Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på gardiner

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sammenlign tilbud på gardiner fra flere leverandører med ett, enkelt skjema. Tjenesten er gratis og uforpliktende

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Finn riktige gardiner

Gardiner

De fleste av oss er ganske så opptatt av å til enhver tid oppgradere hjemmet. Vi ønsker å følge med i tiden og vi vil ha det fint rundt oss. Hvis du vurderer å skaffe deg nye gardiner, er det noen ting du burde tenke på.

Gardiner skal henge der en stund, derfor er det viktig at de både «gjør jobben» og ser bra ut. Det hender at gardiner kjøpes litt «på farten», men hvis du nå skal oppgradere hjemmet, burde du ta gardinene på alvor.

Solskjerming

Hovedgrunnen til at boligene våre trenger noe som kan dekke til ruter er det sterke sollyset som innimellom kan inntreffe. Det kan være plagsomt når solstrålene skjærer gjennom rutene, og det kan også varme opp leiligheten eller huset til det ubehagelige. Det finnes mange løsningen innenfor solskjerming, noen av oss velger stadig gardiner som vår løsning.

Gardin

Noen tror kanskje at en gardin er en gardin, men sånn er det så absolutt ikke. Det finnes mange varianter både når det kommer til design, mål og bruksområde. Derfor kan det være lurt å ta noen runder før man treffer et valg.

Har du gjort deg opp noen tanker om farge? Har du et klart og tydelig særpreg på boligen din som du vil at gardinene dine skal bli en del av? For mange er slike ting viktig. Gardiner skal ikke ødelegge interiøret, gardiner skal være en del av din fantastiske innredning.

Ferdigsydde gardiner

Ferdigsydde gardiner er veldig praktisk og har en lett tilgjengelighet. Det finnes mange ulike varianter og veldig mange leverandører har et godt utvalg av slike gardiner. Dette er kanskje den typen gardiner vi ofte ender opp med, nettopp fordi det er så enkelt. Husk at du ikke trenger å la deg begrense av et lite utvalg ferdigsydde gardiner – du har mange muligheter.

Rullegardiner

For de som er litt mer praktiske av seg og litt mindre opptatt av å ha gardiner med motiv eller mønster, kan rullegardiner være et godt valg. Rullegardiner holder sollyset unna og kan enkelt slippe inn sol igjen, de gangene det er ønskelig. En stor fordel er helt klart at disse er enkle og stilrene – de passer i så godt som alle hjem.

Lamellgardiner eller lameller

Utvendige lamellgardiner er både lystette og varmeavvisende. Lameller er svært godt egnet for store vindusflater, derfor er det mange som velger denne typen solskjerming. Disse er i tillegg enkle å rengjøre, fordi du bare kan finne frem hageslangen. Dette er helt klart et alternativ som bør vurderes.

Plisségardiner

Du kjenner helt sikkert noen som har valgt å plassere plisségardiner ved sine vinduer, disse har nemlig blitt ganske så populære. De finnes i flere varianter, veldig ofte velges de i fargen hvit. Plisségardiner er lite plasskrevende, noe som er viktig for mange av oss. Plissé beskytter godt mot sola og er svært praktisk. Dette kan være et godt valg for mange, men husk at plisségardiner ikke stopper solvarme.

Panelgardiner

Mange som er litt ekstra opptatt av interiør og design tar en ekstra titt på panelgardiner, med disse har man virkelig en god mulighet til å sette sitt preg på boligen. Hvis du bare vil blokkere ute en liten del av sollyset samtidig som du beholder en god del av boligens naturlige lyskilde, er dette veien å gå. Panelgardiner er kanskje ikke like egnet til for eksempel soverom, eller andre steder du ønsker å blokkere sola fullstendig. Det er ikke noe problem å ha panelgardiner i stua, og en annen solskjerming på soverommet.

Liftgardiner

Liftgardiner er et veldig praktisk og godt valg som gjør alt veldig enkelt og greit. Steng solen ute når du vil og rull opp når du ønsker sollysets nærvær. For de av oss som er aller mest opptatt av praktiske løsninger, er dette rett og slett helt maks.

Pris på gardiner

Som du nå har skjønt, finnes det ekstremt mange valg innenfor kategorien gardiner. Selv om du har bestemt deg for at det er en eller annen slags gardin som skal stoppe sollyset fra å overta boligen, har du enda noen valg som skal tas. Derfor er det også veldig vanskelig å gjette seg til noen pris. Først og fremst må du finne ut av hva du skal gå for, deretter kan du innhente tilbud.

Billige gardiner

Du, som alle andre, er selvfølgelig opptatt av pris. Og du vil gjerne at gardinene du ender opp med skal være billige. Det skjønner vi godt. Likevel burde du ha fokus på å skaffe deg det produktet som faktisk løser problemet ditt, og som lever opp til de forventingene du måtte ha. Altså bør kvalitet være viktig for deg når du skal gå til innkjøp av gardiner. Du vil helt sikkert at det skal bli lenge til neste gang du må gjøre et slikt innkjøp og en slik oppgradering av hjemmet. Vi tror du gjør lurt i å først og fremst ha fokus på dette, så kan du forhåpentligvis samtidig finne en pris du blir fornøyd med. Vi hjelper deg gjerne med å innhente tilbud som du kan sammenligne.

Beskytt mot solen

Sol og sommer er noe de aller fleste av oss elsker. Selv om vi ofte venter på at solen skal titte frem, er det ikke alltid det faktisk passer å få sterke solstråler rett på rutene våre. I hvert fall ikke hvis vi ikke har en god nok solskjerming.

Mange velger gardiner som en løsning på dette problemet, mens noen også velger en form for utvendig solskjerming. Du har mange valg. Selv om du i utgangspunktet hadde bestemt deg for at det var gardiner du skulle ha, kan det hende en annen type solskjerming vil være bedre. Hold mulighetene åpne og snakk gjerne med noen som har dette som fagfelt.

Andre valg

Markiser og screens er for eksempel en annen vei du kan gå. Veldig mange ser verdien i å ha utvendig solskjerming. Dette kan også selvfølgelig kombineres med de gardinene du ønsker deg. Dette betyr at du fritt kan velge gardiner og ha fokus på interiøret, helt uten at du i tillegg må vektlegge at gardinene skal beskytte mot sol. Det kan godt hende at kombinasjonen mellom utvendig solskjerming og gardiner er perfekt for akkurat deg!

Rengjøring

Når det kommer til rengjøring kan det variere hvor enkelt det er å vaske de ulike typene – noen gardiner krever kun veldig enkel rengjøring, mens andre typer vil kanskje kreve litt mer av deg. Dette er noe mange synes er viktig og derfor noe du burde være oppmerksom på. Det er ikke sikkert at dette er noen avgjørende faktor for deg, men det kan være lurt å ha tenkt gjennom saken.

Leverandører av solskjerming

Det finnes utrolig mange leverandører av både gardiner og annen type solskjerming. Derfor kan også dette føles som et vanskelig valg. Se på det som noe positivt: Du har faktisk muligheten til å få en god del ulike tilbud og da har du også muligheten til å sammenligne disse.

Leverandørene er fagpersoner

Det beste med disse leverandørene er at de har drevet med solskjerming lenge. De vet hva de snakker om og de brenner for fagfeltet sitt. Derfor kan de gi deg en hel del gode tips og råd. Hvis du sliter med å finne ut av hva slags solskjerming du skal velge, kan du være sikker på at de vil kunne hjelpe deg med den saken. La fagpersoner dele sin kunnskap, da er sjansen stor for at du blir fornøyd med valget ditt.

Befaring før du velger

Mange av leverandørene vil ønske å komme på en befaring for å finne ut av dine behov og hvordan de best kan hjelpe deg. Dette er for å kunne gi deg et produkt som løser problemene dine og som igjen fører til at du får en bra hverdag uten plagsomt sollys. På en befaring vil de også kunne ta alle nødvendige mål, slik at resten av prosessen blir relativt enkel. I etterkant av en befaring får du uforpliktende tilbud som du kan se nøyere på. Du står fritt til å takke ja, eller nei.

Skal vi hjelpe deg?

Det krever både tid og energi å skulle ringe rundt til flere ulike leverandører for å finne ut av dette med solskjerming. Derfor skal vi ikke be deg om å gjøre akkurat det. Vi har et bedre forslag til deg. Nemlig at vi tar oss av den delen.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema på vår side. Resten går nærmest automatisk. Din informasjon vil bli sendt til ulike leverandører som så får muligheten til å gi deg et tilbud og eventuelt komme med forslag til en befaring.

Når du mottar uforpliktende tilbud kan du velge det som passer deg best. Her kommer vi litt tilbake til dette med pris – for denne delen av kjøpsprosessen gjør at du kan spare penger. Du kan helt klart velge det billigste tilbudet, hvis det er dette som gjør deg mest fornøyd.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg