Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på solfilm

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på solfilm fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn riktig solfilm for din bolig

Solfilm

Det hender at hjemmet trenger en oppgradering. Solskjerming er nødvendig for veldig mange av oss. Her får du informasjonen du trenger om solfilm.

Du har mange valg når det kommer til solskjerming, derfor kan det være lurt å ha satt seg litt inn i dette. Solfilm har mange fordeler og er derfor et veldig godt valg for mange. Så er spørsmålet: Er det et godt valg for akkurat deg?

På tide å skaffe deg solfilm?

Solfilm er et svært godt valg. Både for å skjerme solen og for å stoppe innsyn. Noen typer solfilm kan til og med gjøre slik at du har full utsikt, men ingen kan se inn til deg og ditt hjem. Dette er det mange som setter pris på.

Solfilm til vindu

Hvis du har en bolig med mange store vinduer, har du sikkert oppdaget at sola kan være plagsom. Den varmer opp huset eller leiligheten til det ubehagelige, og solstråler kan ødelegge en del kos. Solfilm til vindu kan hjelpe deg med å løse disse problemene.

Innvendig solfilm og utvendig solfilm

Solfilm får du til både utvendig og innvendig bruk. Begge deler gir deg det du trenger av varmeavvisende effekt og skjerming av sola. Hva du skal velge, kommer først og fremst an på behovet ditt og hvordan solskjermingen skal brukes. Det beste vil være å ha en befaring, slik at fagpersonen som virkelig kan dette, kan fortelle deg hva som er det beste valget for akkurat deg.

Vindusfilm

Solfilm kommer i mange varianter. Å bruke vindusfilm er en veldig enkel metode for å skaffe seg et bedre inneklima. Det er nesten som et slags klistremerke som festes til de rutene/flatene du ønsker. Så finnes det selvfølgelig mange ulike typer vindusfilm. Her kommer det an på hva slags ønsker du har.

Solskjerming

I dag finnes det utrolig mange valg og muligheter når det kommer til solskjerming. Dette gjør at noen synes det kan være litt vanskelig å ta et valg. Men disse mange valgene gjør også at man har muligheten til å få det akkurat slik man selv vil, akkurat slik som passer best for vår bolig og det behovet vi har. Derfor er disse valgmulighetene fantastiske. Du må bare vite litt om de ulike valgene, så blir det lettere å ta et valg. Du har også muligheten til å få en god del hjelp. Leverandørene ønsker seg flere kunder, og er opptatt av å levere gode produkter som gjør jobben.

Hvorfor velge solfilm?

Solfilm har veldig mange fordeler, det er derfor ikke rart at mange velger dette som sin solskjerming. Solfilm reduserer bruken av Air Condition fordi den passer på at sola ikke varmer opp hjemmet ditt. Om vinteren fungerer den på motsatt måte, da passer den på at varmen ikke slipper ut. Hvis du er veldig opptatt av et godt inneklima, er solfilm et godt valg for deg. I tillegg til det, reduserer solfilm falming av møbler og tekstiler du har i hjemmet ditt.

Solfilmen fungerer hele døgnet og den kommer som regel med mange års garanti. Du trenger heller ikke tenke på vedlikehold. Dette er noe som frister for veldig mange.

Faktisk kan solfilm også gi deg en bedre sikkerhet. Dersom en rute skulle knuse vil solfilmen til en viss grad holde glasset på plass. Dette minsker risikoen for personskader. Det finnes også andre typer film, som har høyere sikkerhet – dette er et valg du kan vurdere.

Du har helt sikkert hørt om solbeskyttelsesfilm til bil, det fungerer på samme måte til hjemmet ditt, men da litt andre varianter.

Arbeidplassen

Solfilm er mye brukt på arbeidsplasser. Dette fordi trivsel og inneklima er ekstremt viktig når man har en jobb man skal få gjort. Dersom du har en liten arbeidsplass, og har merket at sola kan være plagsom, bør du helt klart vurdere solfilm. Da kan det hende du plutselig blir mye mer effektiv mens du jobber – fordi du trives bedre og fordi det faktisk er enklere å jobbe når ikke sola forstyrrer. Leverandørene har god kunnskap om både solfilm til egen bolig og solfilm til bedrifter, så de hjelper deg gjerne med begge deler.

Mange leverandører

Det finnes mange leverandører der ute, og alle vil gjerne hjelpe deg med å få løst noen problemer innenfor solskjerming. For å finne den rette leverandøren, må du først og fremst finne ut av hva du skal ha og når du skal ha det. Deretter kan det også være lurt å snakke med litt ulike leverandører.

Befaring for solskjerming

Før du kan få et helt tilbud vil leverandørene ha behov for å komme på en befaring. Dette er for at de skal kunne danne seg et skikkelig bilde av hva som må til. Da kan de samtidig ta nødvendige mål, noe som betyr at resten av prosessen går litt raskere. Mens de er på befaring kan du stille de spørsmålene du har, og fagpersonen som kommer vil kunne gi deg en god innføring i det du trenger å vite. Han eller hun vil også med sikkerhet kunne si hva som er en god løsning for deg og din bolig. I etterkant av befaringen vil du da kunne motta uforpliktende tilbud. Så er det du som til syvende og sist bestemmer hva du skal takke ja til.

Pris på solfilm

Det er naturlig at du lurer på hvor mye det kommer til å koste med solfilm. Dette er dog et vanskelig spørsmål å svare på, fordi det kommer an på hva slags type du går for og hvor mange ruter det er snakk om. Som nevnt trenger du en befaring, før du kan få en helt konkret pris. Man kommer uansett ikke så langt med pris-estimater, da ting fort kan endre seg etter hvert i prosessen. Plutselig har du tatt et litt annet valg, og estimatet stemmer ikke overens med dette.

Husk også på at du faktisk kan spare en del penger med solfilm. Siden disse holder varmen inne om vinteren og passer på at du har det svalt om sommeren – kan du bruke mindre penger på oppvarming og klima. Det er med andre ord en god investering å skaffe seg solfilm.

Billig solfilm

Når man skal gå til innkjøp av solskjerming, er det veldig lurt å ha fokus på kvalitet fremfor at det skal være så billig som mulig. Dette fordi det ofte er noe man skal ha veldig lenge, og man ønsker at det skal ha god holdbarhet. Det er viktig at du blir fornøyd. Når det er sagt, så finnes det selvfølgelig mange varianter. Til en viss grad kan du altså velge billigere varianter om det er ønskelig. Den beste metoden for å gjøre et godt kjøp er å først finne ut hva man ønsker. Deretter handler det om å skaffe seg flere uforpliktende tilbud. Da kan man nemlig sammenligne – noe som gir deg muligheten til å velge det billigste alternativet.

Hvis du skal ha solskjerming, for eksempel solfilm, som helst skal være på rutene dine i mange år – burde du gå inn for å velge noe du vet du blir fornøyd med. Altså kan det være en god idé å ikke tenke altfor mye på prislappen. Som nevnt er det uansett en god investering!

Andre valg

Dersom du ikke tror at solfilm er den beste løsningen for deg, finnes det selvfølgelig mange andre muligheter. Solskjerming kan du skaffe deg uansett – det handler bare om å finne det som vil fungere best for deg.

Gardiner, persienner og lameller er kanskje mer tradisjonelle valg, og de har helt klart sine fordeler. Likevel ser man at flere og flere ønsker seg solfilm, nettopp fordi bruksområdet er så stort og bra.

Det finnes også andre utvendige løsninger du kan velge mellom. Da for eksempel markiser og screens – dette er noe mange foretrekker.

Nå skal vi hjelpe deg

Hvis du har bestemt deg for å velge solfilm som beskyttelse mot sola, har vi en god nyhet til deg. Vi kan nemlig hjelpe deg videre slik at prosessen blir enkel for deg. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle ut et skjema på vår side. Det er enkelt og går veldig fort.

Deretter sender vi denne informasjonen til ulike leverandører. De vil da ta en titt på saken, før de så tar kontakt med deg. Da vil de også gi deg uforpliktende tilbud, men det kan hende det blir aktuelt med en befaring i forkant. Da gjør de i så fall sitt ytterste for å finne et tidspunkt som passer bra for deg.

Når du har mottatt de tilbudene du trenger, er det på tide å ta en avgjørelse. Når du har disse tilbudene foran deg, er det enkelt å sammenligne. Du ser da hva som er forskjellene, hva de ulike leverandørene gir deg. Så er det du som er sjefen – du bestemmer hvilket tilbud du skal gå for. Hvis du synes det billigste alternativet virker best, så velger du den leverandøren. Enklere og bedre blir det ikke!

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg