Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på vindusmarkise

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på vindusmarkise fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn riktige vindusmarkise til din bolig

Vindusmarkiser

Vindusmarkiser løser mange problemer når det kommer til solskjerming. Derfor er det et populært produkt. Før du går til innkjøp, burde du lese litt om denne type markise.

Skal du kjøpe vindusmarkise?

En bolig med mange vinduer trenger en eller annen form for solskjerming. Hvis ikke kan man oppleve solen som svært plagsom. Både på grunn av varmen som slipper til og på grunn av sollyset.

Du kan få vindusmarkiser til alle vinduene dine. Da vil inneklimaet bli mye bedre, og du kan enkelt kutte solen helt vekk i de tilfeller du måtte ønske det.

Markiser

Det finnes store terrassemarkiser, vanlige vindusmarkiser og fasademarkiser (ofte brukt av butikker).

Markiser blir veldig ofte valgt som solskjerming. Markiser gir deg gode muligheter til å velge når du vil skjerme for solen og når du vil nyte den gode utsikten. Markiser til vindu gjør at du kan ha full kontroll over hele huset, og velge akkurat hvor solen skal få slippe til og hvor den skal skjermes.

Vindusmarkiser er også veldig enkelt å bruke og du kan styre de fra innsiden av boligen din.

Motorisert vindusmarkise

De som velger å gå for markiser, velger ofte de som har motor. Dette gjør alt litt enklere og mer brukervennlig. Da kan du enkelt styre markisene og velge hvor mye sol du vil slippe inn igjennom vinduet.

Solskjerming

Selv om sol og sommer er fantastisk, hender det at vi gjerne vil skjerme oss fra sollys. Ofte kan sola også varme opp boligen slik at det blir vanskelig å opprettholde et godt inneklima. Dette er hovedgrunnene til at mange skaffer seg en eller annen type solskjerming. Det finnes mange valg, og derfor kan det være litt forvirrende å skulle finne frem til det perfekte produktet.

Markiser er et veldig fornuftig valg av solskjerming, og du har gode muligheter til å få utseendet slik du selv ønsker. For eksempel når det kommer til farge.

Utvendig solskjerming

Det finnes både utvendig og innvendig solskjerming, og noe kan kombineres. Markiser er utvendig solskjerming, noe som gir rom for at du kan ha det innvendige preget du selv måtte ønske. Du kan kombinere markiser med for eksempel gardiner på innsiden.

Utvendig solskjerming er ofte å anbefale, da det som regel fungerer godt både for kontrollering av varmeinnslipp og for å skjerme solstrålene. Med innvendig solskjerming må man noen ganger nøye seg med at det er effektivt kun for selve strålene og ikke når det kommer til varmen.

Fordeler med vindusmarkiser

Det finnes mange valg der ute og du har gode muligheter til å finne den solskjermingen som er optimal for akkurat deg. Det finnes en god del fordeler med vindusmarkiser. Spesielt er det en fordel at man alltid har full kontroll på hvor mye sol som kommer inn vinduene. Markiser har også høy kvalitet og vil vare lenge. Markiser til vindu gir deg muligheten til å beskytte deg fra solen på akkurat de stedene du trenger det.

Rengjøring av markiser

Det går veldig enkelt og greit å rengjøre markiser. Du har også muligheten til å impregnere de, slik at de tåler mer. Med de fleste markiser kan du enkelt rengjøre dem ved hjelp av hageslangen. Du kan også bruke en svamp eller en rengjøringskost for å bli kvitt eventuelle flekker på duken.

Velg blant ulike duker

Det er duken som i størst grad bestemmer hvordan markisen skal se ut. Derfor er det gode nyheter at man har mange valg når det kommer til duk. Du kan selv velge hva du ønsker, og du kan få det slik du vil ha det. Mange er opptatt av hvordan det skal se ut, og har derfor klare tanker om dette. Leverandørene kan hjelpe deg til å finne den optimale duken for akkurat deg.

Skaff deg solskjerming nå

Hvis du allerede har begynt å tenke på at solen til tider er litt slitsom, har du ingen tid å miste. Da kommer dette problemet bare til å bli mer og mer irriterende. Det er ikke noe vits å utsette det å skaffe seg solskjerming, heller tvert imot. Du vil få en bedre hverdag hvis du til enhver tid har solskjerming som gjør inneklimaet ditt perfekt. Det er veldig irriterende når sola plutselig ødelegger for en god avslapning på sofaen. Da er det perfekt å ha markiser du enkelt kan justere, gjerne med motor, så det går fort og enkelt.

Valg av leverandør

Det kan virke noe frustrerende å skulle velge leverandør av markiser, fordi det finnes utrolig mange å velge mellom. Først og fremst må du finne ut av hva du ønsker, dretter kan du finne den leverandøren som kan levere det til deg – og til riktig tidspunkt. Det kan også være lurt å ta kontakt med flere ulike leverandører slik at du har muligheten til å sammenligne tilbud. Her kan det være penger å spare.

Pris på vindusmarkiser

Mange lurer selvfølgelig på hvor mye de må regne med å betale for markiser til vinduene sine. Det skjønner vi godt – pris er og blir viktig. Dessverre er det vanskelig å anslå hva totalsummen blir. Man kan selvfølgelig finne noen ulike priser på nettet, og dermed få et estimat, men det blir neppe den prisen du ender opp med. Det kommer nemlig veldig an på hva du velger. Skaff deg noen konkrete pristilbud, da blir det mye enklere å ta et valg. Dersom du har et budsjett, kan du gjerne informere leverandøren om dette. Kanskje har de gode råd til hvordan du kan holde deg innenfor den summen du har satt av til solskjerming.

Billige vindusmarkiser

Markiser er noe man skal ha en god stund. Det er noe man ikke bytter ut så ofte. Derfor er det lurt å ha fokus på at det skal være et produkt med kvalitet og et produkt man blir fornøyd med. Det er mye lurere å ha dette fokuset, enn å være mest opptatt av å skulle finne billige markiser. Når det er sagt, kan det være lurt å sammenligne ulike priser. Det er selvfølgelig dumt å betale for mye, og man kan spare en del på å undersøke markedet litt skikkelig.

Befaring for solskjerming

Før du kan motta helt uforpliktende og gode tilbud, vil leverandørene ha et ønske om å komme til deg på en befaring. Dette er for å kunne vite hva slags tilpasninger du trenger og hva som faktisk er det beste valget for boligen din. De vil også kunne gi deg all den informasjonen du trenger, og du har muligheten til å stille spørsmål. De tar også nøye mål av vinduene dine, slik at de vet hva slags mål markisene dine skal ha. Dette betyr at resten av prosessen vil gå litt kjappere – du kommer raskere i mål etter en befaring.

Få hjelp av fagpersoner

På disse befaringene kommer det fagpersoner hjem til deg. De vet hva de snakker om og de har hjulpet utrolig mange mennesker med å finne gode løsninger for solskjerming. Derfor kan det være veldig lurt å høre på hva de har å si. Dette er folk som brenner for faget sitt og som kan enormt mye. Det er lettere å være sikker på at man har tatt et godt valg, når man også har fått hjelp fra fagpersoner.

Andre typer solskjerming

Du trenger selvsagt ikke velge markiser, dersom du føler at dette ikke er det rette valget for deg. Det finnes mange andre typer solskjerming, så du er nesten garantert å finne noe du blir fornøyd med.

Du kan for eksempel vurdere screens, solfilm, eller ulike typer innvendig solskjerming. Valgene er mange – du må finne ut av hva som løser dine problemer og hva som gir deg de fordelene du ønsker.

Vår tjeneste

Vi hjelper deg gjerne videre. Vi vet at det kan være relativt kjedelig å skulle ringe rundt til flere ulike leverandører for å skaffe seg tilbud. Derfor har vi en tjeneste som gjør dette mye enklere.

Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet vi har her på siden vår. Det går veldig fort og det er selvfølgelig enkelt. Når du har lagt igjen nødvendig informasjon, kommer vi til å ta kontakt med ulike leverandører for deg. De får et overblikk, og vil kunne kontakte deg på bakgrunn av dette.

Det kan hende de ønsker å komme på en befaring først, men de vil da kunne gi deg en helt konkret pris. Hvis du mottar flere ulike tilbud, har du muligheten til å sammenligne disse og velge det som passer deg best. Hvis du da vil velge den billigste prislappen, så gjør du det.

Hørtes ikke dette fristende ut? Du kommer mye enklere i mål hvis du kjapt får kontakt med leverandørene. Derfor hjelper vi deg gjerne! Så håper vi at du ender opp med en perfekt solskjerming og at sola aldri får plage deg igjen. Lykke til!

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg