cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på utvendige persienner

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Solskjerming

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på utvendige persienner fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn de beste utvendige persienner

Utvendige persienner

Utvendige persienner er et godt valg når det kommer til solskjerming. De er faktisk mye mer effektive enn innvendige persienner. Dette er fordi de enklere kan filtrere bort solstrålene før vindusflaten blir varmet opp.

Dersom du sliter med at boligen din blir alt for varm i sola, kan en utvendig persienne være veien å gå.

Er du redd for at det skal bli for mørkt om vinteren? Frykt ikke, du kan enkelt regulere utvendige persienner slik at naturlig dagslys slipper inn. Dette er det mulig å styre enten med motor eller manuelt.

Vurderer du utvendig persienner?

Persienner er en populær måte å skjerme uønsket sollys på.

De fleste har kanskje allerede, eller tror de skal velge en innvendig løsning. Det kan være lurt å revurdere dette, spesielt hvis du ønsker å kontrollere varmeinnslipp. Da vil utvendige persienner være et mye bedre alternativ.

Utvendige persienner = bedre hverdag

Sollys kan faktisk bli et såpass stort problem at det påvirker hverdagen din. Hvis sola holder deg våken eller forhindrer at du får jobbe - da er det faktisk et problem.

Hverdagen din kan faktisk bli mye enklere og bedre hvis du skaffer deg god solskjerming, som for eksempel utvendige persienner.

Utvendig persienne eller annen solskjerming?

Mange velger utvendige persienner fordi de effektive mot sollys, varme og tåler litt vær og vind.

Det finnes selvfølgelig også mange andre varianter av utvendig solskjerming.

Den løsningen vi kjenner aller best, er kanskje markiser. Absolutt ikke noe dårlig valg, men finn ut hva som passer best for din bolig.

Elektriske persienner

Det er praktisk å ha persienner med motor - da er det enklere å styre persiennene som du vil, og nesten uten å måtte røre på deg.

For mange er det helt greit med manuell styring, men flere og flere ønsker seg elektriske persienner – mye på grunn av brukervennligheten.

Pris på utvendige persienner

Prisen varierer selvfølgelig - det kommer helt an på hva slags utvendige persienner du skal ha. Det finnes mange typer, i ulike farger, stoffer og kvalitet. I tillegg kommer det også helt an på hvor mange vinduer det er snakk om, og størrelsen på disse.

Det første mange tenker på når de skal kjøpe noe nytt - er pris. De fleste av oss ønsker å finne produkter til en god og rettferdig pris.

Når det kommer til solskjerming bør vi fokusere på hva som er en god pris for varigheten. Det er ikke noe vits å gå til innkjøp av noe veldig billig, som fort blir ødelagt. Om du velger utvendige persienner av god kvalitet, vil de vare lenger. Spredt utover årene, vil prisen være like god som de billigere som tåler lite, og fort blir ødelagte.

Når det er sagt så burde du selvfølgelig ha fokus på at prisen er fornuftig. Beste metode for å få en god pris, er å innhente tilbud. Da kan du sammenligne ulike tilbud og velge det som passer deg best.

Hør med fagfolk

De som jobber med solskjerming, har lang erfaring med å hjelpe kunder som er plaget av irriterende sollys eller varme.

Fagfolk kan hjelpe deg med å finne ut av hva du trenger, enten det er utvendige persienner eller andre solskjermingsprodukter - utvendige eller innvendige.

Du trenger ikke finne ut av alt om solskjerming alene – du kan låne kunnskapen til de som virkelig kan det. Har du noen spørsmål, får du svarene du trenger.

Gratis befaring for utvendige persienner

For å kunne gi deg et optimalt produkt vil ofte leverandørene gjerne komme på en befaring først.

Da vil de også ta mål – dette gjør at prosessen som kommer i etterkant går raskere. Etter at de har vært på en befaring vil de kunne gi deg uforpliktende tilbud basert på hva de har sett, målt og funnet ut av. Mange leverandører tilbyr deg derfor gratis befaring.

Forbered deg

Det beste du kan gjøre før du tar kontakt med leverandørene, eller før de eventuelt kommer på en befaring er å finne ut av hva dine ønsker og behov er.

Hvilke problemer du skal ha løst, og hva er viktig for deg? Prøv også å finn ut hva budsjettet ditt er på. Du burde også tenke gjennom om du har noen preferanser når det kommer til farge og utseende.

Dersom du har klart for deg hva slags type innvendig eller utvendig solskjerming du ønsker deg, og til hvilken pris, vil det være enklere for leverandøren å foreslå noe.

Det er du som skal bli fornøyd

Til syvende og sist er det du som skal bli fornøyd med løsningen som velges. Er du bestemt på utvendige persienner, så går du for det.

Uansett kan det være lurt å tenke på at du ikke trenger det samme som det naboen din har. Vi har alle ulike behov og utfordringer.

Andre løsninger enn utvendige persienner

Hvis du i løpet av denne artikkelen har funnet ut at utvendige persienner ikke er noe for deg, finnes det mange andre valg.

På markedet kan du blant annet velge mellom:

Hvilken leverandør skal du velge?

Har du bestemt deg for å gå for utvendige persienner, men er usikker på hvilken leverandør du skal velge?

Det finnes mange leverandører og velge mellom, og det fine med det er at de må kjempe om å få deg som kunde. Da er sjansen større for at du finner akkurat den løsningen du ønsker, til en pris som passer din lommebok.

Ønsker du gode tilbud på solskjerming?

Det frister sjelden å skulle ringe rundt til mange ulike leverandører for å høre med dem om hva de kan tilby av utvendige persienner.

Derfor har vi en tjeneste som gjør det veldig enkelt for deg å motta disse gode tilbudene. Det eneste du må gjøre er å fylle ut et skjema på siden vår.

Når du har lagt igjen nødvendig informasjon, sender vi denne videre til ulike leverandører. Etter kort tid vil du bli kontaktet av aktuelle leverandører.

I noen tilfeller vil det være nødvendig med en gratis befaring, i andre tilfeller ikke.

Uansett vil du etter relativt kort tid motta flere uforpliktende tilbud.

Da er det lettere å sammenligne de ulike prisene – og velge det alternativet du synes er best for deg.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer