Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på utvendige persienner

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på utvendige persienner fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn de beste utvendige persienner

Utvendige persienner

Utvendige persienner er et godt valg når det kommer til solskjerming. Utvendige er mye mer effektive enn innvendige, fordi disse enklere filtrerer bort solstrålene før vindusflaten blir varmet opp. Ønsker du et lavt varmeinnslipp er dette veien å gå.

Er du redd for at det skal bli for mørkt om vinteren? Frykt ikke, du kan enkelt regulere persiennene slik at naturlig dagslys slipper inn. Dette kan du fjernstyre mens du holder deg god og varm inne i boligen – enten med motor eller manuelt.

Vurderer du utvendig persienner?

Persienner er en populær måte å bli kvitt uønsket sollys på. De fleste har kanskje valgt, eller tror de skal velge, en innvendig løsning. Dette kan det være lurt å revurdere, spesielt hvis du ønsker å kontrollere varmeinnslipp. Utendørs persienner er helt klart noe veldig mange bør vurdere.

Utvendig solskjerming

Det finnes selvfølgelig også mange andre varianter av utvendig solskjerming. Den løsningen vi kjenner aller best, er kanskje markiser. Det er i hvert fall mange som både har og skaffer seg markiser. Absolutt ikke noe dårlig valg, men finn ut hva som passer best for din bolig. Dette kan du selvfølgelig få hjelp til, hvis du er i tvil.

Elektriske persienner

Det kan være ekstremt praktisk å ha persienner med motor. Dette fordi du da enkelt kan styre persiennene som du vil, og nesten uten å måtte røre på deg. For mange er det helt greit med manuell styring, men flere og flere ønsker seg elektriske persienner – mye på grunn av brukervennligheten.

Pris på utvendige persienner

Prisen varierer selvfølgelig, det kommer helt an på hva slags persienner du skal ha. Det finnes mange typer, mange farger og det kommer også helt an på hvor mange ruter det er snakk om og størrelsen på disse.

Billige persienner

Hver eneste gang vi mennesker skal kjøpe noe, er pris det første som opptar tankene våre. Vi ønsker å finne produkter som er billige. Billig er rett og slett et ord som gir oss en god følelse. Når det kommer til solskjerming bør vi dog ha en litt annen prioritering. Det er ikke noe vits å gå til innkjøp av noe billig, som ikke fungerer. Som ikke løser det problemet du har eller innfrir behovet ditt.

Når det er sagt så kan man selvfølgelig til en viss grad ha fokus på at prisen skal være noe man kan leve med. Beste metode for å få en god pris, er å innhente tilbud. Du kan ta makten ved å sammenligne ulike tilbud – for det er jo du som bestemmer.

Persienner eller gardiner

Mange står overfor et valg mellom persienner og gardiner. For mange er det kanskje gardiner som er mest vanlig, og det er ikke alle som ser behovet for en annen type solskjerming. Likevel er det slik at gardiner kan ha en litt begrenset effekt, spesielt hvis de er lyse eller tynne. Persienner kan være et godt valg for å skjerme sola på en bedre og mer effektiv måte. Spesielt hvis det er snakk om utvendige persienner. Faktisk har du også muligheten til å gå for en kombinasjon. Du kan ha utvendige persienner og i tillegg ha lekre gardiner inne som setter prikken over i-en når det kommer til interiøret. Dette er en løsning som vil gjøre mange fornøyde.

Du må ta valg

Har du bestemt deg for å gå for utvendige persienner har du fremdeles et valg du må ta. Det finnes nemlig svært mange leverandører. For noen gjør dette at det føles vanskelig å skulle «finne fram». Det fine med at det finnes mange leverandører er at dette gir deg rom til å finne akkurat den løsningen du ønsker, det gjør også at du har muligheten til å sammenligne flere tilbud. Alle leverandørene kan mye om solskjerming og alle leverandørene vil ha akkurat deg som sin neste kunde.

Du kan få hjelp

De som jobber med solskjerming har en bred erfaring. De har hjulpet utrolig mange mennesker med å bli kvitt problemer som har med sol å gjøre. Både når det kommer til oppvarmings-effekten og det til tider plagsomme lyset. Disse fagfolkene brenner for å finne ut av hva du trenger, de ønsker å finne det som er perfekt for akkurat deg. Som nevnt er det mange leverandører, dette fører til at de gjerne vil være med i konkurransen om å få deg som kunde.

Har du noen spørsmål, får du de svarene du trenger. Du trenger ikke finne ut av dette med solskjerming alene – du kan låne kunnskapen til de som virkelig kan det. Ha gjerne spørsmålene klare, så er det bare å fyre løs.

Befaring

For å kunne gi deg et optimalt produkt vil leverandørene gjerne komme på en befaring. Dette er for at de skal kunne finne ut av akkurat hva du trenger. De vil samtidig ta mål – dette gjør at prosessen som kommer i etterkant går raskere. Etter at de har vært på en befaring vil de kunne gi deg uforpliktende tilbud basert på hva de har sett, målt og funnet ut av.

Forbered deg

Det beste du kan gjøre før du tar kontakt med leverandørene eller før de eventuelt kommer på en befaring er å finne ut av hva dine ønsker og behov er. Finn ut hvilke problemer du skal ha løst, og finn ut hva som er viktig for deg. Har du et budsjett, kan det være greit å ha satt seg både en makspris og en ønsket pris. Kanskje leverandører har forslag til hva slags produkt som vil kunne passe bra med tanke på prisen du har informert om. Du burde også tenke gjennom om du har noen krav når det kommer til farge og utseende – så kan du få servert noen forslag.

Hvor viktig er rengjøringen?

Når det kommer til solskjerming vil det variere hvor mye rengjøring som må til. For noen er dette en ekstrem viktig faktor, mens andre har helt andre prioriteringer. Det kan være lurt å snakke med personen som kommer på befaring om rengjøring. Hvor lett eller hvor vanskelig det er, kommer ofte an på materialet. Dette vil leverandørene kunne gi deg gode svar på. Hvis det at det skal være lite krav til rengjøring er veldig viktig for deg, må du ikke glemme å få nødvendig informasjon om akkurat dette.

Det er du som skal bli fornøyd

Til syvende og sist er det du som skal bli fornøyd med løsningen som velges. Er du bestemt på utvendige persienner, så går du for det. Uansett kan det være lurt å tenke på at du ikke trenger det samme som det naboen din har. Det er du som skal bli fornøyd! Du kan også velge å gå en annen vei enn den leverandøren foreslår, men det kan være lurt å høre på de rådene du får og vurdere dem nøye.

Utvendige persienner = bedre hverdag

Sola kan faktisk bli et såpass stort problem at dette påvirker din hverdag. Hvis sola holder deg våken eller forhindrer at du får jobbet, da er det et problem. Det vil si at hverdagen din faktisk kan bli enklere og bedre hvis du får en god solskjerming, som for eksempel utvendige persienner. Derfor er det viktig at du ikke utsetter innkjøpet, men at du faktisk tar grep. En god hverdag er viktig!

Andre løsninger

Hvis du i løpet av denne artikkelen har funnet ut at utvendige persienner ikke er noe for deg, finnes det mange andre valg. Det beste du kan gjøre er å få gode råd fra de som kan det, men allerede nå kan du bli oppmerksom på alternativene som finnes: Lameller, rullegardiner, screens og markiser – for å nevne noe. Er du i tvil, tar du bare kontakt med noen leverandører. Så kan de hjelpe deg med å finne ut av hva du trenger og hva som er neste skritt i kjøpsprosessen.

Skal vi hjelpe deg?

Det frister neppe å skulle ringe rundt til mange ulike leverandører. Det kan fort bli kaotisk og stressende. Derfor har vi en tjeneste som gjør det veldig enkelt for deg å komme i kontakt med de rette menneskene. Det eneste du må gjøre er å fylle ut et skjema på vår side. Dette kommer du ikke til å bruke lang tid på og det er ikke vanskelig. Når du har lagt igjen nødvendig informasjon, sender vi denne videre til mange ulike leverandører. Etter kort tid vil du da bli kontaktet. Så kan dere ta samtalen videre. Det kan hende du først må ha en befaring, men etter relativt kort tid vil du ha mange uforpliktende tilbud foran deg. Da kan du velge akkurat det du selv vil. Dette gir deg også muligheten til å sammenligne de ulike prisene – så kan du velge det billigste alternativet hvis det er det du ønsker. Vi håper at du finner en løsning du blir fornøyd med. La oss hjelpe deg med å komme i kontakt med leverandørene – fyll ut et skjema nå.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg