger og soler deg.

Husk at en høy og voldsom vegg kan virke skjemmende, og ikke nødvendigvis være veldig praktisk. Da vil det være et bedre alternativ å gå for standard mål på leveggen, og kombinere med en annen form for markise.

Pris

Prisen ligger på rundt 2000 kroner for god kvalitet. Noen leverandører kan tilby deg en rimeligere pris, men andre legger seg over dette igjen.

De fleste har en maksimal grense på 3 meters lengde. Videre kan de leveres med en rekke ulik design og farger. De finnes også i rotting, og vil derfor passe godt til ditt utemøblement dersom du har utemøbler i rotting eller kunstrotting.

Til slutt, den moderne og kanskje den mest brukte formen, nemlig de som er laget av stoff. Dette er en akryl- eller screenduk. Kjøp en du synes passer med stilen og helhetsinntrykket til boligen din.

Levegger av tre

Levegger av treverk vil være dyrere enn en stoffduk med kassett eller på rull, men disse festes derimot også på selve terrassen. De har derfor noe ulike bruksområder.

Levegger av treverk går under samme betegnelse, men er nærmest et rekkverk som strekker seg i ulike lengder, alt etter ønsket lengde.

Det er du selv som velger størrelsen og leverandøren vil levere det du ønsker. Noe er selvsagt innenfor standard lengder. Det bør med andre ord ikke være vanskelig å finne noe som passer din terrasse.

Ulike levegger

Levegger er utsmykket og skaper et helhetlig inntrykk av hagen. Det er derfor viktig, særlig hvis du tenker på å investere i en type laget av tre - kjøp et design som passer inn i din hage, og som du er fornøyd med.

Det finnes ulike utskjæringer og mønstre i treverket. I tillegg har man ulike former for treverk, og malingstyper og farger her.

Andre eksempler på produkter som finnes på markedet:

 • Diagonal kledning. Det vil si at plankene står skråstilt, gjerne før en flott utskjæring kommer på toppen - en del som åpner for omgivelsene.
 • Horisontale spiler. Går som nevnt bortover, og kan leveres både helt tettet eller med noe luft mellom.
 • Romantisk skjermvegg. Denne er nesten mer til pynt enn skjerming.
 • Stoff. En levegg som er svært populær er den i stoff.
 • Pil. En levegg av ”flettede” pilegreiner er også mulig.

 

Motta ulike tilbud og velg det som passer deg

Er du klar for å gjøre et godt kjøp? Vi hjelper deg på veien.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema med hva slags produkter du ønsker. Vi vil så ta kontakt med relevante leverandører.

Etter kort tid vil du motta tilbud på ulike produkter. Da er det lettere å sammenligne pris og kvalitet på produkter.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på levegg fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende