cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på vindusmarkise

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Solskjerming

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på vindusmarkise fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

En vindusmarkise mot glovarme sommerdager

Avhengig av hva som er viktigst for deg - å redusere varme, lysinnslipp, innsyn osv - vil ulike typer solskjerming ha sine styrker og svakheter.

Vindusmarkiser er for eksempel gode på å forhindre mye av varmen fra sola fra å komme inn i boligen, og er derfor en populær løsning når det kommer til utvendig solskjerming.

En vindusmarkise gir gode muligheter til å velge selv når du vil skjerme helt for solen og når du vil nyte utsikten. De er enkle i bruk og de kan styres fra innsiden av boligen din.

Fordeler med vindusmarkiser

Det finnes mange valg der ute, og du har gode muligheter til å finne en type solskjerming som er optimal for akkurat deg. Det finnes en rekke fordeler med en vindusmarkise.

En vindusmarkise:

 • Skjermer effektivt for sollyset
 • Holder varmen ute
 • Kommer i et bredt designutvalg, i alle slags farger
 • Vindusmarkiser kan matches med markiser til terrasse og/eller balkong

 

Det finnes forskjellige typer markiser - vindusmarkiser og terassemarkiser. Om du har en terrasse, vil en terrassemarkise sørge for at du får muligheten til å lage et svalt skyggeområde til deg og gjestene dine.

Denne type markise er større, og du kan lese mer om denne her. 

Velg blant ulike duker

Det er duken som i størst grad bestemmer hvordan markisen skal se ut, og her har du som oftest mye å velge mellom.

Du kan selv velge hva du ønsker, og du kan få det slik du vil ha det. Mange er opptatt av hvordan det skal se ut, og har derfor klare tanker om dette. Leverandørene kan hjelpe deg til å finne den optimale duken for akkurat deg.

Motorisert vindusmarkise

Velger du markiser, kan du velge en med motor. Dette gjør alt litt enklere og mer brukervennlig. Da kan du enkelt styre markisene og velge hvor mye sol du vil slippe inn igjennom vinduet.

Pris på vindusmarkiser

Mange lurer selvfølgelig på hvor mye de må regne med å betale for markiser til vinduene sine. Det skjønner vi godt – pris er og blir viktig.

Dessverre er det vanskelig å anslå helt nøyaktig hva totalsummen blir. Man kan selvfølgelig finne noen ulike priser på nettet, og dermed få et estimat, men det er ikke sikkert det er prisen du vil ende opp med.

Det kommer nemlig veldig an på hva du velger. Skaff deg noen konkrete pristilbud på vindusmarkise - da blir det mye enklere å ta et valg. Dersom du har et budsjett, kan du gjerne informere leverandøren om dette. Kanskje har de gode råd til hvordan du kan holde deg innenfor den summen du har satt av til solskjerming.

Markiser er ikke noe du bytter ut så ofte. Det lurt å ha fokus på at det skal være et produkt av god kvalitet og som holder lang levetid. Det er derfor ikke sikkert at billige markiser blir så billig likevel, om du må bytte de ut hyppig.

Når det er sagt - kan det være lurt å sammenligne ulike priser for å se om du får noen gode deals. Det er selvfølgelig dumt å betale for mye, og du kan spare en del på å undersøke markedet nøyere.

Øvrige typer solskjerming

Du trenger selvsagt ikke velge markiser, dersom du føler at dette ikke er det rette valget for deg. Det finnes mange andre typer solskjerming. Ja, du er nesten garantert å finne noe du blir fornøyd med.

Du kan for eksempel vurdere screens, utvendige persienner, og ulike typer innvendig solskjerming. Alternativene er mange – du må finne ut av hva som løser dine behov og hva som gir deg de egenskapene du ønsker.

Det finnes altså både utvendig og innvendig solskjerming, og mye kan kombineres. Markiser er utendørs solskjerming, og du kan eksempelvis kombinere dens varmeisolerende egenskaper med en innsyns- og lystett rullegardin.

Sammenlign flere tilbud på vindusmarkiser

Vi hjelper deg gjerne videre. Vi vet at det kan være litt tidkrevende å skulle ringe rundt til flere ulike leverandører for å skaffe seg tilbud. Derfor har vi en tjeneste på våre sider som gjør denne prosessen mye mer effektiv for deg.

Det eneste du trenger å gjøre, er å bruke et par minutter på å fylle ut skjemaet på siden vår.

Når du har lagt igjen nødvendig informasjon, kommer vi til å ta kontakt med ulike leverandører for deg. De får et overblikk, og vil kunne kontakte deg på bakgrunn av dette.

Det kan hende de ønsker å komme på en befaring først, men de vil da kunne gi deg en helt konkret pris. Hvis du mottar flere ulike tilbud, har du muligheten til å sammenligne disse og velge det som passer deg best. Hvis du da vil velge den billigste prislappen, så gjør du det.

Du kommer mye enklere i mål når du kjapt får kontakt med leverandørene. Vi håper du ender opp med en perfekt solskjerming og at solas hete stråler aldri får plage deg igjen.

Du kan få befaring og montering for solskjerming

Når du bruker skjemaet vårt vil du kunne få valget om å takke ja til befaring eller ikke fra leverandører. En befaring er nyttig om du trenger hjelp til tilpasning av solskjerming, og for å finne ut hva som er det beste valget for boligen din.

De vil også kunne gi deg all den informasjonen du trenger, og du har muligheten til å stille de spørsmålene du måtte ha.

De tar også nøye mål av vinduene dine, slik at de vet hva slags mål markisene dine skal ha. Dette betyr at resten av prosessen vil gå litt kjappere – du kommer raskere i mål etter en befaring.

På slike befaringer kommer det fagpersoner hjem til deg. De vet hva de snakker om og de har hjulpet svært mange mennesker med å finne skreddersydde, gode løsninger for solskjerming.

Med andre ord - dette er folk som brenner for faget sitt og som kan enormt mye. Det er lettere å være sikker på at du har tatt et godt valg, når man også har fått hjelp fra fagpersoner.

Du kan også velge i skjemaet om du ønsker montering, så prosessen kan bli enklere enn det du kanskje så for deg før du besøkte våre sider.

Så - trykk på skjemaet og skriv inn dine behov. Lykke til!

Tjenesten er uforpliktende og gratis.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på vindusmarkise fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer