Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på liftgardiner

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på liftgardiner fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn riktige liftgardiner

Liftgardiner

En annen form for solskjerming er liftgardiner. Dette er en innendørs solskjerming, og vil derfor ikke virke skjemmende for utsiden av huset. En liftgardin kan også brukes som ”et møbel” og gi et helhetlig inntrykk av boligen. Det finnes en rekke ulike stoffer som kan benyttes, samt ulike mekaniser bak. Under vil du få et innblikk i de ulike typene på markedet og hva som passer for deg. Overordnet vil du kunne utsmykke dine liftgardiner etter eget ønske, og det finnes både nøytrale og mønstrede.

Det er i hovedsak tre ulike typer gardiner:

 • Roll-up
 • Liftgardin
 • Rullegardin

Lystette eller transparente liftgardiner

Lystette liftgardiner passer i alle rom som solskjerming, som gir et behagelig og mørkt rom til alle døgnets tider. Dersom du ønsker en liftgardin på soverommet, kan en lystett være å anbefale da man gjerne sover best i et helt mørkt rom. Transparent gardin passer bedre i stuen og hverdagsrom, enn på soverommet. De gir en enkelt og stramt uttrykk, og vil slippe inn noe lys. En slik gardin gir skjerming for innsyn utenfra og delvis solen. Dette resulterer i at man beholder en lys stue, men slipper å bli blendet eller irritert over sterkt sollys. Ønsker du av og til å kunde ha det helt lystett kan liftgardiner enkelt kombineres med et sett med gardiner som henger utenfor.

Barnesikring

Det finnes også barnesikring for snortrekket som kan benyttes dersom man er redd for at barnet kan komme til å dra i snoren og rive ned liftgardinen. De festes på veggen ved et veggfeste som gjør at snoren blir utenfor barnets rekkevidde, og gardinene med kjedetrekk blir benyttet med snorbryter og snorfeste. En snorbryter gjør at ved en belastning på mer enn 6 kg vil hele kjede ryke. En slik barnesikring følger med de fleste leverandører når du kjøper lift-gardinen. Skulle det likevel ikke følge med koster det ikke mer enn rundt 50 kroner og er lett tilgjengelig i flere butikker.

Rask og enkel montering

Liftgardinen monteres enkelt og raskt ved å feste fast liftgardinskinnen, enten til veggen eller i taket. Liftgardiner sitter som regel fast ved hjelp av borrelåsbånd som er valset inn i liftgardinskinnen. Dersom du skulle være uheldig å søle på gardinen, eller generelt sett bare ønsker å vaske den, er det svært enkelt å ta ned liftgardinen på grunn av borrelåsen. Da kan raskt vaske gardinen, og eventuelt stryke den etterpå for å få den fin og rett. Alternativt henge den opp mens den enda er våt, men da helt utslått slik at den får en rett fasong.

En liftgardin passer for deg som ønsker noe lys eller et lystett alternativ, som er både rimelig, lett å montere og enkel å vaske. Det er også et godt alternativ for deg med øye for detaljer og interiør, da man raskt kan bytte gardinen med en annen.

Pris på liftgardin

Prisnivået er lavt og det er en god investering som ikke koster allverden. Du finner gardinene på tilbud ned mot 100-lappen, noe som gjør at du kan kjøpe flere og skifte etter de ulike sesongene. På våren er det gjerne koselig å ha noe lysere, mens vinteren kan det være fint med noe mørkt. Kanskje du til og med vil ha en liftgardin for desember måneden med juledekorasjon?

Uansett hva du kunne tenkt deg så tar det tid å hente inn tilbud. Derfor har Tjenestetorget laget en tjeneste som gjør dette lett for deg! Du fyller kun inn skjemaet som tar noen minutter og velger hvilke leverandører du ønsker tilbud fra. Du vil videre bli kontaktet med en pris fra hver enkelt. Dermed kan du enkelt sammenligne og velge det som passer deg best!

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg